عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند تحصیل در هلند پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع فوق لیسانس در کشور هلند
آفلاین daneshjoha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-06-2014, 11:09 PM
سلام دوستان
من چند تا سوال دارم
دانشجوی ترم آخر روانشناسی پیام نور هستم و از طریق فراگیر وارد دانشگاه شدم
میخوام واسه ارشد تو هلند تحصیل کنم
آیا هلند مدرک پیام نور رو قبول میکنه ؟
آخه شنیدم آلمان سخت گیری میکنه فکر کردم شاید هلند هم مثل آلمان باشه
ممنون میشم راهنمائیم کنید [img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-06-2014, 08:01 PM
(19-06-2014, 11:09 PM)'daneshjoha' نوشته: سلام دوستان
من چند تا سوال دارم
دانشجوی ترم آخر روانشناسی پیام نور هستم و از طریق فراگیر وارد دانشگاه شدم
میخوام واسه ارشد تو هلند تحصیل کنم
آیا هلند مدرک پیام نور رو قبول میکنه ؟
آخه شنیدم آلمان سخت گیری میکنه فکر کردم شاید هلند هم مثل آلمان باشه
ممنون میشم راهنمائیم کنید [img]images/smilies/smile.gif[/img]

خیر. مشکلی از این بابت من در دانشگاههای هلند مشاهده نکردم. دانشگاههای هلند بیشتر روی هزینه های شخصی و self-support حمایت میکنه و از این لحاظ روی قبولی و عدم برگشت خوردن مدارک خیلی به مانند المان سخت گیر نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین salyone
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-07-2014, 08:31 PM
سلام
معدل 15.87 (gpa 3.3)
ليسانس برق قدرت اميركبير
مقاله ندارم
toefl 96
مدرك فني + 3 ماه سابقه كار پژوهشي
واسه دانشگاهای خوب هلند برای فاند گرفتن شانس دارم؟
اگه نه واسه کدوم دانشگاهاش می تونم فان بگیرم(مورد تایید وزارت علوم)؟
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید
مرسي
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
07-07-2014, 08:46 PM
(07-07-2014, 08:31 PM)'salyone' نوشته:
سلام
معدل 15.87 (gpa 3.3)
ليسانس برق قدرت اميركبير
مقاله ندارم
toefl 96
مدرك فني + 3 ماه سابقه كار پژوهشي
واسه دانشگاهای خوب هلند برای فاند گرفتن شانس دارم؟
اگه نه واسه کدوم دانشگاهاش می تونم فان بگیرم(مورد تایید وزارت علوم)؟
ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید
مرسي
دروود بر شما.
شانس گرفتن فاند در مقطع فوق لیسانس خیلی کمه. به هر حال شما دستت خیلی باز نیست چون امکان مکاتبه با استاد در این مقطع کمتر به نظر میاد و کمیته بررسی دانشگاه نقش نهایی رو داره. شما شانس پذیرش داری اما فاند رو خیلی روش حساب نکن.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mehrdadbala
**
نقل قول

26-09-2014, 12:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2014, 12:30 PM توسط mehrdadbala.)
سلام دوستان من دانشجوی سال آخر لیسانسم فوق لیسانس برای رشته فاینانس یا اقتصاد اقتصاد توی هلند میخوام اقدام کنم با دانشگاه VU ی مکاتبه داشتم اینجوری جواب داد ب من: 

An Iranian Bachelor’s degree is equal to two years HBO or WO education (depending on the type of study). That means that your Bachelor’s degree from Iran cannot be considered equal to a Dutch Bachelor’s degree, because these have a nominal duration of three years and only an Iranian Master’s degree is considered comparable to a Dutch academic Bachelor’s. If you are in the process of completing your Master’s degree please let us know, you would then certainly be welcome to apply for our academic year 2015-2016
من گیج شدم واقعا! یعنی اونا لیسانس ایران رو معادل لیسانس هلند نمیزارن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-09-2014, 11:38 PM
(26-09-2014, 12:07 PM)'mehrdadbala' نوشته: سلام دوستان من دانشجوی سال آخر لیسانسم فوق لیسانس برای رشته فاینانس یا اقتصاد اقتصاد توی هلند میخوام اقدام کنم با دانشگاه VU ی مکاتبه داشتم اینجوری جواب داد ب من: 
An Iranian Bachelor’s degree is equal to two years HBO or WO education (depending on the type of study). That means that your Bachelor’s degree from Iran cannot be considered equal to a Dutch Bachelor’s degree, because these have a nominal duration of three years and only an Iranian Master’s degree is considered comparable to a Dutch academic Bachelor’s. If you are in the process of completing your Master’s degree please let us know, you would then certainly be welcome to apply for our academic year 2015-2016
من گیج شدم واقعا! یعنی اونا لیسانس ایران رو معادل لیسانس هلند نمیزارن؟

برای خودم هم جالب بود چون تا به حال بهش برخورد نکرده بودم. چیزی که در این ایمیل گفته شده دقیقاً دوره لیسانس رو مطلبق با لیسانس هلند نمیدونن. و برای همین تنها میتونن فوق ایران رو بهش تطبیق بدن. اما نمیدونم این کدوم دانشگاهست اما در کل هلند مشکلی با سیستم اموزشی ایران که نداشت. 
نقل قول  

آفلاین mehrdadbala
**
نقل قول

27-09-2014, 02:43 AM
(26-09-2014, 11:38 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
برای خودم هم جالب بود چون تا به حال بهش برخورد نکرده بودم. چیزی که در این ایمیل گفته شده دقیقاً دوره لیسانس رو مطلبق با لیسانس هلند نمیدونن. و برای همین تنها میتونن فوق ایران رو بهش تطبیق بدن. اما نمیدونم این کدوم دانشگاهست اما در کل هلند مشکلی با سیستم اموزشی ایران که نداشت. 

من ب اختصار نوشتم این دانشگاه 
Vrije Universiteit Amsterdam 
بود 
با چند تا دانشگاه دیگه مثل تیلبرگ و ماستریخت هم مکاتبه کردم همین جمله رو گفتم، اونا گفتن ک تا حالا نشندیدن همچین چیزیو دربارش مطمعن نیستن ولی گفتن تو اقدام بکن ما مدارک رو میفرستیم به NUFFIC اونها بررسی میکنن و بهت اطلاع میدیم. 
 توی خود سایت NUFFIC  دقیقن اینجوری نوشته:

In terms of level, the bachelor’s degree (kârshenâsî) is comparable to an HBO bachelor’s degree or 2 years of university education (WO) in the Netherlands, depending on the type of study.
In terms of level, the master’s degree (Karshenasi-arshad napayvasteh) is comparable to a 1-year WO
master’s degree in the Netherlands.
میتونه برداشت اشتباه مسئول دانشگاه باشه؟ یا اینکه مثلا لیسانس ایران رو توی رشته های اقتصادی سطح علمیشو در اندازه خودشون نمیبینن اینجوری میگن؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-10-2014, 10:10 PM
(27-09-2014, 02:43 AM)'mehrdadbala' نوشته:
من ب اختصار نوشتم این دانشگاه 
Vrije Universiteit Amsterdam 
بود 
با چند تا دانشگاه دیگه مثل تیلبرگ و ماستریخت هم مکاتبه کردم همین جمله رو گفتم، اونا گفتن ک تا حالا نشندیدن همچین چیزیو دربارش مطمعن نیستن ولی گفتن تو اقدام بکن ما مدارک رو میفرستیم به NUFFIC اونها بررسی میکنن و بهت اطلاع میدیم.  توی خود سایت NUFFIC  دقیقن اینجوری نوشته:
In terms of level, the bachelor’s degree (kârshenâsî) is comparable to an HBO bachelor’s degree or 2 years of university education (WO) in the Netherlands, depending on the type of study.
In terms of level, the master’s degree (Karshenasi-arshad napayvasteh) is comparable to a 1-year WO
master’s degree in the Netherlands.
میتونه برداشت اشتباه مسئول دانشگاه باشه؟ یا اینکه مثلا لیسانس ایران رو توی رشته های اقتصادی سطح علمیشو در اندازه خودشون نمیبینن اینجوری میگن؟

به هر حال چیزی بسیار عجیبیه که من تا به حال نشنیده بودم. اما بعید میدونم اشتباه فردی در نوشتن باشه احتمالا جزو قوانین جدید دانشگاه در برخورد با کیس های ایرانی باید باشه که ممکنه هر دلیلی براش داشته باشن. اما شما مکاتباتت رو ادامه بده و تنها به این دانشگاه اکتفا نکن.
نقل قول  

آفلاین blueearth
**
نقل قول

21-12-2014, 05:48 PM
سلام من از دانشگاه های اوترخت و ماستریخت پذیرش گرفتم
اما جواب بورسیم گفته شده فوریه میاد کسی از دوستان از هست که از از این دو دانشگاه بورس شده باشه؟
نقل قول  

آفلاین farhad-gs
**
نقل قول

19-01-2015, 05:44 PM
سلام.من دانشجوی کارشناسی رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستم.معدلم فعلا 16 و خورده ای.به انگلیسی تسلط کامل دارم و دارم آلمانی هم یاد می گیرم.اهل تحقیق هم هستم و تا به حال مجری یک مقاله در مورد رشته ی خودم بودم.آیا برای من شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های متوسط به بالای هلند برای فوق لیسانس فیزیک پزشکی یا رشته ای نزدیک به اون وجود داره؟و اینکه تحصیل در این دانشگاه ها خرج زیادی داره؟اگر زبانم خوب باشه میتونم در حین تحصیل کار کنم و خرج دانشگامو در بیارم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »