عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان زندگی در آلمان کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان
آفلاین yassi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-07-2014, 12:06 PM
سلام دوستان
میخاستم بدونم راجع به کار رشته مهندس مکانیک، بدون دونستن زبان المانی شانس پیدار کردن کار چقدره؟
چند درصد شغلهای مهندسی مکانیک فقط نیاز به زبان انگلیسی داره؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-07-2014, 08:13 PM
(05-07-2014, 12:06 PM)'yassi' نوشته: سلام دوستان
میخاستم بدونم راجع به کار رشته مهندس مکانیک، بدون دونستن زبان المانی شانس پیدار کردن کار چقدره؟
چند درصد شغلهای مهندسی مکانیک فقط نیاز به زبان انگلیسی داره؟

مهندسی مکانیک یکی از بهترین بازاهای کاری براش در کشور المانه. شما اگر سابقه کار خوب و سطح زبان المانی مناسبی داشته باشی در واقع شک نکن که گزینه های مناسبی جلوت هست. موارد موقعیت انگلیسی هم ممکنه پیدا بشه اما به طبع پرمتقاضی و وروود بهش سخت خوهد بود. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین yassi
**
نقل قول

09-07-2014, 10:10 AM
(08-07-2014, 08:13 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
مهندسی مکانیک یکی از بهترین بازاهای کاری براش در کشور المانه. شما اگر سابقه کار خوب و سطح زبان المانی مناسبی داشته باشی در واقع شک نکن که گزینه های مناسبی جلوت هست. موارد موقعیت انگلیسی هم ممکنه پیدا بشه اما به طبع پرمتقاضی و وروود بهش سخت خوهد بود. 

بابت وقتی که برای پاسخ میزاریت خیلی ممنونم.
منظورتون از سطح زبان آلمانی مناسب چیه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-07-2014, 06:01 PM
(09-07-2014, 10:10 AM)'yassi' نوشته:
بابت وقتی که برای پاسخ میزاریت خیلی ممنونم.
منظورتون از سطح زبان آلمانی مناسب چیه؟

خواهش میکنم. منظورم داشتن مدرک زبان المانی بسیار شانست رو بالا میبره. 
بازار المان علاوه بر چند ملیتی بودن به زبان کشورش خیلی بها میده و این باعث میشه شما بیشتر موقعیت رو در نظر بگیرید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین arash098
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-07-2014, 11:40 AM
ببخشید یه سوال داشتم . می خواستم بدونم کسی که در آلمان در حاله تحصیله می تونه ویزای کاری هم دریافت کنه ؟؟ یا باید حتما فارغ از تحصیل باشه ؟؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-07-2014, 01:59 PM
(17-07-2014, 11:40 AM)'arash098' نوشته: ببخشید یه سوال داشتم . می خواستم بدونم کسی که در آلمان در حاله تحصیله می تونه ویزای کاری هم دریافت کنه ؟؟ یا باید حتما فارغ از تحصیل باشه ؟؟
با تشکر

خیر!
تنها بعد از اتمام تحصیل است که شما می توانید برای اون اقدام کنید.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین yassi
**
نقل قول

17-08-2014, 11:54 AM
سلام
 1-برای پیدا کردن کار و گرفتن بلو کارت، آیا باید مدارک تحصیلیم به آلمانی ترجمه بشه ؟ یا اگه ترجمه انگلیسی هم باشه اکی هست؟
2- آیا تاییدیه مدارک تحصیلی توسط اداره آموزش خارجیان آلمان (zab) باید انجام بشه؟
ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین mexam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-08-2014, 07:21 AM
درود،
سعی کردم قبل از پرسیدن سوالی مطالب قبلی رو مرور کنم که سوال تکراری نپرسیده باشم ولی چیزه قابل توجهی پیدا نکردم.
من مدرک لیسانس نرم افزار از یک دانشگاه انگلیسی دارم و الان هم در مالزی به عنوان سرپرست یک تیم برنامه نویس کار می کنم. مدارک رو برای تایید بر اساس ANABIN database به سفارت آلمان در مالزی فرستادم و بالاخره امکان دریافت ویزای JobSeeker رو دارم. بر اساس زمینه هایی که توشون تجربه دارم مثل .net  یا PHP فرصتهای شغلی فراوونی در آلمان پیدا کردم ولی این دلیل بر موفقیت برای پیدا کردن کار نیست. حالا سوال اساسی این هست که آیا به عنوان یک خارجی مسلط به زبان انگلیسی و سطح قابل قبولی از تجربه، کار پیدا کردن ممکن هست یا نه؟ یعنی آیا شرکت های کوچک یا متوسط تمایلی به استخدام نیرو های خارجی دارند یا نه. 
لطف می کنید اگر تجربیاتتونرو به اشتراک بگذارید.
سپاس
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-08-2014, 09:23 AM
(17-08-2014, 11:54 AM)'yassi' نوشته: سلام
 1-برای پیدا کردن کار و گرفتن بلو کارت، آیا باید مدارک تحصیلیم به آلمانی ترجمه بشه ؟ یا اگه ترجمه انگلیسی هم باشه اکی هست؟
2- آیا تاییدیه مدارک تحصیلی توسط اداره آموزش خارجیان آلمان (zab) باید انجام بشه؟
ممنون از پاسختون

دروود بر شما دوست عزیز.

1- به هر دو زبان باشه مشکلی نداره. هم المانی تاییده و هم انگلیسی.
2- بستگی به محل کار و کمپانی که قراره باهاش کار کنید اگر دانشگاهت مورد تایید یا ناشناخته باشه شاید ازت بخوان که از زب تاییدیه بگیری.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-08-2014, 09:27 AM
(18-08-2014, 07:21 AM)'mexam' نوشته: درود،
سعی کردم قبل از پرسیدن سوالی مطالب قبلی رو مرور کنم که سوال تکراری نپرسیده باشم ولی چیزه قابل توجهی پیدا نکردم.
من مدرک لیسانس نرم افزار از یک دانشگاه انگلیسی دارم و الان هم در مالزی به عنوان سرپرست یک تیم برنامه نویس کار می کنم. مدارک رو برای تایید بر اساس ANABIN database به سفارت آلمان در مالزی فرستادم و بالاخره امکان دریافت ویزای JobSeeker رو دارم. بر اساس زمینه هایی که توشون تجربه دارم مثل .net  یا PHP فرصتهای شغلی فراوونی در آلمان پیدا کردم ولی این دلیل بر موفقیت برای پیدا کردن کار نیست. حالا سوال اساسی این هست که آیا به عنوان یک خارجی مسلط به زبان انگلیسی و سطح قابل قبولی از تجربه، کار پیدا کردن ممکن هست یا نه؟ یعنی آیا شرکت های کوچک یا متوسط تمایلی به استخدام نیرو های خارجی دارند یا نه. 
لطف می کنید اگر تجربیاتتونرو به اشتراک بگذارید.
سپاس

دروود بر شما.
الزاماً اینطور نیست که چون برای کشوری المانی زبان اقدام میکنید پس ممکنه فرصت برای کارهای بهز بان انگلیسی پیدا نشه. اما خب خیلی هم درصد بالایی نیست! بهتره با شرکت های بزرگ و اینترنشنال در ارتباط باشید که نیاز داشته باشن مانند Simens یا ABB به هر حال ممکنه زیر مجموعه ای از این شرکتهای حتی نیروی انگلیسی زبان رو هم برای استخدام طلب کنند. اما این رو هم بدونید که زبان انگلیسی در کشوری غیر انگلیسی زبان تعداد متقاضیان بالای خودش رو هم داره. به امید موفقیت
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 19 بعدی »