عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA

صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 39 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تماس با اساتید برای گرفتن پذیرش و RA
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-01-2014, 06:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2014, 06:35 PM توسط Torkan.)
بله شانس باقی هست دوست عزیز...اتفاقا بیشتر میشه ولی نه انچنان زیاد...فردی که رزومش رو یه استاد دوست داره ورش میداره و تقریبا هم میدونه که دانشگاه پذیرش میده بهش.
امریکا با توجه به صحبت افراد باتجربه کمیته محوره و مثلا ممکنه یه استاد به شما بگه من ورت داشتم ولی کمیته شما رو رد کنه مثلا به خاطر REQUIREMENT و MINIMUM هاش.
این حرفتون که "کمیته ممکنه پذیرش بده ولی استاد قبول نکنه؟" رو متوجه نشدم؟!
کمیته پذیرش میده بعد شما میرین دنبال استاد دیگه. استاد هیچ دخالتی نمیتونه تو نظر پذیرشی کمیته بذاره.
دقت کنید اینا حکم کلی نیستش و بعضی از اساتید هم تو کمیته هستن.
حتما دیدین خیلی وقتا اساتید میگن رزومت خوبه اپلای کن!
اخه بازم میگم خیلیا همون اول استاد ندارن بعد یه ترم استاد پیدا میکنن. یعنی خودشون رو نشون میدن به اصطلاح خودمونBig Grin
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین alpachino10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-01-2014, 06:39 PM
(14-01-2014, 06:33 PM)'Charming' نوشته: بله شانس باقی هست دوست عزیز...اتفاقا بیشتر میشه ولی نه انچنان زیاد...فردی که رزومش رو یه استاد دوست داره ورش میداره و تقریبا هم میدونه که دانشگاه پذیرش میده بهش.
امریکا با توجه به صحبت افراد باتجربه کمیته محوره و مثلا ممکنه یه استاد به شما بگه من ورت داشتم ولی کمیته شما رو رد کنه مثلا به خاطر REQUIREMENT و MINIMUM هاش.
این حرفتون که "کمیته ممکنه پذیرش بده ولی استاد قبول نکنه؟" رو متوجه نشدم؟!
کمیته پذیرش میده بعد شما میرین دنبال استاد دیگه. استاد هیچ دخالتی نمیتونه تو نظر پذیرشی کمیته بذاره.
دقت کنید اینا حکم کلی نیستش و بعضی از اساتید هم تو کمیته هستن.
حتما دیدین خیلی وقتا اساتید میگن رزومت خوبه اپلای کن!

منظورم این بود که کمیته پذیرش میده ولی استاد میگه نه من این دانشجو رو نمی خوام و مثلا یکی دیگه رو می خوام (چون معمولا ما توی   sop اسم استادایی که دوست داریم باهشون کار کنیم رو میاریم و طبعا کمیته هم این رو لحاظ میکته) . میشه دیگه، نه؟
می بخشید توی پست اول شما گفتید که بعضی دانشگاه ها بعد یک ترم بچه ها میرن دنبال استاد. یعنی واقعا میشه مثلا برای دکترا پذیرش گرفت بدون اینکه اون اول کار استادت مشخص باشه؟ در این صورت تکلیف فاند چی میشه؟!

گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-01-2014, 08:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2014, 08:27 PM توسط Torkan.)
(14-01-2014, 06:39 PM)'alpachino10' نوشته:
منظورم این بود که کمیته پذیرش میده ولی استاد میگه نه من این دانشجو رو نمی خوام و مثلا یکی دیگه رو می خوام (چون معمولا ما توی   sop اسم استادایی که دوست داریم باهشون کار کنیم رو میاریم و طبعا کمیته هم این رو لحاظ میکته) . میشه دیگه، نه؟
می بخشید توی پست اول شما گفتید که بعضی دانشگاه ها بعد یک ترم بچه ها میرن دنبال استاد. یعنی واقعا میشه مثلا برای دکترا پذیرش گرفت بدون اینکه اون اول کار استادت مشخص باشه؟ در این صورت تکلیف فاند چی میشه؟!

اول سوال دوم:
بله چرا نشه؟ اگر اینطور نبود که میگفتن هر کی استاد پیدا نکرد اپلای نکنه. امریکا کشور فرصت هاست و در واقع دانشگاههاش هم به خاطر این عدم محدودیت ها و قید و بند ها معروف شدن. مثلا شما دکترا اپلای کردی امریکا و پذیرش گرفتی و بعد یه ترم استاد پیدا میکنی یا حتی همون طول ترم.
مثلا شما MST اپلای کردین میدونم! شما اگه پذیرش بگیری اگه نتونی از طریق ایمیل اساتید رو قانع کنی میری اونجا و حضوری خیلی راحت میتونی اساتید رو شناسایی و همون اول کار یا تا حداکثر مثلا یه ترم استادت رو انتخاب کنی.
کلا این مسایل قاعده خاصی نداره و دانشگاه به دانشگاه و حتی دانشجو به دانشجو فرق میکنه.
اگه لینک اون دانشگاههایی که مطالعه کرده بودم رو پیدا کنم میذارم میبینی مثلا یکی گفته تا اخر ترم یک برا ارشد باید برا خودت thesis-advisor   انتخاب کنی.
در ضمن مطمین باش دانشگاهی که بخواد دانشجو رو برداره و رزومش چشم گیر باشه پذیرشش رو میده فارغ از اینکه مثلا اون 2 استادی که اسمش رو نوشتی بخوانت یا نه.
در ضمن شما که تو sop نگفتی یا یکی از این 3 استاد یا من نمیام!؟Smile
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2014, 04:00 PM
سلام . من یه مقاله ژورنال دارم که فوریه چاپ می شه؟  به نظر شما من وایسم تا مقاله ام چاپ بشه بعد به استادها ایمیل بزنم یا با همان اکسپت ایمیل بزنم فرقی نداره ؟ چقدر از نظر امتیازی یه مقاله چاپ شده با اکسپت شده فرق داره ؟ چون اگه الان ایمیل بزنم می تونم یه ماه جلوتر جواب استاد ها را دریافت کنم.
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
18-01-2014, 04:06 PM
درود
تقریبا هیچ فرقی با هم ندارند و اعتبار مشابهی در روند اخذ پذیرش و فاند دارند. شما نامه اکسپت را پرینت (pdf) نموده و ضمیمه متن ایمیل خود کنید و به اساتید ایمیل بزنید.

تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین eden
**
نقل قول

21-01-2014, 12:19 AM
سلام،

من دو سه مورد پیش اومده که یه استادی میگه فعلا جا نداره و یه ماه دیگه چک کن مثلا. حالا تو این وضعیت من ایمیل دادم که چشم حتما. حالا به نظرتون باید منتظر بمونم یه اینکه به اساتید دیگه ایمیل بزنم؟ (استاد هم ایرانی هستش)

قبلا یه استاد ایرانی هی گفت بعدا .. بعدا ... بعدا ... دیدم رفت بعد ددلاین Big Grin آخرین ایمیلشم دو کلمه بود! no fund
“Be yourself; everyone else is already taken.”
- Oscar Wilde -

پوزیشن خالی دکتری
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-01-2014, 12:24 AM
(21-01-2014, 12:19 AM)'eden' نوشته: سلام،
من دو سه مورد پیش اومده که یه استادی میگه فعلا جا نداره و یه ماه دیگه چک کن مثلا. حالا تو این وضعیت من ایمیل دادم که چشم حتما. حالا به نظرتون باید منتظر بمونم یه اینکه به اساتید دیگه ایمیل بزنم؟ (استاد هم ایرانی هستش)
قبلا یه استاد ایرانی هی گفت بعدا .. بعدا ... بعدا ... دیدم رفت بعد ددلاین Big Grin آخرین ایمیلشم دو کلمه بود! no fund

درود
ببینید شما جوابتون رو در جمله آخر به زیبایی گفتید.
من قبلا هم گفتم دنیا عوض شده! و دیگه نباید زمان رو از دست داد و انتظار کشید.
شما تا حد امکان و البته با رعایت بعضی مسایل به اساتید دیگر هم ایمیل بزنید تا ببینید چی میشه.
منظورم از بعضی مسایل (مثلا دیگه نیاین واسه 10 تا استاد تو یه دانشکده تو یه روز ایمیل بزنین)...
بااحترام
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
21-01-2014, 12:27 AM
سلام، هیچ موقع به یک استاد بسنده نکن. هر چه تعداد بیشتر شانست بیشتر. به همشون بگو می خوام با شما کار کنم و رو قول هیچ استادی حساب باز نکن به خصوص ایرانی جماعت و تا زمانی که مبلغ فاند در نامه پذیرش یا I20 نیومده کماکان اپلای واسه دانشگاه های دیگه را ادامه بده.
(21-01-2014, 12:19 AM)'eden' نوشته: سلام،

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
21-01-2014, 07:40 AM
به نظر من این موضوع بیشتر برای دانشگاه های مختلف صدق می کنه و شخصا فکر می کنم خیلی جالب نباشه که در یک دپارتمان از یک دانشگاه همزمان برای چند تا از استادهاشون ایمیل بزنید چون در موارد زیادی این استادها با هم ارتباط دارند و ممکنه که متوجه بشن شما برای دو یا چند نفر در اون دپارتمان ایمیل زدین یا حتی ممکنه ایمیل شما رو در صورتی که زمینه کاریتون به استاد دیگری مرتبط تر باشه برای اونها فوروارد کنند. از این نظر بهتره مثلا ابتدا برای یک استاد بفرستید و بعد از 3-2 هفته اگر جواب ندادند یا جواب منفی دادند به استاد دوم در همون دانشگاه ایمیل بزنید. با توجه به اینکه هر فرد ممکنه برای چندین دانشگاه اپلای کنه از این نظر این 3-2 هفته خیلی زمان زیادی نیست چون در این مدت میشه با استادهای دانشگاه های دیگه در ارتباط بود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین y.azizi
**
نقل قول

25-01-2014, 06:58 PM
سلام بچه ها.
آقا من بیش از 10 دانشگاه Top 50 و 4 دانشگاه بین رنک 50 و 100 اپلای کردم. همه ش هم آمریکا. اکثراً ددلاین هاشون 15 دسامبر بود.
این روزها میبینم که خیلی از بچه ها مصاحبه های اسکایپ دارن یا از اساتید جواب میگیرن. ولی من ایمیل هام اکثرا جواب داده نمیشه توسط اساتید و طبیعتا مصاحبه اسکایپ هم نداشتم. البت وبسایتم رو که چک میکنم نشون میده که اساتید مربوطه وبسایت منو چک میکنن. مخصوصا تو روزهایی که به اساتید ایمیل جدید میزنم.
حالا میخواستم ببینم که مشکل کار کجاست؟ آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدیم؟ من 3 ماه کامل کارهای اپلای به 14 دانشگاه رو انجام دادم. الان مثلا دارم استراحت میکنم یه کم. آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم؟ البته میخام به استادها باز هم ایمیل بدم که بگم من اپلای کردم و شرایط تحصیلی و غیره م اینه.
البته بیشتر دانشگاه هایی که اپلای کردم رنک بالا هستن که کمیته بیس محسوب میشن. شاید دلیلش این باشه که دعوت به مصاحبه اسکایپ نداشتم تا به حال. نمیدونم.
اصلا مگه الان فصل بررسی مقدماتی مدارک نیست؟ مصاحبه اسکایپ تو این روزهای ژانویه دیگه چه صیغه ایه؟ یه کم زود نیست؟ یا وقتش همین روزاس؟
نظر شما چیه نسبت به این اوضاع؟
ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (39): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 39 بعدی »