عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
نرم افزار مقاله نويسي

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نرم افزار مقاله نويسي
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-03-2014, 02:46 AM
من قبلا با WinEdt کار می کردم و فایلم تو اون مشکل نداشت. الان می خوام از Texmaker استفاده کنم در واقع بار اولمه و در اجرای فایل های Tex مشکل دارم در صورتی که باید اجرا بشه. چند تا سمپل دیگه هم دانلود کردم همین مشکل هست.
(30-03-2014, 12:59 AM)'QUPHAS' نوشته:
زاستش من خیلی تو لاتک حرفه ای نیستم. دوستان حرفه ای باید جواب بدن! تا حالا از این ورژنی که الان دارید خروجی گرفتید؟
سمپل های دیگه رو هم تست کنید اگر همین مشکل رو داشت شاید از نرم افزارتون باشه!
برای من یدون خطا باز میشه و pdf رو هم نشون میده!

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-03-2014, 09:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-03-2014, 09:16 PM توسط QUPHAS.)
(30-03-2014, 02:46 AM)'butterfly' نوشته: من قبلا با WinEdt کار می کردم و فایلم تو اون مشکل نداشت. الان می خوام از Texmaker استفاده کنم در واقع بار اولمه و در اجرای فایل های Tex مشکل دارم در صورتی که باید اجرا بشه. چند تا سمپل دیگه هم دانلود کردم همین مشکل هست.

راستش نمی دونم مشکل چیه! یک فایل ساده مثل پایینی اجرا کنید اگر بازم خروجی نداد من بودم ادیتور رو عوض میکردم!
‎\documentclass{paper}‎
\begin{document}
Hi
\end{document}
من از bidiTexMaker استفاده می کنم که میتونید از اینجا دانلود کنید.

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-03-2014, 11:44 PM
خدمت دوستمون هم با پیام خصوصی عرض کردم. مشکلی در اجرای کد چه با Textmaker و چه با Winedt وجود نداره. اگر خروجی نمیده، باید پیغام خطا رو در کامپایلر دید تا بشه اظهار نظر کرد.
پ.ن. این قوانین کپی رایت دست ما رو بسته واسه نرم افزار Winedt 8 تولباری ساختم که خیلی اونو بهبود بخشیده.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین selda
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-02-2015, 03:19 PM
با سلام با توجه به اینکه من اصلا نمیدونم چطور با این نرم افزارها کار کنم :lراهنمای فارسی موجود نیست ؟
نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 10
23-02-2015, 04:11 PM
(23-02-2015, 03:19 PM)'selda' نوشته: با سلام با توجه به اینکه من اصلا نمیدونم چطور با این نرم افزارها کار کنم :lراهنمای فارسی موجود نیست ؟

به نظر من بهترین کتابهای فارسی-مقدماتی ای که برای این منظور وجود دارند کتابهایی هستند که در پیوست موجودند. امیدوارم که به کارتون بیاد. اگر نیاز به راهنمایی بیشتری داشتید مطرح کنید.

فایل‌های پیوست
.pdf   Introduction to LaTeX and FarsiTeX_Dr. Behnaz Omoomi.pdf (اندازه 804.83 KB / تعداد دانلود: 75)
.pdf   lshort-fa.pdf (اندازه 831.02 KB / تعداد دانلود: 82)
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-06-2015, 02:21 PM
(17-05-2011, 03:02 AM)m0h3n نوشته: می تونم بگم که LaTeX تا حدودی شبیه کدنویسی HTML برای وب هست. در حقیقت نرم افزار تنها محیط رو فراهم می کنه و کدنویسی بعهده خودمون هست.
کار کردن با اون در ابتدا کمی سخت هست ولی بعد از مدتی که آشنا بشید اگر بخواید فایلی رو در word ایجاد کنید مطمئنا با سرعت بیشتری می تونید در LaTeX همان فایل رو ایجاد کنید.

بنظر من یکی از زیبایی های LaTeX تولید عبارات ریاضی در هر فرمتی هست که واقعا قابل مقایسه با word نیست ...

من تا حدی HTML کار کردم ( برای درس اصول ساختار رایانه و شبکه های رایانه ای )
با کدهای LaTEX هم تا حدی آشنایی دارم البته در حد نوشتن عبارات ریاضی چون تو سایت زیر فعالم
http://math.stackexchange.com/questions
با ENDNOTE هم جسته و گریخته کار میکنم (در حد وارد کردن رفرانس هام بهش )
به نظرتون خیلی یادگرفتن لاتکس برام وقت گیر میشه (میخوام مقاله ای رو که تا 1 مهر باید آماده باشه با لاتکس بنویسم و کارای دیگه هم دارم تا 1 مهر البته)
و یه پیشنهاد
تو انجمن دو تا موضوع رو شروع کنیم تحت عناوین
*کار با لاتکس
*کار با ENDNOTE
مشابه خارجیش هست
http://tex.stackexchange.com/questions

(09-07-2011, 11:56 PM)Babak نوشته: نرم‌افزار Visio که یکی از نرم‌افزارهای Office هست برای کشیدن شکل‌ خیلی خوبه.
روی سیستم عامل Mac هم نرم‌افزار OmniGraffle خیلی نرم‌افزار قدرتمندیه.

تو همین آفیس نمیشه کاری کرد که فرمول های ریاضی رو به زیبایی لاتک بنویسه؟
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

22-07-2015, 09:39 PM
سلام شما میدونید استایل رو تو endnote چی باید بزنم تا رفرنس ها تو ورد از قوانین گفته شده در فایل ضمیمه پیروی کنند
من زدم author-date ولی اسم سه تا نویسنده رو با et al نمی نویسه؟

فایل‌های پیوست
.doc   ISPRSguidelines_authors.doc (اندازه 58.5 KB / تعداد دانلود: 3)
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

آفلاین spring64
نقل قول

امتیاز این پست: 7
22-07-2015, 10:01 PM
(22-07-2015, 09:39 PM)sepinaz نوشته: سلام شما میدونید استایل رو تو endnote چی باید بزنم تا رفرنس ها تو ورد از قوانین گفته شده در فایل ضمیمه پیروی کنند
من زدم author-date ولی اسم سه تا نویسنده رو با et al نمی نوی
استایل رو تو اندنوت یا باید انتخاب کنید (در صورتیکه استایل ژورنال مورد نظرتون در لیست ژورنال های اندنوت باشه) یا خودتون طراحی کنید. اگر قراره خودتون طراحی کنید از صفحه ی اول اندنوت X7 به این مسیر برید: 
edit 
output styles
new style
اگر هم میخواید استایل از پیش موجودی رو ادیت کنید فرقی نمیکنه به هر حال در نوار کشویی سمت چپ صفحه ی جدید وارد شاخه ی citations بشید و در بخش Author List تنظیمات مورد نظرتون رو اعمال کنید. اینکه اسم یک یا هر چند تا نویسنده باید کامل نوشته بشه و et al برای برای اسامی از شماره ی چند به بعد اعمال بشه.. همه اینجا قابل تنظیم هست. این برای سایتیشن در متن بود (تا جایی که خاطرم هست).. برای رعایت et al رفرنس ها در انتهای مقاله باید وارد شاخه ی bibliography بشید. اگر هم سریعا به نتیجه نرسیدید تغییراتی رو که در استایل جدید اعمال کردید یکبار save کنید و برای رفرنس دهی در فایل word ازش استفاده کنید. اشتباهات رو رهگیری کنید و به تناسب اونها مجددا استایل رو تغییر بدید و مجدد در فایل word امتحان کنید تا به نتیجه ی مورد نظر برسید.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین spring64
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-07-2015, 01:08 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-07-2015, 11:15 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: آپلود کردن فایل ضمیمه در فروم )
(22-07-2015, 09:39 PM)sepinaz نوشته: سلام شما میدونید استایل رو تو endnote چی باید بزنم تا رفرنس ها تو ورد از قوانین گفته شده در فایل ضمیمه پیروی کنند
من زدم author-date ولی اسم سه تا نویسنده رو با et al نمی نویسه؟

لطفا فایل پیوست رو برای اطلاعات بیشتر راجع به ایجاد و یا ویرایش استایل ها ببینید. این فایل رو از کتاب "آموزش جامع مدیریت منبع علمی" تالیف مهندس ولی اله مهدیزاده و سعید برمکی از انتشارات جهاد دانشگاهی (1390) از صفحه 103 تا 116 براتون اسکن کردم. این میتونه بهترین منبع فارسی در این سرفصل باشه.
دانلود از اینجا

فایل‌های پیوست
.pdf   New Doc.pdf (اندازه 7.16 MB / تعداد دانلود: 59)

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

غایب sepinaz
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-07-2015, 09:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2015, 10:20 PM توسط MaMi. دلیل ویرایش: آپلود فایل در فروم )
(23-07-2015, 01:08 PM)spring64 نوشته: لطفا فایل پیوست رو برای اطلاعات بیشتر راجع به ایجاد و یا ویرایش استایل ها ببینید. این فایل رو از کتاب "آموزش جامع مدیریت منبع علمی" تالیف مهندس ولی اله مهدیزاده و سعید برمکی از انتشارات جهاد دانشگاهی (1390) از صفحه 103 تا 116 براتون اسکن کردم. این میتونه بهترین منبع فارسی در این سرفصل باشه.
دانلود از اینجا

فیلمی که در عرض نه دقیقه به من کمک کرد استایل مورد نظر کنفرانس رو بسازم و استفاده کنم
https://www.youtube.com/watch?v=lbq-naXl8r4

راستی استایل رو تو word هم باید تغییر بدیم تا تغییرات اعمال بشه

فایل‌های پیوست
.rar   EndNote - Editing an Output Style.rar (اندازه 20.4 MB / تعداد دانلود: 67)
خلیج گرگانم نجاتم دهید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-06-2025، 11:58 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی