عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شرط معدل برای پذیرش از دانشگاه های کانادا

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شرط معدل برای پذیرش از دانشگاه های کانادا
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-04-2014, 09:15 AM
 سلام
مینیمم که باید داشته باشید حتی اگر یک صدم هم کمتر باشه اکثرا ریجکت می کنند. ولی معمولا نقش کمیته در همین حد در کانادا که مینیمم ها چک میکنه و انتخاب دانشجو با استاد. اینجاست که دانشگاه مبدا تاثیر می ذاره و استاد ممکن تمایل داشته باشه با ایرانی هایی که در دانشگاه های مطرح درس خوندن کار کنه. اگر که دانشگاه دانشجویان ایرانی که در آمریکا و کانادا درس می خونن چک کنید می بینید که اکثرا از دانشگاه های دولتی و خوب هستند و کسایی که دانشگاه مطرح نیستند می روند کشورهای دیگه. من فکر میکنم که در رشته هایی مثل برق و مکانیک تاثیر دانشگاه مبدا خیلی بیشتر از رشته های دیگه است حالا نمی دونم برداشتم تا چقدر درست است.   
(07-04-2014, 01:17 AM)'butterfly' نوشته: سلام، درسته که نمیشه یه قانون کلی برای همه دانشگاه ها صادر کرد ولی به هرحال دوستانی که تجربه اپلای برای کانادا رو دارند می تونند یه میانگینی بدن از وضعیت. این که می فرمایید با سیستم ایران اشنایی خوبی دارند اتفافا باید بین مینیمم معدل یه فارغ التحصیل دانشگاه سراسری با بقیه دانشگاه های ایران یه فرقی باشه در صورتی که باتوجه به فرمایش شما اینطور نیست. این یه واقعیته که رنج معدل دانشگاه های سراسری پایین تر از دانشگاه آزاد و پیام نور و غیرانتفاعی و ... هست. آیا به دلیل شناختشون نوع دانشگاه تو پذیرش تاثیر داره؟ نکته دیگه اینکه باز معدل تو ایران به رشته هم بستگی داره به طور مثال در رشته ریاضی اغلب معدل شاگرد اول 16 میشه. و میانگین نمره اکثر بچه های ریاضی 13 یا 14 هست. 

نقل قول  

آفلاین hashem_avazeh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-01-2015, 02:01 PM
سلام دوستان
ممنون میشم اگه من هم راهنمایی کنید.خواستم بدونم کسانی که معدلشون کمی پایین تر از حد مینیموم دانشگاه هست . prمقاله و 2 تا ریکام قوی میتونه کمکش کنه برای پذیرش گرفتن در مقطع ارشد. در ضمن سابقه ی کار هم دارم.
نقل قول  

آفلاین anis
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-06-2015, 11:26 AM
سلام میخواستم بدونم برای دانشگاه ای مثل کانکاردیا مینیمم معدل برای رشته معماری در مقطع ارشد چقدر یعنی باید معدلم چند باشه
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

12-06-2015, 01:00 PM
(24-01-2015, 02:01 PM)'hashem_avazeh' نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم اگه من هم راهنمایی کنید.خواستم بدونم کسانی که معدلشون کمی پایین تر از حد مینیموم دانشگاه هست . prمقاله و 2 تا ریکام قوی میتونه کمکش کنه برای پذیرش گرفتن در مقطع ارشد. در ضمن سابقه ی کار هم دارم.

سلام
در بعضی از دانشگاها این امکانش هست، ولی در کشوری مثل کانادا در اکثر دانشگاهاش امکانش خیلی کمتر هست، اگر شما نظر استادی رو جلب کرده باشی و مشکل فقط معدل باشه قابل چشم پوشی هست.
موفق باشی/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین Mehran28
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-06-2015, 01:02 PM
(12-06-2015, 11:26 AM)'anis' نوشته: سلام میخواستم بدونم برای دانشگاه ای مثل کانکاردیا مینیمم معدل برای رشته معماری در مقطع ارشد چقدر یعنی باید معدلم چند باشه

سلام
به طور متوسط حداقل معدل لازم 15 هست.
موفق باشی/

«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»
نقل قول  

آفلاین mhdsghz
**
نقل قول

29-06-2015, 03:54 AM
با سلام
من تو ایران تا مقطع فوق لیسانس تحصیل کردم و در حال حاضر منتظر مهاجرت به کانادا هستم (اقدام از طریق skill worker)
می خواستم بدونم اگه بخام در کانادا در یک رشته جدید شروع به تحصیل کنم در مقطع لیسانس، آیا چون مهاجر هستم شهریه م نسبت به دانشجوهای خارجی عادی کمتر محاسبه میشه؟ یا حتما باید چند سال بگذره و citizen دایم بشم تا شهریه م مثل کانادایی ها باشه؟
نقل قول  

آفلاین MBA_DBA
**
نقل قول

29-06-2015, 11:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2015, 11:31 AM توسط MBA_DBA.)
سلام
دوستان یه راهنمایی میخواستم من معدل کارشناسیم 15.33 از 20 بوده و ارشد هم 15.4 از 20 نمره پایان نامه در هر دو مقطع 19.50 بوده و هر دو مقطع رو در دانشگاه پیام نور خوندم کارشناسی رو در 6 ترم و رشته مدیریت بازرگانی و ارشد رو در 3 ترم رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل میخواستم بدونم با این معدل میتونم تو مقطع دکتری در دانشگا های کانادا در مقطع دکتری همین رشته و گرایش پذیرش بگیرم؟ یه سری از دوستان میگن با این معدل اصلا دکتری نمیتونی بخونی و معدلت طبق مقیاس 4 آمریکا و کانادا میشه جزو دانشجویان تنبل آیا این درسته؟ معدل کارشناسی و ارشد من طبق این مقیاس چند میشه؟
لطفا راهنمایی کنید من رو دیوونه کردن Sad
معدل من چه سطحیه خیلی کمه؟
اگر ممکنه چندتا دانشگاهی که امکان پذیرش توش دارم معرفی کنید.
من متولد 1371 هستم 2 مدرک فنی و حرفه ای در زمینه حسابداری دارم یکی سطح خیلی خوب و یکی خوب و 10 مدرک MBA در ضمن 5 مقاله دارم که یکیش که از پایان نامه کارشناسیم نوشتم در کنفرانس بین الملل علوم رفتاری و علوم اجتماعی ترکیه پذیرش شده و بقیه در دست چاپ هست و 4 توصیه نامه هم دارم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-06-2015, 11:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2015, 11:36 AM توسط M1KE.)
اغلب دانشگاه های کانادا و همین طور آمریکا حداقل معدل 3 از 4 یا به عبارتی B رو به عنوان ملزومات اولیه پذیرش در نظر می گیرند که تقریبا معادل معدل 15-14 ایران میشه. از این منظر دست کم مشکلی برای حداقل ها ندارین. با این حال چون نزدیک مرز هست طبیعتا شانس تون در مقایسه با کسانی که معدل 18-17 دارند کمتره. برای رتبه های جهانی حدود 500-300 اپلای کنید شانس بیشتری دارین. تلاش کنید در آزمون ها و بقیه موارد پرونده قوی تر باشین که شانس تون بیشتر بشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین علی زهره روژان
**
نقل قول

27-08-2015, 01:55 AM
ببخشید تو کدوم تاپیک باید ببینم معدل 17/37 و 18/56 من بر اساس سیستم کانادا چقدر محاسبه میشه؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-08-2015, 06:44 AM
معدل هاتون خوبه و حداقل های تقریبا همه دانشگاه ها رو برآورده می کنه. برای تبدیل می تونید به این تاپیک مراجعه کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »