عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
آیا داشتن چند تا I-20 مشکل ساز است؟

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آیا داشتن چند تا I-20 مشکل ساز است؟
آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-05-2014, 12:28 AM
سلام دوستان من از دو تا دانشگاه توی آمریکا پذیرش دارم یکیشون که قرار I20 رو صادرکنه و دیگری مهلت کوتاهی دادن که من جواب بدن از نظر شهر یا رشته و دانشگاه زیاد با هم تفاوت ندارن و من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم آیا منع قانونی نداره تقاضای I20 کردن از دو دانشگاه هم زمان در آمریکا؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
07-05-2014, 07:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 07-05-2014, 07:43 AM توسط M1KE.)
خیر منع قانونی برای تعداد I-20 هایی که می گیرین وجود نداره. وقتی می خواهید ویزا بگیرید فقط برای یکی از اونها که به نظرتون بهتره اقدام می کنید و هزینه SEVIS رو برای اون I-20 پرداخت می کنید. همین طور در زمان مصاحبه ممکنه از شما در مورد اینکه از دانشگاه های دیگه هم پذیرش دارید یا خیر سوال بشه که البته چیز مهمی نیست.

(07-05-2014, 12:28 AM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من از دو تا دانشگاه توی آمریکا پذیرش دارم یکیشون که قرار I20 رو صادرکنه و دیگری مهلت کوتاهی دادن که من جواب بدن از نظر شهر یا رشته و دانشگاه زیاد با هم تفاوت ندارن و من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم آیا منع قانونی نداره تقاضای I20 کردن از دو دانشگاه هم زمان در آمریکا؟؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-05-2014, 11:30 PM
(07-05-2014, 12:28 AM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من از دو تا دانشگاه توی آمریکا پذیرش دارم یکیشون که قرار I20 رو صادرکنه و دیگری مهلت کوتاهی دادن که من جواب بدن از نظر شهر یا رشته و دانشگاه زیاد با هم تفاوت ندارن و من نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم آیا منع قانونی نداره تقاضای I20 کردن از دو دانشگاه هم زمان در آمریکا؟؟

سلام
همونطور که گفتند مادامیکه سفارت متوجه صدور چند نامه نشه مشکلی نیست. بهتره در این مورد سفارت متوجه نشه. سال قبل یکی از دوستان به اشتباه برای سفارت این دو رو ارائه کرده بود و کلیرنسش شدید طولانی شد و کلی زحمت کشید که ثابت کنه سهوی بوده و هدف این نبوده که هر طور شده ویزای آمریکا رو بگیره.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

08-05-2014, 03:22 AM
نه دوستان شايد من بد توضيح دادم. اينكه داشتن چند اي20 منع قانوني نداره به اين معني نيست كه اين موضوع رو از سفارت پنهان كنيد. سفارت به اطلاعات SEVIS دسترسي داره و با يك جستجوي ساده در ديتابيس اون فهرست تمام اي20 هاي شما مشخص ميشه. به همين دليل اگر پرسيدند كه آيا پذيرشهاي ديگه اي از دانشگاه هاي ديگه اي داريد حتما مي بايست به مواردي كه به مرحله صدور اي20 رسيده اند اشاره كنيد و قابل پنهان كردن نيست و به سادگي ناراستي در چنين مواردي ميتونه به رد ويزا منجر بشه. داشتن چند اي20 به طور بالقوه زمان كليرنش رو بيشتر مي كنه چون بايد پرونده شما براي چندجا از نظر موضوع پروژه و احتمال داشتن فاميل در اون ايالت ها و موارد ديگه بررسي بشه ولي اين يكي از عوارض داشتن چند پذيرش هست. وقتي شما مي خواهيد چند پذيرش رو براي خودتون نگه داريد يكي از عوارضش همين بررسي طولاني تر هست ولي قابل پنهان كردن هم نيست. وقتي پرسيدن ميتونيد بگين كه اطمينان نداشتين كه پذيرش بگيرين براي همين براي چندتا اقدام كردين ولي حالا قصد دارين فقط به همين يكي برين. يكي از دلايلي كه اين موضوع براي سفارت مهمه اينه كه ممكنه فردي دو پذيرش داشته باشه يكي در رشته يا موضوع حساس و ديگري غيرحساس و متقاضي با پذيرش غيرحساس به سفارت ميره كه بعد از ورود به آمريكا دانشگاهش رو به رشته حساستر تغيير بده به همين دليل سفارت به طور معمول اطلاعات SEVIS رو براي جلوگيري از اين موضوع بررسي مي كنه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

08-05-2014, 07:11 AM
من نکته ای رو اشاره کنم، تا جایی که من اطلاع دارم، شما اگر چند تا I-20 مختلف داشته باشید، چند تا SEVIS Number مختلف هم خواهید داشت، چون در SEVIS Number کد دانشگاه هم ذکر شده، بنابراین دو دانشگاه نمیتونند یک School Code در SEVIS داشته باشند و بنابراین دو I-20 مختلف، یک SEVIS Code نخواهند داشت. این رو به این جهت میگم که مثلا در ویزای من اسم دانشگاه رو اشتباهی پرینت کردند!! ولی در Port of Entry افسر CBP به من گفت میری UGA ولی اسم دانشگاه رو سفارت اشتباه پرینت گرفته! (بدون اینکه اسم دانشگاه رو از من سوال کنه)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

08-05-2014, 08:42 AM
همین طوره شماره SEVIS مربوط به I-20 دانشگاه های مختلف متفاوت هست و به همین دلیل افرادی که هزینه SEVIS رو پرداخت کرده باشند ولی قصد داشته باشند که برای I-20 دیگه ای ویزا بگیرند می بایست قبل از این کار با مسوول SEVIS دانشگاه صحبت کنند تا این انتقال هزینه از شماره SEVIS قبلی به جدید رو براشون انجام بده (البته من خودم تا به حال این کار رو نکردم و از جزئیاتش اطلاع ندارم که به چه شکل هست ولی می دونم که چنین کاری قابل انجام هست). حتی وقتی به دلیل دیفر کردن ترم دوباره درخواست I-20 جدید بدین ممکنه شماره SEVIS روی I-20 جدید تغییر کرده باشه که این موضوع به مسوول SEVIS دانشگاه بستگی داره گاهی همون قبلی رو آپدیت می کنند و شماره عوض نمیشه ولی گاهی هم ممکنه یک I-20 با SEVIS جدید بدهند.

در هر حال تمام I-20 هایی که یک فرد می گیره اطلاعات اون در دیتابیس SEVIS وجود داره و زمانی که شما پرداحت اون رو به سفارت می برید در دیتابیس کنترل می کنند که پرداحت موردنظر ثبت شده یا خیر (به طور معمول با یک تاخیر چند روزه پرداخت نهایی میشه). اینکه جزئیات این بررسی به چه شکل هست برای افرادی که درون سیستم نیستند مشخص نیست ولی به حتم سفارت به این اطلاعات دسترسی داره و با جستجوی اسم متقاضی فهرست I-20 مختلف با شماره SEVIS های اونها برای افسر سفارت قابل دسترس هست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-05-2014, 09:32 AM
(07-05-2014, 11:30 PM)'Simon2007' نوشته:
سلام
همونطور که گفتند مادامیکه سفارت متوجه صدور چند نامه نشه مشکلی نیست. بهتره در این مورد سفارت متوجه نشه. سال قبل یکی از دوستان به اشتباه برای سفارت این دو رو ارائه کرده بود و کلیرنسش شدید طولانی شد و کلی زحمت کشید که ثابت کنه سهوی بوده و هدف این نبوده که هر طور شده ویزای آمریکا رو بگیره.
شادزی

سلام
من این عرایضم رو اصلاح کنم. لطفا پذیرش هاتون رو از سفارت پنهان نکنید ولی I-20 فقط یکی به سفارت ارائه بدید. صدور چند  I-20 مشخص کننده ی چیزی نیست و میتونه یک دلیلش عدم تصمیم گیری یا حتی اعلام نتایج دانشگاه ها در یک تاریخ همزمان باشه. مورد دیگه اش میتونه سیاست دانشگاه باشه. من با دانشگاه های زیادی برخورد داشتم که جز مدارک ارسالی برای پذیرش BS خواستند و پس از پذیرش و پست مدارک به منزل بسته اتوماتیک حاوی I-20 بود. پس اگر خودشان چنین رویه ایی دارند مطمئنند که صدورش ایجاد مشکل نخواهد کرد ولی سفارت روی یکی از این سویس ها تشکیل پرونده و بررسی می دهد. خیلی از دوستان با چند پذیرش در دبی در جا ویزا گرفتند و حتی کلیرنس نخوردند. پس اینکه داشتن چند پذیرش و یا چند I-20 موجب طولانی شدن کلیرنس خواهد شد میتواند فقط یک احتمال باشد خصوصا در رشته های حساس و مرتبط با تکنولوژی اما قطعیتی در این مورد وجود ندارد.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

04-06-2014, 01:05 AM
سلام دوستان من دو تا دانشگاه برای ارشد فضای سبز ثبت نام کرده بودم در آمریکا که هر دو رو قبول شدم البته بدون فاند میخوام ،فارغ از مسایل مالی من  از دانشگاه اولی که قبول شدم I20  گرفتم دانشگاه دومی که هم رتبه بهتر داره هم شهر نسبتا بزرگتر هم آب و هواش با من سازگارتره هم هزینه کمتر داره امروز به من قبولیم رو اعلام کردن البته چون فکر میکردن بعضی مدارک من بهشون نرسیده و من پیگیری کردم و بعد متوجه شدن رسیده و کارهای نهایی رو انجام دادن، الان مشکل نداره که از دانشگاه جدید درخواست I20  بدم با این که الان یه I20  تو دستمه، البته هر دو بدون فانده و هر دو هم برای ترم پاییز. ممنون میشم پاسخ یدید
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

04-06-2014, 01:12 AM
خیر، مشکلی نیست فقط با I20 دانشگاهی که هدفتون هست برید سفارت.
(04-06-2014, 01:05 AM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من دو تا دانشگاه برای ارشد فضای سبز ثبت نام کرده بودم در آمریکا که هر دو رو قبول شدم البته بدون فاند میخوام ،فارغ از مسایل مالی من  از دانشگاه اولی که قبول شدم I20  گرفتم دانشگاه دومی که هم رتبه بهتر داره هم شهر نسبتا بزرگتر هم آب و هواش با من سازگارتره هم هزینه کمتر داره امروز به من قبولیم رو اعلام کردن البته چون فکر میکردن بعضی مدارک من بهشون نرسیده و من پیگیری کردم و بعد متوجه شدن رسیده و کارهای نهایی رو انجام دادن، الان مشکل نداره که از دانشگاه جدید درخواست I20  بدم با این که الان یه I20  تو دستمه، البته هر دو بدون فانده و هر دو هم برای ترم پاییز. ممنون میشم پاسخ یدید

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین sara-dz
**
نقل قول

04-06-2014, 01:15 AM
(04-06-2014, 01:12 AM)'Leopold' نوشته: خیر، مشکلی نیست فقط با I20 دانشگاهی که هدفتون هست برید سفارت.

ممنون از پاسخ سریعتون ، فقط من از یه نفر شنیدم میشه الان وقت سفارت بگیرم با همین I20 بعد وقتی اون که هدفمه به دستم رسید برم توی سایت و مشخصات رو تغییر بدم آیا امکانش هست ؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 10:49 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی