عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین ردپای باران
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-05-2014, 05:39 PM
خیلی ممنونم بابت پاسخگویی
ولی یه سوال دیگه هم دارم
چه جوری باید باهاشون مکاتبه کنیم؟
یعنی منظورم اینه که ایمیلشون رو ازکجا پیداکنیم؟
خوده سفارت میده؟؟
بعد برای بورسیه ی کامل چه شرایطی لازمه؟
یعنی برای اینکه خوده دولت تموم هزینه هاتو تقبل کنه
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-05-2014, 08:13 AM
(14-05-2014, 05:39 PM)'ردپای باران' نوشته:
خیلی ممنونم بابت پاسخگویی
ولی یه سوال دیگه هم دارم
چه جوری باید باهاشون مکاتبه کنیم؟
یعنی منظورم اینه که ایمیلشون رو ازکجا پیداکنیم؟
خوده سفارت میده؟؟
بعد برای بورسیه ی کامل چه شرایطی لازمه؟
یعنی برای اینکه خوده دولت تموم هزینه هاتو تقبل کنه

دوست عزیز.
شما اگر وقت بذاری و اکثر صفحات پیشین رو نگاه بندازی دستت میاد. روش و مراحل مکاتبه هر دانشگاهی در وب سایت اون دانشگاه وجود داره باید دنبال گزینه ای به اسم contact us یا international desk office بگردی و باهاشون ارتباط داشته باشی. 
برای بورس هم در بخش scholarship باید در وب سایت شرایط رو برای مقطع undergraduate بخونی و ببینی اون حداقل ها رو داری یا خیر. سپس اقدام کنی. البته برای دوره لیسانس باید مدارک تحصیلی و سایر موارد رو به سفارت کره در ایران تسلیم کنی. که بهتره با شما سفارت تماس بگیری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین eligo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-05-2014, 02:03 AM
دوستان سلام.
و سلام ویژه به Mr Voltage که گویا اخیرا فقط ایشون جواب بچه هارو میدن. ممنون!
من میخوام برای بورس دولت کره جنوبی مقطع لیسانس اقدام کنم.
تا جایی که میدونم زمان دادن مدارک به سفارت شهریوره درسته؟ و برای ارشد بهمن ماه.
من معدل کل دیپلمم 19.39 هست. ولی خب معدل کتبی سال سوم و معدل پیشم پایینه 17 و خرده ای. برای آزمون تافل iBT هم دارم میخونم.
سه تا سوال دارم:
- اول اینکه با توجه به معدل کسایی که برای لیسانس اقدام می کنن و با توجه به اتفاقی که پارسال برای بورس لیسانس افتاد، من با این معدل ها شانسی دارم؟
-اگر من اقدام کردم برای بورس و ریجکت شدم، میتونم بهمن ماه برای بورس ارشد دولتی افدام کنم یا مجاز نیست؟ آخه من لیسانس شهرسازی دارم اما علاقه چندادنی به رشته ندارم.
- نمره تافل چه برای لیسانس و چه برای ارشد، تا چه حدی باشه که برای دانشگاهای کره خوب و قابل توجه محسوب بشه؟
ممنون میشم جواب بدید.

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-05-2014, 08:35 AM
(19-05-2014, 02:03 AM)'eligo' نوشته: دوستان سلام.
و سلام ویژه به Mr Voltage که گویا اخیرا فقط ایشون جواب بچه هارو میدن. ممنون!
من میخوام برای بورس دولت کره جنوبی مقطع لیسانس اقدام کنم.
تا جایی که میدونم زمان دادن مدارک به سفارت شهریوره درسته؟ و برای ارشد بهمن ماه.
من معدل کل دیپلمم 19.39 هست. ولی خب معدل کتبی سال سوم و معدل پیشم پایینه 17 و خرده ای. برای آزمون تافل iBT هم دارم میخونم.
سه تا سوال دارم:
- اول اینکه با توجه به معدل کسایی که برای لیسانس اقدام می کنن و با توجه به اتفاقی که پارسال برای بورس لیسانس افتاد، من با این معدل ها شانسی دارم؟
-اگر من اقدام کردم برای بورس و ریجکت شدم، میتونم بهمن ماه برای بورس ارشد دولتی افدام کنم یا مجاز نیست؟ آخه من لیسانس شهرسازی دارم اما علاقه چندادنی به رشته ندارم.
- نمره تافل چه برای لیسانس و چه برای ارشد، تا چه حدی باشه که برای دانشگاهای کره خوب و قابل توجه محسوب بشه؟
ممنون میشم جواب بدید.

دروود بر شما ؛ خواهش میکنم این وظیفه هر فردی که اطلاعاتی داره در اختیار کاربران قرار بده.
اولاً باید عرض کنم پارسال وضعیت بورس بسیار بد بود! حالا نمیدونم تعداد متقاضیان بالا بود یا کمبود ارائه بورس به متقاضیان ایرانی اما در کل 1-2 نفر بیشتر نتونستن بگیرن. نمیخوام ناامید کنمتون اما شما شانس داری و اگر نمره خوبی در تافل یا ایلتس بگیری مدارکت رو تحویل بده و امیدوار باش.
- شما ویزات به ندرت ریجکت میشه نهایتش بورس رو نگیری مجدداً بتونی اقدام کنی و با توجه به رزومه ات بگیری
- درکل نمره تافل و ایلتس در برخی دانشگاهها در 3-2 سطح بررسی میشه اما عموماً بین 6-6.5 یا 80-90 تافل قرار داره. به هر حال این رو در نظر بگیرید برای گرفتن بورس باید رزومه بهتری نسبت به دیگران داشته باشی.
ازاد اندیش باشی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین eligo
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-05-2014, 11:39 AM
خیلی ممنون از این سرعت عمل
منظورم برای تافل نمره ای بود که از بقیه بهتر باشه دیگه. پس با این وجود 90 برای تافل iBT یه چیز معمولیه.
یه سوالی هم داشتم درمورد بورس دولتی برای ارشد، میدونم که دو راه داره: دادن مدارک به سفارت یا فرستادن مدارک به طور مستقیم برای دانشگاه موردنظر. اول اینکه از نظر شما کدومش بهتره؟ دوم اینکه اونطور که من از فایل راهنمای KGSP در سایت NIIED متوجه شدم، وقتی از طریق سفارت اقدام کنی میتونی 3 تا دانشگاهو انتخاب کنی. حالا اگه بخوای مستقیم مدارکتو برای دانشگاها بفرستی چی؟ بازم 3 تا دانشگاه؟ یا یکی؟
امیدوارم همیشه موفق باشید و به اهدافتون برسید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-05-2014, 12:02 PM
(19-05-2014, 11:39 AM)'eligo' نوشته: خیلی ممنون از این سرعت عمل
منظورم برای تافل نمره ای بود که از بقیه بهتر باشه دیگه. پس با این وجود 90 برای تافل iBT یه چیز معمولیه.
یه سوالی هم داشتم درمورد بورس دولتی برای ارشد، میدونم که دو راه داره: دادن مدارک به سفارت یا فرستادن مدارک به طور مستقیم برای دانشگاه موردنظر. اول اینکه از نظر شما کدومش بهتره؟ دوم اینکه اونطور که من از فایل راهنمای KGSP در سایت NIIED متوجه شدم، وقتی از طریق سفارت اقدام کنی میتونی 3 تا دانشگاهو انتخاب کنی. حالا اگه بخوای مستقیم مدارکتو برای دانشگاها بفرستی چی؟ بازم 3 تا دانشگاه؟ یا یکی؟
امیدوارم همیشه موفق باشید و به اهدافتون برسید.

خواهش میکنم.
من روند بورس لیسانس رو طی نکردم. اما به هر حال دادن مدارک و منتظر جواب بودن از طریق سفارت به نظرم خیلی بهتره تا اینکه دانشگاه ! به این دلیل که نقص مدرک، سوال خاصی اگر داشته باشید مراجعه میکنید. 
بله تنها 3 تا دانشگاه ملزم به رعایت موارد قانونی است. شما میتونی برا یدانشگاههای مختلف بطور مستقیم ارسال کنی اما خب محدود بودن دوره لیسانس به زبان انگلیسی باعث میشه تعداد انتخابتون بالا نره.
نقل قول  

آفلاین essikorea
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-05-2014, 01:28 PM
با سلام خدمت اعضا و مدیر محترم تایپیک.میخواستم بدونم ایا میشه معدل پایینو با نمره زبان-gre-خوب و یه مقاله جبران کرد؟؟یا اینکه با استاد مکاتبه کنم و شرایط پایین بودن معدلو توضیح بدم؟؟چون تا اونجایی که من اطلاع دارم بیشتر استادا به علاقه مندی دانشجو و studyplanخوب توجه میکنن نه حالا معدل دوره ی لیسانسش.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-05-2014, 06:21 PM
(23-05-2014, 01:28 PM)'essikorea' نوشته: با سلام خدمت اعضا و مدیر محترم تایپیک.میخواستم بدونم ایا میشه معدل پایینو با نمره زبان-gre-خوب و یه مقاله جبران کرد؟؟یا اینکه با استاد مکاتبه کنم و شرایط پایین بودن معدلو توضیح بدم؟؟چون تا اونجایی که من اطلاع دارم بیشتر استادا به علاقه مندی دانشجو و studyplanخوب توجه میکنن نه حالا معدل دوره ی لیسانسش.

دروود بر شما.
این مورد به این بستگی داره که برای چه مقطعی بخوای اپلای کنی؟!! اگر فوق لیسانسه که شک نکن تاثیر داره!! اما برای دکتری با داشتن اون مواردی که عرض کردی تاثیر رو کم رنگ میکنه. به هر حال اگر بتونی استاد پیدا کنی و حاضر بشه که قبول کنه که شانست خیلی خوبه! به هر حال معدل بخشی از روند و فرایند 4 ساله فرده. 
نقل قول  

آفلاین sarah.bazargani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-05-2014, 11:07 PM
سلام.من دانشجوی ترم اخر کارشناسی دانشگاه سراسری با معدل 13/5 هستم.میخواستم ببینم واسه ارشد civil and enviromental engineering با این معدل میشه فاند گرفت از دانشگاه های کره؟ یه مقاله ژورنالی هم تازه فرستادم ترکیه احتمال زیاد اکسپت شه.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-06-2014, 01:00 AM
(31-05-2014, 11:07 PM)'sarah.bazargani' نوشته: سلام.من دانشجوی ترم اخر کارشناسی دانشگاه سراسری با معدل 13/5 هستم.میخواستم ببینم واسه ارشد civil and enviromental engineering با این معدل میشه فاند گرفت از دانشگاه های کره؟ یه مقاله ژورنالی هم تازه فرستادم ترکیه احتمال زیاد اکسپت شه.

سلام
به نظر من اصلا با اين معدل روي بورسيه نه تنها از كره بلكه روي هيچ كشوري حساب نكنيد.چون واقعا واقعا سخت و ميشه گفت شانس شما براي گرفتن بورسيه به صفر ميل ميكنه!! قصد نا اميد كردن شما رو ندارم اما با اين معدل كار شما براي گرفتن پذيرش هم از دانشگاه هاي خوب كره خيلي سخت .فاند كه ديگه جاي خود دارد
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 49 بعدی »