عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی انگلیسی v
1 2 بعدی »
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شروع یادگیری و تقویت زبان انگلیسی از ابتدا (نه برای آزمون)
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-06-2014, 01:00 AM
(17-06-2014, 10:45 PM)'env.plan' نوشته: سلام و مرسی از دوستان بابت جواباتون...
من هم هدفم تقویت اصولی زبان هست  و هم شرکت در آزمون (خیلی ها رو دیدم که آزمون آیلتس یا تافل قبول شدن اما مهارت های شنیداری و گفتاری آنچنانی رو ندارن!). اما واقعا دقیقا نمی دونم که ایلتس یا تافل رو شرکت کنم.؟! اما هدفم تلاش برای پذیرش در مقطع دکترا در دانشگاههای خارجی هستش. احتمالا بتونم به خودم برای شرکت در آزمون یک الی دو سال رو فرصت بدم و حتما تا چند ماه آینده توی دوره های ویژه آمادگی در آزمون تافل یا آیلتس شرکت خواهم کرد. اما خوب باز مسیر برام خیلی روشن نیست!
باز هم تشکر.....

شما وقتی تو تاپیک مرتبط دنبال جواب سوالتون نیستید طبیعتا سردرگم میشید. دوست گرامی شما سوالتون در مورد آزمون های خاصی هست. برای گرفتن تصمیم برای انتخاب بین دو آزمون تشریف ببرید به تاپیک انتخاب بین تافل یا آیلتس و برای گرفتن اطلاعات در مورد هر کدوم از این آزمون ها، منابع مربوطه و نحوه مطالعه هم به تاپیک مربوطه شون مراجعه کنید. اول تاپیک هارو بخونید بعدا سوالاتتون رو دقیق و روشن بپرسید تا دوستان بتونن راهنمایی کنن. با تشکر.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین doosty
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2014, 03:06 PM
دوستان سلام
من چند وقتی هست آزمون ارشد رو دادم ولی خب از درس زبانش اصلا راضی نبودم ومیخوام جبرانش کنم ولی اینبار میخوام زبان رو پایه یاد بگیرم و بقولی شاخ این زبان رو بشکنم واقعا خسته شدم از دستش
کتابای تافل و 504رو خوندم, هر کی میتونه بگه که چه کتابی رو شروع کنم که هم دامنه لغاتم رو ببره بالا و هم خوندن متنو تقویت کنه

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-07-2014, 07:27 PM
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

در مورد بهبود سطح زبان هر شخص شیوه خاص خودش را خواهد داشت. کلاس زبان، کتاب، فیلم، نرم افزار و ...
اگر یکبار همین تاپیک را از ابتدا مطالعه بفرمایید در مورد همه این موارد توضیح داده شده است. کافی است انتخاب کنید که کدام روش برای شما بهتر است.
ضمنا در انجمن منابع آموزشی زبان انگلیسی هم کتابها و نرم افزارهای فراوانی وجود دارد که میتوانید بررسی کنید.

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-07-2014, 12:29 PM
(04-07-2014, 03:06 PM)'doosty' نوشته: دوستان سلام
من چند وقتی هست آزمون ارشد رو دادم ولی خب از درس زبانش اصلا راضی نبودم ومیخوام جبرانش کنم ولی اینبار میخوام زبان رو پایه یاد بگیرم و بقولی شاخ این زبان رو بشکنم واقعا خسته شدم از دستش
کتابای تافل و 504رو خوندم, هر کی میتونه بگه که چه کتابی رو شروع کنم که هم دامنه لغاتم رو ببره بالا و هم خوندن متنو تقویت کنه

سلام
برای بالا بردن سطح زبان باید زمان طولانی و پیوسته ایی رو به این امر اختصاص بدید. شاخ زبان رو نمیشه شکست به این مفهوم که برای یکبار به سطحی برسید و برای همیشه کنار بگذارید. زبان رو اگر میخواهدی که به عنوان یک مهارت داشته باشید باید همواره در حال مطالعه اش باید و لحظه ایی ازش غافل نشید. مثل اینه که ماشین داشته باشید و بخواهدی فقط یکبار بنزین بزنید دقیقا مطالعه بنزینی که شما باید دایم وقت هزینه کنید و مهرات رو شارپ نگه دارید. خوندن منابع تافل برای جنرال انگلیش کاربرد خاصی نداره. اگر هدفتون آزمون خاصی نیست توصیه میکنم از کتابهایی که برای اموزش بزرگسالان طراحی شده استفاده کنید مثل New Interchange یا Topnotch البته مورد دوم رو توصیه میکنم. اگر اهل کلاسید رفتنش برای کسی که تنبلی میکنه و باید حتما در محیط باشه تا بخونه بد نیست . ولی اگر خودجوش میخوندی کلاس وقت تلف کردنه کتب رو تهیه کنید و خودتون شروع کنید به خوندن.بعد از اینکه حداقل یکی از این دوره ها رو تکمیل کردید به سطح نسبی خوبی رسیدید و دیگه از این به بعد هر چی دستتون میرسه بخونید و گوش کنید از فیلم و اخبار تا مقاله های یاهو و ... و به اینصورت همیشه در ارتباط باشید تا روز به روز تقویت بشید از نظر درک مفاهیم شنیدار و لغت. اسپیکینگ رو باید تنهایی یا با شخصی علاقمند کار کنید. اگر پیدا نشد آینه دوست شماست.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین مائده
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2014, 10:15 PM
سلام خوبید؟ تو زنجان موسسه خوب کجاست که فشرده تدریس کنه مثلا یک روز در میان 3 ساعته یا هر روز، من سطح المنتری رو دارم تمام میکنم ولا با سیستم موسسه 1 سال طول میکشه تازه به سطح intermediate برسم، چیکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین مائده
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2014, 10:17 PM
تازه بعد از 1 سال شرو کنم برای تافل بخونم، خیلی طولانی میشه و عجله دارم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
Rainbow  09-07-2014, 12:38 AM
(08-07-2014, 10:15 PM)'مائده' نوشته: سلام خوبید؟ تو زنجان موسسه خوب کجاست که فشرده تدریس کنه مثلا یک روز در میان 3 ساعته یا هر روز، من سطح المنتری رو دارم تمام میکنم ولا با سیستم موسسه 1 سال طول میکشه تازه به سطح intermediate برسم، چیکار کنم؟

سلام و خوش آمدین
راستش شما نباید به نام خاص یک سطج بسنده کنید و بهتره در هر سطحی هستین حتما کل تمرینهای کتاب رو انجام بدین ولی از کتابهای کمکی مثل داستان،OXFORD WORD SKILLS و غیره هم استفاده کنید،بازم میتونید پارتنر بگیرید و روزی یکی دو ساعت تو اسکایپ حرف بزنید تا سطحتون واقعا به سرعت بالا بره.اینجوری تا همون سال دیگه شاید از نظر کتاب intermediate بشید ولی از upperها هم بهتر خواهید شد.علاوه بر اون با نرم افزار انکی که همین سایت .در کتابخانه موجوده مستقل لغات کتابهای منبع رو بخونید تا پیشرفتتون سرعت خیلی بالایی بگیره.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین mahmod
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-09-2014, 12:43 PM
سلام  دوستان یه سوال واسم پیش اومده من چون اصلا وقت ندارم تا بخوام برم کلاس زبان یعنی هم تو شهر خودمون کلاس بدرد بخور نیست تو شهر اطرافمون هست ولی 1 ساعت راهه بعدشم من تا ساعت دو تو مدرسه ام الان موندم چی کار کنم هم برای اپلای به مدرک زبان نیاز دارم هم اینکه نمیتونم برم کلاس میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه میتونن بهم بگن چه بسته ای رو بخرم یا چه کتابی رو خیلی ممنون میشم البته من برای ازمون میخوام چون میخوام 3 سال دیگه تافل بدم ممنون میشم بگین این بسته انگلیسی بدون توقف چطوره
تنهایی بیشترین مشکلاته
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-09-2014, 03:46 PM
(26-09-2014, 12:43 PM)'mahmod' نوشته: سلام  دوستان یه سوال واسم پیش اومده من چون اصلا وقت ندارم تا بخوام برم کلاس زبان یعنی هم تو شهر خودمون کلاس بدرد بخور نیست تو شهر اطرافمون هست ولی 1 ساعت راهه بعدشم من تا ساعت دو تو مدرسه ام الان موندم چی کار کنم هم برای اپلای به مدرک زبان نیاز دارم هم اینکه نمیتونم برم کلاس میخواستم از دوستان خواهش کنم اگه میتونن بهم بگن چه بسته ای رو بخرم یا چه کتابی رو خیلی ممنون میشم البته من برای ازمون میخوام چون میخوام 3 سال دیگه تافل بدم ممنون میشم بگین این بسته انگلیسی بدون توقف چطوره

دوست گرامی
لطفا یکبار این تاپیک را از ابتدا مطالعه کنید. [img]images/smilies/smile.gif[/img] نکات و مشاوره های بسیاری در این تاپیک داده شده است که میتواند برای شما مفید باشد.

خوشبختانه شما زمان کافی برای یادگیری زبان دارید. برای شما یکی از راه های خوب گوش دادن فراوان به فایلهای صوتی است که متن انگلیسی آنها را در اختیار داشته باشید. مثل audiobook های معروف.
همچنین میتوانید فیلمهای با زیرنویس انگلیسی ببینید و سعی کنید زیرنویس ها را یادداشت کنید و تکرار کنید.
نرم افزارهای کامپیوتری هم هستند که میتوانند به شما کمک کنند.

میتوانید فروم منابع آموزشی زبان انگليسي را نیز ببینید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین سهیل توفیقی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-10-2014, 07:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-10-2014, 07:43 PM توسط سهیل توفیقی.)
سلام دوستان'من هم بابت نقطه ی شروع خیلی دچار تردید شدم'راستش میخوام آزمون تافل بدم برای ۱۳ ماه دیگه اما سطح زبان فعلی من خوب نیست!الان هم که دانشجو هستم وشمال زندگی میکنم وبه تهران دسترسی ندارم'اولش میخواستم با کتاب های تافل شروع کنم لغات ۴۵۰ بخونم'اما متوجه شدم برای مطالعه تافل سطحت باید خوب باشه به خاطر همین تصمیم گرفتم ۲ماه به صورت عمومی خصوصا در بخش listeningخودم رو تقویت کنم'اما الان دقیقا نمیدونم از کجا شروع کنم'ممنون میشم منو راهنمایی کنید!
ان فدر شکست میخورم تا شکست دادن را بیاموزم.s:t
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 22 بعدی »