عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا روادید دانشجویی امریکا F1 و F2 خروج از آمریکا و ورود دوباره به آمریکا (مخصوص دانشجویان)

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
خروج از آمریکا و ورود دوباره به آمریکا (مخصوص دانشجویان)
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-01-2014, 08:44 PM
سلام 
خواستم اطلاع بدم که هیچ مشکلی پیش نیومد برای من و بوردینگ پس قبلی رو هم نخواست. کلا اگه اینجوری شد براتون نگران نباشین. محض احتیاط بوردینگ پس خروج رو داشته باشین ولی نگران نباشین Smile 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-04-2014, 09:34 PM
برای  return student  چه مدارکی برای ویزا نیاز می باشد؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-04-2014, 10:11 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-04-2014, 10:14 AM توسط M1KE.)
اگر ویزاتون مالتیپل نبوده باشه تا جایی که من اطلاع دارم روندش با گرفتن یک ویزای جدید تفاوت خاصی نداره. یعنی باید I-20 معتبر برای ترم جدید داشته باشین و بقیه موارد. وقتی وقت سفارت بگیرین در ایمیل میگن که چه چیزهایی رو باید با خودتون به سفارت ببرین. یکی از تفاوت هاش اینه که اگر قدیمی بوده باشین با ایمیل وقت گرفتین الان برخی از سفارت ها سیستم وقت گیری شون از سایت usvisa-info.com شده که یکی از دوستان در این تاپیک مراحلش رو توضیح داده. تاپیک مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت هم شاید به دردتون بخوره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-04-2014, 05:54 PM
(09-04-2014, 09:34 PM)'mohamad0014' نوشته: برای  return student  چه مدارکی برای ویزا نیاز می باشد؟

سلام

همونطور كه گفتند مثل يك ويزاي F1 جديد خواهيد بود. و تمام مداركي كه اون زمان ارائه كرديد با خودتون داشته باشيد. يا اينترنشنال بهتون قبل سفر I-20  جديد بدهند يا قبلي اگر يكسال نگذشته براتون امضا كنند. اگر جديد گرفتيد قبلي كه باهاش وارد امريكا شديد به عنوان مدارك اضافه همراهتون باشه. يك سري مدارك اضافه هم كه شايد اصلا نياز نشه.
- نامه ايي از استاد كه اجازه ي سفر داريد. 
-آخرين كارنامه و مدارك تحصيلي از دانشگاهي كه در اون مشغول به تحصيليد. ( اگر رسمي نبودند موردي نداره) 
-گزارشي از تحقيقاتتون و مقالاتتون در اين يكسال
-موجودي بانك-پرداخت ها به دانشگاه 

اين مدارك اضافه هستند و ممكنه اصلا نياز نباشند ولي ممكنه در كوتاه شدن كليرنس مجدد به كار بيان وگرنه شما بعد از خروج از آمريكا با يك F1 جديد هيچ فرقي نخواهدي داشت.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mohamadi31
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-08-2015, 09:48 AM
سلام .

من سوالی داشتم. من در حال حاضر دارم تو آمریکا مستر میخونم I20 من سال آینده 5/30/2016 تموم میشه و ویزام هم یک ماه بعد از اون یعنی 30 ژوئن تموم میشه. من برای دکترا اقدام کردم ولی اگه پذیرش هم بگیرم کلاس ها برام از آگوست 2016 شروع میشه. حالا توی این فاصله می تا آگوست من میخوام بیام ایران. ولی نمی خوام دوباره پروسه وقت سفارت و دردسرهای رفتن به دبی یا آنکارا راتحمل کنم. آیا راهی هست من قبل اومدنم به ایران تو آمریکا برای 4 سال دکترام ویزام را بگیرم. بعد بیام ایران؟ اگه هست باید کجا برم و چه اقدامی بکنم؟ مرسی.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-08-2015, 05:57 AM
(13-08-2015, 09:48 AM)mohamadi31 نوشته: سلام .

من سوالی داشتم. من در حال حاضر دارم تو آمریکا مستر میخونم I20 من سال آینده 5/30/2016 تموم میشه و ویزام هم یک ماه بعد از اون یعنی 30 ژوئن تموم میشه. من برای دکترا اقدام کردم ولی اگه پذیرش هم بگیرم کلاس ها برام از آگوست 2016 شروع میشه. حالا توی این فاصله می تا آگوست من میخوام بیام ایران. ولی نمی خوام دوباره پروسه وقت سفارت و دردسرهای رفتن به دبی یا آنکارا راتحمل کنم. آیا راهی هست من قبل اومدنم به ایران تو آمریکا برای 4 سال دکترام ویزام را بگیرم. بعد بیام ایران؟ اگه هست باید کجا برم و چه اقدامی بکنم؟ مرسی.

سلام. خیر وقتی ویزای شما منقضی میشه (یعنی بعد از 30 ژوئن)، در صورت خروج از امریکا، شما حتما باید ویزا دریافت کنید، برای دریافت ویزا هم حتما باید به یکی از سفارت های امریکا مراجعه کنید. پروسه ویزا هم مشخص هستش و تفاوتی بین دانشجویان برگشتی (return students) و سایر متقاضیان از این لحاظ وجود نداره (از لحاظ مصاحبه، کلیرنس و ...).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

03-01-2016, 12:33 PM
سلام همسرم بعد اتمام تحصیل روی opt هست و من هنوز روی f1. اگر قصد رفتن به ایران و گرفتن ویزا برای برگشت داشته باشن روی همون f1 و opt خودش ویزا میدن یا ممکنه اصلا ویزا ندن یا روی f2 وابسته به من ویزا بدن. لطفا اگر تجربه ای داری راهنمایی بفرمایید.
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-01-2016, 12:46 AM
(03-01-2016, 12:33 PM)مهمان نوشته: سلام همسرم بعد اتمام تحصیل روی opt هست و من هنوز روی f1. اگر قصد رفتن به ایران و گرفتن ویزا برای برگشت داشته باشن روی همون f1 و opt خودش ویزا میدن یا ممکنه اصلا ویزا ندن یا روی f2 وابسته به من ویزا بدن. لطفا اگر تجربه ای داری راهنمایی بفرمایید.
ممنون

اگر همسر شما روی opt باشند (یعنی که EAD کارت دارند) ولی هنوز سر کار نرفته‌اند یا پیشنهاد کاری از جایی نداشته باشند و از امریکا خارج بشوند، opt ایشون خاتمه پیدا می‌کنه و دیگه نمی‌تونند با opt وارد امریکا بشوند. اما اگر ایشون مشغول به کار هستند یا پیشنهاد کاری دریافت کرده‌اند می‌تونند خارج بشوند و روی همون وضعیت opt ویزا ورود دوباره بگیرند. البته به خاطر مشکلات متداول ویزا و مسائل خاص ایرانی‌ها و عدم وجود ضمانت در گرفتن ویزا، در هر حال توصیه نمی‌شه که با وضعیت opt از امریکا خارج بشوند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-08-2016, 02:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-08-2016, 08:26 AM توسط MaMi. دلیل ویرایش: قرار دادن لینک خبر )
روزنامه «گاردین»  در مطلبی به مشکلات سر راه دانشجویان ایرانی جهت بازگشت به کلاس درس در آمریکا اشاره کرد.
دانشگاه‌های آمریکا یکی از مقاصد دانشجویان ایرانی است. خصوصاً آن دسته از دانشجویان که قصد ادامه تحصیلات در دوره‌های فوق‌لیسانس و پس از آن را دارند.

آمار روزنامه گاردین اگرچه از کاهش شدید تعداد دانشجویان در مقایسه با دوران پیش از انقلاب سال ۵۷ خبر می‌دهد اما به نظر می‌رسد این رقم در حال افزایش است و در دو سال گذشته به بیش از ۱۱ هزار دانشجو رسیده است. دانشجویانی که بنا بر اعلام انستیتوی آموزش بین‌المللی بیش از ۳۰۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۴ به اقتصاد آمریکا کمک کرده‌اند.
حال آن طور که ابتدا روز پنجشنبه روزنامه گاردین گزارش داد، ده‌ها تن از این دانشجویان برای بازگشت به کلاس درس در آمریکا با مشکل مواجه هستند.

سعید در ایران یکی از این دانشجویان است که ۳۷ ماه پیش برای دیدار با خانواده اش و پس از پنج سال تحصیل به ایران بازگشته و نه تنها دانشگاه محل تحصیلش بلکه سناتور ایالت ماساچوست هم پیگیر پرونده‌اش است اما هنوز نتوانسته ویزای ورود به آمریکا دریافت کند؛ اگر چه که او در این سه سال با استاد راهنمای خود در آمریکا در ارتباط بوده و همچنان امیدوار است که بتواند برای دفاع از مدرک دکترایش به آمریکا بازگردد:
«من تقریباً برای دفاع از مدرک دکتری آماده می‌شدم، قصدم این بود که پیش از دفاع برای سفری به ایران بروم که اگر پس از آن وارد بازار کار شدم، احتمالاً فرصت برای مرخصی کمتر است و شاید شرایط دانشجویی نباشد، بعد از پنج سال که اعضای خانواده را ندیده بودم به ایران بیایم. هدفم این بود که یکی دو ماهی باشم و باز گردم که حال این طور شد»

بیش از پنج سال پیش دولت آمریکا از تصمیماتی تازه در قبال دانشجویان ایرانی خبر داد. در آن زمان هیلاری کلینتون که وزیر امور خارجه آمریکا بود در یک پیام ویدیویی، با اشاره به تغییراتی که برای ویزای دانشجویان ایرانی ایجاد شده گفت که آنها از این پس می توانند به جای یک ویزای سه ماهه،ویزایی دو ساله که قابلیت چند بار ورود به خاک آمریکا دارد را دریافت کنند.

وزیر خارجه وقت آمریکا این تصمیم را در راستای تمایل این کشور به داشتن گفتمان بیشتر با کسانی خواند که آینده ایران را شکل می‌دهند.
اما این تصمیم دولت آمریکا، گویا مشکل دانشجویان ایرانی را بر طرف نکرد. چرا که در کنار دانشجویانی که در شهرهای آنکارا،‌ ایروان، بیروت یا دبی به سفارت‌های آمریکا رفته و درخواست ویزا کرده و هنوز منتظرند، گروه دیگری نیز از بیم آنکه نتوانند در پی سفر به ایران بار دیگر ویزا دریافت کنند سال‌هاست که در آمریکا مانده و خود را از سفر به کشورشان محروم کرده‌اند.

رامبد، یک هنرمند جوان ایرانی ساکن شیکاگو است که چهار سال است به دلیل این نگرانی به ایران سفر نکرده است:
«دقیقاً نمی‌دانم در ایران چه اتفاقی می‌افتد اما می‌شنوم که همه چیز در حال تغییر است. با وجود اینکه هر روز اسکایپ و وایبر و تلگرام می‌کنم و لفظاً می‌دانم چه اتفاقی می‌افتد اما لمس کردن حس دیگری است. مثلاً یکی از اعضای خانواده فوت می‌کند و ابراز احساسات تو نسبت به این فوت یا مرگ کمی سورئال است و هیچ حس مشخصی از این موضوع وجود ندارد. برای اینکه شما فقط خبر را شنیدید. من پارسال این را تجربه کردم و احساساتم اصلاً طبیعی نبود.»
این در حالی است که وقتی پنج سال پیش وزیر خارجه آمریکا از تسهیل وضعیت ویزای دانشجویان ایرانی سخن گفته بود، یکی از دلایل اعطای ویزای چند بار ورود را دادن امکان سفر به ایران برای دیدار با خانواده،‌ کارآموزی و سفر به خارج از آمریکا عنوان کرده بود.
سیامک آرام که مسئول انجمن فارغ‌التحصیلان دانشگاه شریف در واشینگتن است می‌گوید این امید وجود داشت که با تحرکات دیپلماتیک اخیر بین ایران و آمریکا و خصوصاً دستیابی به توافق هسته‌ای، این وضعیت دانشجویان بهبود یابد، اما آن طور که او از موارد متعدد چالش‌های دانشجویان می‌گوید این وضعیت نه تنها بهبود نیافته بلکه بدتر هم شده است.

«یک دلیل این است که حساسیت افکار عمومی به دلیل برجام و اتفاقاتی که نوید تحولات در روابط بین‌الملل را می‌داد، زیاد شد. یک بخش این است که مردم و بدنه دانشگاهی این مسئله را دقیق‌تر دنبال می‌کنند. یک بخش هم این است که واقعاً این اتفاق در حال رخ دادن است.
اخیراً ما یک گردهمایی دو سالانه فارغ التحصیلان شریف در منطقه واشینگتن دی سی را داشتیم و نزدیک به ۳۰۰ نفر یا ویزا نگرفتند یا آنقدر تأخیر در صدور ویزا انجام شد که نتوانستند در این گردهمایی شرکت کنند. سابقه نداشته است که این میزان نخبه یا فارغ التحصیل و دانشگاهی آن هم از دانشگاه شریف که تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلانش در امریکا مشغول به تحصیل هستند و سابقه روشنی دارند با این موضوع مواجه شوند. این بی‌سابقه است.
وزارت خارجه آمریکا، در واکنش به این گزارش‌ها درباره مشکلات دانشجویان ایرانی گفته است «سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌هایش برای رسیدگی به درخواست ویزاهای دانشجویی اولویت قائل هستند» اما تأکید کرده که «سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها باید پیش از صدور ویزاهای تحصیلی مطمئن شوند که متقاضیان از نظر امنیتی تهدیدی علیه آمریکا نیستند».
وزارت خارجه آمریکا همچنین در این پاسخ افزوده است که دانشجویان هم اکنون «می‌توانند ۱۲۰ روز زودتر از آغاز تحصیلات‌شان ویزا دریافت کنند» و از متقاضیان خواسته است تا هر چه زودتر برای این موضوع اقدام کنند.

منبع
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mohhdan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-09-2020, 11:27 PM
سلام دوستان

یه سوال کلی داشتم. آیا در حال حاضر ویزای F1 برای دانشجوها صادر میشه؟!! یا موضوع به خاطر تراول بن به طور کلی کنسل شده. و سوال دوم برای دانشجوهای که رفتن و دوباره میخوان برگردن چی ؟ ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »