عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین maryam.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-01-2014, 12:47 PM
سلام و خسته نباشید
من کارشناس ارشد مهندسی شیمی - گرایش فرایندهای نفت و گاز خوندم با معدل 17.85و
کارشناسی مهندسی شیمی - گرایش فرایندهای نفت و گاز هر دو از دانشگاه سراسری علم و صنعت تهران با معدل 16.75 دارای1مقاله کنفرانس داخلی و2 مقاله کنفرانس بین المللی و 2 مقاله ISIو آیلتس 7 و 1 تالیف
سن  مرد28و متاهل
اگر الان مدارکمو بفرستم کی جواب اپلای میاد؟
دانشگاههایی که مهندسی شیمی یا مهندسی فرایند آنها مطرح است را لطفا اعلام کنید.
آیا با شرایط من امکان پذیرش دکتری و گرفتن فاند درآمریکا و کانادا وجود داره؟ یا اصلا شانسی ندارم؟

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-01-2014, 04:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2014, 04:12 PM توسط M1KE.)
به نظرم با شرايطي كه گفتين شانس گرفتن پذيرش با فاند براي شما خيلي بالا هست. براي امريكا پيشنهاد مي كنم به سمت ايلت تگزاس و براي كانادا به البرتا سر بزنيد. اگر دانشگاه هاي اين ايالتها همچنان براي پاييز وقت داشته باشند كه اپلاي كنيد تقريبا تا يك ماه بعد از عيد تكليف رو مي بايست مشخص كرده باشند. براي اطمينان از تاريخ هاي دقيقتر بايد به صورت موردي سايت هر دانشگاه ديده بشه چون يكسان نيستند. البته برای آمریکا به احتمال خیلی زیاد مدرک GRE رو هم از شما خواهند خواست که می بایست برای اینکه شانس تون بالا بمونه حدود 310 به بالا بگیرید که با معدل و نمره زبان شما نباید خیلی دور از ذهن باشه. برای کانادا احتمال اینکه این مدرک رو بخواهند کمتر هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-01-2014, 06:38 PM
توضیحات کامل جناب M1KE دادن فقط این اضافه کنم که شما به غیر از آمریکا حتما واسه کشورهای دیگه هم اپلای کنید چون گرایش شما حساسه و ممکنه شما مشمول بند 501 بشید و به شما ویزای آمریکا ندهند.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Ghazaleh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-01-2014, 12:40 AM
سلام ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد:
ليسانس: رشته كارتوگرافي از دانشگاه آزاد ١٧:٤٩
ارشد: برنامه ريزي شهري ، دانشگاه پرديس بين الملل خوارزمي تهران
كه معدل بالاي ١٧ ميشم
آيلتس ٧ دارم
مقاله ندارم
ميخوام براي آمريكا و كانادا بدونم امكان پذيرش با بورس دارم و براي دكترا برنامه ريزي شهري جغرافيا كجا شانس بيشتري ميتونم داشته باشم و براي جي ار اي هم حتماً امتحان ميدم
ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین cmana
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-01-2014, 01:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2014, 01:29 PM توسط cmana.)
سلام بر همگی

من کارشناسی و کارشناسی ارشد برق از دانشگاه فردوسی هستم . معدل کارشناسی 18.2 و ارشد هم فعلا تا ترم 3 بدون پایان نامه 18.5 است. تا حدود 2 ماه دیگه ایلتس میدم و به احتمال زیاد میتونم 6.5 رو بیارم. (البته نمیدونم تافل بهتره برای کانادا یا ایلتس؟)
یک مقاله کنفرانس بین المللی هم فعلا سابمیت کردم که امیدوارم پذیرفته بشه و تا دفاع پایان نامه احتمالا بتونم تعداد بیشتری مقاله بدم.
از اونجایی که به ترم پاییز 2014 بیشتر دانشکاه های کانادا نمیرسم ممنون میشم منو راهنمایی کنید که با این شرایط شانسم برای پذیرش در مقطع دکتری (با فاند کامل) چقدر هست؟
مرسی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-01-2014, 01:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2014, 03:05 PM توسط M1KE.)
معدل هاتون خیلی خوبه. در حال حاضر تقریبا اغلب دانشگاه های کانادا (و آمریکا) هر دو مدرک تافل و آیلتس رو قبول دارند و تا حد زیادی به خود شما بر می گرده که با کدوم یک از اینها راحت تر باشید و بتونید در اون نمره بهتری بیارین. در حالت کلی نمره 7 و بهتر در آیلتس و 100 و بهتر در تافل نمره خیلی خوبی در نظر گرفته میشه (بیشتر دانشگاه های معروف کانادا آیلتس 6.5 می خواهند) و شانس شما رو برای گرفتن پذیرش/فاند افزایش میدن. با این شرایط به نظرم شانس گرفتن پذیرش در دانشگاه های ممتازی مثل تورنتو/بریتیش کلمبیا و مک گیل رو هم دارید و اگر روی مقاله هاتون بیشتر کار کنید و بتونید دست کم یکی از اونها رو در یکی از مجله های معتبر دارای نمایه ISI منتشر کنید شانس تون خیلی بیشتر هم خواهد شد. با توجه به اینکه در حال حاضر دیگه به ترم پاییز 2014 نمی رسید تقریبا 8-7 ماه فرصت دارید که برای سال آینده نمره خوبی در تافل یا آیلتس بیارین و مقاله هاتون رو هم بهبود بدین. موفق باشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-01-2014, 08:05 PM
در تکمیل صحبت های مایک عزیز حتماً پیشنهاد می کنم برای نمره 7 آیلتس تلاش کنید. در کل آزمون تافل برای دانشگاه های کانادا بهتر هست چون مینیممش منطقی تره.

شما صد در صد شانس دارید ولی باید استاد پیدا کنید.
سیستم پاسخگویی ایمیل اساتید کانادایی خیلی خوب نیست بنابراین پیشنهاد من برای دوستان، لینک شدن با ایرانی هایی است که در دپارتمان های مورد نظر تحصیل می کنند که اطلاعات اونها هم در صفحات اجتماعی به راحتی قابل جستجو است.

ارادت
نقل قول  

آفلاین فرزان بانو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-01-2014, 02:06 PM
سلام
رشته کارشناسی:علوم کامپیوتر دانشگاه یزد،معدل 13:50
رشته کارشناسی ارشد:بیوتکنولوژی  دانشگاه باهنر کرمان،معدل 18:51 
به تازگی فارغ التحصیل شدم و یک مقالهISI در ژورنالی با IF:1.7 دارم
به نظرتون شانسم برای ادامه تحصیل PHD چه اندازه هست؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Ghazaleh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-01-2014, 05:33 PM
سلام ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد:
ليسانس: رشته كارتوگرافي از دانشگاه آزاد ١٧:٤٩
ارشد: برنامه ريزي شهري ، دانشگاه پرديس بين الملل خوارزمي تهران
كه معدل بالاي ١٧ ميشم
آيلتس ٧ دارم
مقاله ندارم
ميخوام براي آمريكا و كانادا بدونم امكان پذيرش با بورس دارم و براي دكترا برنامه ريزي شهري جغرافيا كجا شانس بيشتري ميتونم داشته باشم و براي جي ار اي هم حتماً امتحان ميدم
ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین mike1
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2014, 12:59 AM
سلام
من لیسانس عمران عمران با معدل ۱۴/۶۴ از دانشگاه آزاد و فوق لیسانس عمران خاک از دانشگاه آزاد با معدل ۱۷/۱۰ دارم
در حال حاضر هم دانشجوی دکتری عمران هستم
مدرک زبان ندارم
سه مقاله ی داخلی
۱ مقاله ی کنفرانس بین المللی معتبر
۱مقاله ی ژورنال خارجی isc دارم
و معافیت تحصیلی هم دارم
همچنین ازدواج کردم
شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کدوم کشور واسه دکتری رو دارم و آیا میشه فاند هم گرفت؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 109 بعدی »