عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکلات مربوط به حذف و ویرایش پست
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-04-2014, 09:18 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-04-2014, 10:09 PM توسط ahmadpashaei.)
چند روز هست که من دکمه ویرایشم کار نمیکنه ولی در صفحه جدید باز می کنم میره تو ویرایش!! تازه دکمه ارسال پستم تقریبا همینطوره و درست کار نمیکنه!! ضمنا نتایج پذیرشم همینه و نمیتونم رزومه رو ببینم و اون ذره بین رو میزنم صفحه error باز میشه!! 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

12-04-2014, 10:37 AM
احمد جان
می‌شه بگید از چه مرورگری استفاده می‌کنید؟ همچنین لطفا اگر مرورگر دیگه‌ای روی کامپیوترتون دارید، با مرورگر دیگه هم امتحان کنید و نتیجه‌اش رو بگید لطفا.

دوستان دیگه‌ای هم آیا این مشکلات رو می‌بینند؟
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-04-2014, 02:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 03:02 PM توسط Torkan.)
(12-04-2014, 10:37 AM)'Babak' نوشته: احمد جان
می‌شه بگید از چه مرورگری استفاده می‌کنید؟ همچنین لطفا اگر مرورگر دیگه‌ای روی کامپیوترتون دارید، با مرورگر دیگه هم امتحان کنید و نتیجه‌اش رو بگید لطفا.

با سلام
کلا من هم با مرورگر internet explorer مشکل دارم و بعضی وقتها اصلا نمیشه یک لینک رو با گزینه پیوست  (منظور همان گنجاندن/ ویرایش پیوند) در یک پستی قرار داد. قبلا تا جایی که یادمه مشکلی نبود. ویرایش هم واسه من مشکلی نداره!
ولی با mozilla firefox مشکلی ندارم اصلا.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

12-04-2014, 07:12 PM
سلام.
معذرت میخوام بابک جان، به نظرتون میتونه این مشکل از کش مرورگر دوستانی باشه که مشکل ارسال و ادیت پست رو دارن؟
ممکنه نیاز باشه کش مرورگرشون رو خالی کنن؟
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Sad  13-04-2014, 01:28 PM
(12-04-2014, 10:37 AM)'Babak' نوشته: احمد جان

سلام.من از اینترنت اکسپلورر استفاده میکردم مشکل پیدا کرد رفتم سراغ گوگل کروم.مدتی هست ریب میزنه[img]images/smilies/cool.gif[/img]چشم باز امتحان می کنم
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-04-2014, 11:17 AM
سایت باید با نسخه ۹ به بالای اینترنت اکسپلورر درست کار کنه، اما یک سری از امکانات سایت با تکنولوژی‌های جدید وب ساخته شده که قطعا با اینترنت اکسپلورر ۷ و قدیمی‌تر کار نمی‌کنه.

در مورد مشکل cache مرورگر هم، گاهی ممکنه فایل‌های cache شده خراب بشه یا فایلی که درست دریافت نشده cache بشه و باعث بروز اشکالاتی بشه. در این جور مواقع خالی کردن cache مرورگر مشکل رو حل می‌کنه.
به طور کلی بهتره که همیشه حداقل دو تا مرورگر مختلف روی سیستم نصب شده باشه. گاهی که به مشکلی در وب‌سایتی برخورد می‌کنید، با مرورگر دیگه امتحان کنید و ببینید که آیا مشکل باز وجود داره یا خیر. 
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-01-2016, 04:19 PM
به سلام،
واقعا نمیدونم در کدام انجمن این موضوع رو مطرح کنم. امیدوارم در محل درستی ارسال داشته باشم.

چرا ارسال‌هایی که پاک می‌کنیم پاک نمی‌شند؟ اگه من 20 ارسال داشته باشم در کمتر از 2 ساعت و تمامشون رو پاک کنم، باز هم در قسمت تعداد پست ارسالی این 20 عدد تا آخر یک ماه بعد نمایش داده می‌شود! چرا؟
(فکر می‌کنم عملا چیزی به نام حذف وجود خارجی ندارد و فقط قابلیت نمایش پست برای کاربران، بعد از حذف غیر فعال می‌شود اما برای همیشه آن پست ها از دید مدیران قابل دیدن است! آیا اشتباه می‌کنم؟)

یک مشکل بزرگ حذفی هم هستش که نمیدونم باید اینجا بگم یا در پیشنهادهای برای بهینه سازی؟ بهر حال اونجا میگم چون مرتبط با حذف تاپیک هستش نه ارسال، هرچند ارسال اول رو هم شامل میشه، الان در تاپیک پیشنهادات ارسال میکنم این اشکال رو.

با احترام
automotive
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-01-2016, 10:21 AM
@automotive

دلیلش همین هست که گفتید. پست‌های شما به طور کامل حذف نمی‌شه و در دسترس مدیران خواهد بود تا زمانی که به طور کامل از سیستم حذف بشن. ما ممکنه هر چند وقت یک بار پست‌هایی که مدت زیادی از حذف‌شون گذشته رو به طور کامل از سیستم حذف کنیم.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3