عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی انگلستان تحصیل در انگلستان پذیرش در مقطع PhD در انگلستان

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع PhD در انگلستان
آفلاین Vanquisher
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-04-2014, 10:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2014, 10:09 PM توسط Vanquisher.)
(14-04-2014, 04:11 PM)yousi نوشته:
Dear Professor ...,
As you asked me to apply with official transcripts I have to state that, in here things work very differently from USA. In Iran boys have mandatory military service that they have to serve. For this reason I cannot ask for my official transcript unless, I serve this military service (2 years period) or I have admission form a domestic or foreign university. The unofficial documents are just for review purpos and upon getting primitive admission I can retrieve my official transcript and submit them for registration process. I would be really appreciated if you could help me through this dilemma, otherwise, I might loose the perfect opportunity you and your university provide me.
Kind regards,
your name!
من همین متن رو با کمی نغییرات براشون فرستادم ولی ایشون متاسفانه مثل اینکه اصلا حواسشون نیست که قبلا بهشون گفتم من کارشناسی ارشدم و تا دو ماه دیگه فارغ التحصیل میشم و در جواب من اینطور پاسخ دادند!
As you can see from the Entry Requirements in the attached document:

“The normal minimum requirement for admission to the MA or MSc by Research is a first or second class honours degree, or equivalent, in a subject appropriate to the proposed programme of study.”

I don’t know how you can expect to receive an invitation letter without having a ‘first or second class honours degree’ or an equivalent.

If you have any further questions regarding the entry requirements please contact our postgraduate office directly. 
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-04-2014, 01:22 AM
(14-04-2014, 10:07 PM)'Vanquisher' نوشته: من همین متن رو با کمی نغییرات براشون فرستادم ولی ایشون متاسفانه مثل اینکه اصلا حواسشون نیست که قبلا بهشون گفتم من کارشناسی ارشدم و تا دو ماه دیگه فارغ التحصیل میشم و در جواب من اینطور پاسخ دادند!
As you can see from the Entry Requirements in the attached document:
“The normal minimum requirement for admission to the MA or MSc by Research is a first or second class honours degree, or equivalent, in a subject appropriate to the proposed programme of study.”
I don’t know how you can expect to receive an invitation letter without having a ‘first or second class honours degree’ or an equivalent.
If you have any further questions regarding the entry requirements please contact our postgraduate office directly. 

Vanquisher عزیز شما تو نامه قبلی طوری گفتی که این کامل نسبت بهت شناخت داره. اینا چون مشغله کاریشون زیاده و چون در روز 100 تا ایمیل مشابه میاد، شاید تورو با یکی دیگه اشتباه گرفته.
1 ایمیل 2 باره بزن و بهش بگو که آقای فلانی ما قبلا باهم مکاتبه داشتیم و شما بمن RAیا TA پیشنهاد کردین برای PhD ام. من فوق لیسانس دارم میخام برای PhD اقدام کنم. مشکل من مدارک Official ام هست. که همونطور که در ایمیل قبلی خدمتتون توضیح دادم تا وقتی ...
منظورم اینه که یه ایمیل دیگه براش بزن و روشنش کن کامل اگرم دیدی جواب نداد بهش زنگ بزن به نظرم و بهش توضیح بده. چون Fund میده سعی کن بچسبی 2 دستی بهش Smile
موفق باشی
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]

نقل قول  

آفلاین Vanquisher
**
نقل قول

15-04-2014, 02:18 PM
تشکر می کنم از شما دوست عزیز yousi من یک ایمیل به faculty مربوطه دانشگاه کینگستون دادم و اونها در جوابشون به مدرک اصلی اشاره کردن:
With regard to your academic transcript, we need to see your official record of all of your studies
منظورشون از all of your studies مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم هم میشه یا کارشناسی و ارشد کافیه؟
البته من بهشون گفتم که اینجا مشکل سربازی هست و تا جای دیگه پذیرش نگیرم مدرک اصلی رو بهم نمیدن.به نظر شما چیکار کنم؟
نقل قول  

آفلاین yousi
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-04-2014, 02:37 PM
(15-04-2014, 02:18 PM)'Vanquisher' نوشته: تشکر می کنم از شما دوست عزیز yousi من یک ایمیل به faculty مربوطه دانشگاه کینگستون دادم و اونها در جوابشون به مدرک اصلی اشاره کردن:
With regard to your academic transcript, we need to see your official record of all of your studies
منظورشون از all of your studies مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم هم میشه یا کارشناسی و ارشد کافیه؟
البته من بهشون گفتم که اینجا مشکل سربازی هست و تا جای دیگه پذیرش نگیرم مدرک اصلی رو بهم نمیدن.به نظر شما چیکار کنم؟

خواهش میکنم کاری نکردم دوست من. اینها منظورشون همون مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشده
به ایمیل اکتفا نکن. زنگ بزن بهشون و کامل جریان رو توضیح بده و به قول معروف شیر فهمشون کن. این دانشگاه kingstone من شناختی روش ندارم ولی فک نمکنم خیلی معروف باشه که تجربه گرفتن دانشجوی ایرانی رو داشته باشه. تو صحبت هاتم تاکید بکن که آقا جان من این مدرک unofficial رو فقط برای گرفتن admission اولیه میخوام بعد از اون میتونم مدرک اصل رو از دانشگاه بگیرم و برای ثبت نام حتما حتما این مدرک رو ارائه میدم و اصا تا ارائه ندادم شما منو ثبت نام نکنین!
باهاشون صبت کنو خاطرشونو جمع کن. تا رضایت اینها رو نگیری نمیتونی اینجا اپلای کنی دیگه!
[font][font][font]برای کشف اقیانوس های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم؛ این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر.[/font][/font][/font]

نقل قول  

آفلاین Vanquisher
**
نقل قول

16-04-2014, 12:54 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 01:32 AM توسط Vanquisher.)
(15-04-2014, 02:37 PM)yousi نوشته:
خواهش میکنم کاری نکردم دوست من. اینها منظورشون همون مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشده
به ایمیل اکتفا نکن. زنگ بزن بهشون و کامل جریان رو توضیح بده و به قول معروف شیر فهمشون کن. این دانشگاه kingstone من شناختی روش ندارم ولی فک نمکنم خیلی معروف باشه که تجربه گرفتن دانشجوی ایرانی رو داشته باشه. تو صحبت هاتم تاکید بکن که آقا جان من این مدرک unofficial رو فقط برای گرفتن admission اولیه میخوام بعد از اون میتونم مدرک اصل رو از دانشگاه بگیرم و برای ثبت نام حتما حتما این مدرک رو ارائه میدم و اصا تا ارائه ندادم شما منو ثبت نام نکنین!
باهاشون صبت کنو خاطرشونو جمع کن. تا رضایت اینها رو نگیری نمیتونی اینجا اپلای کنی دیگه!

Yousi عزیز به نظر شما اگه من یه نامه از دانشگاهم بگیرم به این مضمون که آقای x دانشجوی این دانشگاه است و تا تاریخ xxxxx فارغ التحصيل میشه. ولی تا زمانی که پذیرش یا پذیرش مشروط از دانشگاه خارجی نگرفته به دلیل قوانین نظام وظیفه امکانش نیست که اصل مدرک کارشناسی ارشد رو بهش بدیم لطفا در حال حاضر از ریز نمرات ایشان برای وضعیت او استفاده کنید.
نظر شما چيه؟
نقل قول  

آفلاین yousi
نقل قول

16-04-2014, 02:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 03:55 AM توسط yousi.)
(16-04-2014, 12:54 AM)'Vanquisher' نوشته: Yousi عزیز به نظر شما اگه من یه نامه از دانشگاهم بگیرم به این مضمون که آقای x دانشجوی این دانشگاه است و تا تاریخ xxxxx فارغ التحصيل میشه. ولی تا زمانی که پذیرش یا پذیرش مشروط از دانشگاه خارجی نگرفته نمیتونم اصل مدرک کارشناسی ارشد رو بهش بدیم لطفا در حال حاضر از ریز نمرات ایشان برای وضعیت او استفاده کنید.
نظر شما چيه؟

ببین مهندس یه ضرب المثل هست که میگه سری که درد نمیکنه دستمال چرا ببندیم.
حالا چرا اینو گقتم؟ شما خودتو بگذار جای استاد و دانشگاه. میان Application ها رو بررسی میکنند میبینن 10 نفر مثلا Apply  کردند و خب مثلا 3 نفر واجد شرایطن که یکیشون شمایی. اما اون 2نفر دیگه مدارک رسمی با مهر و موم دانشگاه دارن (Sign & seal) اما شما تو یه برگه عادی پرینت کردیو به حساب تو سربرگ Nagit هم ترجمه کردی اما بازم اعتباری تو این قضیه نیست. مسلما خودتم باشی و خب اگه به این شرایط گیر بازار ایران واقف نباشی و ندونی تو که اینجا 10 تا سنگ هم جلو پای طرف میندازن که نره، قبول نمیکنی و حاضری طرفی که حتی با شرایط پایین تر داره قبول بکنی اما فردی که با مدارک غیر رسمی Apply میکنه رو قبول نکنی. واسه خودتم درد سر درست نکنی که آقا اگه الان پذیرش بدم فردا باز همین برام مشکل ایجاد نکنه بگه شما پذیرش دادی حالا register کن اون fund هم نمیخوام! با پول خودم میام. برا همین اونام با خودشون همینو میگن! میگن سری که درد نمیکنه رو که دستمال نمیبندیم.
ببین تا اونجا که جا داره سعی کن با دانشگاه مقصد صحبت کنی و اونارو راضی کنیو بگی بهشون که آقا جان تو یه همچین کشوری زندگی میکنیمو ...
حالا چرا اینو میگم؟ چون که من الان نمیدونم کدوم دانشگاه درس خوندی اما به احتمال 99% بهت میگم که هیچ وقت دانشگا همچین نامه ای به کسی نمیده که عطف کنه به یه دانشگاه خارجی و شماره سربرگ داشته باشه و مهر امضای رییس دانشگا رو داشته باشه. لا اقل دانشگاه سراسری که اینطوریه.
میدونی چرا اینقدر با حتم صحبت میکنم چون من خودم موقعیت تورو داشتم و برای Fall 2014 با یکی از اساتید آمریکایی مکاتبه کرده بودم این هم گقت اپلای کنو اینها ( نه اینکه فقط 1 ایمیل باشه که الکی بخواد ترغیب کنه، نه، 6 ماه ، 1 سال باهاش مکاتبه داشتم). همون زمانا بهش گفتم unofficial مدارکم و گفت نه official کنشون. حالا فرق من اینجا با تو اینه که من معاف شدم اما چون اینقد کار اداری سربازی طول میکشید به کارتم صادر نشده بوذ. رفتم دانشگاه گفتم شما فقط یه نامه بزن به سازمان نظام وظیفه که فلانی دانشجوی ماست و مدعیست که معاف شده لطفا درصورت صحت مراتب را به ما اطلاع دهید. فقط همین! بالا رفتم پایین اومدم این نامه رو بمن ندادن رو چه اصل همون اصلی که بهت گفتم تو ایران خیلی کاربرد داره "سری که درد نمیکنه دستمال چرا ببندم" توجیحشون این بود که برای ما مسئولیت داره. نظام وظیفه هم که میرفتم میگفت شما باید نامه بیاری از دانشگاه و گرنه من که نامه نمیدم!!!( جالبه ! نه؟)
خلاصش کنم برات استادم گفت این ترم اپلای نکنو fund هم پرید این ترم Sad
حالا مهندس شمام همین کارو که گفتم بکن. تا اونجای که میتونی دانشگاه مقصدو راضی کن. اگر نشد بعد برو سمت دانشگاه خودت.
حتی اگه دیدی دانشگاه مقصد راضی نمیشه ازشون بپرس آقا یا خانم فلانی اگر همچین نامه ای از دانشگاه بگیرم شما قبول دارید؟
اگر قبول کردن بعد برو سمتش. یه وقت میبینی 1 ماه جلو در دانشگاه تحصن میکنی! از آخرم بهت نامه رو میدن ولی اون دانشگاه قبول نداره!!!!!!
امیدوارم کارت حل بشه دوست من Smile
پیروز باشی

نقل قول  

آفلاین matilda
**
نقل قول

02-06-2014, 07:41 PM
سلام به دوستان خوبم.

من یک سوال داشتم.
برای یکی از دانشگاههای انگلستان با 2 تا استاد تماس داشتم که در زمینه مورد علاقه من کار میکنن. یکی در دپارتمان رشته فارغ التحصیلی خودم یعنی "عمران". و دیگری در دپارتمان "زمین و محیط زیست" هست. استاد دوم که توی دپارتمان غیر از عمران هستش خیلی اکتیوتر و بهتر بنظر میرسه و خیلی خوب داره از الان همکاری میکنه در زمینه های مختلف مثل نوشتن پرپزال یا هر سوالی که دارم. خودشم خیلی پره از نظر علمی. 
این دانشگاه توی رشته عمران رده بندی 200 تای اول نیست (سال 2011 رتبه 100 بوده). اما توی محیط زیست الان رتبه 50 هست. 
سوال: بنظر شما بهتره برای کدوم دپارتمان اقدام کنم که شانس پذیرش داشته باشم. خودم دپارتمان محیط زیست و استاد مربوطه رو میخوام اما با توجه به رنک بالای رشته میترسم به نامرتبط بودن بکگراند تحصیلیم گیر بدن. مخصوصا اینکه لیسانس بنده هم فیزیک بوده نه عمران!!

مرسی از لطف دوستان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

02-06-2014, 08:25 PM
(02-06-2014, 07:41 PM)'matilda' نوشته: سلام به دوستان خوبم.
من یک سوال داشتم.
برای یکی از دانشگاههای انگلستان با 2 تا استاد تماس داشتم که در زمینه مورد علاقه من کار میکنن. یکی در دپارتمان رشته فارغ التحصیلی خودم یعنی "عمران". و دیگری در دپارتمان "زمین و محیط زیست" هست. استاد دوم که توی دپارتمان غیر از عمران هستش خیلی اکتیوتر و بهتر بنظر میرسه و خیلی خوب داره از الان همکاری میکنه در زمینه های مختلف مثل نوشتن پرپزال یا هر سوالی که دارم. خودشم خیلی پره از نظر علمی. 
این دانشگاه توی رشته عمران رده بندی 200 تای اول نیست (سال 2011 رتبه 100 بوده). اما توی محیط زیست الان رتبه 50 هست. 
سوال: بنظر شما بهتره برای کدوم دپارتمان اقدام کنم که شانس پذیرش داشته باشم. خودم دپارتمان محیط زیست و استاد مربوطه رو میخوام اما با توجه به رنک بالای رشته میترسم به نامرتبط بودن بکگراند تحصیلیم گیر بدن. مخصوصا اینکه لیسانس بنده هم فیزیک بوده نه عمران!!
مرسی از لطف دوستان

البته شما اسمی از دانشگاه نیاوردی که بتونیم نظری در خصوص رشته عمران در اون دانشگاه بشه داد.
اما در کل بهتره دانشگاههایی رو برای مقاطع بالا در نظر بگیرید که هم در دنیا شناخته شده تر باشن و هم به لحاظ تیم کاری و تحقیقات بروز و نزدیک به حوزه کاری شما باشن. باقی قضایا بر میگرده به گرایشی که خودت علاقه داری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین matilda
**
نقل قول

04-06-2014, 06:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-06-2014, 06:59 PM توسط matilda.)
(02-06-2014, 08:25 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
البته شما اسمی از دانشگاه نیاوردی که بتونیم نظری در خصوص رشته عمران در اون دانشگاه بشه داد.
اما در کل بهتره دانشگاههایی رو برای مقاطع بالا در نظر بگیرید که هم در دنیا شناخته شده تر باشن و هم به لحاظ تیم کاری و تحقیقات بروز و نزدیک به حوزه کاری شما باشن. باقی قضایا بر میگرده به گرایشی که خودت علاقه داری.

خیلی ممنون و متشکرم از جوابی که دادین.
من فکر کنم دیگه خیلی فرقی نداره!! چون اولا به استاد عمرانیه ایمیل دادم مجددا"، تابحال جوابمو نداده. اگر جواب نده فقط پ انتخاب برای دپارتمان محیط زیست خواهم داشت. 
دومین مساله اینه که شخصی رو که سال گذشته اسکولارشیپ مذکور رو گرفته باهاش مکاتبه کردم. اهل بنگلادش هست، اما واقعا از نظر رزومه از هر شخصی که تابحال از بین اطرافیان دیدم (حداقل توی ایران) قویتر بوده!! به تمام معنا بهترین از بین بهترین ها و یک اعجوبه علمیه!! کلا" یجورایی نا امید شدم و فقط دارم شانسم رو امتحان میکنم.

نقل قول  

آفلاین everlast228
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-09-2014, 09:50 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی.
میخواستم ببینم با داشتن کارشناسی مهندسی صنایع با معدل 15.64 و کارشناسی ارشد مهندسی مالی (مهندسی صنایع گرایش مالی) با معدل 16 توی چه رشته هایی واسه PHD انگلیس میشه اپلای کرد؟؟ همچنین در صورت پذیرش بدون فاند هزینه اولیه برای ثبت نام دانشگاه و ورود به انگلستان با در نظر گرفتن تمام جوانب حدودا چقدر است؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »