عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT تجربیات آزمون‌های iBT سوالات مرتبط با روز امتحان و سر جلسه آزمون iBT

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مرتبط با روز امتحان و سر جلسه آزمون iBT
آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-09-2012, 05:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-09-2012, 05:17 PM توسط maryam4312.)
(13-09-2012, 04:38 PM)MaMi نوشته:
در داخل پروفایل ETS، یک قسمت نوشته View Orders، روی اون کلیک میکنی، بعد در صفحه باز شده، با استفاده از قسمت Registration Confirmation، یک پرینت میگیری و این پرینت رو حتما و حتما، همراه خودت سر جلسه امتحان خواهی برد.

جواب سوالمو پیدا کردم پستو حذف کرده بودم انگار همزمان جواب دادین
بازم ممنونم
سایت امیربهادر:
3 .
ارائه Ticket Confirmation در روز آزمون الزامي است.

براي تهيه اين برگه، پس از ورود به پروفايل خود بر روی لینک ( View
Order( s كلیک و با ورود به صفحه مربوطه بر روی لینک.Order
No
کلیک نموده و از صفحه ای که ظاهر میشود، یک نسخه چاپی تهییه نمایید.

به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-09-2012, 05:43 PM
من دو سال پیش امتحان دادم و دقیقاً یادم نیست، ولی تا جایی که یادمه سنتر سنجش ticket رو نمی خواست. در هر حال آدم ببره مطمئن تره و خیالش راحته.

نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-05-2013, 01:33 AM
سلام من برای تاریخ 17 آگوست 2013 در شیراز امتحان دارم لطفا اگر تجربه ای در مورد این مرکز دارید و یا توصیه خاصی برای امتحان من رو مطلع کنید . باسپاس فراوان دوستان
نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-08-2013, 05:57 PM
سلام من چند ماه پیش سوال در مورد مرکزی که توی شیرازه پرسیدم، کسی جواب نداد امروز خودم همونجا یعنی ساختمان مهندسی 2 امتحان دادم و همه چیز خوب بوددر طول برگزاری آزمون دوستام هم قبلش بهم گفته بودن اینجا عالیه اما متاسفانه امتحان ما با تاخیر شروع شد چیزی حدود 1 و نیم دیر کرد داشت و از این نظر خیلی استرس داشت میگفتن شبکه قطعه و البته مشکل رو به خود ETS نسبت میدادن هرچند که من بعید میدونم . در هر حال من این رو به اشتراک میذارم برای عزیزانی که میخوان بعدا امتحان بدن
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

08-02-2014, 03:09 PM
می خواستم بدونم که ایا سنترهای تافل در ایران مقررات پوششی خاصی برای خانم ها دارندیا نه؟ منظورم اینه که حتما باید مقنعه بپوشیم یا میشه شال یا روسری هم سر کرد؟
دوستان خانم که امتحان دادند کدوم پوشش برای امتحان دادن راحت تره؟ مقنعه یا شال؟
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-02-2014, 04:53 PM
(08-02-2014, 03:09 PM)'butterfly' نوشته: می خواستم بدونم که ایا سنترهای تافل در ایران مقررات پوششی خاصی برای خانم ها دارندیا نه؟ منظورم اینه که حتما باید مقنعه بپوشیم یا میشه شال یا روسری هم سر کرد؟

قاعده عمومی نیست ولی طبق تجربه خودم و دوستانم تو دو سه تا سنتر مختلف راجع به این قضیه قانونی نیست و میشه هرچی سر کرد. راحت تر بودنشم به خودتون بستگی داره. هرچی هست نیاز نباشه هر دقیقه مرتبش کنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-02-2014, 06:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-02-2014, 06:27 PM توسط Torkan.)
(08-02-2014, 03:09 PM)'butterfly' نوشته: می خواستم بدونم که ایا سنترهای تافل در ایران مقررات پوششی خاصی برای خانم ها دارندیا نه؟ منظورم اینه که حتما باید مقنعه بپوشیم یا میشه شال یا روسری هم سر کرد؟

ببخشید من که سر رشته ندارم تو این مورد خاص. فقط یه پیشنهادی دارم اینه که حتما تو خونه با هر دو تا امتحان ازمایشی بدین دقیقا با شرایط امتحان حتی اون 10 دقیقه استراحت رو لحاظ کنید و شرایط اسپیک و ...رو رعایت کنید ببینید با کدومشون راحت ترید.
حتما چند تا ازمایشی به خصوص tpo خونه امتحان بدید تا ببینید با کدوم شرایط راحت ترید.
تجربه نشان داده که افرادی که این کار رو کردن سر امتحان تمرکزشون بالاتر بوده.
اهان در ضمن یادم رفت: بستگی به سنتر داره ولی فک نکنم مشکل آنچنانی داشته باشه. اگر نگرانی دارید حتما قبل امتحان با تلفن ازشون بپرسین.
البته چون تحت نظر ETS هست قوانین سفت و سختی که تو این مملکت رایجه رو نمیتونن اعمال کنن.
بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-02-2014, 09:14 PM

سلام
سنتر سنجش اخيرا با توجه به اينكه نيمه دولتي محسوب ميشه براي يك  دونفر كه از نظر ايشان بد حجاب محسوب ميشدند مزاحمتي در حد تذكر قبل آزمون ايجاد كردند. بهتره روز آزمون لباس راحت داشته باشيد ولي طوري نباشه كه با يك همچين موردي بخوان تمركزتون رو قبل آزمون به هم بزنند. شما كه تازه وارد نيستيد. مثل هميشه باشيد كه خيالتونم راحت باشه.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-05-2014, 10:42 PM
سلام کارت ازمون تافل و جی آر ای به چه صورت و کی قابل دریافت است؟ من در سازمان سنجش ثیت نام کردم؟ آیا اصلا کارت داره؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  21-05-2014, 02:01 PM
(20-05-2014, 10:42 PM)'giga' نوشته: سلام کارت ازمون تافل و جی آر ای به چه صورت و کی قابل دریافت است؟ من در سازمان سنجش ثیت نام کردم؟ آیا اصلا کارت داره؟

کارت نداره تا جاییکه ما دیدیم! از پروفایلتون باید از ticket confirmation پرینت بگیرین و با کارت ملی و شناسنامه یا گذرنامه حداقل یک ساعت قبل از آزمون برید سنتر.البته برای سنترهای بزرگ و شلوغی مثل سنجش و امیربهادر توصیه می کنم همون 1.5 ساعت قبل از آزمون اونجا باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »