عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین ramin gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-07-2014, 12:18 PM
سلام و خسته نباشید میگم خدمتتون، ببخشید می خواستم ازتون بپرسم که با شرایطی که دارم میتونم برای مقطع دکترا از دانشگاه های آمریکا یا کانادا بورس بگیرم؟ خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.
1- لیسانس کشاورزی-علوم خاک با معدل 17.5 از دانشگاه مراغه
2- رتبه یک کنکور ارشد سراسری سال 93
3- ارشد قرار است در دانشگاه تهران بخونم
4- زبان مدرکی ندارم ولی دارم میخونم
لطفا توصیه هایی که دارین بران بگید. خیلی ممنون.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Lightbulb  12-07-2014, 12:27 PM
(11-07-2014, 12:18 PM)'ramin gh' نوشته: سلام و خسته نباشید میگم خدمتتون، ببخشید می خواستم ازتون بپرسم که با شرایطی که دارم میتونم برای مقطع دکترا از دانشگاه های آمریکا یا کانادا بورس بگیرم؟ خیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنین.
2- رتبه یک کنکور ارشد سراسری سال 93
3- ارشد قرار است در دانشگاه تهران بخونم
4- زبان مدرکی ندارم ولی دارم میخونم
لطفا توصیه هایی که دارین بران بگید. خیلی ممنون.

سلام.تبریک میگم رتبه یک کنکور رو.واقعا دست مریزاد[img]images/smilies/shy.gif[/img]
الان منظورتون اینه که ارشد رو تمام کنید و بعد اپلای کنید؟معدل لیسانستون خیلی خوبه،معدل ارشدتون هم بالاتر از این بشه و اگر نمره GRE و آیلتس/تافل بالایی بیارید مطمئنا شانس بسیار بالایی برای دانشگاه های تراز اول دارید.البته از استاد پیدا کردنم در همون زمان اپلای نباید غافل بشید که بسیار بسیار مهمه.خود گواهی رتبه سازمان سنجش رو هم اون موقع ترجمه مدارک حتما از سازمان سنجش بگیرید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین juventusir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-07-2014, 03:25 PM
سلام به دوستان عزیز
من می خوام تحصیلم رو در رشته توسعه پایدار ( sustainable development ) ادامه بدم
معدل کارشناسی ارشدم 18.80 هست
دو تا مقاله isi دارم و 10 تا بین المللی
زبان هم ایلتس 6 دارم
سه تا معرفی نامه قوی دارم
می تونید با توجه به این شرایط بنده رو راهنمایی کنید
ممنون از وقتی که می گذارید

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-07-2014, 03:49 PM
معدل ارشدتون خیلی خوبه و مقاله هاتون کافی هست. تنها نقطه ضعف پرونده تون نمره زبان هست. بیشتر دانشگاه ها نمره 6.5 رو به عنوان حداقل در نظر می گیرن که بهتره شما خودتون رو به حدود 7.0 برسونید. با توجه به اینکه مقاله های نسبتا زیادی داشتین فکر می کنم استادها علاقه نشون بدن به اینکه باهاتون کار کنید. به ویژه که در رشته های خاص به نسبت متقاضی ها کمتر هستند و اگر فردی واقعا به مباحثش آشنایی داشته باشه شانس پذیرش گرفتنش بالا میره. اگر برای دانشگاه های آمریکا هم می خواستین اقدام کنید باید سعی کنید در GRE هم نمره ای در حدود 310 بگیرین.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Omid.madani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-07-2014, 10:06 PM
سلام
من دانشجوى حسابدارى هستم
معدل كاردانيم در دانشكده فنى تبريز١٨/٣٠
معدل كارشناسيم در غيرانتفاعى دانشوران تبريز ١٧/٥٤
معدل ارشدم در آزاد تبريز ١٦/١٠
با اينكه دانشگاه هايى كه من اونجا درس خوندم ،معروف نيستن
ولى در شمال غرب ايران از بهترين هاى حسابدارى هستن
زبان انگليسى در حدhigh intermediate كانون زبان ايران خوندم
مقاله هم ندارم
٢تا از استادم در انگليس دكترى شون گرفتن
كه ميتونن واسم توصيه نامه رو رديف كنن
البته اونا هيئت علمى آزاد تبريز بودن و هزينه هاشون رو دانشگاه آزاد تقبل كرده بود
نميدونم اطلاعاتى كه دادم كافى بوده باشه يا نه
ولى دوس دارم فاند هم داشته باشه
در ضمن سربازى ام نرفته ام
(به نظر شما من از كجا بصورت جدى شروع كنم،منظورم اين كه اول كاراى زبانم انجام بدم يا اينكه برم دنبال مقاله؟،راسيتش وضعيت داخل ايرانم به نحوى هست كه بيشتر احساس سردر گمى ميكنم،با اينكه به رشته ام علاقه دارم ولى بعضى وقتها حس نااميدى بهم دست ميده)
Yours truly
Omid.m
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

13-07-2014, 12:33 AM
هر چند در هر دوره تحصیلی معدل تون یک نمره کاهش یافته و نرخ نزولی داشته ولی در کل معدل هاتون خوبه و حداقل معدل لازم برای دانشگاه های کانادا رو برآورده می کنه. به نظرم گرفتن مدرک زبان در حال حاضر در اولویت اول هست و مقاله در اولویت های بعدی قرار می گیره. به همین دلیل بهتره با جدیت بیشتری زبان رو پیگیر بشین و سطح خودتون رو به آیلتس حدود 7.0 برسونید. همزمان می تونید پیگیر ارائه مقاله هم باشین. به هرحال برای مقاله نویسی هم شما مجبور هستین متن انگلیسی بخونید و بنویسید و بنابراین به شکلی به بهبود زبان شما هم کمک می کنه ولی اولویت رو گرفتن مدرک زبان آیلتس بگذارید. اگر بتونید یکی دو تا مقاله انتشار بدین طوری که استادها به قابلیت هاتون اعتماد کنند شانس پذیرش تون به نظرم خوبه و با توجه به معدل هاتون اگر نمزه زبان 7 داشته باشید در رتبه های جهانی حدود 100 تا 300 کار دور از دسترسی نیست منتهی همیشه بازه رتبه ها رو وسیع بگیرید که شانس تون بیشتر بشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-07-2014, 05:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-07-2014, 05:17 AM توسط M1KE.)
با داشتن معدل و مدرک زبان می تونید سراغ نیازمندی های جانبی برین که از دانشگاهی به دانشگاه دیگه متغیر هست. با توجه به اینکه رشته های حسابداری و مالی معمولا زیر مجموعه دپارتمان مدیریت دانشگاه ها قرار دارند مدرک GRE هم ممکنه جزو ملزومات پذیرش باشه که بهتره در اونجا هم در صورت نیاز دست کم 310 بیارین. به ویژه در مورد دانشگاه های آمریکا احتمال اینکه چنین مدرکی خواسته بشه زیاد هست. هر چه به سمت رشته های با ماهیت مدیریتی مثل MBA یا مدیریت مالی برین احتمال اینکه آزمون GMAT ازتون خواسته بشه زیادتر میشه. برخی هم اینها رو معادلسازی می کنند. در این موارد بهتره سایت دانشگاه ها رو نگاه کنید تا نیازمندی های دقیق دیگه پذیرش اونها مثل تعداد توصیه نامه، رزومه و انگیزه نامه رو هم ببینید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین sahelaram
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-07-2014, 12:29 PM
سلام
ليسانس نرم افزار از غيرانتفاعي سجاد مشهد با معدل 12/66 سال 80
فوق ليسانس نرم افزار از دانشگاه ازاد واحد امارات با معدل 17/24 سال 92
يك مقاله در كنفرانس بين المللي دارم
11 سال سابقه تدريس در دانشگاه ازاد
12 سال سابقه كار  اداري در دانشگاه ازاد را هم دارم
مدرك زبان ندارم
شانسي براي پذيرش دكترا با فاند دارم؟ مي تونيد در زمينه گرايش و دانشگاه راهنمايي بفرماييد؟
ممنون از شما
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-07-2014, 12:37 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2014, 12:37 PM توسط Simon2007.)
(10-07-2014, 04:15 PM)'ramin gh' نوشته: سلام و خسته نباشید میگم خدمتتون.
سوال من این بود که با شرایطی که دارم میتونم برای دکترا از دانشگاه های آمریکا یا کانادا بورس بگیرم؟لطفان راهنماییم کنید.
2- رتبه یک کنکور سراسری در رشته خاک
3- فوق لیسانس قراره در دانشگاه تهران بخونم
4- زبان مدرک ندارم ولی دارم میخونم
لطفا توصیه هایی که برام دارین و بگین. با تشکر فراوان

سلام
چرا که نه. اصلا شما نگیرید پس کی بتونه پذیرش و فاند بگیره. 
روی معدل ارشدتون خوب وقت بزارید. اگر میتوید روی مقاله کار کنید. از الان یا شاید همین امروز بهتون توصیه میکنم زبان-زبان-زبان و باز هم زبان.
من انچه شرط بلاغ بود با شما گفتم.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین ehsan020
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-07-2014, 11:12 AM
سلام
ممنون میشم اگر وضعیت من هم بررسی کنید

رشته لیسانس : میکروبیولوژی  دانشکاه ازاد جهرم  معدل : 13.80
رشته فوق لیسانس : بیوشیمی دانشکاه علوم و تحقیقات تهران   معدل : 19.23
دو تا مقاله امریکایی دارم یکیش ISI هست توی ژرنال Int J Nanomedicineبا ایمپکت 4
یکی دیگه هم دارم توی ژرنال American Journal of Biomedical Sciences (AJBMS
نمره 6.5 ایلتس اکادمیک دارم
به نظرتون واسه دکترا شانسم برای گرفتن فول فاند چقدر هست.
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... 109 بعدی »