عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-01-2014, 07:09 PM
نقل قول نمیکنم تا دوستان دیگه هم جواب بدن...
خیر دوست عزیز به روال عادی زندگیتون ادامه بدید.اصلا نگران نباشید...همزمان به ایمیل زدن ادامه بدید به دانشگاههایی که اپلای کردید اگه استاد خودش راضی باشه بهتون میگه بیا مصاحبه که کلا تو امریکا انچنان مرسوم نیست تا اونجا که تو این چند ساله شنیدم و از دوستام دیدم...
احتمال اینکه اساتید بعد پذیرش جواب بدن یکم زیاد تر میشه...
نگران این مسایل نباشید اگر فاند هم بدن بهتون خود دانشگاه و دانشکده براتون در نظر میگیره پس از اون نظر هم زیاد مشکلی براتون پیش نمیاد.
شما به ایمیل زدن به اساتید ادامه بدید. به خصوص که میگین وبسایتتون رو هم چک میکنن. در ضمن بله خوب دانشگاههای خوب یکم استادا هم ناز میکنن دیگهSmile
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-02-2014, 08:45 AM
سلام . اگر استاد دانشجویی را بخواد آبا بعد از ددلاین هم امکان گرفتن پذیرش هست؟
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

23-02-2014, 09:05 AM
(23-02-2014, 08:45 AM)'giga' نوشته: سلام . اگر استاد دانشجویی را بخواد آبا بعد از ددلاین هم امکان گرفتن پذیرش هست؟

به دانشگاه و اینکه استاد چقد مصر باشه که زودتر بگیره شما رو و ... بستگی داره ولی معمولاً بله، بعد از ددلاین هم می‌شه.
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 6
27-02-2014, 08:27 PM
اگه به 3 تا ایمیل شما با فاصله زمانی تقریبا 2 هفته جواب نداد دیگه بهش ایمیل نزنید. اکثر استادا ایمیل ها رو میخونند ولی جواب نمیدند. الان واسه بهار 2015 زوده چه برسه به پاییز 2015. فکر کنم اوایل شهریور بهتر باشه با استادا تماس بگیرید. اگه امتحان های تافل و GRE را هم ندادید فعلا تمرکزتون رو این دو تا امتحان بذارید تا با دست پر با استادا مکاتبه کنید.
(27-02-2014, 08:16 PM)'nanock' نوشته: به نظرتون اگه یه استاد به سه تا ایمیل من جواب نداد من تا چند تا ایمیل دیگه بفرستم که بعدش شر نشه؟
من از الان به چندین استاد ایمیل زدم ولی سه تاش جواب دادن... میخواستم پاییز 2015 دکترا رو شروع کنم....درست دارم میرم یا نه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین mohsen67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

01-03-2014, 01:31 PM
درود٬ من میخواهم پاییز ۲۰۱۴ اپلای کنم برای پاییز ۲۰۱۵، امتحان تافل در تیرماه و GRE هم در ابان میدهم. زمان مناسب برای تماس با اساتید کی هست؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-03-2014, 04:22 PM
(01-03-2014, 01:31 PM)'mohsen67' نوشته: درود٬ من میخواهم پاییز ۲۰۱۴ اپلای کنم برای پاییز ۲۰۱۵، امتحان تافل در تیرماه و GRE هم در ابان میدهم. زمان مناسب برای تماس با اساتید کی هست؟

به طور کلی نمیشه قاعده خاصی تعریف کرد و یا حتی تلورانس مناسبی گفت...علت اصلی اینه که استاد دیم از رزومه طرف خوشش اومده از همین حالا گفته بیا واسه سال بعد برت میدارم
ولی اگه بخواین جواب عمومی بگم 4 تا 6 ماه قبل ددلاین زمان مناسبی هستش...مثلا مهر ماه 1393 واسه شما خوب هستش.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین behnamab
**
نقل قول

23-03-2014, 12:17 AM
سلام دوستان وقت همگی بخیر
بنده برای دانشگاه های ترکیه میخوام اقدام کنم و با اساتید هم شروع به مکاتبه کردم اما از کسی جوابی دریافت نمیکنم. رزومه بدی ندارم و با ایمیل آکادمیک ارسال میکنم ولی نمیدونم چرا جوابی دریافت نمیکنم. متن ایمیلی که به اساتید میزنم این هستش میخواستم نظر بدین که آیا باید چیری اضافه کم کنم برای بهبود کیفیت ایمیل یا خیر؟
نقل قول:Dear  Prof.  XXXXX
I am writing this to express my interest to apply for PhD at XXX university under your supervision. It would be an honor for me if I can follow my studies under your supervision. My research interests are in XXXX and YYYYY areas and after I read your online profile, I found my research areas are close to your research expertise and I am wondering whether you are available and interested to accept my supervision.  I am currently in my last semester of Master of Industrial Management with Specialization Operation Research at XXXXXX. My Thesis is around XXXXXX .I expect to finish the Masters in July 2014 and begin PhD in Fall 2014 or Spring 2015 in your university. Attached you can find a copy of my publications as well as my CV for your information. Please advise if I need to provide any further information.I am looking forward to hearing from you regarding supervision of my PhD.
نقل قول  

آفلاین ساغر قاسمی
**
نقل قول

24-03-2014, 12:28 AM
سلام. ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید. من چند روز دارم توی دانشگاههای آلمان و هلند سرچ میکنم. اما موفق به پیدا کردن دانشکده مهندسی مواد و متالورژی نمیشم. عمدتا به بخش faculties و staff  رفتم. اما فقط توی دانشگاه دلف هلند تونستم به چیزی که میخوام برسم. اول فکر کردم که شاید این باقی دانشگاهها دانشکده مواد ندارن اما الان 30 تا دانشگاه شده و من نتونستم چیزی پیدا کنم. لطفا منو راهنمایی کنید. ازتون تشکر میکنم...
نقل قول  

آفلاین yousi
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-03-2014, 04:09 PM
(23-03-2014, 12:17 AM)'behnamab' نوشته: سلام دوستان وقت همگی بخیر
بنده برای دانشگاه های ترکیه میخوام اقدام کنم و با اساتید هم شروع به مکاتبه کردم اما از کسی جوابی دریافت نمیکنم. رزومه بدی ندارم و با ایمیل آکادمیک ارسال میکنم ولی نمیدونم چرا جوابی دریافت نمیکنم. متن ایمیلی که به اساتید میزنم این هستش میخواستم نظر بدین که آیا باید چیری اضافه کم کنم برای بهبود کیفیت ایمیل یا خیر؟

سلام بهنام جان
دوست من نامه ای که نوشته بودی یک سری اشکالاتی داشت که خوب تا اونجایی که به ذهن من میرسید اصلاح کردم و در پایین آوردم
اما اینم مد نظرت باشه که کلا اساتید جواب این جور نامه ها رو نمیدن شاید اصلا اشکال از نامت نباشه. بهر حال نامت اصلاح شده این زیره!
موفق باشی
[align=right]I am writing this to express my interest to apply for PhD at XXX university under your supervision. It would be an honor to follow  my studies under your supervision. My research interests are in XXXX and YYYYY areas and as I read your online profile, I found out my research areas are close to yours. I am wondering whether you have any open position for Fall 2014 or not.  I am currently in my last semester of Master of Industrial Management with Specialization Operation Research at XXXXXX. My master's Thesis is about XXXXXX .I will finish the Master in July 2014 and planing to begin PhD in Fall 2014 or Spring 2015. Attached you can find a copy of my publications as well as my CV for further information. Please inform me if I need to provide any more information.I am looking forward to hearing from you .

(24-03-2014, 12:28 AM)'ساغر قاسمی' نوشته: سلام. ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید. من چند روز دارم توی دانشگاههای آلمان و هلند سرچ میکنم. اما موفق به پیدا کردن دانشکده مهندسی مواد و متالورژی نمیشم. عمدتا به بخش faculties و staff  رفتم. اما فقط توی دانشگاه دلف هلند تونستم به چیزی که میخوام برسم. اول فکر کردم که شاید این باقی دانشگاهها دانشکده مواد ندارن اما الان 30 تا دانشگاه شده و من نتونستم چیزی پیدا کنم. لطفا منو راهنمایی کنید. ازتون تشکر میکنم...

سلام ساغر جان
ببین چون TU Delf  دانشگاه خیلی معروف و خوبیه دروس رو به انگلیسی هم ارائه میده شما تونستی به راحتی پیدا کنی چون احتمالا version  انگلیسی هم سایت داره. شما همون مهندسیه مواد یا متالوژی رو در Google Translate به زبون آلمانی یا هلندی پیدا کن. بعد اسم دانشگاه رو با کلمه ای که آلمانی یا هلندیش Google کن احتمالا پیدا کنی. اما بهت بگم که احتمالا Course های این دانشگاه ها هم به زبون هلندی یا آلمانی باشه. بازم با اساتیدشون تماس بگیر اونها بهتر میتونن راهنماییت کنن.
موفق باشی.
نقل قول  

آفلاین behnamab
**
نقل قول

26-03-2014, 02:17 AM
(24-03-2014, 04:09 PM)'yousi' نوشته:
سلام بهنام جان
دوست من نامه ای که نوشته بودی یک سری اشکالاتی داشت که خوب تا اونجایی که به ذهن من میرسید اصلاح کردم و در پایین آوردم
اما اینم مد نظرت باشه که کلا اساتید جواب این جور نامه ها رو نمیدن شاید اصلا اشکال از نامت نباشه. بهر حال نامت اصلاح شده این زیره!
موفق باشی

I am writing this to express my interest to apply for PhD at XXX university under your supervision. It would be an honor to follow  my studies under your supervision. My research interests are in XXXX and YYYYY areas and as I read your online profile, I found out my research areas are close to yours. I am wondering whether you have any open position for Fall 2014 or not.  I am currently in my last semester of Master of Industrial Management with Specialization Operation Research at XXXXXX. My master's Thesis is about XXXXXX .I will finish the Master in July 2014 and planing to begin PhD in Fall 2014 or Spring 2015. Attached you can find a copy of my publications as well as my CV for further information. Please inform me if I need to provide any more information.I am looking forward to hearing from you .
سلام ساغر جان
ببین چون TU Delf  دانشگاه خیلی معروف و خوبیه دروس رو به انگلیسی هم ارائه میده شما تونستی به راحتی پیدا کنی چون احتمالا version  انگلیسی هم سایت داره. شما همون مهندسیه مواد یا متالوژی رو در Google Translate به زبون آلمانی یا هلندی پیدا کن. بعد اسم دانشگاه رو با کلمه ای که آلمانی یا هلندیش Google کن احتمالا پیدا کنی. اما بهت بگم که احتمالا Course های این دانشگاه ها هم به زبون هلندی یا آلمانی باشه. بازم با اساتیدشون تماس بگیر اونها بهتر میتونن راهنماییت کنن.
موفق باشی.
ممنون بابت پاسختون
میشه بپرسم چرا گفتین استادا به این ایمیل ها جواب نمیدن؟ پس باید چی کار کنم که جواب بدن؟

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 39 بعدی »