عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
مدارک لازم برای ویزای J-1

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک لازم برای ویزای J-1
آفلاین z.mehra
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-09-2011, 11:38 PM
سلام
برای گرفتن ویزای J1 چه مدارکی لازم است ؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

06-09-2011, 12:35 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2016, 10:33 AM توسط Babak.)
مدارک لازم برای ویزای J-1 رو در این لینک می‌تونید ببینید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Zabihi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

04-05-2012, 11:08 PM
سلام

برای ویزا برای فرصت مطالعاتی 6 ماه آیا باید ویزای J-1 گرفت؟

اگه آره چه مدارکی برای این ویزا لازم هست؟ اصل مدارک کارشناسی و ارشد؟ مدارک زبان چطور؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

05-05-2012, 01:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-05-2012, 01:05 AM توسط MaMi.)
(04-05-2012, 11:08 PM)Zabihi نوشته: برای ویزا برای فرصت مطالعاتی 6 ماه آیا باید ویزای J-1 گرفت؟
دوست من، جواب این سوال شما در این تاپیک ذکر شده است

نقل قول:چه مدارکی برای این ویزا لازم هست؟ اصل مدارک کارشناسی و ارشد؟ مدارک زبان چطور؟
به این سوال شما نیز در این ارسال پاسخ داده شده است. دوست عزیز لطفا قبل از ارسال سوال با استفاده از جستجو در فروم، از مطرح شدن سوال تکراری جلوگیری کنید.
با تشکر از توجه شما دوست گرامی Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین goli65k
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-08-2012, 03:09 AM
سلام
لطفا در مورد فرم ds 7002 برای ویزای j1 راهنمایی کنین.چه کسانی لازم دارند این فرم را؟از طرف دانشگاه هست؟
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-08-2012, 03:23 PM
(04-08-2012, 03:09 AM)goli65k نوشته: سلام
لطفا در مورد فرم ds 7002 برای ویزای j1 راهنمایی کنین.چه کسانی لازم دارند این فرم را؟از طرف دانشگاه هست؟
متقاضیان ویزای غیر مهاجرتی نوع J یعنی Exchange visitors و trainee یا interns باید علاوه بر DS 2019 و DS 160 فرم DS 7002 رو هم پرکنند. یک قسمت این فرم باید توسط خود متقاضی امضا شود و قسمت های دیگر توسط supervisor و sopnsor.
نمونه ش رو دانلود کردم. از سایت هم قابل دانلود هست. اینم لینک توضیحات در مورد مدارک لازم و دانلود http://travel.state.gov/visa/temp/types/types_1286.html

فایل‌های پیوست
.pdf   84240.pdf (اندازه 204.57 KB / تعداد دانلود: 130)
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین nilmah
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-02-2014, 12:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2014, 03:04 AM توسط MaMi.)
سلام
اگر ویزای J  آمریکا مثلا 3ماه زودتر از تاریخ دعوتنامه  آماده بشه و رفتن طبق تاریخ دعوتنامه انجام بشه مشکلی پیش میاد؟؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-02-2014, 01:09 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2014, 02:00 AM توسط M1KE.)
شما هم مثل دانشجویی ها نمی تونید 30 روز زودتر از تاریخ شروع دوره موردنظر که روی فرم DS-2019 مشخص شده به آمریکا برین و بعد از اتمام هم دوباره 30 روز فرصت دارید که برگردید. معمولا وقتی ویزا رو صادر می کنند به تاریخی که قراره شما اونجا باشین نگاه می کنند و طوری صادر می کنند که تا اون زمان معتبر باشه ولی همونطور که گفتم مثلا نمی تونید دو ماه زودتر برین.

در صورتی که حامی شما (همان هایی که دعوتنامه رو فرستادن) درخواست تمدید دوره مطالعاتی شما رو بدهند و با اون موافقت بشه فرم DS-2019 جدیدی برای شما صادر میشه و می تونید مدت بیشتری بمونید. ولی اگر حامی و نوع دوره مطالعاتی دوم متفاوت از اولی باشه نیاز خواهد بود که تا 30 روز بعد از پایان دوره اول آمریکا رو ترک کنید و دوباره ویزای جدیدی برای دومی بگیرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین میلاد برای تو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-12-2016, 11:46 PM
دوستان من دانشجوی مجارستان هستم. ویزای جی وان امریکا رو از از بوداپست گرفتم. قراره به زودی برم امریکا. وقتی ویزام تموم بشه بابت اون 2 سال بازگشت به خانه باید برگردم ایران یا بوداپست؟ توی فرم هوم کانتری رو زده ایران اما از طریف اکچنج دانشجوی مجارستان به امریکا دارم میرم. یعنی هیچ قسمتی وصل به ایران نمیشه محل تولدم.میشه راهنمایی کنه کسی؟ مرسی. Confused
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-12-2016, 01:41 AM
(24-12-2016, 11:46 PM)میلاد برای تو نوشته: دوستان من دانشجوی مجارستان هستم. ویزای جی وان امریکا رو از از بوداپست گرفتم. قراره به زودی برم امریکا. وقتی ویزام تموم بشه بابت اون 2 سال بازگشت به خانه باید برگردم ایران یا بوداپست؟ توی فرم هوم کانتری رو زده ایران اما از طریف اکچنج دانشجوی مجارستان به امریکا دارم میرم. یعنی هیچ قسمتی وصل به ایران نمیشه محل تولدم.میشه راهنمایی کنه کسی؟ مرسی. Confused

احتمالا مجارستان باشه، اما بهترین راه اینه که با دانشگاه امریکا مکاتبه کنید و ببینید که به کدوم کشور باید برگردید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 11-05-2025، 03:28 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی