عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین psohrabi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-06-2014, 02:09 PM
سلام . من تمام تاپیکو مطالعه کردم با این حال چندتا سؤال برای من به قوه خودش باقی موند :
1. در صورت گرفتن بورسیه کامل ؛ هزینه ی لازم برای زندگی و تحصیل تو کره تأمین میشه ؟ یعنی در صورت نداشتن پشتوانه ی مالی به مشکل نمیخوریم ؟ 
2. رشته ی طراحی شهری ، از زیر گروه های معماری و شهرسازی ، در کدوم دانشگاههای کره ارائه میشه و کدوم رنک بهتری داره ؟
3. امکان گرفتن بورسیه کامل ( ساپورت کامل شهریه ، بیمه ، هزینه زندگی و... ) در رشته های گروه پزشکی هست یا خیر ؟
سپاس از حوصله ی شما 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-06-2014, 06:39 PM
(14-06-2014, 02:09 PM)'psohrabi' نوشته: سلام . من تمام تاپیکو مطالعه کردم با این حال چندتا سؤال برای من به قوه خودش باقی موند :
1. در صورت گرفتن بورسیه کامل ؛ هزینه ی لازم برای زندگی و تحصیل تو کره تأمین میشه ؟ یعنی در صورت نداشتن پشتوانه ی مالی به مشکل نمیخوریم ؟ 
2. رشته ی طراحی شهری ، از زیر گروه های معماری و شهرسازی ، در کدوم دانشگاههای کره ارائه میشه و کدوم رنک بهتری داره ؟
3. امکان گرفتن بورسیه کامل ( ساپورت کامل شهریه ، بیمه ، هزینه زندگی و... ) در رشته های گروه پزشکی هست یا خیر ؟
سپاس از حوصله ی شما 

دروود بر شما.
1- بله. اگر فول فاند بشی که مشکلی نخواهی داشت.
2- دانشگاههای سئول و دائجو پوسان از شهرت بالایی برخوردارن.
3- شانست کمه چون به زبان انگلیسی نیست و برای پزشکی عمومی شانس زیاد نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین psohrabi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-06-2014, 08:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-06-2014, 08:33 PM توسط psohrabi.)
ممنون از پاسخگویی سریع . 
سوالات دیگه ای هم بود که متاسفانه تو ارسال قبلی فراموش کردم اضافه کنم .
1. چه مبلغی به عنوان ضمانت باید تو حسابمون برای گرفتن ویزا باشه ؟
2. در ازای این بورسیه ، چه تعهدی به کشور کره یا استاد مربوطه داده میشه ؟ (شنیدم خیلی از دانشجویان مستر بیگاری میکشن ! ) 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-06-2014, 09:26 AM
(15-06-2014, 08:28 PM)'psohrabi' نوشته: ممنون از پاسخگویی سریع . 
سوالات دیگه ای هم بود که متاسفانه تو ارسال قبلی فراموش کردم اضافه کنم .
1. چه مبلغی به عنوان ضمانت باید تو حسابمون برای گرفتن ویزا باشه ؟
2. در ازای این بورسیه ، چه تعهدی به کشور کره یا استاد مربوطه داده میشه ؟ (شنیدم خیلی از دانشجویان مستر بیگاری میکشن ! ) 

Dear Educated,
As you asked youqueries as following:
1- you should prove a valid bank statement more than 10000 us dollars if you can't success to get any type of scholarship
2- there is no any undertake to that country or something like this. you just have to be more active and do some research during your education periods
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین psohrabi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-06-2014, 03:04 PM
(16-06-2014, 09:26 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
Dear Educated,
As you asked youqueries as following:
1- you should prove a valid bank statement more than 10000 us dollars if you can't success to get any type of scholarship
2- there is no any undertake to that country or something like this. you just have to be more active and do some research during your education periods

چه عالی ! پس فول فاندش به صورت RA یا TA نیست ! 
شما (یا دوستانی که مثل شما از ایران به کره رفتند ) تو کره به چه مشکلاتی برخوردید ؟ اگه بازهم حق انتخاب داشتین کره جنوبیو انتخاب میکردین ؟ 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-06-2014, 11:35 AM
(16-06-2014, 03:04 PM)'psohrabi' نوشته:
چه عالی ! پس فول فاندش به صورت RA یا TA نیست ! 
شما (یا دوستانی که مثل شما از ایران به کره رفتند ) تو کره به چه مشکلاتی برخوردید ؟ اگه بازهم حق انتخاب داشتین کره جنوبیو انتخاب میکردین ؟ 

من راجع به TA یا RA شدن صحبتی نکردم. اما بیشترین احتمال بورس رو هم روی این 2 نوع بدونید.
من الان کره جنوبی نیستم. اما در کل برای اینده تحصیلی پلی برای جاهای دیگر از لحاظ کار و زندگی است والا برای تحصیل از نظر من  کیفیت خوبی دارن.
نقل قول  

آفلاین طلایی۹۵
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2014, 07:46 AM
سلام به همه دوستان.من تازه واردم لطفا راهنمایی هاتون رو دریغ نکنید.
کل این تاپیک رو خوندم ولی کسی رو پیدا نکردم که رشته اش مدیریت باشه.
من ترم دو رشته مدیریت بانکداری رو تموم کردم و قصد دارم برای ارشد از دانشگاه ملی سئول بورسیه بگیرم میدونم شرایطش سخته ولی میخاستم بدونم اصلا دانشگاه سئول رشته بانکداری ارشد داره یا نه؟
سوال بعدیم اینه که من تازه میخام برای آیلتس اقدام کنم سطح زبانم هم متوسط رو به پایینه میخاستم ببینم کسی میتونه یه کلاس و استاد خوب زبان تو تهران بهم معرفی کنه؟و اگه بخام آیلتس بگیرم چقد زمان میبره؟تا پایان دوره لیسانس میتونم آیلتس بگیرم؟
دوستان خواهش میکنم کامل توضیح بدید.اگر هم دوستانی هستند که تو کره تحصیل میکنن خیلی مایلم بیشتر باهاشون در ارتباط باشم اگه براتون ممکنه برام پیام بدید.
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-07-2014, 09:49 AM
(08-07-2014, 07:46 AM)'طلایی۹۵' نوشته: سلام به همه دوستان.من تازه واردم لطفا راهنمایی هاتون رو دریغ نکنید.
کل این تاپیک رو خوندم ولی کسی رو پیدا نکردم که رشته اش مدیریت باشه.
من ترم دو رشته مدیریت بانکداری رو تموم کردم و قصد دارم برای ارشد از دانشگاه ملی سئول بورسیه بگیرم میدونم شرایطش سخته ولی میخاستم بدونم اصلا دانشگاه سئول رشته بانکداری ارشد داره یا نه؟
سوال بعدیم اینه که من تازه میخام برای آیلتس اقدام کنم سطح زبانم هم متوسط رو به پایینه میخاستم ببینم کسی میتونه یه کلاس و استاد خوب زبان تو تهران بهم معرفی کنه؟و اگه بخام آیلتس بگیرم چقد زمان میبره؟تا پایان دوره لیسانس میتونم آیلتس بگیرم؟
دوستان خواهش میکنم کامل توضیح بدید.اگر هم دوستانی هستند که تو کره تحصیل میکنن خیلی مایلم بیشتر باهاشون در ارتباط باشم اگه براتون ممکنه برام پیام بدید.
بازم ممنون

دروود.
تا اونجایی که من خودم این ظرفها امار دارم بیشتر در دپارتمان اقصاد و حسابداری ارائه میشه. اما نه به عنوان یه بخش جدا!! برخی از استادها زمینه کاری banking رو در رزومه دارن باید با اساتید مکاتبه کنی. اما من دانشگاه سئول و دانشگاه ملی سئول رو برای شما پیدا کردم. اینجا و اینجا رو چک کن. همچنین در همین 2 لینک حداقل نیازها برای پذیرش رو هم اورده. ایلتس گرفتن هم بستگی به سطح زبانت داره اما برای این 2 تا باید بالای 6.5 و 7 ایلتس برنامه ریزی کنی. وبهتره برای سوالات زبان در تاپیک خودش بپرسی تا دوستان راهنماییت کنن.
نقل قول  

آفلاین zahya
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-07-2014, 12:14 AM
با سلام به همراهان عزیز..بعد از گذشت چند ماهی دوباره به این سایت خوب برگشتم..خیلی خوشحالم که این سایت به فعالیتش ادامه می دهد..
میشه راهنمایی ام بفرمایید..
من شنیده ام در حال حاضر با ایلتس 5.5 کره جنوبی دانشجوی دکترا با فاند می پذیره.. میشه اگه کسی اطلاعاتی داره که چه رشته هایی هستند و یا اینکه لینکش رو بده ازش ممنون میشم..
مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-07-2014, 06:00 PM
(12-07-2014, 12:14 AM)'zahya' نوشته: با سلام به همراهان عزیز..بعد از گذشت چند ماهی دوباره به این سایت خوب برگشتم..خیلی خوشحالم که این سایت به فعالیتش ادامه می دهد..
میشه راهنمایی ام بفرمایید..
من شنیده ام در حال حاضر با ایلتس 5.5 کره جنوبی دانشجوی دکترا با فاند می پذیره.. میشه اگه کسی اطلاعاتی داره که چه رشته هایی هستند و یا اینکه لینکش رو بده ازش ممنون میشم..
مرسی

دروود بر شما.
در واقع این مورد دقیق به این شکله که در هر دانشگاهی صادق نیست!!! ضمناً این مورد خودش به 3 بخش تقسیم میشه اگر همه موارد و رزومه خخوب داشته باشی با ایلتس 5.5 تنها نیمی از اسکولارشیپ رو میگیری و نمره زبانت همینطور که بالا میره و گرفتن مقدار فاندت هم بیشتر میشه. عرض کردم این بستگی به سیاست دانشگاه مورد نظر و دپارتمان داره. باید بگردی و از admission requirnments اطلاع کسب کنی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 49 بعدی »