عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مشاوره و رفع اشکال IELTS مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
06-04-2014, 12:13 AM
یه موردی هم که در مورد این سوال های درست/نادرست/اشاره نشده الان به ذهنم رسید اینه که در یک سری از سوال ها به صورت True/False/Not Given هست و در یک سری سوال ها به صورت Yes/No/Not Given و با توجه به اینکه در ذهن ما بیشتر اون عبارت های دسته اول جا افتاده ممکنه در دومی ها هم مثلا وقتی جواب Yes هست ناخودآگاه True بنویسید. نمی دونم ممتحن ها اینها رو هم غلط حساب می کنند یا خیر ولی به هر حال حواستون به این عبارت ها هم باشه که تا حد امکان به جای همدیگه به کار نبرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
06-04-2014, 10:47 AM
(06-04-2014, 12:13 AM)'M1KE' نوشته: یه موردی هم که در مورد این سوال های درست/نادرست/اشاره نشده الان به ذهنم رسید اینه که در یک سری از سوال ها به صورت True/False/Not Given هست و در یک سری سوال ها به صورت Yes/No/Not Given و با توجه به اینکه در ذهن ما بیشتر اون عبارت های دسته اول جا افتاده ممکنه در دومی ها هم مثلا وقتی جواب Yes هست ناخودآگاه True بنویسید. نمی دونم ممتحن ها اینها رو هم غلط حساب می کنند یا خیر ولی به هر حال حواستون به این عبارت ها هم باشه که تا حد امکان به جای همدیگه به کار نبرید.

بله اگر برای مثال به جای True بنویسید Yes، غلط به حساب میاد. باید عین عبارت نوشته بشه.

نقل قول  

آفلاین elahe
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2014, 04:28 PM
سلام
من یکی از دوستانم برای آزمون آیلتس می خواد اقدام کنه ، برای شروع من بهش توصیه کردم که از اول خودش رو با معلم خصوصی و کلاس درگیر نکنه و یه مقدار اول خودش بخونه و بعد اگه لازم شد به معلم رجوع کنه، در مورد سطح زبانش هم باید بگم که فقط لیستنینگ نسبتا خوبی داره ، چون که فیلم زیاد می بینه! 
من گفتم برای لغات از 504 شروع کنه و برای گرامر هم grammar for ielts، چون خیلی تاکید میکرد که همه ی گرامر یادم رفته Big Grin
روزانه حداکثر 4 ساعت میتونه برای زبان وقت بذاره و اگه امکانش هست بگید برای بخش listening ,reading ازچه کتابی شروع کنه؟
کتاب ها جوری باشند که بتونه کم کم پیشرفت کنه و در واقع زده نشه! ( عجله نداره برای آزمون دادن )
در ضمن اینکه به نظرشما اگه کسی برای لغات کتاب vocabulary for ielts یا کتاب essential words for ielts  رو بخونه بهتر نیست؟
ممنون از راهنمایی شما Smile

در بهشت جای انسان های جالب خالی است!
"فردریش نیچه"
نقل قول  

آفلاین ali_gunner
**
نقل قول

25-04-2014, 07:05 PM
ممنون از دوستان یه سواله دیگه:

آیا تو ایلتسم متن و لکچر های تخصصی و مونولوگ  توو بخش لیسنینگ وجود داره ؟ مثه لکچر های تافل مثلا درباره ی گیاه
شناسی.یا همش دیالوگه ؟
تو ریدینگ چطور ؟
نقل قول  

آفلاین Vanquisher
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-04-2014, 03:02 AM
(25-04-2014, 07:05 PM)ali_gunner نوشته: ممنون از دوستان یه سواله دیگه:

آیا تو ایلتسم متن و لکچر های تخصصی و مونولوگ  توو بخش لیسنینگ وجود داره ؟ مثه لکچر های تافل مثلا درباره ی گیاه
شناسی.یا همش دیالوگه ؟
تو ریدینگ چطور ؟

خیر دوست عزیز مباحث روزمره و عمومی یا بعضا تاریخی مطرح میشه.
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-04-2014, 03:42 AM
(06-04-2014, 12:13 AM)'M1KE' نوشته: یه موردی هم که در مورد این سوال های درست/نادرست/اشاره نشده الان به ذهنم رسید اینه که در یک سری از سوال ها به صورت True/False/Not Given هست و در یک سری سوال ها به صورت Yes/No/Not Given و با توجه به اینکه در ذهن ما بیشتر اون عبارت های دسته اول جا افتاده ممکنه در دومی ها هم مثلا وقتی جواب Yes هست ناخودآگاه True بنویسید. نمی دونم ممتحن ها اینها رو هم غلط حساب می کنند یا خیر ولی به هر حال حواستون به این عبارت ها هم باشه که تا حد امکان به جای همدیگه به کار نبرید.

چیزی که تو پاسخنامه می نویسید باید دقیقا مطابق با اون چیزی باشه که سوال خواسته در غیراینصورت نمره ای نداره.
کلا همه جوابها هم باید به لحاظ dictaion درست باشه در غیراینصورت نمره ای نداره.
بنظرم سوالات True/Yes, False/No, Not Given از سخت ترین سوالات آیلتس در بخش لیسنینگ و ریدینگ هستن. چون ممکنه دانش خودتون رو با اون چیزی که در امتحان هست میکس کنید و اشتباه جواب بدید. من خودم به شخصه وقتی واسه این مدل سوالها نمیزاشتم و کاری که میکردم همه رو با یک جواب پر میکردم مثلا همه رو True میزدم. اینطوری، در "اغلب موارد" (نه همیشه!) 1/3 نمره اینطور سوالها رو میگیرید بدون اینکه وقتی صرف کرده باشید برای پیدا کردن پاسخ. البته این روش واسه دوستانی که از حدود 7 اینها بالاتر میخوان توصیه نمیشه.

(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-04-2014, 03:46 AM
(25-04-2014, 07:05 PM)'ali_gunner' نوشته: ممنون از دوستان یه سواله دیگه:
شناسی.یا همش دیالوگه ؟
تو ریدینگ چطور ؟

در خصوص لیسنینگ، معمولا دیالوگ های روزمره هست مثلا یه مسافر تماس میگیره واسه رزرو اتاق در هتل یا 2-3 تا دانشجو تو محیط دانشگاه با هم صحبت میکنند یا ......
ولی ریدینگ ها علمی، تاریخی و ... هست و همون بعنوان مثال مبحث گیاه شناسی که خودتون گفتید ممکنه باشه.

نقل قول  

آفلاین shaparak_p66
**
نقل قول

08-05-2014, 01:35 PM
سلام. من سطح زبانم متوسط هست و قصد دارم نهایتا دی و بهمن امتحان بدم. فعلا قصد دارم خودم بخونم و بعدش برم کلاس واسه یاد گرفتن تکنیک های آیلتس. اینجور که از مطالعه تاپیک فهمیدم اول کتاب new insight to ielts رو باید بخونم .(که ایشا.. فردا میخرم!)
فعلا دارم لغت میخونم که یاداوری شه. حالا چند تا سوال دارم و ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- لیسنینگ من ضعیفه. طبق نظر دوستان اول با فایل صوتی کتاب داستان ها شروع کنم یا از کتابخونه اینجا 5 تا منبع رو دانلود کنم یا اینکه فردا که میخوایم بریم نمایشگاه از اونجا منبع خاصی رو خریداری کنم؟
2- فکر می کنم بهتره بعد از خوندن لغت ها برم سراغ گرامر. این خوندن رو همزمان با سایر مطالعات انجام بدم یا اول باید گرامر رو کامل بلد بود؟ و اینکه بهترین منبع برای گرامر چیه؟
3-کتاب های کمبریج و پلاس رو گذاشتم آخر کار. برای هر کدوم چقدر زمان نیاز هست تا ببینم از کی باید شروعشون کنم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-05-2014, 01:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-05-2014, 01:52 PM توسط m0h3n.)
(08-05-2014, 01:35 PM)'shaparak_p66' نوشته: سلام. من سطح زبانم متوسط هست و قصد دارم نهایتا دی و بهمن امتحان بدم. فعلا قصد دارم خودم بخونم و بعدش برم کلاس واسه یاد گرفتن تکنیک های آیلتس. اینجور که از مطالعه تاپیک فهمیدم اول کتاب new insight to ielts رو باید بخونم .(که ایشا.. فردا میخرم!)
فعلا دارم لغت میخونم که یاداوری شه. حالا چند تا سوال دارم و ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- لیسنینگ من ضعیفه. طبق نظر دوستان اول با فایل صوتی کتاب داستان ها شروع کنم یا از کتابخونه اینجا 5 تا منبع رو دانلود کنم یا اینکه فردا که میخوایم بریم نمایشگاه از اونجا منبع خاصی رو خریداری کنم؟
2- فکر می کنم بهتره بعد از خوندن لغت ها برم سراغ گرامر. این خوندن رو همزمان با سایر مطالعات انجام بدم یا اول باید گرامر رو کامل بلد بود؟ و اینکه بهترین منبع برای گرامر چیه؟
3-کتاب های کمبریج و پلاس رو گذاشتم آخر کار. برای هر کدوم چقدر زمان نیاز هست تا ببینم از کی باید شروعشون کنم؟
ممنون

سلام،
اول از همه همون کتاب new insight to ielts رو بخونید که بدونید امتحان آیلتس چی هست.
برای لغت میتونید از کتاب 504 شروع کنید.
برای گرامر میتونید ازکتاب Grammer in use استفاده کنید.
برای لیسنینگ فقط گوش بدید. بنظرم لازم نیست چیزی بخرید. همین کتابخونه فروم همه چیز داره
همه رو میتونید همزمان پیش ببرید.
اگه منظورتون از کتابهای کمبریج، سری تست های آزمونهای گذشته هست میتونید یک ماه مونده به امتحانتون شروع کنید به تست زدن.
موفق باشید

نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-05-2014, 12:09 PM
سلام
من تو یه آزمون آزمایشی ایلتس شرکت کردم(بدون امادگی) و نمره هام این شد: لیسنینگ 4 رایتینگ 5.5 اسپیکینگ 4.5 ریدینگ 5
میخوام بدونم با این شرایط ام حدودا چقدر وقت لازمه که به نمره اورال 6.5 برسم
در ضمن من میخوام که تا اکتبر نمره ام اومده باشه. با این حساب تا کی فرصت ثبت نام و شرکت در آزمون دارم؟ چقدر طول میکشه تا جواب آزمون بیاد؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 24 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
4 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-05-2025، 10:44 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی