عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق کدام گرایش برق را برای پذیرش پیشنهاد می‌کنید؟

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 3.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام گرایش برق را برای پذیرش پیشنهاد می‌کنید؟
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-05-2013, 02:14 AM
از بین مهندسی بیوالکتریک،مهندسی هسته ای، و هسته ای پرتو پزشکی که در ارشد ایران (دانشگاه های مادر در تهران) ارایه میشن نظرتون چیه که آدم ارشدش رو این رشته ها بخونه؟کدومش مشکل ساز میشه؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین alirozaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-05-2013, 10:53 PM
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز...
من دانشجوی ترم 6 مهندسی برق شاخه ی الکترونیک هستم.به الکترونیک هم شدیدا علاقه دارم. سوالم اینه که وضع این رشته تو نروژ و کانادا چطوره؟

نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-06-2013, 02:12 PM
با سلام
الان وضع فاند توی میکروالکترونیک و طراحی آی سی چطوره؟اول آمریکا بعد کانادا بعد اروپا...اگه بازار کارش هم یه دید بدین ممنون میشم.
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین amir_pishro
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-06-2013, 02:09 AM
سلام دوست عزیز . من خودم کارشناسی مهندسی پزشکی هستم .ولی اکثر دوستام که می خواستن برن خارج از کشور تو رشته مهندسی پزشکی ادامه تحصیل بدن با رشته Communication  ماینر می کردن چون واقعا رشته سختی هست و تمام دروس تخصصی رشته برق رو تو خودش داره . واسه همین اگه ببینن که این رشته رو خوندی به اکثر گرایش های برق واست پذیرش می دن .
نقل قول  

آفلاین Muhammad110
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-10-2013, 11:01 AM
سلام

خسته نباشید

از دوستان کسی هست که منو  واسه گرایش برق قدرت راهنمایی کنه؟

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-10-2013, 12:14 PM
(09-10-2013, 11:01 AM)'Muhammad110' نوشته: سلام
خسته نباشید
از دوستان کسی هست که منو  واسه گرایش برق قدرت راهنمایی کنه؟

سلام

بفرمایید (لطفا سوالتون رو همین جا بپرسین و از پیام خصوصی استفاده نکنین)!!

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین armince
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-01-2014, 05:23 PM
دوستان کدوم گرایش کنترل رو واسه فاند آمریکا توصیه میکنید؟ بازار کار غرب. خساس نشدن به گرایش و ریجکت و زمینه های تحقیقاتی گسترده. هر کلیدی به نظرتون میرسه اولویت بندی کنین تا برم تحقیق کنم. سپاس
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

29-01-2014, 06:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2014, 06:36 PM توسط amin_mb.)
بالطبع گرایش های کنترل در هوافضا و کنترل انرژی می تونه برای ویزا خیلی حساسیت ایجاد کند.

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Exclamation  29-01-2014, 06:58 PM
(29-01-2014, 05:23 PM)'armince' نوشته: دوستان کدوم گرایش کنترل رو واسه فاند آمریکا توصیه میکنید؟ بازار کار غرب. خساس نشدن به گرایش و ریجکت و زمینه های تحقیقاتی گسترده. هر کلیدی به نظرتون میرسه اولویت بندی کنین تا برم تحقیق کنم. سپاس

سلام.راستش کنترل که خودش بیشتر گرایشه ولی اگر زمینه تحقیقات منظور شماست که همونطور که امین جان گفتن باید موضوع پایان نامه شما و همینطور پروپوزالتون حساس نباشه. بازار کار کنترل کلا هم خوبه و داره سریع بین رشته ها ظاهر میشه و قدرت خودش رو نشون میده و در واقع به جهت اینکه در تحصیلات تکمیلی تقریبا ریاضی خالص هست میتونه در هر زمینه ای وارد بشه. درضمن درسا و زمینه های تحقیقاتی کنترل کلا اولین کاربردشون همون صنایع مادر از نوع انرژی و نظامیه.این واقعیتی هست که من همین ترم اول فهمیدم.برای نمونه شما نگاه به درس هایی مثل سیستم های کنترل تطبیقی بندازید! یعنی روی اکثر چیزا کار کنید واسه پایان نامه میتونه رویکرد نظامی پیدا کنه و واسه همین بعضی وقتها به نظر می رسه بیخودی کلیرنس طولانی میشه یا ریجکت می کنن.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-01-2014, 11:26 PM
(29-01-2014, 05:23 PM)'armince' نوشته: دوستان کدوم گرایش کنترل رو واسه فاند آمریکا توصیه میکنید؟ بازار کار غرب. خساس نشدن به گرایش و ریجکت و زمینه های تحقیقاتی گسترده. هر کلیدی به نظرتون میرسه اولویت بندی کنین تا برم تحقیق کنم. سپاس

سلام

شما اگر به كنترل و زمينه ي خاصي خيلي علاقه داريد ميتونيد با پذيرش يك رشته ي كم خطر تر بريد سفارت و بعد ترنسفر كنيد. البته قبلش بايد مطمئن شيد دانشگاه هاي مورد نظر اين سياست رو دارند يا خير. ضمن اينكه يك ترم هم به هر حال با مقداري هزينه اين وسط ممكنه خرج شه. ولي اگر روي زمينه حساسيت نداريد بهتره كم حساسيت ترين مورد تحقيقاتي رو انتخاب كنيد. كنترل اسمش به هر حال به ايمني مثلا معماري نيست و حساسيت ايجاد ميكنه.
موفق باشيد
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »