عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-01-2014, 09:32 PM
سلام.

در مورد وضعیت فاند در رشته اقتصاد میخواستم اطلاعاتی کسب کنم

Ph.d
مرسی

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-01-2014, 10:27 PM
(21-01-2014, 09:32 PM)'M0TRIX' نوشته: سلام.
در مورد وضعیت فاند در رشته اقتصاد میخواستم اطلاعاتی کسب کنم
Ph.d
مرسی

متاسفانه من در مورد رشته اقتصاد و وضعیت فاند اطلاعی ندارم. همون طور که در عنوان تاپیک نوشته شده، من در زمینه رشته کامپیوتر می‌تونم راهنمایی کنم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین شاهین
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-01-2014, 05:04 PM
با سلام 
در تاریخ 13 اگوست برای ویزای مهاجرتی از طریق همسرم که گرین کارت داره برای من و پسر دو و نیم ساله ام در انکارا برای امریکا مصاحبه داشتیم افیسر برگه صورتی داد و گفت 1-3 ماه دیگر اسمت را در سایت چک کن و مدارک ناقص که اعم از مدیکالم که فردای اون روز اماده میشد و ترجمه انگلیسی شناسنامه خودت را بیار الان 170 روز می گذره با وجود اینکه در حال حاضر خانه دار هم هستم نمی دونم چرا این پروسه انقدر طولانی شده در ضمن در سایت سیس واشنگتن 2 بار تا به امروز تاریخ وضعیت پرونده ام عوض شده یکبار در نوامبر و یکبار 18 ژانویه ولی در سایت خود سفارت هیچ تغیری نکرده . در ضمن بالای مدارک پزشکی من تاریخ انقضا یکسال را نشان می دهد آیا امکان دارد که با توجه به نزدیک شدن 6 ماه مدیکالم باطل نشود ؟ و لطفا" در سایر موارد هم که ذکر کردم مرا راهنمایی کنید زمان برایم بسیار ازار دهنده شده است .
با سپاس

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-01-2014, 09:42 PM
(23-01-2014, 05:04 PM)'شاهین' نوشته: با سلام 
در تاریخ 13 اگوست برای ویزای مهاجرتی از طریق همسرم که گرین کارت داره برای من و پسر دو و نیم ساله ام در انکارا برای امریکا مصاحبه داشتیم افیسر برگه صورتی داد و گفت 1-3 ماه دیگر اسمت را در سایت چک کن و مدارک ناقص که اعم از مدیکالم که فردای اون روز اماده میشد و ترجمه انگلیسی شناسنامه خودت را بیار الان 170 روز می گذره با وجود اینکه در حال حاضر خانه دار هم هستم نمی دونم چرا این پروسه انقدر طولانی شده در ضمن در سایت سیس واشنگتن 2 بار تا به امروز تاریخ وضعیت پرونده ام عوض شده یکبار در نوامبر و یکبار 18 ژانویه ولی در سایت خود سفارت هیچ تغیری نکرده . در ضمن بالای مدارک پزشکی من تاریخ انقضا یکسال را نشان می دهد آیا امکان دارد که با توجه به نزدیک شدن 6 ماه مدیکالم باطل نشود ؟ و لطفا" در سایر موارد هم که ذکر کردم مرا راهنمایی کنید زمان برایم بسیار ازار دهنده شده است .
با سپاس

طولانی شدن کلیرنس چیز عجیبی نیست و زیاد پیش میاد. کلیرنس گاهی بیشتر از شش ماه هم طول می‌کشه، اما حتما باز چک کنید و حتی بد نیست با سفارت تماس بگیرید و بپرسید که الان مدت خیلی زیادی گذشته و مطمئن بشید که پرونده شما به دلیل دیگه‌ای به تاخیر نیافتاده و فقط منتظر کلیرنس هستند. گاهی پیش میاد که نقص مدارک باعث به تاخیر میافته. البته این موارد نادره و عمدتا همین کلیرنس هست که باعث تاخیر می‌شه، اما بهتره که مطمئن بشید.
در مورد مدیکال هم، در خیلی مواقع اعتبار مدیکال یک ساله است و اگر در مدارک شما یک سال رو نوشتند همون درسته و مدیکال شما بعد از شش ماه معتبر خواهد بود.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین مهربان
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-01-2014, 03:28 AM
Babak گرانقدر وقت به خیر؛ خسته نباشید..

یکی از دوستان یه سئوال داره که خدمت شما بپرسم:
معدل کارشناسیش حدودا 15و40 صدمه" از یه دانشگاه غیر معروف" برای دکترا مستقیم برای آمریکای در نظر داره که اقدام کنه پذیرش "فول فاند یا بورس" بهش میخوره میشه حدودا بفرمایید چند درصد شانس داره؟ و اما وضعیتش؛

تافل200 ؛ gre300 ؛ قسمت AW نمره ۴ ؛ 2مقاله  داخلی ؛1 مقاله خارجی ؛ 2 سال تدریس دروس تخصصی(البته واسه دبیرستان غیر دولتی) ؛ حدود 1سال فعالیت در خدمات کامپیوتری ها..

اگه احتمال پذیرش "فول فاند یا بورس"نداره چیکار کنه که بهش تعلق بگیره؟

**بسیار سپاس گزارم از پاسخگویی شما**

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-01-2014, 06:14 AM
فکر کنم تافل رو ایشون ۱۰۰ شده و اشتباه تایپی بوده که گفتید ۲۰۰. نمره تافل ایشون خوبه، GRE اما متوسطه (البته AW رو خوب شدند). با توجه به این که معدل ایشون بالا نیست و از دانشگاه معروفی فارغ‌التحصیل نشده‌اند، به نظر من شانس پذیرش با فاند ایشون خیلی بالا نیست. برای افزایش شانس، نمره بالای GRE می‌تونه کمک مهمی بکنه. اگر ایشون بتونه نمره‌اش رو به حدود ۳۲۰ برسونه شانس‌شون به مراتب بهتر خواهد شد.
همچنین گرفتن فوق لیسانس از یک دانشگاه شناخته شده ایران با معدل خوب می‌تونه کمک کنه، اما خوب این مساله مشکلات خاص خودش رو هم به همراه داره و ممکنه ایشون نخواهد ۲-۳ سال وقتش رو برای گرفتن فوق لیسانس صرف کنه.

آفلاین مهربان
**
نقل قول

24-01-2014, 02:04 PM
عذر میخوام ؛ چه سابقه کاری امتیاز داره!     سابقه کاری که ایشون دارن  امتیاز محسوب میشه یانه؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-01-2014, 09:59 PM
(24-01-2014, 02:04 PM)'مهربان' نوشته: عذر میخوام ؛ چه سابقه کاری امتیاز داره!     سابقه کاری که ایشون دارن  امتیاز محسوب میشه یانه؟

در کل سابقه کاری و به خصوص سابقه کاری در خارج از امریکا اهمیتش برای گرفتن پذیرش کمه، مگر این که کسی کار تحقیقاتی کرده باشه که اون هم ارزشش با مقالاتی که چاپ کرده ارزیابی می‌شه. تدریس در دانشگاه و غیره هم ممکنه بعدا برای گرفتن TA یک مقدار کمک کنه، اما برای گرفتن پذیرش اون هم خیلی تاثیر زیادی نداره.

آفلاین فلو
**
نقل قول

Lightbulb  27-01-2014, 12:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-01-2014, 12:39 PM توسط فلو.)
خسته نباشید....فرق بین فاند و فول فاند چیه -با فاندی که میدن نمیشه دغدغه مالی نداشت؟مثلا ماهی حدود 2000 دلار در یک شهر متوسط از لحاظ هزینه
و اینکه اوضاع هوش مصنوعی بهتره یا نرم افزار (با اینکه نرم افزاریها خوب هم تعدادشون بیشتره هم شاید بدون تحصیلات آکادمیک هم کار میکنند...) از لحاظ پذیرش _ آینده شغلی_درآمد .
راستی رشته هوش مصنوعی رشته حساس محسوب نمیشه( در گرایش رباتیک) چون مثلا دانشگاه تهران چون ار لحاظ سخت افزاری قویه هوش رو در گرایش رباتیک میگیره ولی شریف نه (پردازش تصویر - یادگیری ماشین - ...) به نظر شما اونجا بیشتر چه چیز هایی از هوش بکار میاد مخصوصا در دره تکنولوژی 

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-01-2014, 01:15 PM
فول فاند اصطلاحی رسمی نیست و تنها در بین دانشجویان به فاندی که همه هزینه‌های شهریه شما رو پوشش بده و بعلاوه بهتون حقوقی که بتونید باهاش زندگی کنید بده گفته می‌شه. همیشه فاندی که به شما تعلق می‌گیره ممکنه «فول فاند» نباشه. مثلا گاهی فقط شهریه رو پوشش می‌ده و هزینه زندگی به عهده خود دانشجو هست. یا گاهی ممکنه فقط قسمتی از شهریه رو پوشش بده و مابقی شهریه و هزینه زندگی به عهده دانشجو باشه.

با فاند کامل می‌شه گفت تقریبا در هر شهری می‌شه به صورت دانشجویی و مجردی زندگی کرد و نیازی به کمک مالی خانواده و غیره نخواهید داشت.
از نظر پذیرش و شغل آینده هم رشته هوش مصنوعی رشته خوبیه و به نظر می‌رسه که کاربردش رو به افزایش باشه. بسیاری از زمینه‌های کاری هوش کاربرد دارند، پردازش تصویر، یادگیری ماشین و گروه‌بندی داده‌ها (classification)، و همچنین آنالیز داده‌ها به خصوص در زمینه Big Data از زمینه‌های پرکاربرد هستند.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... 113 بعدی »

Topic locked