عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
وضعیت جذب هیات علمی

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وضعیت جذب هیات علمی
آفلاین nimaafshar8
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-05-2012, 01:01 PM
(16-05-2012, 08:20 AM)Babak نوشته: جذب هیات علمی شدن مراحل چندانی نداره و شما عملا بلافاصله بعد از گرفتن دکترا هم شرایط لازم برای جذب شدن در هیات علمی دانشگاه‌ها رو خواهید داشت، اما شرط کافی اینه که سابقه تحقیقاتی واقعا خوبی داشته باشید و این بستگی به نوآوری‌های پروژه تحقیقاتی و کیفیت مقالاتی داره که چاپ کردید. دلیل این که عده‌ی زیادی دوره postdoc رو می‌گذرونند این هست که سابقه تحقیقاتی و تعداد مقالات‌شون رو افزایش بدند تا شانس بیشتری برای هیات علمی داشته باشند، و گرنه دوره پست داک به هیچ عنوان ضروری نیست و بدون این دوره هم می‌شه هیات علمی شد.

بی نهایت ممنونم بابک جانSmile

راهنمایی شما بسیار فوق العاده هستش.

یک سوال هم دارم که شاید نامرتبط با این تاپیک باشه.

برای یک فرد خارجی چقدر احتمال اینکه علاوه بر عضو هیئت علمی شدن در دانشگاه مدیر گروه رشته مربوطه شدن هم وجود داره؟

چه امکاناتی برای این گونه افراد وجود خواهد داشت؟آیا با مدیر گروه شدن دیگر وقتی برای پژوهش و تدریس و کارهای علمی نمی مونه؟

کلا این موضوع برام نامفهوم هستش یعنی مدیر گروه + عضو هیئت علمی.چه مشکلات و چه مزایایی داره؟

از اینکه وقت بسیار ارزشمدتان را در اختیار بنده و دیگران می گذارید بسیار بسیار سپاس گزارم.
اجازه نده کسی نزد تو بیاید مگر این که هنگام باز گشت شاد تر و خوشحال تر باشد.مهربانی پروردگار را به یاد آور.مهربانی در چهره توست.مهربانی در چشم های توست و در نهایت در لبخند توست مادر ترزا
شما به آن چیزی که می اندیشید ، اتفاق می افتد ( قانون جاذبه)
هر گاه گرفتن تصمیم مهمی را دشوار یافتید، بدانید که علتش تنها یک چیز است و آن اینکه تصور روشنی از ارزشهای خود نداریدآنتونی رابینز

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
17-05-2012, 02:03 AM
در دانشگاه‌های امریکا و در رشته‌های فنی، بسیاری از استادها غیرامریکایی هستند و استادهای خارجی رو به راحتی در بین مدیر گروه‌ها و کسانی که مسؤولیت‌های مدیریتی هم دارند می‌شه دید. بر این اساس به نظر من شانس مدیر گروه شدن برای استادهای خارجی هم کاملا وجود داره، اما در مورد مزایا و معایب مدیر گروه شدن و میزان وقت‌گیر بودنِ کارهای این افراد اطلاعی ندارم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین nadia93
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-04-2014, 11:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2014, 12:00 AM توسط nadia93.)
[size=11px]شوهر من دکترای شیمی داره و چند سالیه تو ایران تدریس میکنه. اگه برای مهاجرت اقدام کنیم چقدر امکان داره اونجا شغل مناسب پیدا کنه؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید چکار باید بکنه و از کجا شروع کنه. ممنون
[/size]

نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

29-04-2014, 11:57 PM
(29-04-2014, 11:51 PM)'nadia93' نوشته:
[size=11px]شوهر من دکترای شیمی داره و چند سالیه تو ایران تدریس میکنه. اگه برای مهاجرت اقدام کنیم چقدر امکان داره اونجا شغل مناسب پیدا کنه؟
[/size]

دوست خوب
رشته شیمی رشته ای هست که در اغلب کشورهای دنیا مبالغ بالایی برای تحقیق در این رشته سرمایه گذاری می شود. بنظر من همسر شما می توانند برای موقعیتهای پست دکتری و یا حتی دکتری دوم در گرایشی دیگر در دانشگاه های استرالیا - کانادا - امریکا اغدام کنند که از این طریق هم از نظر مالی اسوده خاطر باشید و هم برای کار و اقامت اتی قدمی استوار بردارید
منتها ایشان باید دارای مدرک زبان و چند مقاله ای اس ای باشند و اراده و پشتکار
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
30-04-2014, 11:09 AM
(29-04-2014, 11:51 PM)'nadia93' نوشته:
[/size]

من اینجا در مورد شرایط استاد شدن تو خارج توضیح دادم. بطور کلی سخت و رقابت شدید. در مورد شیمی متاسفانه وضعیت بدتر. خیلی از کسانی که شیمی مدرک دارند برای دکترا می روند رشته های دیگه تا شانس کار پیدا کردن افزایش بدهند. شیمی پذیرش گرفتن برای دکترا خیلی راحت تر بخاطر اینکه دانشکده های پولداری هستند ولی برای هیئت علمی اشباع شدند و نیروری جدید خیلی جذب نمی کنند. از طریق اینترنت می تونید سرچ کنید و پوزیشن های خالی پیدا کنید و مدارکشون براشون بفرستید ممکن موردی باشه که رزومه کاری مناسب باشه و قبول کنند.
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
30-04-2014, 11:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-04-2014, 11:54 AM توسط Leopold.)
همونطور که فرید گفتند رقابت واسه هیئت علمی شدن در دانشگاه های آمریکا خیلی سخت شده. اخیرا مصاحبه یکی از اساتید آمریکایی دانشکده مکانیک در دانشگاه تگزاس دالاس که تازه استاد شده رو میخوندم که گفته بود واسه 35 تا پوزیشن اپلای کرده بود و در نهایت تونسته بود از این دانشگاه که رنکش در مکانیک یو اس نیوز 119 هست پذیرش بگیره. این طرف لیسانسش از برکلی و فوق و دکتراش از University of Illinois at Urbana-Champaign گرفته بود و رزومه خیلی خوبی داشت و با اساتید معروفی کار کرده بود (نزدیک 27 تا مقالات ژورنالی و کنفرانسی معتبر داشت.). حتی ایشون به محض هیئت علمی شدن یک پروژه 2.5 میلیون دلاری تونسته بود از صنعت بگیره که نشون میده آدم توانایی هم بوده.
من خیلی از اساتید آمریکایی دیدم که از دانشگاه هایی تاپی مثل جورجیا تک فارغ التحصیل شدن و در دانشگاه های رنک 100 به بالا شدن استخدام شدن که این نشون دهنده رقابت خیلی شدید برای جذب هیئت علمی هست.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

07-01-2016, 10:48 PM
سلام
از کدوم قسمت سایت دانشگاه میتونم پوزیشن های خالی برای استاد شدنو ببینم؟
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-01-2016, 11:13 PM
(07-01-2016, 10:48 PM)over نوشته: سلام
از کدوم قسمت سایت دانشگاه میتونم پوزیشن های خالی برای استاد شدنو ببینم؟

معمولا در سایت هر دانشکده (یا دانشگاه) قسمتی تحت عنوان Positions، Job Opportunities یا اسامی مشابه وجود داره که میتونید ازش استفاده کنید. همچنین معمولا در وب سایت association های مرتبط با رشته تون هم، چنین بخشی وجود داره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین kourosh2016
**
نقل قول

25-12-2016, 11:29 PM
@Babak
@Torkan
درود
راستش من می خوام بعد از دکتری کامپیوتر در زمینه هوش مصنوعی حالا یه چند سالی در صنعت کسب تجربه بکنم یا پست داکت ، برگردم ایران بنظرتون موقعی که برگردم میشه توی زمینه هوش در ایران حساب کرد و یا هیئت علمی .
می دونم در ایران نیستید ولی در کل در کشور های در حال توسعه چه آینده ای پیش بینی میکنید در زمینه هوش ولی من فکر می کنم که هوش فقط در شرکتهی بزرگ مثل گوگل و آمازون و تسلا و مایکروسافت و ... که در امریکا و مخصوصا در کالیفرنیا هست و خواهد بود حالا ممکنه بعضی از کشور های ثروتمند هم یه سرمایه گذاری بکنند مثل آلمان و استرالیا و کانادا و... ولی کار چشمگیری نخواهد بود و کشورهای دیگه مثل ایران که هیییچچچ جز کاغذ و پیپر بازی و... چیزی از هوش نفهمیدند و فقط تدریس می کنند در دانشگاه که این هم اشباع شده یعنی رشته های مهندسی در ایران اشباع و بدرد نخور و خوار شده است در هر رشته و گرایش.به نظر شما در این شرایط چه باید نمود؟

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-12-2016, 02:45 AM
(25-12-2016, 11:29 PM)kourosh2016 نوشته: @Babak
@Torkan
درود
راستش من می خوام بعد از دکتری کامپیوتر در زمینه هوش مصنوعی حالا یه چند سالی در صنعت کسب تجربه بکنم یا پست داکت ، برگردم ایران بنظرتون موقعی که برگردم میشه توی زمینه هوش در ایران حساب کرد و یا هیئت علمی .
می دونم در ایران نیستید ولی در کل در کشور های در حال توسعه چه آینده ای پیش بینی میکنید در زمینه هوش ولی من فکر می کنم که هوش فقط در شرکتهی بزرگ مثل گوگل و آمازون و تسلا و مایکروسافت و ... که در امریکا و مخصوصا در کالیفرنیا هست و خواهد بود حالا ممکنه بعضی از کشور های ثروتمند هم یه سرمایه گذاری بکنند مثل آلمان و استرالیا و کانادا و... ولی کار چشمگیری نخواهد بود و کشورهای دیگه مثل ایران که هیییچچچ جز کاغذ و پیپر بازی و... چیزی از هوش نفهمیدند و فقط تدریس می کنند در دانشگاه که این هم اشباع شده یعنی رشته های مهندسی در ایران اشباع و بدرد نخور و خوار شده است در هر رشته و گرایش.به نظر شما در این شرایط چه باید نمود؟

من مدت زیادیه که در ایران نیستم و از وضعیت بازار کار ایران چندان اطلاعی ندارم، اما خیلی هم موافق این حرف نیستم که در زمینه هوش مصنوعی در ایران نمی‌شه کار کرد. لزوما پروژه نباید پیشرفته‌ترین پروژه جهان در زمینه هوش مصنوعی باشه. درست کردن اتومبیل بدون راننده و امثال این پروژه‌ها احتمالا در ایران اتفاق نخواهد افتاد، اما خیلی کارهای کوچک‌تر و در عین حال ارزشمند رو می‌شه در ایران انجام داد. به عنوان مثال شما می‌تونید روی کی‌بوردهای فارسی هوشمند کار کنید. می‌تونید روی بهبود ترافیک شهری از طریق کنترل هوشمند چراغ قرمزها کار کنید. یا روی بهینه‌سازی تبلیغات آنلاین به زبان فارسی کار کنید. بسیاری از مثال‌های این چنینی هست که می‌تونند پروژه‌های ارزشمندی در داخل کشور باشند.
حالا از این موضوع که بگذریم، اگر شما هدف‌تون اینه که وارد صنعت بشید و در ایران کار کنید، به نظرم رفتن به سمت پست‌داک کار چندان منطقی‌ای نیست. حالا خود دکتری رو به خاطر این که به شما مطالب تخصصی بیشتری یاد خواهد داد و همچنین به این خاطر که به شما این فرصت رو می‌ده که در دانشگاه‌های خوب یک کشور پیشرفته درس بخونید می‌شه در راستای هدفی که دارید تلقی کنیم، اما پست‌داک واقعا به درد افرادی که قصد دارند وارد صنعت بشن نمی‌خوره و بیشتر برای افزایش تعداد مقالات و وارد شدن به محیط آکادمیک توصیه می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 24-06-2025، 03:18 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی