عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی و علوم کامپیوتر شاخه های رشته کامپیوتر در ارشد

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شاخه های رشته کامپیوتر در ارشد
آفلاین ma.bahoosh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-11-2012, 10:32 PM
(31-03-2012, 11:00 PM)Babak نوشته: Cloud Computing در حال حاضر خیلی مبحث داغیه و کار براش خیلی زیاده، اما نمی‌شه خیلی راحت گفت که ۱۰ سال دیگه وضعیتش چطور خواهد بود. شما باید بیشتر به فکر رشته‌هایی باشید که پتانسیل زیادی برای حدود ۵ الی ۱۰ سال آینده داشته باشند. البته پیش‌بینی این کار خیلی ساده نیست و نمی‌شه راحت گفت ولی فکر می‌کنم که هوش مصنوعی یکی از این رشته‌ها باشه که هم الان و هم در آینده داغ خواهد بود. همچنین اگر به کاربرد در پزشکی فکر می‌کنید، به رشته‌های Biocomputing و Bioinformatics می‌تونید فکر کنید. امریکا خیلی در این زمینه داره سرمایه‌گذاری می‌کنه و احتمالا در سال‌های آینده این رشته‌ها مهمتر خواهند شد.

سلام بابک جان.
میخواستم بدونم Cloud Computing در شبکه چه کاربردی داره. یعنی چه کارای تحقیقاتی با Cloud Computing میشه در شبکه انجام داد؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

04-11-2012, 11:44 PM
(04-11-2012, 10:32 PM)ma.bahoosh نوشته: سلام بابک جان.
میخواستم بدونم Cloud Computing در شبکه چه کاربردی داره. یعنی چه کارای تحقیقاتی با Cloud Computing میشه در شبکه انجام داد؟
شبکه یک زیرساخت ضروری برای Cloud هست و Cloud بدون شبکه وجود نخواهد داشت. کارهای تحقیقاتی مرتبط با شبکه و Cloud زیاده. بالابردن throughput شبکه و به خصوص کم کردن تاخیر یکی از مشکلات قدیمی بوده و همچنان هم هست. در سال‌های اخیر Software Defined Networking به مبحث داغی تبدیل شده و زیاد روش کار می‌شه. یکی از مشکلات دیگه که به تدریج داره اهمیتش بیشتر می‌شه بهتر کردن I/O Performance از جمله کارایی شبکه در حالت Nested Virtualization هست که البته این موضوع اخیر بیشتر به Virtualization مرتبط هست تا شبکه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

24-06-2013, 11:15 PM
(30-03-2012, 02:36 PM)'bzz' نوشته: سلام دوسته عزیز
منم دقیقا عین شماست شرایط ام از اول نرم افزار بودم
اما از ترم اول ارشدم(الان ترم 2 ام)روی securiy cloude computing کار کردم موضوع خیلی جالبی بود قصد داشتم برای phd ام security software بخونم اما باچند از استادام که حرف زدم دیدم الان اگه رو هوش کار کنی بهتره. در حال حاضر دارم روی medical image processing تحقیق میکنم
تا اونجایی که تحقیق کردم میگن موضوع خوبی اما خوب برای من و شما که فقط 3 واحد تو کارشناسی 3 واحد تو ارشد (خبره)میگذرونیم خیلی باید تلاش کنیم اما به نظرم کار نشد نداره همه چی میشه

هوش مصنوعی در بازار ایران مطلقا  فرصت کاری نداره (استثناها و برخی صنایع نظامی را کنار بگذارید)
در کشورهای اروپایی هم معمولا وقتی مشغول به کار میشوند که از دورن دانشگاه جذب گردند. 

بستگی دارد چقدر بخواهید عملی و چقدر تئوریکال کار کنید. اگر قرار است بروید این رشته را بخوانید و سپس بعنوان کارشناس شبکه یا برنامه نویس یا طراح وب  مشغول به کار شوید (که عمده کسانی که من در ایران دیدم در این رشته درس میخواندند این کار را کردند) اصلا بهتر است سراغ این رشته نیایید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Morris
**
نقل قول

07-06-2014, 12:56 AM
سلام آقا بابک.
امسال آزمون ارشد داده ام و با توجه به رتبه ام احتمالا نرم افزار شهید بهشتی یا علم و صنعت قبول می شوم. از آنجا که رشته کارشناسی ام کامپیوتر نبوده است اطلاعاتی در زمینه های تحقیقاتی روز ندارم. بسیار تمایل دارد برای PHD در یکی از دانشگاه های خوب ایالات متحد، با استفاده از فاند، تحصیل کنم. پایان نامه کارشناسی ارشد را در چه زمینه ای انتخاب کنم تا اینکه راحت تر بتوانم پذیرش و فاند دریافت کنم و به طور کل بحث روز دنیای نرم افزار در دانشگاه های ایالات متحد چیست ؟
البته لزوما پاسخ مطلق نمی خواهم و حتی اگر بنده را راهنمایی کنید که به چه شکل پاسخ سوال خود را پیدا کنم باز هم از شما سپاس گزار خواهم بود.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-06-2014, 05:12 AM
(07-06-2014, 12:56 AM)'Morris' نوشته: سلام آقا بابک.
امسال آزمون ارشد داده ام و با توجه به رتبه ام احتمالا نرم افزار شهید بهشتی یا علم و صنعت قبول می شوم. از آنجا که رشته کارشناسی ام کامپیوتر نبوده است اطلاعاتی در زمینه های تحقیقاتی روز ندارم. بسیار تمایل دارد برای PHD در یکی از دانشگاه های خوب ایالات متحد، با استفاده از فاند، تحصیل کنم. پایان نامه کارشناسی ارشد را در چه زمینه ای انتخاب کنم تا اینکه راحت تر بتوانم پذیرش و فاند دریافت کنم و به طور کل بحث روز دنیای نرم افزار در دانشگاه های ایالات متحد چیست ؟
البته لزوما پاسخ مطلق نمی خواهم و حتی اگر بنده را راهنمایی کنید که به چه شکل پاسخ سوال خود را پیدا کنم باز هم از شما سپاس گزار خواهم بود.

درود
راستش خیلی از شاخه‌های نرم‌افزار این روزها داغ هستند و نمی‌شه فقط یک یا دو مورد رو نام برد. خبر خوب برای شما اینه که نرم‌افزار به طور کلی در رشته‌های فنی جز بهترین‌هاست و احتمالا در چند سال آینده هم باز همین طور خواهد بود.
به هر حال اگر بخوام بعضی از شاخه‌های مورد توجه در امریکا رو نام ببرم، می‌تون به موارد زیر اشاره کنم:
Big Data, Software and Cloud security, AI and Machine Learning, Cloud computing and Distributed systems
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Morris
**
نقل قول

08-06-2014, 06:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-06-2014, 06:02 AM توسط Morris.)
(08-06-2014, 05:12 AM)'Babak' نوشته:
به هر حال اگر بخوام بعضی از شاخه‌های مورد توجه در امریکا رو نام ببرم، می‌تون به موارد زیر اشاره کنم:
Big Data, Software and Cloud security, AI and Machine Learning, Cloud computing and Distributed systems

بسیار از شما سپاس گزارم.
با توجه به اینکه رشته ارشد من نرم افزار است آیا این که تز من در مباحثی مانند AI and Machine Learning باشد برای پذیرش من مشکل ساز نخواهد شد ؟ به عنوان مثال ممکن است بگویند چرا در رشته نامرتبط فعالیت داشته اید ؟

من در این رابطه هیچ اطلاعی ندارم و کوچکترین راهنمایی شما برای من بسیار مفید خواهد بود.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-06-2014, 06:14 AM
(08-06-2014, 06:00 AM)'Morris' نوشته:
بسیار از شما سپاس گزارم.
با توجه به اینکه رشته ارشد من نرم افزار است آیا این که تز من در مباحثی مانند AI and Machine Learning باشد برای پذیرش من مشکل ساز نخواهد شد ؟ به عنوان مثال ممکن است بگویند چرا در رشته نامرتبط فعالیت داشته اید ؟
من در این رابطه هیچ اطلاعی ندارم و کوچکترین راهنمایی شما برای من بسیار مفید خواهد بود.
رشته‌ای مثل AI و Machine Learning اگر چه گرایش متفاوتی هست، اما به هیچ وجه نامرتبط نیست و موقع گرفتن پذیرش تغییر گرایش مرسوم هست. البته طبیعتا هر چه فعالیت شما در رشته و گرایش مورد نظر بیشتر باشه، شانس شما هم بیشتر می‌شه ولی تغییر گرایش در حد مثلا نرم‌افزار به AI باعث از بین رفتن شانس پذیرش نخواهد شد. اگر شرایط شما خوبه، کاملا می‌تونید در گرایش‌های دیگه نرم‌افزار پذیرش بگیرید.

نقل قول  

آفلاین ehsan70
**
نقل قول

13-06-2014, 09:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-06-2014, 09:29 PM توسط ehsan70.)
با سلام
بنده فارغ تحصیل کارشناسی ام.
میخواستم بدونم این گرایش وضعیتش(از نظر اساتید و قوی بودن) در مقایسه با نرم افزار در کشور های دیگر چطور است.
از نظر مقاله دادن کدام گرایش(الگوریتم و نرم) امکان مقاله دادن بیشتر هست.
و همچنین وضعیت کاری.
با تشکر.
نقل قول  

آفلاین GHAZAL1986
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-10-2016, 01:09 AM
باسلام
من یک سوال خیلی فوری دارم و دقیق نمیدونستم کدوم بخش باید مطرح کنم میبخشید
من میخواهم واسه ارشد به یکی از دانشگاههای استرالیا درخواست بدم وقصدم اقامت گرفتن هست بنابراین نوع رشته اهمیت چندانی نداره وهرچه واحددرسی اسانتر بهتر
و مشکلم انتخاب گرایش هست
لیسانس مهندسی نرم افزار دارم هیچ علاقه ای به برنامه نویسی ندارم اگه ممکنه رشته ای که کمترین واحد برنامه نویسی رو داره بمن معرفی کنید
رشته های پیشنهادی دانشگاه:
master of technology(enterprise system
و
Master of technology(software engineering
لطفا راهنمایی بفرمایین خیلی عجله دارم. ممنون
نقل قول  

آفلاین ehsan70
**
نقل قول

29-11-2017, 02:29 PM
امکانش هست در مورد وضعیت ارشد علوم کامپیوتر کمی راهنمایی بفرمایید. بیشتر از اساتید و پیشرفت پژوهشی و علمی
من دیدم که دانشگاه تهران اول هس در این گرایش
و چون منابع ریاضی زیاد داره فکر میکنم بیشتر برای هوش کاربرد داشته باشه و همچنین برای کار روی آنالیز الگوریتم. مثلا گرایش هوش در مهندسی درسایی مثل سیستم عامل و مدار منطقی و یه سری درسا هس که فکر میکنم خیلی بکار نمیات در ارشد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »