عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی دانمارک تحصیل در دانمارک تحصیل در دانمارک

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در دانمارک
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-07-2013, 06:50 PM
با سلام

نمره دروس اختیاری که در ارشد پاس میکنیم و در معدل تاثیری نداره هم در فایل اکسل دانمارکی محاسبه میشه ؟
در ضمن معدل ارشد برای فاند و تبدیل به اکسل ملاک هست یا لیسانس رو هم باید تبدیل  کنیم ؟

و در اخر معدل ارشد من با فایل اکسل دانمارکی 8.2 میشه . ایا برای اخذ فاند این معدل خوبه ؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-07-2013, 02:44 AM
(19-07-2013, 06:50 PM)'artash' نوشته: با سلام
نمره دروس اختیاری که در ارشد پاس میکنیم و در معدل تاثیری نداره هم در فایل اکسل دانمارکی محاسبه میشه ؟
در ضمن معدل ارشد برای فاند و تبدیل به اکسل ملاک هست یا لیسانس رو هم باید تبدیل  کنیم ؟
و در اخر معدل ارشد من با فایل اکسل دانمارکی 8.2 میشه . ایا برای اخذ فاند این معدل خوبه ؟
با تشکر

سلام   Smile
اگه توی معدل مدرک فارسیتون لحاظ شد لحاظ کنید، اگه نه که نمیخاد...  اونا رو میتونید توی رزومه تون یا کاور لترتون ذکر کنید به عنوان دوره های اضافی گذرونده...  یا از دانشگاهتون یه برگه بگیرید که اونا رو گذروندید و به بقیه مدارکتون اضافه کنید...
طبیعتا هر دو معدل ملاک هست و هر دو باید توی رزومه تون ذکر بشه...  طبق تجربه مال ارشد مهم تره اما کلا هر دو به نظر من اثر خیلی زیادی ندارن و نمره تون توی یه سری درس های خاص مهم تره...    یا اینکه نمره ی تز ارشدتون خیلی مهمه...   
معدلتون به نظر خوب میاد و برای خارجی ها تا اونجا که من دیدم متوسط به بالا مناسب حساب میشه...   یعنی اگه معدل شما 15 باشه خیلی با 18 فرقی نداره براشون...      
مطئنا شانس دارید...   
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین ziba noorali
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-01-2014, 07:53 PM
سلام دوستان
من رشته دندانپزشکی را در اوکراین به اتمام رساندم.قصد دارم برای ادامه تحصیل  برای دانمارک اقدام کنم به نظرتون از کجا شروع کنم بهتره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

30-01-2014, 04:25 PM
(23-01-2014, 07:53 PM)'ziba noorali' نوشته: سلام دوستان
من رشته دندانپزشکی را در اوکراین به اتمام رساندم.قصد دارم برای ادامه تحصیل  برای دانمارک اقدام کنم به نظرتون از کجا شروع کنم بهتره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

نمیدونم منظورتون از شروع کردن چیه؟!!!
برای اینکه از جزئیات پروسه ی پذیرش مطلع بشید میتونید جزوه رو بخونید و اگه منظورتون قدمِ بعدی هست خوب باید دنبالِ استاد و دپارتمان بگردید...    من در موردِ دندان پزشکی دقیق نمیدونم اما فکر میکنم اینطوری باشه که روی یه چیزِ خاص تخصص میگیرید...   
حالا باید انتخاب کنید که روی چی میخاید کار کنید و بعد برید در سایتِ دانشگاه های دانمارک بگردید و رشته هایی رو که مشابه هستن و یا استادایی رو که علاقه ی کاری و پژوهشی شون مشابه هست رو پیدا کنید و براشون اقدام کنید...
امیدوارم توضیح داده باشم قضیه رو به طور کلی...   
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

26-02-2014, 10:52 PM
سلام
دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه.
شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم  میخونم و تقریبا8  ماه فرصت دارم . کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5،البته شاگرد اول بودم.  4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم. متعهلم هستم،خانمم لیسانسه.
حال اگه فرض کنیم زبانمو در حد متوسط قبول بشم با این شرایط میتونم پذیرش بگیرم؟
واسه چه دانشگاهی مدارک بفرستم؟ اگه برم اونجا خانمم میتونه ادامه تحصیل بده؟ واسش مشکلی برای ادامه تحصیل پیش نمیاد؟ مهمتر از همه با فاندی که بهم بدن میتونم زندگی 2نفرو بچرخونم؟ خارج از دانشگاه اجازه کار دارم یا نه؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-02-2014, 11:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-02-2014, 11:28 PM توسط saaaaam.)
(26-02-2014, 10:52 PM)'aram_leg' نوشته: سلام
دانشجوی ترم 4 ارشد رشته کشاورزی (گرایش اصلاح نباتات) دانشگاه رازی کرمانشاه هستم. خیلی شانس بیارم معدلم 15.70 میشه، البته با پایان نامه.
شهریور 93 میتونم دفاع کنم. تا اون موقع احتمالا 5تا مقاله ISI خوب داشته باشم،شایدم بیشتر. مدرک زبان هم ندارم ولی شدیدا دارم  میخونم و تقریبا8  ماه فرصت دارم . کارشناسی هم آزاد بودم با معدل 15.5،البته شاگرد اول بودم.  4 سال سابقه کار پاره وقت نسبتا مرتبط در یک شرکت مشاور دارم و 2 سال هم در یک شرکت پیمانکاری کشاورزی کار کردم. متعهلم هستم،خانمم لیسانسه.
حال اگه فرض کنیم زبانمو در حد متوسط قبول بشم با این شرایط میتونم پذیرش بگیرم؟
واسه چه دانشگاهی مدارک بفرستم؟ اگه برم اونجا خانمم میتونه ادامه تحصیل بده؟ واسش مشکلی برای ادامه تحصیل پیش نمیاد؟ مهمتر از همه با فاندی که بهم بدن میتونم زندگی 2نفرو بچرخونم؟ خارج از دانشگاه اجازه کار دارم یا نه؟؟؟
ممنون از راهنماییتون.

دوست خوبم
دانشگاه های دانمارک برای معدل فوق لیسانس و دانشگاه فارغ التحصیلی اهمیت زیادی قایل هستند و البته مقالات ای اس ای درصورتی که در مجلات ایمپکت فاکتور دار و معتبر باشد نه از این ژنرالهای پاکستانی و بی اعتبار 
و مهمترین فاکتور به نظر من پروپوزالها هست که برای پوزیشن می فرستید به یادداشته باشید در دانمارک شورایی از اساتید تعیین کننده برنده پوزیشن هستند
شما باید دنبال پوزیشن خالی بگردید که در صورتی که در سایت دانشگاه اعلام شده باشد می توانید اقدام کنید
http://www.dtu.dk/english/career
لینک بالا بطور مثال برای یکی از دانشگاه هست
یاد اوری می شود اپلای انلاین و تعداد داوطلب ها عموما بالا و پذیرفته شده فقط یک تا 3 نفر و به ندرت 5 نفر می باشد
و دانشگاه کپنهاگ نمره زبان اجباری نیست
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین aram_leg
**
نقل قول

26-02-2014, 11:41 PM
(26-02-2014, 11:27 PM)'saaaaam' نوشته:

دوست خوبم
دانشگاه های دانمارک برای معدل فوق لیسانس و دانشگاه فارغ التحصیلی اهمیت زیادی قایل هستند و البته مقالات ای اس ای درصورتی که در مجلات ایمپکت فاکتور دار و معتبر باشد نه از این ژنرالهای پاکستانی و بی اعتبار 
و مهمترین فاکتور به نظر من پروپوزالها هست که برای پوزیشن می فرستید به یادداشته باشید در دانمارک شورایی از اساتید تعیین کننده برنده پوزیشن هستند
شما باید دنبال پوزیشن خالی بگردید که در صورتی که در سایت دانشگاه اعلام شده باشد می توانید اقدام کنید
http://www.dtu.dk/english/career
لینک بالا بطور مثال برای یکی از دانشگاه هست
یاد اوری می شود اپلای انلاین و تعداد داوطلب ها عموما بالا و پذیرفته شده فقط یک تا 3 نفر و به ندرت 5 نفر می باشد
و دانشگاه کپنهاگ نمره زبان اجباری نیست

یعنی منطورتون اینه شانسم کمه واسه دانمارک؟
من میخوام فقط واسه کپنهاک و آرهوس اقدام کنم، چون هر دو تاش جزو 100 دانشگاه برتر دنیا در کشاورزی است.
حال به نطر شما شانسم واسه این 2دانشگاه با این اوصاف چنده؟
ممنون از راهنماییتون
برای کشف اقیانوس های جدید، باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید
این جهان، جهان تغییر است نه تقدیر. (آلبرت انشتین)
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-02-2014, 11:57 PM
(26-02-2014, 11:41 PM)'aram_leg' نوشته:
یعنی منطورتون اینه شانسم کمه واسه دانمارک؟
من میخوام فقط واسه کپنهاک و آرهوس اقدام کنم، چون هر دو تاش جزو 100 دانشگاه برتر دنیا در کشاورزی است.
حال به نطر شما شانسم واسه این 2دانشگاه با این اوصاف چنده؟
ممنون از راهنماییتون

والا همه چی به پروپوزال شما و رقبا بستگی دارد و چون اپلای انلاین هست و رایگان بنظر من اقدام کنید ولی روش حساب نکنید چون ممکنه 100 نفر اپلای کنند ولی 1 نفر ور دارند

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین elahejvd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-04-2014, 02:54 PM
سلام
چقدر میشه به گرفتن فاند برای مستر رشته هائی مثل ژنتیک در دانمارک امیدوار بود؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

21-04-2014, 04:03 PM
(21-04-2014, 02:54 PM)'elahejvd' نوشته: سلام
چقدر میشه به گرفتن فاند برای مستر رشته هائی مثل ژنتیک در دانمارک امیدوار بود؟
لطفا راهنمایی بفرمائید

دوست گرامی دانمارک از سال 2009 دوره های مستر را پولی کرده و فاندی در کار نیست فقط از شهروندان اتحادیه اروپا شهریه نمی گیرد
مگر شما از طریق بورس اتحادیه اروپا اقدام کنید منظور بورسهای اراسموسن و برنامه سلام هست

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »