عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان گرفتن وقت و مصاحبه سفارت

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 8 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
آفلاین 45RECOVERY123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-02-2014, 04:11 PM
(03-02-2014, 03:14 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
شما مشکلی نداری. میتونی برای وایمار اقدام کنی با همین ادمیشب که الان دستت هست. بعد از اینکع ویزات مثبت شد میری المان و با اون نامه اشتوتگارت اونجا ثبت نام کن.

مرسی از راهنماییتون. یک سوال دیگه این هستش که شروع ترم در دانشگاه weimar یک اکتبر هست در حالیکه دانشگاه stuttgart از یک سپتامبر هست . باا توجه به این موضوع اگر سفارت ویزای منو برای اواخر ماه سپتامبر صادر کنه که من بتونم یک اکتبر اونجا باشم با این وجود دیکه دانشگاه stuttgart از دست میدم .  تاریخ ویزا رو از کی میزنن یا اینکه امکانش هست که ویزا رو دو ماه زودتر از شروع course ها بدن یا خیر؟
ممنون از پاسخت دوست عزیز 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-02-2014, 04:30 PM
(03-02-2014, 04:11 PM)'45RECOVERY123' نوشته:
مرسی از راهنماییتون. یک سوال دیگه این هستش که شروع ترم در دانشگاه weimar یک اکتبر هست در حالیکه دانشگاه stuttgart از یک سپتامبر هست . باا توجه به این موضوع اگر سفارت ویزای منو برای اواخر ماه سپتامبر صادر کنه که من بتونم یک اکتبر اونجا باشم با این وجود دیکه دانشگاه stuttgart از دست میدم .  تاریخ ویزا رو از کی میزنن یا اینکه امکانش هست که ویزا رو دو ماه زودتر از شروع course ها بدن یا خیر؟
ممنون از پاسخت دوست عزیز 

خیر. اصولاً ویزا رو سعی دارن زودتر از موعد دانشگاه میزنن که دانشجو برای جمع اوری وسایل و سایر کارها معطل نباشه. ضمن اینکه اگر شما زودتر اقدام کنی مطمئناً زودترین زمان ارائه ویزا توسط سفارت به شما تعلق میگیره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین 45RECOVERY123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-02-2014, 07:58 PM
(03-02-2014, 04:30 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
خیر. اصولاً ویزا رو سعی دارن زودتر از موعد دانشگاه میزنن که دانشجو برای جمع اوری وسایل و سایر کارها معطل نباشه. ضمن اینکه اگر شما زودتر اقدام کنی مطمئناً زودترین زمان ارائه ویزا توسط سفارت به شما تعلق میگیره.

منظورتون این هستش که هرچقد هم من زود برا ویزا اقدام کنم بازم ویزا زودتر مثلا دو ماه زودتر به من نمیدن؟ درست منظورتونو فهمیدم؟ 
مثلا دو هفته زودتر میدن نه دو ماه زودتر درسته؟

سوال دوم: پس از اینکه ویزا دادن چه مدت بعد ان مهلت دارم وارد آلمان بشم؟
ممنون  بابت جوابای خوبتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-02-2014, 08:31 PM
(03-02-2014, 07:58 PM)'45RECOVERY123' نوشته:
منظورتون این هستش که هرچقد هم من زود برا ویزا اقدام کنم بازم ویزا زودتر مثلا دو ماه زودتر به من نمیدن؟ درست منظورتونو فهمیدم؟ 
مثلا دو هفته زودتر میدن نه دو ماه زودتر درسته؟
سوال دوم: پس از اینکه ویزا دادن چه مدت بعد ان مهلت دارم وارد آلمان بشم؟
ممنون  بابت جوابای خوبتون

در کشور المان به این صورته پس از تسلیم کردن همه مدارک به سفارت بین 3 هفته تا 1 ماه زمان میبره تا ویزا دانشجویی رو بگیری و پس از اخذ ویزا حدود 2-3 هفته هم فرصت داری به کشور المان عزیمت کنی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین nixe2006
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-02-2014, 07:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2014, 07:01 PM توسط nixe2006.)
ببخشید مگه باید فرم درخواست اقامت باید دستنویس پر شه که نوشتین خوانا پر شه؟
نقل قول  

آفلاین behooz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-02-2014, 05:19 PM
سلام ، دوستان یه سوال دارم ، من پذیرش ارشد مشروط دارم ، مشروط به اینکه من اوجا کلاس زبان باید برم چند ترم.  ولی مساله اینجاست که من زبان آلمانی بلد نیستم . 
چند جا خوندم که پذیرش مشروط هم داشته باشم چون مدرک زبان آلمانی ندارم بهم ویزا نمیدن . این حرف درسته؟ و اینکه اگه درسته راه حل برای من چیه؟
نقل قول  

آفلاین mohsen aldaghi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-03-2014, 07:04 PM
سلام ؛چندتاشون داشتم لطفا درصورت امکان جواب دهید:
1-برای ویزای بازدید بستگان دعوتنامه ای که بصورت ایمیل ارسال میشود کفایت میکند ویا حتما بایستی اصل دعوتنامه رسمی رو ارائه نماییم؟
2-ایاترجمه مجدد :شناسنامه -سندازدواج-پروانه تاسیس داروخانه(جواز کسب)-اسنادملکی ؛که ازتاریخ تایید وزارت امور خارجه آن کمترازیکسال میگذرد(می 2013)لازم است یانه؟
3-آیا اسناد مالکیتی که بصورت مبایعه نامه بنام اینجانب میباشد ودارای ارزش بالای مالی میباشد(ملک داروخانه که تجاری هم میباشد)قابلیت ترجمه وتایید دارندوهمچنین از نظر سفارت قابل قبول میباشد؟
نقل قول  

آفلاین nixe2006
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-03-2014, 03:45 PM
بچه ها من در طول این مدت با چندتا المانی تلفنی حرف زدم تا hören خودمو محک بزنم و اینو فهمیدم که آلمانیا اصلا محکم و قاطع صحبت میکنن.تعارف ندارن و حتی یکیشون بهم پیشنهاد دوستی داد ولی انقدر محکم و خشن صحبت کرد که بعد اینکه قطع کردم واقعا ترسیده بودم و اگه بیشتر ادامه میداد احتمالا گریه میکردم خوب دیگه زبونشون خشنه.اینا مدل حرف زدنشون اینجوریه.اگه تو سفارت محکم حرف زدن نترسید منظور بدی ندارن.شما هم قرص جواب بدید.اینو گفتم که از لحاظ روحی آماده باشید چون وقتی واسه خودم پیش اومد واقعا تا یک روز شوکه بودم و ناراحت و اصلا درکشون نمیکردم. ولی به مرور فهمیدم دست خودشون نیست یعنی قصدی این کارو نمیکنن
نقل قول  

آفلاین نولته
**
نقل قول

28-03-2014, 10:17 PM
سلام خدمت دوستان

من برای دورۀ دکتری از یه دانشگاه آلمان پذیرش گرفتم؛ و ماه مه قرار مصاحبه دارم. در ایران کارشناسی ارشد "زبان آلمانی" خوندم؛ الان که این تاپیک رو میخوندم سوالی برام پیش اومد؛ من از مؤسسۀ گوته یا او.کا.اف مدرک زبان ندارم، با توجه به اینکه مدرک تحصیلی من آلمانی بوده، همین کافی نیست برای سفارت؟ آیا فکر می کنید سفارت دانشنامۀ من رو به عنوان مدرک آلمانی بلد بودن من قبول نمی کنه؟

ممنون می شم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین nixe2006
**
نقل قول

15-05-2014, 10:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-05-2014, 10:44 AM توسط nixe2006.)
من امروز وقت مصاحبه داشتم در گیشه کنترل مدارک گفتند فقط باید پذیرش داشته باشی و تاییدیه تقاضای پذیرش قبول نیست.پذیرش من 31 تیر میاد تازه اونم ایمیلی.سری پیش که پذیرش داشتم گفتند با وقت اظطراری هم ویزات حاضر نمیشه خوب حالا هم همینطور میشه که..دیگه عقلم جایی قد نمیده من باید تا قبل 27 سپتامبر برسم دانشگاه واسه ثبت نام.
حافظ از دست مده دولت این کشتی نوح             ورنه طوفان حوادث ببرد بنیادت
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 39 بعدی »