عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی (OPT & CPT)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار off-campus در هنگام و پس از تحصیل با ویزای دانشجویی (OPT & CPT)
آفلاین saeedba
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-11-2013, 01:02 PM
آیا کار بصورت آنلاین و کارهای مارکتنگ آنلاین هم شامل این قوانین 20 ساعت در هفته میشه؟ از کجا مفهمن که اصلا شما چقدر آنلاین بودی و چقدر کار کردی؟ 
اگه یه وبسایت راه اندازی کنی و یک شرکت ثبت کنی چطور؟ آیا این بازهم باید در غالب همون 20 ساعت کار در هفته باشه؟
توضیح: من 28 ساله لیسانس مدیریت بازرگانی دارم متاهل ومیخوام اون ور MBA بخونم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-11-2013, 01:09 PM
اگر به صورت قانونی باشه، قرارداد مشخص داره و معلومه که شما چند ساعت در هفته کار می‌کنید و در نتیجه آنلاین بودن یا نبودنش خیلی اهمیتی نداره. اگر به صورت غیرقانونی باشه هم که دیگه هیچ حساب و کتابی نداره.

ثبت شرکت هم تا اونجا که می‌دونم شامل همین قوانین می‌شه و شما در شرکت خودتون نمی‌تونید کار کنید، چون کار خارج از دانشگاه محسوب می‌شه، مگر این که مجوزهای گفته شده در پاسخ‌های قبلی همین موضوع رو بگیرید.
راه‌اندازی وب‌سایت اما تا اونجا که من اطلاع دارم مشکل خاصی نداره و می‌تونید وب‌سایت رو راه‌اندازی کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Michael
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-02-2014, 11:52 AM
با سلام خدمت همه دوستان گل و بابک خان گرام،
امیدوارم در جای نامناسب سوالمو نپرسیده باشمSmile
بیشتر از سالهاست! یه سوالی تو ذهنم هست که متاسفانه نتونستم جوابی واسش پیدا کنم، اگه دوستان عزیز راهنمایی کنند واقعا ممنون میشم.

والا تا اونجا که بنده فهمیدم مثل اینکه با ویزای دانشجویی اجازه کار در بیرون از دانشگاه وجود نداره و داخل دانشگاه هم 20 ساعت بیشتر نیست. حالا اگه یکی فارغ از اینکه فاند بگیره یا نگیره و ورزشکار باشه و بخواد واسه یه تیم لیگ اون ایالت یا رده های پایین ایالت متحده بازی کنه، آیا اجازه داره؟ من فوتبالم بدک نیست و زیاد پولی که همراه با تحصیل در میارم برام مهم نیست ولی دوست دارم وارد سیستم ورزش امریکا بشم.
با توجه به اینکه مدرک مربی گری C آسیا رو دارم، اگه بخوام مربی مدارس فوتبال بشم چی؟ با توجه به اینکه ویزای دانشجویی داری اجازه میدند؟
آیا، چه به عنوان بازیکن یا مربی، بخوام مشغول بشم باید ویزای دانشجویی رو به ویزای دیگه ای تبدیل کنم؟ اگه اون تیمی که باهاش کار میکنم پام واسته و موفق بشم تبدیلش کنم، و واحد هامو طوری بردارم که part time student بشم آیا مانعی برام در تحصیل بوجود میاد؟

برای کسی که عضو تیم دانشگاه هست چه مزایایی وجود دارد؟
کلا با این فوتبال لامصب من چیکارا میتونم بکنم و چه راهی رو در پیش بگیرم به نظرتون بهتره و شما توصیه میکنید؟

به خدا شرمندم میدونم سوالاتم زیاد شدند ولی اگه لطف کنید راهنمایی فرمایید یه دنیا ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-02-2014, 10:21 PM
من اطلاعاتی که دارم رو می‌نویسم، ولی پاسخ همه پرسش‌های شما رو نمی‌دونم.
۱. اگر شما همین طوری و بدون دریافت پول در باشگاهی تمرین کنید، نیازی به تغییر ویزا ندارید. تغییر ویزا زمانی لازمه که شما بخواهید به صورت حرفه‌ای در باشگاه بازی کنید و از باشگاه حقوق بگیرید.
۲. اگر بخواهید به صورت حرفه‌ای کار کنید، باید ویزای کار بگیرید، اما چیزی که مطمئن نیستم اینه که نمی‌دونم باشگاه‌ها چقدر راحت این کار رو می‌کنند یا اصلا تغییر ویزا مورد قبول قرار می‌گیره یا خیر.
۳. اگر ویزای کار بگیرید و به صورت تمام وقت برای باشگاهی کار کنید، می‌تونید تحصیلات‌تون رو به صورت پاره وقت ادامه بدید. طبیعیه که موافقت استاد و دانشگاه در این زمینه مورد نیاز خواهد بود.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-02-2014, 09:30 PM
(14-02-2014, 10:21 PM)'Babak' نوشته: من اطلاعاتی که دارم رو می‌نویسم، ولی پاسخ همه پرسش‌های شما رو نمی‌دونم.
۱. اگر شما همین طوری و بدون دریافت پول در باشگاهی تمرین کنید، نیازی به تغییر ویزا ندارید. تغییر ویزا زمانی لازمه که شما بخواهید به صورت حرفه‌ای در باشگاه بازی کنید و از باشگاه حقوق بگیرید.
۲. اگر بخواهید به صورت حرفه‌ای کار کنید، باید ویزای کار بگیرید، اما چیزی که مطمئن نیستم اینه که نمی‌دونم باشگاه‌ها چقدر راحت این کار رو می‌کنند یا اصلا تغییر ویزا مورد قبول قرار می‌گیره یا خیر.
۳. اگر ویزای کار بگیرید و به صورت تمام وقت برای باشگاهی کار کنید، می‌تونید تحصیلات‌تون رو به صورت پاره وقت ادامه بدید. طبیعیه که موافقت استاد و دانشگاه در این زمینه مورد نیاز خواهد بود.

فرض کنیم ویزا را تغییر دادید به ویزای کار.  چون داخل دانشگاه کار نمی کنید باید خودتون tuition را بدید که اونم خیلی زیاده. شاید با درآمد کار جور در نیاد. من نمی دونم اگر کسی ویزای کار داشته باشه می تونه برای فلوشیپ هایی که به دانشجوی آمریکایی تعلق می گیره اپلای کنه وقتی هنوز گرین کارت نداره و اصلا این فلوشیپ یا وام ها را به part time student می دن یا نه. 
من خودم هم اتفاق دلم می خواد یک راهی پیدا کنم زودتر وارد کار شم. چون من امسال شاید دوباره اینجا فوق بگیرم و بعد با مدرک آمریکایی می شه واسه کار اپلای کرد. ولی هرجی نگاه می کنم می بینم هیچ جوری کار و phd واسه دانشجوی international جور در نمیاد.
نقل قول  

آفلاین sara1hdr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-04-2014, 11:15 AM
سلام دوستان. میخواستم بدونم یاد گرفتن چه مهارتهایی میتونه برای کار حین تحصیل مفید باشه. ارایشگری؟طراحی وب؟فارکس؟ دوره اشپزی یا کافی شاپ؟...
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-04-2014, 06:32 AM
(08-04-2014, 11:15 AM)'sara1hdr' نوشته: سلام دوستان. میخواستم بدونم یاد گرفتن چه مهارتهایی میتونه برای کار حین تحصیل مفید باشه. ارایشگری؟طراحی وب؟فارکس؟ دوره اشپزی یا کافی شاپ؟...

دوست عزیز 
دانشجوهای اینترنشنال برای کار off-campusمیتونند تنها کارهای مرتبط با رشته خودشون انجام بدن (هر جایی نمیتونن کار کنن)
بنا به رشته شما مهرتهای مختلفی برای کار نیاز هست که میتونین با تقویت خودتون در اونها شانس پیدا کردن کار رو بیشتر کنید

برای کار on-campus معمولا از CPT و OPT استفاده نمیشه و کار احتیاج نیست خیلی مرتبط با رشته باشه.
بهترین کار برای این موارد reseach assistant - Teahing assistant هست.
البته کارهایی مثل کار در کتابخونه و بقیه موارد در دانشگاه هم میتونید انجام بدید.
دانشگاهها در وبسایت هاشون برای این نوع کارها معمولا اطلاعات میدن.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

09-04-2014, 08:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-04-2014, 08:38 PM توسط ahmadpashaei.)
مهیار جان یعنی چی؟ «
دانشجوهای اینترنشنال برای کار off-campusمیتونند تنها کارهای مرتبط با رشته خودشون انجام بدن (هر جایی نمیتونن کار کنن) 
بنا به رشته شما مهرتهای مختلفی برای کار نیاز هست که میتونین با تقویت خودتون در اونها شانس پیدا کردن کار رو بیشتر کنید
» 
1-من اگر برای ارشد بیام آمریکا میتونم در حین تحصیل بجز فاندی که دارم کار on-campus پیدا کنم؟مثلا در همون کتابخانه و غیره مستقل از فاند؟
2-عبارت قرمز: یعنی من که مهندس برقم اگر برای ارشد بیام آمریکا میتونم در تابستان که وقت دارم و تعطیلم برم کار مرتبط مثلا Inside wireman یا VDV installer technician انجام بدم یا هر نوع apprenticeship مرتبطی پیدا کنم؟اینجوری باشه که پول خوبی گیر میاد! مثلا من PLC Allen Bradley رو یاد بگیرم میتونم internship or apprenticeship بگیرم؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-04-2014, 09:51 PM
(09-04-2014, 08:36 PM)'ahmadpashaei' نوشته: مهیار جان یعنی چی؟ 

1-من اگر برای ارشد بیام آمریکا میتونم در حین تحصیل بجز فاندی که دارم کار on-campus پیدا کنم؟مثلا در همون کتابخانه و غیره مستقل از فاند؟
2-عبارت قرمز: یعنی من که مهندس برقم اگر برای ارشد بیام آمریکا میتونم در تابستان که وقت دارم و تعطیلم برم کار مرتبط مثلا Inside wireman یا VDV installer technician انجام بدم یا هر نوع apprenticeship مرتبطی پیدا کنم؟اینجوری باشه که پول خوبی گیر میاد! مثلا من PLC Allen Bradley رو یاد بگیرم میتونم internship or apprenticeship بگیرم؟

برای کار خارج از دانشگاه همونطور که مهیار عزیز گفتن، باید مرتبط به رشته باشه، و این مرتبط به رشته بودن یکم تعریفش سخته، باید چندین جا تو دانشگاه از جمله استاد راهنما و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه و ... تایید کنند، بستگی به استاد داره، ولی استادها معمولاً به کارهای فنی که سطح پایینتر از تحصیلات تکمیلی داره روی خوشی نشون نمی‌دن. یکم بستگی به شرکتی که می‌خواین برین توش کار کنین هم داره که چه شرح وظایفی برای شما بده و همینطور به تحصیلات تکمیلی دانشگاه و ...، در کل برای تابستون‌ها کار گیر میاد، ولی خیلی هم راحت نیست، هم کاری که به اینترنشنال‌ها بدن کمه، هم اینکه جوری باشه که تایید بشه تو دانشگاه که مرتبطه.

در مورد کار همزمان با درس تو دانشگاه هم شما وقتی TA یا RA می‌شین، اگه کامل باشه این TA یا RA بودن، یعنی 20 ساعت کار تو هفته، و عملاً سقف مجاز برای کار کردن شما پره و دیگه نمی‌تونین کار دیگه‌ای بگیرین، ولی اگر مثلاً فاندتون نصفه باشه، که اونموقع معمولاً نصف شهریه رو باید خودتون بپردازین، TA بودنتون 10 ساعت تو هفته کار حساب می‌شه و شما می‌تونید 10 ساعت دیگه یه کار دیگه تو دانشگاه پیدا کنید.
نقل قول  

آفلاین nt_sunshine
**
نقل قول

10-04-2014, 04:22 AM
(09-04-2014, 09:51 PM)'reza_1st' نوشته:
برای کار خارج از دانشگاه همونطور که مهیار عزیز گفتن، باید مرتبط به رشته باشه، و این مرتبط به رشته بودن یکم تعریفش سخته، باید چندین جا تو دانشگاه از جمله استاد راهنما و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه و ... تایید کنند، بستگی به استاد داره، ولی استادها معمولاً به کارهای فنی که سطح پایینتر از تحصیلات تکمیلی داره روی خوشی نشون نمی‌دن. یکم بستگی به شرکتی که می‌خواین برین توش کار کنین هم داره که چه شرح وظایفی برای شما بده و همینطور به تحصیلات تکمیلی دانشگاه و ...، در کل برای تابستون‌ها کار گیر میاد، ولی خیلی هم راحت نیست، هم کاری که به اینترنشنال‌ها بدن کمه، هم اینکه جوری باشه که تایید بشه تو دانشگاه که مرتبطه.
در مورد کار همزمان با درس تو دانشگاه هم شما وقتی TA یا RA می‌شین، اگه کامل باشه این TA یا RA بودن، یعنی 20 ساعت کار تو هفته، و عملاً سقف مجاز برای کار کردن شما پره و دیگه نمی‌تونین کار دیگه‌ای بگیرین، ولی اگر مثلاً فاندتون نصفه باشه، که اونموقع معمولاً نصف شهریه رو باید خودتون بپردازین، TA بودنتون 10 ساعت تو هفته کار حساب می‌شه و شما می‌تونید 10 ساعت دیگه یه کار دیگه تو دانشگاه پیدا کنید.

من تا الان کار خارج دانشگاه نکردم. این چیرهایی که گفتید را دارم تازه می شنوم! جالبه.
اینجا موقع اپلای برای اینترنشیپ که می شه، پوزیشن ها مشخص می شن. مثلا یک شرکت یک advertisment می ده که فرضا ما یکی را می خوایم برای فلان کار و می خوایم این skill ها را هم داشته باشه. major شخص را هم مشخص می کنن می گن می خوایم فلان رشته باشه. شما اپلای می کنید و رزومه می فرستید. اونها هم براتون interview می ذارن. می رید مصاحبه می کنید. اگر برنده شدید که پوزیشن را بگیرید می رید international office درخواست می کنید واسه internship. یک سری کار اداری می کنن. بعد شما می رید سر کارتون. دیگه چه ربطی داره به استاد راهنما؟ که تازه بیاد روی خوش نشون نده؟ شما تابستون آزادید. اصلا نمی خواید ثبت نام کنید. نمی خواید کار کنید. می خواید برید بگردید عشق و حال. استاد راهنما نمی تونه بگه آره یا نه. باز هم می گم تا الان کار خارج دانشگاه نکردم. واسه همین اطلاعاتم ممکنه صحیح نباشه. ولی یکی از دوستان که اینترنشیپ گرفت، اصلش استادش نمی دونست.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-06-2025، 02:47 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی