عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Quantitative

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Quantitative
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
15-01-2014, 05:49 PM
سوالات بیگ بوک بهتره اول کار کنید اگه وقت اضافه داشتید برید سراغ منهتن 5 پوندی. چون سوالات احتمالات و توریع نرمال در بیگ بوک وجود نداره بهتره نمونه سوالات مربوط به این بخش از کتاب منهتن 5 پوندی کار کنید. 
واسه وربال هم تمامی تست های آفیشال گاید و پرکتیس بوک بزنید.
(15-01-2014, 05:30 PM)'atefeh_J' نوشته: واقعا ممنونم از پاسختان
من کتاب منهتن هم از کتابخانه اینجا دانلود کردم بین بیگ بوک و این کتاب برای بخش ریاضی شما بیگ بوک را توصیه می کنید؟
چون یک نگاه کلی که کردم منهتن تستهاش به نظرم دشوارتره،
در مورد ریدینگ هم که تاکید داشتید کتاب آفیشال گاید مهمتر است؟( تست های کتاب بارونز را کامل زده ام.)

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-02-2014, 06:47 PM
دوستان من سولات ریاضی practice book و آفیشال گاید رو کار کردم... سولات بیگ بوک هم چند سری زدم ولی به نظرم سادست... چه کتابی رو در وقت باقی مونده که 1 هفته می شه کار کنم بهتره.. ؟
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-02-2014, 06:58 PM
(02-02-2014, 06:47 PM)'nox' نوشته: دوستان من سولات ریاضی practice book و آفیشال گاید رو کار کردم... سولات بیگ بوک هم چند سری زدم ولی به نظرم سادست... چه کتابی رو در وقت باقی مونده که 1 هفته می شه کار کنم بهتره.. ؟

من همین جا از دوستان پرسیدم کتاب منهتن 5 پوندی سوالاش به نسبت سختتره من هم بیگ بوک را کاامل زدم چند سری از منهتن زدم به نظرم سطح سولاش به نسبت بالاتره.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-02-2014, 07:27 PM
(02-02-2014, 06:47 PM)'nox' نوشته: دوستان من سولات ریاضی practice book و آفیشال گاید رو کار کردم... سولات بیگ بوک هم چند سری زدم ولی به نظرم سادست... چه کتابی رو در وقت باقی مونده که 1 هفته می شه کار کنم بهتره.. ؟

بین مگوش و منهتن یکی انتخاب کنید. بنظر من تو یک هفته نمی رسید منهتن بزنید و فکر کنم مگوش بهتر باشه برای شما

نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

02-02-2014, 07:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-02-2014, 08:14 PM توسط Leopold.)
درسته بیگ بوک سادست ولی بعضی از سوالاش نکات ریزی داره و ممکنه مشابه همون سوال در امتحان شما بیاد چون بیگ بوک سوالات خود ETS هست. اگه نمیرسی تمام سوالاتش را بزنی به پاسخ نامه نگاه کن و فقط سوالاتی که زیر 35% شرکت کننده ها پاسخ صحیح زدن انتخاب کن. واسه سوالات توزیع نرمال و احتمال و ترکیبات که در بیگ بوک وجود نداره میتونی کتاب منهتن و یا مگوش کار کنی. همونطور که فرید عزیز گفتن منهتن وقت گیر هست (یک هفته وقت کمیه) بهتره مگوش اول بزنین اگه وقت اضافه آوردین برین سراغ منهتن.
موفق باشید. 

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Ali.ch.since
**
نقل قول

30-07-2015, 11:10 PM
سلام.من از دوماه دیگه میخام ریاضی greرو شروع کنم ولی جدا هیچی نمیدونم که اصلا باید چی بخونم و چه مطالبی هست و چقدر زمان لازمه!!! اگر میشه راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین kasandan
**
نقل قول

07-12-2015, 04:06 PM
من دیپلم تجربی و لیسانس کشاورزی دارم . ریاضی متوسطی داشتم ولی چون چند سال پیش فارغ التحصیل شدم همه چی رو فراموش کردم بچه ها فنی با تست زدن به راحتی از پس رباضی بر می یان اما این در مورد من صدق نمی کنه من اصلا مباحث رو یادم نمیاد که بتونم تست ها رو برنم و نیاز به منبعی برای یادآوری دارم . دوستان هم رشته ای من هم همین مشکل رو دارن. در مورد کلاس های ریاضی دکتر برزآبادی شنیدم ولی در خود سایت دکتر تاکید شده که باید دانش ریاضی نسبتا خوبی داشته باشید تا کلاس برای شما مفید باشه پس احتمالا مشکل منو حل نمی کنه . آیا کسی از دوستان کتاب و یا کلاسی رو می شناسه که بتونه به من کمک کنه؟ کسی تجربه کلاس ریاضی دکتر برزآبادی ( خانم مهندس موثقی ) رو داشته؟ تاکید می کنم پست های قبلی رو خوندم کتاب تست زنی معرفی نکنید. پیشاپیش ممنونم
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

07-12-2015, 07:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-12-2015, 07:47 PM توسط Matinking.)
(07-12-2015, 04:06 PM)kasandan نوشته: من دیپلم تجربی و لیسانس کشاورزی دارم . ریاضی متوسطی داشتم ولی چون چند سال پیش فارغ التحصیل شدم همه چی رو فراموش کردم بچه ها فنی با تست زدن به راحتی از پس رباضی بر می یان اما این در مورد من صدق نمی کنه من اصلا مباحث رو یادم نمیاد که بتونم تست ها رو برنم و نیاز به منبعی برای یادآوری دارم . دوستان هم رشته ای من هم همین مشکل رو دارن. در مورد کلاس های ریاضی دکتر برزآبادی شنیدم ولی در خود سایت دکتر تاکید شده که باید دانش ریاضی نسبتا خوبی داشته باشید تا کلاس برای شما مفید باشه پس احتمالا مشکل منو حل نمی کنه . آیا کسی از دوستان کتاب و یا کلاسی رو می شناسه که بتونه به من کمک کنه؟ کسی تجربه کلاس ریاضی دکتر برزآبادی ( خانم مهندس موثقی ) رو داشته؟ تاکید می کنم پست های قبلی رو خوندم کتاب تست زنی معرفی نکنید. پیشاپیش ممنونم

سلام
[/url]
کتاب [url=http://www.amazon.com/Barrons-Edition-Sharon-Weiner-Green/dp/1438002149]New GRE
 که توسط انتشارات Barron's منتشر میشه، مباحث مربوط به topic های ریاضی مطروحه در آزمون رو طبقه بندی شده و دقیق پوشش داده...
توصیه می کنم حتما مطالعه این کتاب رو در برنامه ریزی تون لحاظ بفرمایید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4