عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین فلو
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-01-2014, 05:31 PM
سلام 
 برای پذیرش به ترتیب المپیاد های دانشجویی داخلی مهمتره یا مقاله بیشتر یا کنفرانس یا ثبت اختراع  (به غیر از معدل و زبان)

ممنون

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-01-2014, 03:08 AM
(27-01-2014, 05:31 PM)'فلو' نوشته: سلام 
 برای پذیرش به ترتیب المپیاد های دانشجویی داخلی مهمتره یا مقاله بیشتر یا کنفرانس یا ثبت اختراع  (به غیر از معدل و زبان)
ممنون

باید به کار انجام شده نگاه کرد. شما اگر یک اختراعی ثبت کنید که دنیا رو تکون بده، ممکنه هیچ کس حتی به معدل و نمره GRE شما نگاه هم نکنه و یک راست بتونید از بهترین دانشگاه‌های امریکا پذیرش بگیرید، اما ثبت هر اختراعی چندان ارزشمند نیست.
به طور کلی، کارهای داخلی که راحت برای دانشگاه‌های خارجی قابل ارزشیابی نیست اهمیت کمتری نسبت به کارهای بین‌المللی دارند. چاپ کردن مقاله در کنفرانس‌ها یا ژورنال‌های معتبر بین‌المللی به نظر من ارزشش بیشتر از موارد دیگه است و برای دانشگاه‌ها و استادهای دانشگاه‌های خارج از کشور هم به راحتی قابل ارزشیابیه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-01-2014, 04:36 PM
سلام.

اقا بابک ایا در اپلایی نمره درس خاصی تاثیر گذار هست؟ مثلا درس مهم طراحی الگوریتم چقدر میتونه تاثیر داشته باشه ؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-01-2014, 11:20 AM
(28-01-2014, 04:36 PM)'M0TRIX' نوشته: سلام.
اقا بابک ایا در اپلایی نمره درس خاصی تاثیر گذار هست؟ مثلا درس مهم طراحی الگوریتم چقدر میتونه تاثیر داشته باشه ؟

نه چندان. حداقل در مرحله اول که مرحله اصلی هم هست، معمولا کسی به جزئیاتی در این حد خیلی توجه نمی‌کنه و همون معیارهایی که می‌دونید مثل معدل و نمرات TOEFL و GRE و توصیه‌نامه‌ها و SoP و غیره مورد توجه هستند. حالا اگر از این مرحله عبور کنید و استادی بین دادن پذیرش به شما یا یک متقاضی دیگه مردد باشه، اون وقت ممکنه جزئیاتی مثل نمره درس خاص مورد توجه قرار بگیره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین CAROLINN
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2014, 05:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2014, 05:46 PM توسط CAROLINN.)
سلام اقا بابک
پسر من از ژانویه امسال برای تحصیل درمقطع A-LEVEL رفته انگلیس .تو ایران درساش خیلی خوب بود ولی الان اونجا باخاطر مشکل زبان میترسه که ترم اول نمره های خوبی نیاره . حالا سوال من اینه برای پذیرش در رشته داروسازی تو آمریکا معدل خیلی مهمه یا خیر ؟
آیا میشه از مقطع لیسانس  در رشته داروسازی وارد شد و فاند دریافت کرد ؟
شما چه دانشگاهی رو پیشنهاد می دهد
متشکرم

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-02-2014, 02:37 AM
(01-02-2014, 05:45 PM)'CAROLINN' نوشته: سلام اقا بابک
پسر من از ژانویه امسال برای تحصیل درمقطع A-LEVEL رفته انگلیس .تو ایران درساش خیلی خوب بود ولی الان اونجا باخاطر مشکل زبان میترسه که ترم اول نمره های خوبی نیاره . حالا سوال من اینه برای پذیرش در رشته داروسازی تو آمریکا معدل خیلی مهمه یا خیر ؟
آیا میشه از مقطع لیسانس  در رشته داروسازی وارد شد و فاند دریافت کرد ؟
شما چه دانشگاهی رو پیشنهاد می دهد
متشکرم

درود بر شما
به طور کلی یکی از معیارهای مهم گرفتن پذیرش در امریکا، معدل هست. به همین خاطر ایشون باید سعی کنند که معدل‌شون رو تا حد امکان بالا نگه دارند.
بعضی از دانشگاه‌های امریکا در مقطع لیسانس هم دانشجوی داروسازی (pharmacology) می‌گیرند، اما فقط افرادی که دکترا داشته باشند به صورت قانونی می‌تونند داروهایی که با نسخه داده می‌شه رو به مشتری ارائه کنند. ضمنا به طور کلی گرفتن فاند در مقطع لیسانس از دانشگاه‌های امریکا بسیار مشکله و احتمال این که ایشون بتونند از ابتدا فاند بگیرند کم خواهد بود.

در مورد دانشگاه، راستش من نمی‌تونم اظهار نظر خاصی بکنم. دانشگاه‌های امریکا بسیار زیادند و شرایط پسر شما هم مشخص نیست. در گرفتن پذیرش معیارهای زیادی، از جمله معدل، نمره درس‌های تخصصی دبیرستان (مثل شیمی، زیست، ...)، و احیانا نمره امتحان‌هایی که ممکنه دانشگاه‌ها لازم داشته باشند، مثل امتحان PCAT، اهمیت داره. بعلاوه رشته داروسازی جزو رشته‌های فنی نیست و متاسفانه اطلاعات من در زمینه گرفتن پذیرش در رشته‌های غیرفنی زیاد نیست.

آفلاین Amin_T89
**
نقل قول

04-02-2014, 11:22 AM
سلام آقا بابک. خواستم بدونم که دانشگاههای امریکا در دادن پذیرش محدودیت سنی هم اعمال میکنند آیا؟(و اگه اعمال میشه رزومه ی قوی میتونه بالا بودن سن رو جبران کنه؟)
من الان 24 سالمه و میخوام 4 ساله دیگه برا مستر یه رشته فنی مهندسی اقدام کنم و یا بعدترش واسه دکترا. پیشاپیش از راهنماییت سپاسگزارم.

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Photo  04-02-2014, 01:18 PM
(04-02-2014, 11:22 AM)'Amin_T89' نوشته: سلام آقا بابک. خواستم بدونم که دانشگاههای امریکا در دادن پذیرش محدودیت سنی هم اعمال میکنند آیا؟(و اگه اعمال میشه رزومه ی قوی میتونه بالا بودن سن رو جبران کنه؟)
من الان 24 سالمه و میخوام 4 ساله دیگه برا مستر یه رشته فنی مهندسی اقدام کنم و یا بعدترش واسه دکترا. پیشاپیش از راهنماییت سپاسگزارم.

سلام.به آکادمیا کافه خوش اومدین.من با اجازه از آقا بابک میگم بهتون که هیچ شرط سنی وجود نداره و خیالتون از این بابت راحت راحت باشه.تازه سن شما که چیزی نیست!!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
05-02-2014, 01:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-02-2014, 01:18 AM توسط M1KE.)
با اجازه بابک گرامی من هم یک نظری در این مورد بدهم. همونطور که احمد گرامی هم اشاره کردند محدودیت سنی در پذیرش اعمال نمیشه ولی این رو در نظر داشته باشید که وقتی بین تحصیلات وقفه زیادی می افته باید به شکلی نشون بدین که در اون مدت مشغول کار یا پژوهش در زمینه موردنظر بودین و اطلاعات تون به روز هست. وقتی فرد سالیان زیادی در کار غیر مرتبطی فعال بوده باشه شانسش در مقایسه با کسی که تازه مدرک گرفته یا در همون زمینه در حال کار/پژوهش بوده کمتر میشه. بنابراین اگر مجبور هستید که با وقفه 5-4 ساله برای ادامه تحصیل اقدام کنید سعی کنید در این مدت یا در همون زمینه رشته خودتون کار کنید یا هم که ارتباط خودتون رو با دانشگاه حفظ کنید و مثلا با همکاری یکی از استادهاتون سالی دست کم یک مقاله بدین. یکی دیگر از جنبه های منفی وقفه افتادن بین تحصیلات، دردسرهای گرفتن توصیه نامه هست که خیلی از استادها ممکنه دیگه در اون دانشگاه نباشند یا مثلا شما رو به خاطر نیاورند وقتی در این مدت باهاشون همکاری کرده باشید طبیعا راحت تر هم شما رو به خاطر می آورند و توصیه نامه می دهند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین Amin_T89
**
نقل قول

05-02-2014, 01:20 PM
(05-02-2014, 01:10 AM)'M1KE' نوشته: با اجازه بابک گرامی من هم یک نظری در این مورد بدهم. همونطور که احمد گرامی هم اشاره کردند محدودیت سنی در پذیرش اعمال نمیشه ولی این رو در نظر داشته باشید که وقتی بین تحصیلات وقفه زیادی می افته باید به شکلی نشون بدین که در اون مدت مشغول کار یا پژوهش در زمینه موردنظر بودین و اطلاعات تون به روز هست. وقتی فرد سالیان زیادی در کار غیر مرتبطی فعال بوده باشه شانسش در مقایسه با کسی که تازه مدرک گرفته یا در همون زمینه در حال کار/پژوهش بوده کمتر میشه. بنابراین اگر مجبور هستید که با وقفه 5-4 ساله برای ادامه تحصیل اقدام کنید سعی کنید در این مدت یا در همون زمینه رشته خودتون کار کنید یا هم که ارتباط خودتون رو با دانشگاه حفظ کنید و مثلا با همکاری یکی از استادهاتون سالی دست کم یک مقاله بدین. یکی دیگر از جنبه های منفی وقفه افتادن بین تحصیلات، دردسرهای گرفتن توصیه نامه هست که خیلی از استادها ممکنه دیگه در اون دانشگاه نباشند یا مثلا شما رو به خاطر نیاورند وقتی در این مدت باهاشون همکاری کرده باشید طبیعا راحت تر هم شما رو به خاطر می آورند و توصیه نامه می دهند.

M1KE عزیز واقعا خوشحالم که نظرتون رو خوندم و از راهنماییهاتون موتوشکرم. راستش من لیسانس ریاضی ام و  حالاعوض اینکه این رشته رو ادامه بدم قصد دارم از اول تحصیل در یک رشته ی مهندسی رو که علاقه مندم شروع کنم بنابر این در واقع وقفه ای در ارتباطم با رشته ای که میخوام اپلای کنم  بوجود نمیاد و تنها دست تقدیر باعث شده که به شکل نا خواسته ای دیر شروع کنم  اماحالا که میبینم این مشکل به نوعی یک سد نیست در مقابلم بسیار خوشحالم. و بسی ممنونم از شما دوستان عزیز که اطلاعاتتون رو در اختیار ما میزارید.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... 113 بعدی »

Topic locked