عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE Subject مشاوره به منظور آمادگی برای آزمون GRE Subject

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره به منظور آمادگی برای آزمون GRE Subject
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-03-2014, 06:53 PM
دوستانی که تجربه امتحان GRE Subject in math  رو دارند لطفا راهنمایی کنند. 
من با توجه به اینکه کنکور ارشد ندادم دروس دوره لیسانس رو الان چند سالی هست که کلا بوسیدم گذاشتم کنار.
1- می خوام بدونم امادگی برای ازمون برای من چقدر وقت می بره؟ ( دارم برای جنرال هم می خونم و می خوام برای هردو با برنامه بخونم)
2- به جز کتابهایی که در فروم اپلود شده و نمونه سوالات امتحان هستند، مطالعه چه کتابهایی برای یادآوری دروس رو پیشنهاد می کنید؟ کتابهایی که خوندنشون خیلی وقت گیر نباشه و ترجیحا به انگلیسی باشند.
3- سطح سختی ازمون چطوره؟ و چطور میشه نمره خیلی خوبی گرفت؟ 

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
16-03-2014, 12:06 AM
درود
کارت سخته خانم. بدون استثنا تمام سوالات تله دارن و باید تو تست زدن قهار باشی. من خودم زیاد اهل تست و این داستان ها نبودم نمره ام خیلی معمولی شد. منبع برای این آزمون هر کتابی که تست کار کرده. ضمناٌ یه چیز میگم در موردش تحقیق کن ولی نظر من قطعا همینه: وقتت رو برای وربال هدر نده، چیزهایی که میخوای نمره ی تافل بالا با اسپیکینگ بالای 23. کوانت بالای 160 و نمره خوب سابجکت.
بست لاک
پینکی
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین sofia0098
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-05-2014, 11:26 AM
سلام به دوستان عزیز.نمیدونید چقدر گیج و وییجم سر این آزمون جی آر ای. رشته من شیمی هست.باید هم سابجکت بدم هم جنرال؟میخوام برای کانادا اپلای کنم.ضمن اینکه تا حالا چشمم به نمونه سوالای این امتحانها نیفتاده.چقدر وقت بذارم خوبه؟  تاریخ سابجکت و جنرال تو همون مهر و آبان با همه؟ خوبه هر دوتا رو باهم بخونم؟منبع شیمی چیه واسه سابجکت؟ ببینین چقدر مستحق کمکم از راهنماییاتون جلو جلو تشکر میکنم[img]images/smilies/blush.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین sofia0098
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-05-2014, 01:17 PM
سلام دوباره
دوستان اگر کسی بخواد تغییذ گرایش بده مثلا من که شیمی تجزیه هستم بخوام به بیوشیمی برم باید سابجکت بیوشیمی ر بدم؟
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-05-2014, 03:21 PM
(15-05-2014, 11:26 AM)'sofia0098' نوشته: سلام به دوستان عزیز.نمیدونید چقدر گیج و وییجم سر این آزمون جی آر ای. رشته من شیمی هست.باید هم سابجکت بدم هم جنرال؟میخوام برای کانادا اپلای کنم.ضمن اینکه تا حالا چشمم به نمونه سوالای این امتحانها نیفتاده.چقدر وقت بذارم خوبه؟  تاریخ سابجکت و جنرال تو همون مهر و آبان با همه؟ خوبه هر دوتا رو باهم بخونم؟منبع شیمی چیه واسه سابجکت؟ ببینین چقدر مستحق کمکم از راهنماییاتون جلو جلو تشکر میکنم[img]images/smilies/blush.gif[/img]

(15-05-2014, 01:17 PM)'sofia0098' نوشته: سلام دوباره
دوستان اگر کسی بخواد تغییذ گرایش بده مثلا من که شیمی تجزیه هستم بخوام به بیوشیمی برم باید سابجکت بیوشیمی ر بدم؟

سلام برای اکثر دانشگاه های کانادا جی ار ای اجباری نیست ولی امتیاز مثبت محسوب میشه.  جنرال دیگه به صورت اینترنتی و هر موقع بخواهید می تونید بدهید و ساجکت هم احتمالا شهریور و مهر خواهد بود. وقت گذااشتن هم کاملا بستگی به توانایی، میزان اطلاعات شما، نمره مورد نیاز و زمان فارغ التحصیلی دارد. خوندن هر دو با هم خیلی سخت بخاطر اینکه امتحانهای متفاوتی هستند و بهتر یک فاصله مناسب زمانی بینشون بگذارید. 4 کتاب Instant Notes که در کتابخانه هست به اضافه 3 سری سوال های سال های قبل جزء منابع اصلی هست. البته یکسری سوال مثل خواص ظاهری مواد هم به تعداد خیلی کمی هست که کسایی که تو آزمایشگاه کار عملی کردند راحت تر می تونند جواب بدهند. اکثرا قبول می کنند که جی ار ای شیمی برای بیو شیمی ولی اینکه تاثیر بیشتری داشته باشه من اطلاع ندارم.
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-05-2014, 12:16 AM
سلام دوستان. وااای فکر نمیکردم هیچوقت مجبور بشم به این تاپیک بیام Sad. شوربختانه از طرف یکی از دوستان که فرصت صحبت باهاشون بسیار مغتنم بود توصیه شدم به شرکت در سابجکت بیوشیمی-سلولی-مولکولی. در بعضی Admisson Requirement ها اپلیکنت ها توصیه شدن به این امتحان و در بعضی های دیگه اصلا اسمی از امتحان سابجکت برده نشده. بخصوص برای گرایش من این امتحان اجباری نیست و بدون این امتحان هم از این گرایش پذیرش گرفتن و رفتن (دانشگاه بدون رنک! اون موردی که من میشناسم). منتها خواهش میکنم در این مورد با من همفکری کنید که با توجه به اینکه تو گرایش من در ایران فراگیری و کار با یکسری تکنینک ها امکان پذیر نیست اما مقالات استاد هایی که در گرایش من دانشجو میگیرند بر پایه و اساس این تکنیک ها هستند، آیا حالا که امکان یادگیری اون تکنیک ها نیست بهتر نیست که من لااقل این امتحان رو بدم که ثابت کنم با تئوری آشنا هستم و از بیخ و بن! با این اصطلاحات کاملا متداول مقالات ناآشنا نیستم؟ 
از طرف دیگه من از این سه مبحث از دوره ی لیسانس به بعد فاصله گرفتم و یادگیریشون مشکل خواهد بود و وقت زیادی رو خواهد گرفت (صرف نظر از نتیجه ای که معلوم نیست چی بشه). من تمام وقت دارم برای امتحان جنرال میخونم و بازم وقت کم میارم. با این اوصافی که شرح دادم، به نظر شما نمره ی متوسط جنرال و یه نمره ی حالا واقعا نمیدونم چند سابجکت بهتره؟ 
امتحان جنرال رو مهر شرکت میکنم.
اگر ضرورت به امتحان سابکت باشه، تاریخ اکتبر رو شرکت میکنم.
مرسی دوستای گلم که وقت میذارید و جواب میدید Smile

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
29-05-2014, 12:41 PM
به نظر من براي رشته شما خيلي كارايي نداره. البته بايد همه شرايط رو بسنجيد، اگر دانشگاهي دادنش رو توصيه كرده باشه معمولا به معناي اين هست كه اغلب متقاضيان ارسال خواهند كرد.
فنون آزمايشگاهي اونا معمولا مولكولي هست، كه در دانشگاه هاي ما براي رشته شما كمتر بهش پرداخته ميشه. ولي مي تونيد با گذروندن دوره هاي آموزشي اوليه (از جمله مدرسه تابستاني پاستور كه امسال هم برگزار ميشه)، يا همكار طرح شدن با اصول اين روش ها آشنا بشيد. آزموني كه مي گيد هم خيلي آزمايشگاهي نيست و فكر نمي كنم بيشتر از نمرات همين درس ها در دوره كارشناسيتون نشون بده كه با اصول اين روش ها آشنا هستيد.
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-05-2014, 07:59 PM
(29-05-2014, 12:16 AM)'spring64' نوشته: سلام دوستان. وااای فکر نمیکردم هیچوقت مجبور بشم به این تاپیک بیام Sad. شوربختانه از طرف یکی از دوستان که فرصت صحبت باهاشون بسیار مغتنم بود توصیه شدم به شرکت در سابجکت بیوشیمی-سلولی-مولکولی. در بعضی Admisson Requirement ها اپلیکنت ها توصیه شدن به این امتحان و در بعضی های دیگه اصلا اسمی از امتحان سابجکت برده نشده. بخصوص برای گرایش من این امتحان اجباری نیست و بدون این امتحان هم از این گرایش پذیرش گرفتن و رفتن (دانشگاه بدون رنک! اون موردی که من میشناسم). منتها خواهش میکنم در این مورد با من همفکری کنید که با توجه به اینکه تو گرایش من در ایران فراگیری و کار با یکسری تکنینک ها امکان پذیر نیست اما مقالات استاد هایی که در گرایش من دانشجو میگیرند بر پایه و اساس این تکنیک ها هستند، آیا حالا که امکان یادگیری اون تکنیک ها نیست بهتر نیست که من لااقل این امتحان رو بدم که ثابت کنم با تئوری آشنا هستم و از بیخ و بن! با این اصطلاحات کاملا متداول مقالات ناآشنا نیستم؟ 
از طرف دیگه من از این سه مبحث از دوره ی لیسانس به بعد فاصله گرفتم و یادگیریشون مشکل خواهد بود و وقت زیادی رو خواهد گرفت (صرف نظر از نتیجه ای که معلوم نیست چی بشه). من تمام وقت دارم برای امتحان جنرال میخونم و بازم وقت کم میارم. با این اوصافی که شرح دادم، به نظر شما نمره ی متوسط جنرال و یه نمره ی حالا واقعا نمیدونم چند سابجکت بهتره؟ 
امتحان جنرال رو مهر شرکت میکنم.
اگر ضرورت به امتحان سابکت باشه، تاریخ اکتبر رو شرکت میکنم.
مرسی دوستای گلم که وقت میذارید و جواب میدید Smile

ice عزیز توضیح دادن در مورد کارا بودن یا نبودنش. من در مورد تجربه خودم میگم که می خواستم آزمون سابجکت رشته دیگه بدهم که شاید یکم تاثیر گزار باشه. البته پارسال برخلاف امسال آزمون کاغذی بود و حق انتخاب برای تاریخ امتحان وجود نداشت. فاصله امتحانی که می خواستم بدهم فقط یک هفته بود و من از چهار بخش امتحان دو بخش اصلا در سیلابس درسیم نبود و دو بخش دیگه هم خیلی سال پیش درسا پاس کرده بودم و چیزی یادم نبود. چون نمی خواستم ریسک کنم و نمره جنرال خراب بشه قبل جنرال اصلا نخوندم و بعدش اونقدر زمان کم بود که یک مقدار که خوندم دیدم اصلا نمی رسم حتی درس هایی که پاس کردم بخونم چه برسه به قسمتهای جدیدی که نخونده بودم و امتحان ندادم. امسال زمان امتحان ها در اختیار خودتون و اگر بخواهد جنرالتون دیرتر بدهید شاید بتونید یک نمره متوسط در سابجکت بگیرید ولی با فاصله کم امتحانی هر دو دچار مشکل می شوید. 
نقل قول  

آفلاین mt67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-03-2015, 06:14 PM
سلام،
[align=right]از دوستان اینجا کسی هست که امتحان سابجکت فیزیک داده باشه؟
[align=right]میخوام ببینم چقدر تقریبا زمان میبره؟ (معدل ارشدم خوبه(فوتونیک) ولی کارشناسیم خیلی پایینه)
[align=right]جنرال رو هم ندادم ، میخواستم بدونم میشه تو این 6 الی 7 ماه واسه هر دو تاش خوند یا فقط یکی رو متمرکز بشم...
[align=right]ممنون
نقل قول  

آفلاین halazoon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-05-2016, 04:49 PM
سلام دوستان
نمیدونم این سوال مربوط به این تایپیک هست یانه.
برای اپلای در رشته های علوم پایه، مثلا ریاضی در آمریکا، آیا لازم است که هم نمره سابجکت داشته باشی هم جنرال؟
یا تاقل کفایت می کنه؟.
ممنون.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »