عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در مقطع لیسانس و فوق لیسانس از دانشگاههای ایتالیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-04-2014, 05:58 PM
(25-04-2014, 01:28 PM)'milad_razaghi' نوشته: سلام
من تیر 94 درسم تموم میشه  اینطور که شنیدم میتونم با ریز نمراتم پذیرش بگیرم ولی برای دریافت ویزا که توی شهویور هستش باید اصل مدرک لیانس رو داشته باشم تا اونجایی که من میدونم حدود 6 ماه طول میشکه برای دریافت اصل مدرک
ولی من برای دریافت ویزا یک ماه بیشتر وقت ندارم
راه حلی هستش که بتونم شهویور 94 برم یا اینکه باید تا شهریور 95 صبر کن که حتما اصل مدرک باید و اونو تحویل کسنول گری بدم تا قبول کنن
البته یکی از دوستان گفت میتونم یک گواهی فارغ التحصیلی از دانشگاه بگیرم ببرم وزرات علوم تایید کنه بعد ببرم امور خارجه مهر کنه و ترجمه کنم ایا چنین راهی ممکنه
ممنونم میشم راهنماییم کنید

شما بدون دانشنامه نمیتونی اقدام کنی. در واقع برای ویزا گرفتن باید حتماً دانشنامه رو داشته باشی. ایتالیا به گواهی فارغ التحصیلی برای گرفتن ویزا ترتیب اثر نمیده. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین milad_razaghi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-04-2014, 09:25 PM
خب یعنی هیچ راهی یا قانوی وجود نداره بشه کاری کرد
من با یک موسسه اعزام دانشجو حرف زدم خیلی سفت و محکم میگه بدون دانشنامه میتونم برات ویزا بگیرم
ماجرا چیه پس؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Thumbs Down  25-04-2014, 09:44 PM
(25-04-2014, 09:25 PM)'milad_razaghi' نوشته: خب یعنی هیچ راهی یا قانوی وجود نداره بشه کاری کرد
من با یک موسسه اعزام دانشجو حرف زدم خیلی سفت و محکم میگه بدون دانشنامه میتونم برات ویزا بگیرم
ماجرا چیه پس؟

اینجا خیلی ها حضورا رفتن سفارت و جواب منفی گرفتن.این موسسه هم مثل سایر موسسات کلاه برداره.به همین سادگی
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین milad_razaghi
**
نقل قول

15-05-2014, 01:49 AM
سلام من پیش یک موسسه که رفتم میگفت فقط دانشگاه میلان نیست که توی بهمن ماه هم پذیرش داره یک سری دانشگاه ه هم هستش
میخواستم ببینم راست میگه یانه
حدودا چند تا دانشگاه  هستن که توی بهمن ماه هم پذیرش دارن یعنی دوبار در سال؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-05-2014, 06:18 AM
(15-05-2014, 01:49 AM)'milad_razaghi' نوشته: سلام من پیش یک موسسه که رفتم میگفت فقط دانشگاه میلان نیست که توی بهمن ماه هم پذیرش داره یک سری دانشگاه ه هم هستش
میخواستم ببینم راست میگه یانه
حدودا چند تا دانشگاه  هستن که توی بهمن ماه هم پذیرش دارن یعنی دوبار در سال؟

اکثر دانشگاههای ایتالیا تنها یک مرتبه در سال پذیرش میکنند و برخی هم زمان اقدام برای پذیرششون از بهمن تا فروردین در نوسانه. اما من از اینکه میلان دو مرتبه میگیره مطمئن هستم اما از مابقی خیر!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Nirvana13622
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-07-2014, 03:11 AM
دوستان مي خواستم بدونم مدت زمان دوره فوق ليسانس در ايتاليا چند ساله و اينكه چه جوري مي تونم بفهمم مينيمم معدل برا هر كدام از دانشگاه ها برا پذيرش چنده
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Sad  22-07-2014, 04:43 AM
(22-07-2014, 03:11 AM)'Nirvana13622' نوشته: دوستان مي خواستم بدونم مدت زمان دوره فوق ليسانس در ايتاليا چند ساله و اينكه چه جوري مي تونم بفهمم مينيمم معدل برا هر كدام از دانشگاه ها برا پذيرش چنده

تا جاییکه یادمه فوق لیسانس دو ساله هست. البته چند نوع مدرک دارن که بهتره از سایت یکی از اونها مثل دانشگاه بلونیا چک کنید. از این لینک هم میتونید رشته خودتون رو پیدا کرده و مدارک مورد نظر رو چک کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-07-2014, 10:05 AM
(22-07-2014, 03:11 AM)'Nirvana13622' نوشته: دوستان مي خواستم بدونم مدت زمان دوره فوق ليسانس در ايتاليا چند ساله و اينكه چه جوري مي تونم بفهمم مينيمم معدل برا هر كدام از دانشگاه ها برا پذيرش چنده

سلام دوست خوب
ایتالیا هم فوق لیسانس یک ساله و هم دوساله دارد! تفاوت در این هست که فوق لیسانس یک ساله بیشتر تخصصی هست و کسانی که یک فوق دارند و فقط میخوان مثلا معدل کمشون را جبران کنن و یا بطور حرفه ای کار بگیرن توصیه می شود 
من امسال در کالج کارل البرتو یک دوره مستر یک ساله فایننس قبول شدم بگردی هست!
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین stifler
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-08-2014, 12:51 PM
دارم برای استرنی امسال اماده میشم تا ببینم خدا چی میخواد. برای لیسانس مخابرات یا برق میخوام اپلای کنم.
نقل قول  

آفلاین alirezanil
**
نقل قول

04-08-2014, 01:37 PM
سلام. من لیسانس مکانیک از دانشگاه آزاد دارم . معدلم 15 است و رزومه خاصی هم ندارم. می خوام برای ارشد از ایتالیا پذیرش بگیرم. رشته های مرتبط با رشته من چیاست؟ برای 2015.
من می خوام حتماً قبول بشم. کدوم دانشگاه و کدوم رشته شانس بیشتری دارم؟ یا هر رشته ای که میشه که شانس داشته باشم نه فقط مکانیک؟ هزینه هم برام مهم نیست یعنی دنبال فاند و ... نیستم.
وقت دارم برای زبان و آیلتسم در حد 6.5 است.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 بعدی »