عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-06-2014, 10:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2014, 10:05 AM توسط M1KE.)
اشاره نکردین که برای دکترای کامپیوتر می خواهید اقدام کنید یا MBA و اینکه مقاله هایی که تا به حال انتشار دادین و در حال کار بر روی اون هستین مربوط به کدوم یکی هست. به هر حال نامرتبط بودن این دو شانس شما رو برای دکترای کامپیوتر یک مقدار کاهش میده و باید توجیه کنید که چرا دوباره به اون علاقه مند شدین. با توجه به اینکه در حال کار بر روی مقاله هستین فرض رو بر این می گذارم که مقاله هاتون در مورد MBA هستن و قصد هم دارین در همین رشته ادامه بدین. در این صورت شانس تون نسبت به حالت اول بیشتر هست و اگر سابقه کاری مدیریتی هم داشته باشین خیلی شانس تون رو افزایش میده. در کل با توجه به اینکه معدل هاتون خوب بوده و شرط حداقل معدل اغلب دانشگاه های کانادا رو برآورده می کنه و مقاله هاتون هم در حد قابل قبول هست، به شرط اینکه نمره زبان رو هم همین حدود 7 بگیرین به نظرم شانس تون برای رتبه های 100 تا 300 جهانی هم وجود داره. ولی با این حال یک مقدار محدوده رتبه ها رو گسترش بدین که شانس پذیرش گرفتن تون ببشتر بشه. این رو هم در نظر داشته باشین که برای رشته MBA معمولا به آزمون GMAT هم نیاز میشه. برخی دانشگاه ها ممکنه GRE رو هم به جای اون قبول کنند. در این مورد بهتره نیازمندی های پذیرش هر دانشگاه رو ببینید که مطمئن بشین.

(28-06-2014, 06:59 PM)'th_maghsoodi' نوشته: با سلام
کارشناسی : مهندسی کامپیوتر نرم افزار / دانشگاه آزاد اسلامی / 15.65
کارشناسی ارشد : MBA / دانشگاه سراسری سمنان / 18
5 تا مقالی داخلی علمی پژوهشی / 2 تا کنفراسی بین المللی / 1 دونه ISI روی یکی دیگه هم دارم کار میکنم
3 سال سابقه کار
زبانم خوبه احتمال زیاد 7 را بگیرم
میخواستم ببینم چقدر احتمال گرفتن فاند کانادا هست؟ فول فاند چطور؟
ممنون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین th_maghsoodi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-06-2014, 10:09 AM
ممنونم از پاسخ گویی و راهنمایی تون
من مقالاتم در زمینه MBA-HRM است. و تمرکزم برای ادامه تحصیل در همین رشته در مقطع دکتری است.
تو زمینه نرم افزار هم برنامه نویس خوبی بودم ولی بیشتر چون که کارای پژوهشی ام در زمینه MBA-HRM  است برای فاند روی همین تمرکز کردم. 
سابقه کار در بخش HRM  را دارم حدود 1.5 سال و در کنارش پایان نامه ارشدم اولویت پژوهشی برای شرکت نفت بوده اینم میتونه یه سابقه و رزومه مفید حساب بشه؟
واسه تقویت رزومه ام پیشنهاد شما تمرکز رو چه نقاطی است؟
و اینکه اصلن کانادا واسه من گزینه خوبی است؟
ممنونم

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

29-06-2014, 10:58 AM
اینکه سابقه کار هم در زمینه مدیریت منابع انسانی دارین خیلی خوبه و می تونید به همه این موارد در رزومه و انگیزنامه خودتون اشاره کنید. در این تاپیک هم قبلا یک صحبت هایی در مورد رشته MBA شده بود. امور خدماتی و مدیریتی هم در کانادا و آمریکا کاملا جا افتاده هستند. منتهی اینکه میگین آیا کانادا برای شما گزینه مناسبی هست یا خیر باید دید از چه زاویه ای به قضیه نگاه می کنید. اگر برای تحصیل باشه که دانشگاه های خوبی داره و خیلی هاشون رشته MBA رو دارند که شانس گرفتن پذیرش هم دارید. منتهی اگر از نظر کار در آینده منظورتون باشه به هرحال باید بتونید با افرادی که زبان مادری شون انگلیسی هست رقابت کنید. معمولا در کارهای مدیریتی، توانایی در سخنوری خیلی مهم هست و به همین دلیل هم انتظار نمره زبان بیشتری در مقایسه با یک مهندس یا رشته های مشابه ازشون دارند. از این نظر حتی باید سعی کنید نمره زبان تون رو به 7.5 برسونید. در رشته شما کمک هزینه ها معمولا حالت TA دارند که نمره خوب در بخش گفتاری می تونه شانس شما رو برای این نوع کمک هزینه زیاد تر کنه. همین طور بهتره استادهایی رو پیدا کنید که در زمینه مدیریت منابع انسانی کار می کنند و به کار شما علاقه نشون بدن. در این صورت شانس تون برای گرفتن کمک هزینه بیشتر میشه. بدون جلب رضایت استاد خاصی نمیشه به گرفتن کمک هزینه امیدوار بود و فقط پذیرش عادی خواهد شد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

29-06-2014, 11:01 AM
(29-06-2014, 10:09 AM)'th_maghsoodi' نوشته: ممنونم از پاسخ گویی و راهنمایی تون
من مقالاتم در زمینه MBA-HRM است. و تمرکزم برای ادامه تحصیل در همین رشته در مقطع دکتری است.
تو زمینه نرم افزار هم برنامه نویس خوبی بودم ولی بیشتر چون که کارای پژوهشی ام در زمینه MBA-HRM  است برای فاند روی همین تمرکز کردم. 
سابقه کار در بخش HRM  را دارم حدود 1.5 سال و در کنارش پایان نامه ارشدم اولویت پژوهشی برای شرکت نفت بوده اینم میتونه یه سابقه و رزومه مفید حساب بشه؟
واسه تقویت رزومه ام پیشنهاد شما تمرکز رو چه نقاطی است؟
و اینکه اصلن کانادا واسه من گزینه خوبی است؟
ممنونم

سلام دوست عزیز
دوستان در سالهای قبل مثل شما از رشته های فنی به مدیریت تغییر رشته دادند و برای دکتری گرایش های بازاریابی - مدیریت استراتژیک  - سیستمهای اطلاعاتی مدیریت بورس گرفتند من تا الان کسی را در گرایش منابع انسانی ندیدم ولی بهر حال برای گرفتن بور شما باید:
1- جی مت یا جی ار ای با نمره 320 به بالا کسب کنید
2- تافل با نمره 90 یا ایلتس با نمره 6.5 به بالا 
3- یک موضوع جدید برای پروپوزالت پیدا کنی و استادی پیدا کنی که ساپورتت کند
4-من دانشگاه های زیر را پیدا کردم که دوستانی مثل شما یا بک گراند مهندسی و فوق میدیرت توانستند فاند بگیرند York University – McMaster- McGill- memorial University
امیدوارم موفق و پیروز باشید

[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین th_maghsoodi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-06-2014, 10:15 AM
سلام
بحث سابقه کار که باید برای گرفتن فان مدیریت MBA داشته باشیم که فرمودید بین 2 تا 5 سال است.
این سابقه کار را سابقه بیمه مشخص میکنه یا میشه با توصیه نامه از طرف هئیت مدیره شرکت این سابقه را هم اثبات کرد.
با فرض اینکه بیمه رد نشده باشه امکان پذیر است؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

30-06-2014, 11:16 AM
(30-06-2014, 10:15 AM)'th_maghsoodi' نوشته: سلام
بحث سابقه کار که باید برای گرفتن فان مدیریت MBA داشته باشیم که فرمودید بین 2 تا 5 سال است.
این سابقه کار را سابقه بیمه مشخص میکنه یا میشه با توصیه نامه از طرف هئیت مدیره شرکت این سابقه را هم اثبات کرد.
با فرض اینکه بیمه رد نشده باشه امکان پذیر است؟

سلام دوست عزیز
والا سوابق بیمه برای ادامه تحصیل لازم نیست ولی برای ویزای کاری لازم هست
شما همین که یک نامه بگیری در فلان شرکت از سال فلان تا فلان به عنوان مسئول فلان بخش شاغل بودی و فلان وضایف را بر عهده داشتی با مهر و امضا مدیر عامل یا مثلا مسئول اداری کفایت می کند

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین hamedchavoshi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-07-2014, 10:19 PM
با سلام و عرض ادب
شرایط بنده اینهاست، لطفا ببینید برای دوره  master یا phd شرایط من مناسب هست یا خیر
و شانس گرفتن فاند دارم یا نه
  1. لیسانس مهندسی عمران معدل 12.36 از دانشگاه تهران
  2. فوق لیسانس مهندسی عمران گرایش مدیریت و مهندسی ساخت با معدل 15.80 از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  3. نمره آیلتس 7
  4. یک مقاله ISI
  5. 3 سال سابقه کار بیمه ای+3 سال سابقه کار غیربیمه ای
  6. سن 29 سال
با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-07-2014, 11:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2014, 11:51 PM توسط saaaaam.)
(06-07-2014, 10:19 PM)'hamedchavoshi' نوشته: با سلام و عرض ادب
شرایط بنده اینهاست، لطفا ببینید برای دوره  master یا phd شرایط من مناسب هست یا خیر
  2. فوق لیسانس مهندسی عمران گرایش مدیریت و مهندسی ساخت با معدل 15.80 از دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  3. نمره آیلتس 7
  4. یک مقاله ISI
  6. سن 29 سال
با تشکر فراوان

سلام دوست گرامی
والا شما بنظر من یک جی ار ای 320 به بالا داشته باشی شانس داری بورس بشی من تحقیق کردم افرادی در سال اخیر با رزومه مشابه شما در دانشگاه University of Sherbrooke بورس شدند.
نکته اصلی داشتن جی ار ای + پیدا کردن استاد ساپورتیو + پیگیر بودن می باشد
نظر من را می خوای شما برای چند دانشگاه هم در امریکا + هم در کانادا اقدام کنید
در امریکا هم پیشنهاد می کتم دانشگاه های :
1- University of Arizona (پیشنهاد می کنم برای دکتری و مستر مجدد هر دو برنامه ریزی کنی این دانشگاه) .
2-Virginia Tech (پذیرش به احتمال زیاد می گیری ولی بورس را نمیشه پیشبینی کرد شاید یکی دو مقاله ای اس ای درست حسابی کمکت کنه)
3-Buffalo at Sunny (در این دانشگاه شانست متوسط هست ولی گزینه بدی بنظر نمی رسد)

4- University of Illinois at Chicago (بچه ها با معدل مشابه شما از دانشگاه ازاد اینجا پذیرش شدن شما چون دانشگاه معتبری بودی بنظر من شانس بورس داری)
5- 
UAB- University of Alabama at Birmingham (اینجا مستر دوم شانس داری بورس بشی - دکتری هم احتمال داره)
این موارد همه پیشنهادی بودند باز نظر خبرگان ممکنه چیز دیگری باشه
شاد باشی

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-07-2014, 11:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-07-2014, 11:31 PM توسط M1KE.)
دانشگاه های تهران که ازشون مدرک گرفتین به نسبت شناخته شده هستند با این حال معدل کارشناسی تون خیلی پایین هست و معدل ارشدتون هم در مقایسه با خیلی از متقاضیان دیگه تعریف چندانی نداره. نقطه مثبت پرونده تون زبان خوب و داشتن سابقه کار هست. در مجموع با شرایط تحصیلی شما شانس گرفتن کمک هزینه پایین هست. با توجه به اینکه اغلب دانشگاه هایی که رتبه زیر 500 جهانی دارند دارای شرط حدافل معدل 3 از 4 برای کارشناسی هستند و معدل شما 12.36 هست برای دانشگاه هایی با رتبه های جهانی حدود 700 تا 1000 شانس پذیرش بیشتری دارین. مشکل اینجاست که این نوع دانشگاه ها که رتبه هاشون حالب نیست وضع مالی زیاد خوبی هم ندارند و سخت تر میشه ازشون کمک هزینه گرفت. با استادهایی که در زمینه مقاله شما کار می کنند تماس برقرار کنید و در رزومه تون هم بیشتر روی سوابق کاری مرتبط تون مانور بدین که یک مقدار معدل کم رو پوشش بده. شاید استادهایی پیدا بشن که علاقه نشون بدن. با این حال دانشگاه هایی که رتبه هاشون به حدود 1000 نزدیک میشه شانس گرفتن ویزاشون کاهش پیدا می کنه.
(06-07-2014, 10:19 PM)'hamedchavoshi' نوشته: با سلام و عرض ادب
  3. نمره آیلتس 7
  4. یک مقاله ISI
  6. سن 29 سال
با تشکر فراوان

Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین ramin gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2014, 04:15 PM
سلام و خسته نباشید میگم خدمتتون.
سوال من این بود که با شرایطی که دارم میتونم برای دکترا از دانشگاه های آمریکا یا کانادا بورس بگیرم؟لطفان راهنماییم کنید.
1- لیسانس کشاورزی-علوم خاک با معدل 17.5 از دانشگاه مراغه
2- رتبه یک کنکور سراسری در رشته خاک
3- فوق لیسانس قراره در دانشگاه تهران بخونم
4- زبان مدرک ندارم ولی دارم میخونم
لطفا توصیه هایی که برام دارین و بگین. با تشکر فراوان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 109 بعدی »