عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی نروژ تحصیل در نروژ پذیرش از نروژ در مقطع PhD

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از نروژ در مقطع PhD
آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-12-2013, 02:04 PM
ضمن تشکر از پاسخ خوب دوستان.
میشه بپرسم به پوزیشن های دایرکت پی اچ دی نروژ هم میشه امیدوار بود یا خیر؟ منظورم اینه که همچین پوزیشنهایی عرف هستند؟ در صورت وجود معمولا براشون فاند هم وجود داره؟
ببخشید که خیلی کلی شد سوالام[img]images/smilies/shy.gif[/img]
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-12-2013, 03:26 PM
معمولا تو اروپا نشنیدم کسی مستقیم بره دکترا مگه اینکه پوزیشنی باشه که تو شرایط قید کرده که لیسانس با رزومه و سابقه عالی می تونه اپلای کنه
(07-12-2013, 02:04 PM)'pama' نوشته: ضمن تشکر از پاسخ خوب دوستان.
میشه بپرسم به پوزیشن های دایرکت پی اچ دی نروژ هم میشه امیدوار بود یا خیر؟ منظورم اینه که همچین پوزیشنهایی عرف هستند؟ در صورت وجود معمولا براشون فاند هم وجود داره؟
ببخشید که خیلی کلی شد سوالام[img]images/smilies/shy.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین timaz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-12-2013, 01:23 AM
سلام
منظور از references همون توصیه نامه است؟ که باید همراه مدارک پست بشه؟ چون هیچ توضیح دیگه ایم ننوشته. من کل سایتشون رو گشتم. نه فرم خاصی براش گذاشتن نه اصلا گفتن چنتا میخوان. من برای دکترا دانشگاه 
 Tromsø میخوام اپلای کنم.

نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-12-2013, 01:35 AM
(22-12-2013, 01:23 AM)'timaz' نوشته: سلام
منظور از references همون توصیه نامه است؟ که باید همراه مدارک پست بشه؟ چون هیچ توضیح دیگه ایم ننوشته. من کل سایتشون رو گشتم. نه فرم خاصی براش گذاشتن نه اصلا گفتن چنتا میخوان. من برای دکترا دانشگاه 
 Tromsø میخوام اپلای کنم.

سلام
منظوز از refrence اینه که شما ایمیل اساتیدی که میخوای برات Recommendation Letter بدن رو براشون بنویسی اونها مستقیم خودشون با استاد مکاتبه میکنند. عموما 3 تا Refrence میخوان دانشگاه ها بعضی ها هم برای کارشناسی ارشد 2 تا.
نقل قول  

آفلاین sanay
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-03-2014, 01:20 AM
سلام دوستان
من هم شدیدا علاقه مندم یکی از کشورهای اسکاندیناوی پذیرش بگیرم که الویتم نروژه...
لیسانش معماری از دانشگاه زنجان معدل 14
فوق لیسانس معماری دانشگاه غازی آنکارا معدل 3 از 4
دو مقاله که تو ایران چاپ شد و دو تا در ترکیه که یکیش از پایان ناممه
حدود 10 سال سابقه کار در ایران و ترکیه در رشته خودم
مدرک زبان ندارم فعلا
چند تا توصیه نامه خوب دارم از اساتید معماری ترکیه و ایران
ممکنه در مورد رزومه من نظرتون رو بگین؟و اینکه کدوم دانشگاهها رو پیشنهاد می کنین؟ در مورد مدرک زبان من تو خیلی از سایتها دیدم که ننوشتن مدرک می خوان!! من با چند تا از دانشجوهای دکتری در سوئد صحبت کردم اونها هم گفتن مدرک نمی خوان فقط از طریق اسکایپ یا تلفن مصاحبه می کنند که سطح زبان رو بسنجند!! این قضیه در مورد نروژ و فنلاند هم صدق می کنه؟ و آخرین سئوالم هم اینه که من خیلی دوست دارم با یکی از دانشجوهای معماری مقطع دکتری در نروژ،سوئد یا فنلاند آشنا بشم بین دوستان کسی هست؟یا کسی رو با این شرایط می شناسه؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-03-2014, 02:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2014, 04:07 AM توسط ForeverBlue.)
(05-03-2014, 01:20 AM)'sanay' نوشته: سلام دوستان
من هم شدیدا علاقه مندم یکی از کشورهای اسکاندیناوی پذیرش بگیرم که الویتم نروژه...
لیسانش معماری از دانشگاه زنجان معدل 14
فوق لیسانس معماری دانشگاه غازی آنکارا معدل 3 از 4
دو مقاله که تو ایران چاپ شد و دو تا در ترکیه که یکیش از پایان ناممه
حدود 10 سال سابقه کار در ایران و ترکیه در رشته خودم
مدرک زبان ندارم فعلا
چند تا توصیه نامه خوب دارم از اساتید معماری ترکیه و ایران
ممکنه در مورد رزومه من نظرتون رو بگین؟و اینکه کدوم دانشگاهها رو پیشنهاد می کنین؟ در مورد مدرک زبان من تو خیلی از سایتها دیدم که ننوشتن مدرک می خوان!! من با چند تا از دانشجوهای دکتری در سوئد صحبت کردم اونها هم گفتن مدرک نمی خوان فقط از طریق اسکایپ یا تلفن مصاحبه می کنند که سطح زبان رو بسنجند!! این قضیه در مورد نروژ و فنلاند هم صدق می کنه؟ و آخرین سئوالم هم اینه که من خیلی دوست دارم با یکی از دانشجوهای معماری مقطع دکتری در نروژ،سوئد یا فنلاند آشنا بشم بین دوستان کسی هست؟یا کسی رو با این شرایط می شناسه؟

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم

با توجه به این که معدل لیسانس شما چندان خوب نیست و از طرفی معدل فوق لیسانس شما هم چندان بالا نیست و مدرک زبان هم ندارید، متاسفانه وضعیت خوبی برای پذیرش دکتری ندارید.
در کشورهایی که اشاره کردید معمولا رقابت برای پذیرش دکتری بسیار فشرده است و اساتید تمایل دارند تا به دانشجویانی که از قبل آشنایی دارند پذیرش بدهند. به همین دلیل پذیرش گرفتن برای کسانی که خارج از اروپای غربی و امریکا (و کشورهای مشابه) تحصیل کرده اند بسیار سخت تر میشود.
حتی اگر به شما گفته باشند مدرک زبان نمیخواهد (که از نظر من درست نیست)، فکر نکنم اساتید تمایل داشته باشند به  دانشجویی که مدرک زبان معتبر ندارد پذیرش بدهند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین sanay
**
نقل قول

05-03-2014, 02:53 PM
(05-03-2014, 02:43 AM)'ForeverBlue' نوشته:
درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
با توجه به این که معدل لیسانس شما چندان خوب نیست و از طرفی معدل فوق لیسانس شما هم چندان بالا نیست و مدرک زبان هم ندارید، متاسفانه وضعیت خوبی برای پذیرش دکتری ندارید.
در کشورهایی که اشاره کردید معمولا رقابت برای پذیرش دکتری بسیار فشرده است و اساتید تمایل دارند تا به دانشجویانی که از قبل آشنایی دارند پذیرش بدهند. به همین دلیل پذیرش گرفتن برای کسانی که خارج از اروپای غربی و امریکا (و کشورهای مشابه) تحصیل کرده اند بسیار سخت تر میشود.
حتی اگر به شما گفته باشند مدرک زبان نمیخواهد (که از نظر من درست نیست)، فکر نکنم اساتید تمایل داشته باشند به  دانشجویی که مدرک زبان معتبر ندارد پذیرش بدهند.

ممنونم که پاسخم رو دادین...
یعنی کلا بی خیال بشم؟این مساله خیلی برام مهمه.... می تونم مدرک زبان بگیرم شاید بتونم 6 بیارم ولی من حداقل با 7،8 نفر در این مورد صحبت کردم که الان مشغول به تحصیلند در مقطع دکتری و هیچ کدوم مدرک زبان ارائه ندادن...
به نظرتون من باید چه کارهایی بکنم تا بتونم پذیرش بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-03-2014, 11:12 PM
(05-03-2014, 02:53 PM)'sanay' نوشته:
یعنی کلا بی خیال بشم؟این مساله خیلی برام مهمه.... می تونم مدرک زبان بگیرم شاید بتونم 6 بیارم ولی من حداقل با 7،8 نفر در این مورد صحبت کردم که الان مشغول به تحصیلند در مقطع دکتری و هیچ کدوم مدرک زبان ارائه ندادن...

پیشنهاد من اینه که ابتدا در مورد شرایط دانشگاه ها  و روال پذیرش اطلاعات دقیق تر و مستندتری کسب کنید و با داشتن اطلاعات دقیق تر مسیر خودتون را تعیین کنید.
بعنوان مثال در جزوه سایت پاسخ بسیاری از سوالات داده شده است که میتوانید بررسی کنید. همچنین این انجمن را بررسی کنید و این تاپیک را نیز از ابتدا تا انتها مطالعه کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
05-03-2014, 11:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2014, 11:41 PM توسط roshanak25.)
(05-03-2014, 02:53 PM)'sanay' نوشته:
علاوه بر صحبتهای دوستمون به نظر من میتونید از قسمت نتایج پذیرش همین فروم که در نوار آبی بالا سمت راست هست، رزومه هم رشته های خودتون (یا حالا رشته های نزدیک) رو بررسی کنید و ببینید کسانیکه قبلا تونستن از کشورهای مورد نظر شما پذیرش بگیرن در چه حدی بودن. همچنین قسمت نتایج پذیرش این فروم رو هم با دقت چک کنید.
یک نکته مهم دیگه اینکه توصیه میکنم انتخابهاتون رو محدود نکنید به کشورهای اسکاندیناوی، اینجوری ریسکش خیلی بالاست. حالا حتما شما هم دلایلی واسه خودتون داشتین که اونارو انتخاب کردین، اما به نظر من بهتره حداقل در اولویتهای بعدیتون دیگر کشورهارو قرار بدین
اصلا هم بیخیال نشین Wink
موفق باشید Smile
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین sanay
**
نقل قول

06-03-2014, 07:21 PM
(05-03-2014, 11:12 PM)'ForeverBlue' نوشته:
پیشنهاد من اینه که ابتدا در مورد شرایط دانشگاه ها  و روال پذیرش اطلاعات دقیق تر و مستندتری کسب کنید و با داشتن اطلاعات دقیق تر مسیر خودتون را تعیین کنید.
بعنوان مثال در جزوه سایت پاسخ بسیاری از سوالات داده شده است که میتوانید بررسی کنید. همچنین این انجمن را بررسی کنید و این تاپیک را نیز از ابتدا تا انتها مطالعه کنید.

من ماههاست که سایت دانشگاهها هر هفته چک می کنم،برای مثال دانشگاه KTH اینارو خواسته:
The application shall include the
following documents:
1. Curriculum vitae
2. Transcripts from university/university college
3. Brief description of why the applicant wishes to become a doctoral student
4. Representative publications or technical reports: Up to 2 documents, no longer than 10 pages each. For longer documents (e.g. theses), please provide a summary (abstract) and a web link to the full text.
5. Letters of recommendation or contact information for two reference persons
این سه لینکی رو هم که دادین خط به خط خوندم،و اگر مدرک زبان لازم باشه اگه حداکثر 3 ماه بخونیم نمره 6 یا 6.5 رو میارم

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »