عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
واژه‌نامه پذیرش

صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
واژه‌نامه پذیرش
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-04-2014, 09:21 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2014, 09:24 PM توسط M1KE.)
اینطور نیست که Diploma ها نامعتبر باشه ولی اگر بتونید Degree بگیرید در بیشتر موارد اعتبارش بیشتر و بهتر هست. اعتبار داشتن یک مدرک، نسبی هست و می بایست ببینید برای چه جایی قراره استفاده بشه. برای نمونه وزارت علوم ایران مدرک های دکترای مستقیمی که از انگلیس صادر میشه رو معتبر نمی دونه و این برای کسی که بعدا بخواد با اون مدرک در ایران عضو هیئت علمی چیزی بشه میتونه مشکل ایجاد کنه که در این تاپیک در موردش صحبت شده ولی این مدرک ها در بقیه دنیا اعتبار دارند و برای نمونه اگر بخواهید در یک دانشگاه آمریکایی postdoc بخونید اون مدرک های دکترای مستقیم رو قبول داره.

اینطور که متوجه شدم شما رادیوتراپی خوندین. برای رشته های مرتبط با پزشکی مثلا در آمریکا، سازمان CAAHEP صلاحیت و اعتبار مدارک رو ارزیابی می کنه و در فهرست مدرک های مورد اعتبار اونها دکترا، ارشد، کاردانی، دیپلم و سرتیفیکیت هم وجود داره که هر کسی قصد خوندن یک رشته مرتبط با پزشکی رو در ایالت های مختلف آمریکا داشته باشه به سایت این سازمان مراجعه میکنه که ببینه مدرکش معتبر هست یا خیر. در search سایت نوع رشته رو انتخاب کنید و بعد جستجو کنید فهرست مدرک های معتبر رو برای ایالت های مختلف ارائه می کنه. برای جاهای دیگه هم باید ببینید سازمان اونها مدرک موردنظر رو قبول دارند یا خیر. برای نمونه خیلی از مدرک های خارجی که در زمینه پزشکی هستند رو ممکنه سازمان های نظام پزشکی کانادا یا آمریکا قبول نکنند و مجبور بشین دوباره در آمریکا یا کانادا بخونید ولی اون مدرک های خارجی در خود ایران یا اون کشورهای خارجی معتبر باشه.

به طور خلاصه ببینید مدرک رو برای چه کاری می خواهید و بعد ببینید سازمان های اعتبارسنجی (Accreditation organisation) اون کشور اون رو معتبر میدونه یا خیر.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین helna
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-05-2014, 12:23 AM
سلام

من دنبال master در رشته ی خودم در دانشگاههای کانادا میگردم ،منتها بعضی از دانشگاهها در قسمت postgraduate ،نوشتند doctor، ایا این همون master هست؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
03-05-2014, 05:35 AM
در حالت عادی Doctor یا Doctorate به معنی همون دکترا به کار برده میشه. معروفترین نوع دکترا Ph.D یا Doctor of Philosophy  هست که بیشتر رشته های مهندسی و غیر پزشکی یا غیر حقوقی این عنوان رو دارند و طی اون فرد یک کار پژوهشی جدیدی رو در زمینه علمی خودش انجام میده و از اون در قالب یک رساله دکترا دفاع می کنه. دو دکترای معروف دیگه M.D یا Doctor of Medicine یا همون دکترای پزشکی هست و مورد دیگه هم J.D یا Juris Doctor  هست که میشه اون رو معادل دکترای حقوق در نظر گرفت. به غیر از اینها شاید 40-30 عنوان دکترای دیگه مثل دکترای موزیک، دکترای الهیات، دکترای مدیریت، دکترای آموزش، دکترای دندانپزشکی و غیره هم وجود داره.

روی عنوان مدرک کلیک کنید در توضیحات مربوط به اون مدرک می بایست به اسم کامل اون دکترا اشاره شده باشه و همین طور از روی پیش نیاز اون مدرک و مدت زمان لازم برای طی کردن اون میشه یک برداشتی از ماهیت اون مدرک داشت.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Jingol
**
نقل قول

11-06-2014, 01:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2014, 01:59 PM توسط Jingol.)
سلام

بخوام بگم عضو هیئت مدیره هستم باید بنویسم

Member of the Board of Directors
یا
Board member of
؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
11-06-2014, 10:49 PM
هر دوی اینها کاربرد دارند. اولی یک مقدار رسمی تر و دومی شکل خلاصه شده اولی هست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین fatimab
**
نقل قول

23-07-2014, 06:16 PM
دوستان تفاوت این دوتا چیه؟
Postgraduate coursework courses      و     Postgraduate research courses
و اینکه من میخام دکترا در ایران رو انصراف بدم و برای یکی از دانشگاه های استرالیا آپلای کنم باید کدام یکی رو پیگیری کنم. یا باید Doctor of Philosophy رو درخواست بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید من چند روزیه که دارم در مورد اپلای کردن سرچ میکنم اطلاعاتم کمه.

نقل قول  

آفلاین mahsa.gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-07-2014, 07:36 PM
سلام دوستان...

آیا من معنی این گزینه هارو درست متوجه شدم؟
  • [font][font]Level of study (Foundation, Diploma, Undergraduate, Postgraduate by coursework or Postgraduate by research):[/font][/font]منظورش آخرین مدرک تحصیلی من هست
  • [font][font]Area of study interest (eg Business, IT, Engineering):رشته ای که دوست دارم ادامه بدم[/font][/font]
  • [font][font]Preferred course of study (eg. Bachelor of Arts):[/font][/font]مقطع تحصیلی که میخوام در اون رشته ادامه تحصیل بدم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

Star  23-07-2014, 08:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2014, 08:04 PM توسط ahmadpashaei.)
(23-07-2014, 06:16 PM)'fatimab' نوشته: دوستان تفاوت این دوتا چیه؟
Postgraduate coursework courses      و     Postgraduate research courses
و اینکه من میخام دکترا در ایران رو انصراف بدم و برای یکی از دانشگاه های استرالیا آپلای کنم باید کدام یکی رو پیگیری کنم. یا باید Doctor of Philosophy رو درخواست بدم.ممنون میشم راهنمایی کنید من چند روزیه که دارم در مورد اپلای کردن سرچ میکنم اطلاعاتم کمه.

Postgraduate که کلا یعنی تحصیلات تکمیلی خودمون؛ هم ارشد و هم دکترا. اما coursework course یعنی آموزش محور که پایان نامه نداره ولی تحقیق به عنوان minor داره. research course یعنی پژوهش محور که مقطع شما رو حول یک موضوع تحفیقاتی یا پایان نامه minor تعریف می کنه، شما تعدا کمی واحد به صلاح دید استاد راهنما بر می دارید. Doctor of Philosophy هم همون Ph.D هست 

(23-07-2014, 07:36 PM)'mahsa.gh' نوشته: سلام دوستان...
آیا من معنی این گزینه هارو درست متوجه شدم؟
  • Level of study (Foundation, Diploma, Undergraduate, Postgraduate by coursework or Postgraduate by research):منظورش آخرین مدرک تحصیلی من هست
  • Area of study interest (eg Business, IT, Engineering):رشته ای که دوست دارم ادامه بدم
  • Preferred course of study (eg. Bachelor of Arts):مقطع تحصیلی که میخوام در اون رشته ادامه تحصیل بدم.
1- کاملا درسته
2- رشته نه،به نظر زمینه تحصیلی هست.
3-دقیقا،این رشته شما خواهد شد.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین parinaz amn
**
نقل قول

19-08-2014, 10:04 PM
سلام. منظور از full-time program, part-time program چیه؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Rainbow  19-08-2014, 11:43 PM
(19-08-2014, 10:04 PM)'parinaz amn' نوشته: سلام. منظور از full-time program, part-time program چیه؟

full-time یعنی دانشجویی تمام وقت و part-time یعنی پاره وقت که اولی برای همه و دومی فقط برای nativeها هست و به دانشجوی بین المللی ویزایی برای این نوع تحصیل داده نمیشه تا جاییکه من میدونم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (11): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 12:37 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی