عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-08-2011, 10:00 PM
اینکه اساتید شرایط دانشجو را نمی دانند برای من قابل درک نیست.به هر حال کار اونها این است و خودشون هم دانشجو دارند.اینکه نمرات افراد فرق می کند یک بحث دیگر است.کاملا طبیعی است وقتی استادی از دانشگاهی شناخت ندارد فقط به نمرات نگاه کند و برایش مهم نباشد این دانشگاه شریف است یا دانشگاه آزاد.خودت فرض کن استاد یک دانشگاه در ایران باشی و دو دانشجو از دو دانشگاه مختلف در افریقا برایت ریزنمرات بفرستند و رنک اون دانشگاه ها هر دو بالای 500 باشد.خب طبیعتا تو نمی دونی نمرات این دو دانشگاه چه فرقی دارد و به دیدی یکسان بهشون نگاه می کنی.
درباره اونکه گفتم امتحانات ازمون های زبان و GRE و از این قبیل ازمون ها را می گفتمBig Grin
یک دانشجو وظیفه ای مشخص داشته که همانا درس خوندن بوده.مقاله دادن مخصوصا قبل از ارشد واقعا کاری سخت است و الان تو تازه یک سال است که ارشد را شروع کرده ای پس هنوز انتظاری برای تعداد زیادی مقاله ازت نیست.بهترین دلیل برای اینکه تو شرایط لازم برای انجام این پروژه را داری درس هایی است که خوانده ای،نمراتی است که گرفته ای و نظر استاد هایی است که برایت ریکامندیشن نوشته اند.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-08-2011, 10:55 PM
بله رزومه رو هم ضمیمه اولین ایمیل خودتون کنید.
(19-08-2011, 06:24 PM)soilman نوشته: درود

آیا لازمه که در ای میل اول رزومه هم الصاق بشه؟

این در مورد graduate advisor ها هم صادقه؟معمولا افرادی که برای این پست انتخاب میشن یکی از استادهای اون دپارتمان هست ولی خوب چون می بینم که نوشته برای اطلاعات بیشتر با فلانی تماس بگیرید فکر کردم نیازی به ارسال رزومه نیست

مثلا در مورد خودم برای یه دانشگاه به graduate advisor ای میل زدم(البته هنوز جوابی نگرفتم) 1- تاریخ دقیق ددلاینش مشخص نبود برای سال 2012(در حالیکه که خوب باید الانا بزنن تو صفحه هاشون) 2 - زمینه ای که مورد علاقم بود در زمینه های کاری اساتید اون دپارتمان ندیدم و ازش پرسیدم من چنین کاری داری می کنم و فلان و بهمان ولی در research themes هاتون نمی بینم...آیا کسی رو می شناسی و اینها....من در ای میل مختصری از خودم گفتم و تقریبا ساختاری شبیه ساختار ارائه شده بابک نوشتم...

حالا ما در اینجور موارد هم باید رزومه رو الصاق کنیم؟

نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

19-08-2011, 11:19 PM
(19-08-2011, 08:43 PM)soilman نوشته: فراز جان

در مورد جمله ی اولت درست ولی کلا قضیه شکل دیگری است...اساتید خیلی کم به شرایط دانشجوها اشراف دارن!مثلا اساتید فکر نمی کنن که مثلا نمرات افرادی که با هم فرق می کنه چه فاکتورهایی باعثش شده...همیشه مثل ضرب المثل معروف عقلشون به چشمشونه!حالا نمرات رو ادامه بده تا هزار تای چیز دیگه Tongue

در مورد امتحانات منظورتو نفهمیدم...خوب برای امتحانات کورس های سال دوم رو که نمیشه بین تابستون امتحان داد که Huh

منظورم بیشتر این بود که هنگامی که من نوعی هنوز هیچ فرصتی نشده که تحقیقی، پروژه ای شروع کنم چجوری می تونم متقاعد کنم استاد مورد نظر که واجد شرایط اون پوزیشن یا هر شکل نوع دیگر هستم؟

در ضمن منظورم تاریخ احتمالی پایان کردن درس نبود،گرچه اون هم اشاره ی خوبی است ولی بیشتر افراد زودتر از موعد مقرر تمام می کنن...منظورم اشاره به شروع و پایان اون تز هست که بعد از اون تازه میرسه نوبت به ارائه ی مقاله...چون طبیعتا نوشتن مقاله در حین کار اون هم در سطح ارشد کار راحتی نیست....

از مجموع سخنانت برداشتم این بود که یه پروپزال که می تونه به شکل sop یا هر چیز دیگری باشه و رزومه(حتی متوسط) در کنار هم راهگشا باشه Idea

سپاس

من متوجه نشدم که نگرانی شما بابت نداشتن پیشینه پژوهشی؛ نمرات پایین؛ یا عدم فارغ التحصیلی در سال جاری است؟ در مورد پیشینه پژوهشی اگه بتونی از پایان نامه ات یک یا چند مقاله قابل چاپ در مجلات علمی معتبر رشته خودتون بنویسیدکه خیلی خوبه حتی اگه هنوز کامل ننوشتی یا برای جایی نفرستادی می تونی تو رزومه بیاری و جلوش بنویسی (in progress). ضمنا چون بین فراغت از تحصیل و اپلای برای دکتری فاصله زمانی وجود نداره اساتید به اندازه افرادی که چند سال از فارغ التحصیلی انها میگذره از شما انتظار ندارند. می تونید با نوشتن یک SOP قوی و نمرات بالای زبان احتمال گرفتن پذیرش رو بیشتر کنید و اثر پایین بودن بعضی نمرات رو کمتر کنید. در مورد زمان فراغت از تحصیل هم می تونی زمان اتمام درست رو بنویسی
نقل قول  

آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

19-08-2011, 11:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-08-2011, 11:53 PM توسط Pejman.)
(18-08-2011, 11:41 PM)soilman نوشته: من منظور شما رو متوجه نشدم...

خوب نوشتید بر خلاف مک گیل...خوب 100 و 95% خیلی نزدیکن..پس نتیجه میگیریم هم مک گیل و هم کنکوردیا هر دو استاد مهم هست

در مورد مکاتبه با 2-3 استاد خوب معمولا در هر زمینه ای مثلا تو رشته ی خودم یه استاد پیدا میشه...اینجوری شاید درست نباشه ولی به نظرم شانس آدم میره بالا که به دو استاد دو زمینه ای که کمی متفاوتند رو بگه دوست داره....
اگه تصمیم دارین با اساتید یک دپارتمان تماس بگیرین بهتره اول با یکی از اساتید در یک گرایش مشخص مکاتبه کنید و در صورت به نتیجه نرسیدن با یک استاد دیگه در همون گرایش و در همون دپارتمان مکاتبه کنید. البته دوستان پیشکسوت در این مورد عقیده دارند که چون در رزومه شما گرایشات مورد علاقه خودتون رو بر حسب علاقمندی شخصی در بخش Research Interest اولویت بندی می کنید می تونید هم زمان با دو استاد در یک دپارتمان که دارای گرایشات پژوهشی متفاوت هستند مکاتبه کنید. البته خود من محض محکم کاری با اینکه به دو فیلد پژوهشی علاقه دارم هم زمان به چند استاد با گرایشات پژوهشی متفاوت ایمیل نمی زنم.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

20-08-2011, 12:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-08-2011, 02:23 PM توسط soilman.)
(19-08-2011, 11:19 PM)AVA نوشته: من متوجه نشدم که نگرانی شما بابت نداشتن پیشینه پژوهشی؛ نمرات پایین؛ یا عدم فارغ التحصیلی در سال جاری است؟ در مورد پیشینه پژوهشی اگه بتونی از پایان نامه ات یک یا چند مقاله قابل چاپ در مجلات علمی معتبر رشته خودتون بنویسیدکه خیلی خوبه حتی اگه هنوز کامل ننوشتی یا برای جایی نفرستادی می تونی تو رزومه بیاری و جلوش بنویسی (in progress). ضمنا چون بین فراغت از تحصیل و اپلای برای دکتری فاصله زمانی وجود نداره اساتید به اندازه افرادی که چند سال از فارغ التحصیلی انها میگذره از شما انتظار ندارند. می تونید با نوشتن یک SOP قوی و نمرات بالای زبان احتمال گرفتن پذیرش رو بیشتر کنید و اثر پایین بودن بعضی نمرات رو کمتر کنید. در مورد زمان فراغت از تحصیل هم می تونی زمان اتمام درست رو بنویسی

نداشتن پیشینه ی پژوهشی خوب مشکل اصلی است که اینجور متوجه شدم باید با sop قوی برطرفش کرد...معمولا با توجه به پژوهش و تحقیقاتی که قبلا دانشجو انجام داده یه استاد پی به نزدیکی علایق اون می بره و می فهمه چقدر می تونه موثر باشه....نمرات درسی هم اینجا برام زیاد مطرح نبود ولی در یه سال زیاد ملاک قرار نیست به نظرم...چون در نهایت نمره ی تز مانده که اثر بسیار زیادی روی معدل کل داره به علاوه 30 کورس دیگر(حداقل در سیستم سوئد)...

پایان نامه هم معمولا در سال دوم و اکثرا بعد از 4-5 ماه از شروع سال تحصیلی دوم میشه شروع کرد و خوب با توجه به اینکه به مرحله ای که برسه که بازدهی داشته باشه عموما بعد از ددلاین های مورد نظر(معمولا اوایل ژانویه) است..

پس با این حساب باید با sop و از این ور و اون ور مواردی رو پیدا کرد که استاد خوشش بیاد...چون معمولا هم نمره ی زبان زیاد برای کار تحقیقاتی ملاک نیست...به نظرم تحقیقات مرتبط عامل موثرتری در پذیرش از دانشگاه هست تا استاد و سوال اصلی من بیشتر در قدم اول و استاد پیدا کردن و اینهاست...

روز خوش Smile
نقل قول  

آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-09-2011, 08:01 AM
سلام دوستان عزیز،
من یه مدت به شیوه‌های متفاوت به اساتید دانشگاههای مختلف ایمیل میزنم ولی‌ از هیچکدوم جواب نمی‌گیرم.
خودم حدس میزنم شاید زیاد توی این کار وارد نیسم و خوب ایمیل نمی‌زنم ممنون میشم اگه در مورد جزئیات بیشتر توضیح بدید.
مخصوصا توی اون قسمتی‌ که باید در مورد علاقه مندیمون حرف بزنیم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-09-2011, 05:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-09-2011, 05:42 AM توسط Babak.)
اول این که جواب نگرفتن از استادها کاملا طبیعیه و زیاد نگران این موضوع نباشید و با پشتکار ادامه بدید. برای من پیش اومد که به عده‌ای از استادها ایمیل زدم و جواب خاصی هم نگرفته بودم و اگر گرفته بودم از همین جواب‌های روتین که اپلای کن و این حرف‌ها بود، اما وقتی که نزدیک اعلام نتایج بود یکی از استادها بعد از چندین ماه تازه ایمیل من رو جواب داد و گفت که خیلی مایله که به من پذیرش بده و آیا من دوست دارم به اون دانشگاه برم یا خیر. اتفاقا از همون دانشگاه هم پذیرش گرفتم و با همون استاد دکترا رو شروع کردم. منظور اینه که گاهی اگر چه به نظر می‌رسه که ایمیل شما رو جواب نمی‌دن، اما ممکنه بعضی‌ها رزومه شما رو نگاه کنند و به کمیته پذیرش توصیه کنند که به شما پذیرش بدن و وقتی که از کمیته جواب مثبت بشنوند تازه با شما تماس بگیرند.

یک راه بهتر برای جلب نظر استادها اینه که شما تعدادی از مقاله‌های اخیر استاد رو نگاه کنید و ایده‌ای برای بهتر کردن کار داشته باشید یا حداقل سوال مناسبی در مورد مقاله بپرسید. این کار البته خیلی بیشتر وقت می‌گیره، ولی خوبه که برای تعدادی از دانشگاه‌ها و استادهایی که فکر می‌کنید شانس بیشتری دارید چنین وقتی رو اگر می‌تونید صرف کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-09-2011, 09:58 AM
راستش رو بخواهید به نظر من جواب نگرفتن از استادها اون قدرها هم مهم نیست، اما همه‌ی دوستانِ باتجربه با این نظر من موافق نیستند و دلیل اصلیش هم همینه که تجربیات متفاوتی داشته‌اند. واضحه که اگر جواب مثبت از استاد بگیرید بسیار عالیه، اما این که جوابی نگرفتید دلیل خوبی برای کنار گذاشتن دانشگاه نیست. به نظر من اگر با اطمینان نسبتا بالایی فکر می‌کنید که شانس گرفتن پذیرش از دانشگاهی رو دارید، حتی در صورتی که از استادهاش جواب مثبت نگرفتید اقدام کنید. تجربه‌ی شخصی من می‌گه احتمال گرفتن پذیرش حتی در صورت جواب نگرفتن از استادها کاملا وجود داره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

04-09-2011, 10:08 AM
ممنون از پاسختون، این مسئله در مورد دانشگاه هایی که اعلام می کنند حتما باید با استاد تماس بگیرید و اگر استادی قبولتون نکنه دپارتمان بررسی نمی کنه و ... هم می تونه روش موفقی باشه؟
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

04-09-2011, 10:15 AM
خیر، اگر جزو ملزومات دانشگاهی این هست که استاد حتما باید قبول کنه و شما حتما باید اول با استاد صحبت کنید، طبیعتا چنین روشی موثر نیست.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 39 بعدی »