عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک زبان لازم برای پذیرش از آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-12-2013, 09:48 AM
(27-12-2013, 11:02 PM)'aryangolden' نوشته: یه سوال نسبتا ساده
از کجا بفهمیم زبان آموزشیشون انگلیسیه یا آلمانی
خصوصا برای دکترا منظورم هست

بالای 90% از دوره های دکتری در المان به زبان انگلیسیه، در ضمن در وب سایت daad یک گزینه در انتهای جستجوی شما قرار داره بنام Instruction Lang که جلوش به english  یا german/ Deutsch اشاره شده است. اما باز هم تاکید میکنم در رشته های پرطرفدار همگی به انگلیسی ارائه میشه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sepidehnm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-12-2013, 03:55 PM
سلام.من سال آخر کارشناسی ارشد مهندسی شیمی هستم قصد دارم واسه دکترا برای آلمان اقدام کنم.زبان آلمانی در حد صفرم و تازه می خوام شروع کنم.باتوجه به اینکه دانشجو هستم در طول هفته نمیتونم کلاس برم کسی کلاس فشرده برای جمعه ها سراغ داره که یه سال بشه آلمانی رو یاد گرفت.استعداد زبانم بد نیست انگلیسی و اسپانیایی هم بلدم.کلا در عرض یک سال میشه به میزان مورد نظر برای گرفتن پذیرش رسید؟ 
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-12-2013, 04:03 PM
(29-12-2013, 03:55 PM)'sepidehnm' نوشته: سلام.من سال آخر کارشناسی ارشد مهندسی شیمی هستم قصد دارم واسه دکترا برای آلمان اقدام کنم.زبان آلمانی در حد صفرم و تازه می خوام شروع کنم.باتوجه به اینکه دانشجو هستم در طول هفته نمیتونم کلاس برم کسی کلاس فشرده برای جمعه ها سراغ داره که یه سال بشه آلمانی رو یاد گرفت.استعداد زبانم بد نیست انگلیسی و اسپانیایی هم بلدم.کلا در عرض یک سال میشه به میزان مورد نظر برای گرفتن پذیرش رسید؟ 

البته  شايد اطلاع داشته باشين كه نيازي نيست آلماني رو ياد بگيرين اينجا و تقريبا در اكثر دانشگاه ها كارتون با انگليسي راه مي افته!
نقل قول  

آفلاین رها جون
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2014, 08:38 PM
در فرم راهنمای اقامت برای دانشجویان دکترا به طور واضح نوشته شده که در صورتی که استاد راهنما در دعوت نامه خود رضایت خود را از سطح زبان شما اعلام کند، میتوان از مدرک زبان صزف نظر کرد.
به نظر شما من میتوانم از این شرایط استفاده کنم و مشکلی برای گرفتن ویزا برام پیش نیاد؟

فایل‌های پیوست
.pdf   VisaDauerMBDL.pdf (اندازه 127.63 KB / تعداد دانلود: 19)
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

13-01-2014, 02:43 PM
(12-01-2014, 08:38 PM)'رها جون' نوشته: در فرم راهنمای اقامت برای دانشجویان دکترا به طور واضح نوشته شده که در صورتی که استاد راهنما در دعوت نامه خود رضایت خود را از سطح زبان شما اعلام کند، میتوان از مدرک زبان صزف نظر کرد.
به نظر شما من میتوانم از این شرایط استفاده کنم و مشکلی برای گرفتن ویزا برام پیش نیاد؟

بله دوست عزیز، صحبت شما تایید میشه و مشکلی ندارید! اگر سوپروایزر تایید کنه با ارسال نامه ای به سفارت ایران این موضوع حل میشه. از قبل هم دوستان این مورد رو داشتن که رفع شد.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین baran
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-01-2014, 03:32 PM
سلام
يعني ميشه بدون مدرک زبان برای برای دکترا در آلمان اپلای  کرد؟  و در صورت تایید استاد برای ویزا نیز اقدام کرد؟؟!!
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

15-05-2014, 03:54 PM
اگر در دوره ای که به زبان انگلیسی ارائه میشه پذیرفته بشم برای اخذ ویزا فقط باید مدرک برای زبان انگلیسی ارائه بدم، درسته؟ دیگه نیازی به ارائه مدرک برای زبان آلمانی برای گرفتن ویزا که نیست؟ آیا سفارت مینیمم خاصی برای نمره زبان انگلیسی هم داره؟ 
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-05-2014, 04:12 PM
(13-01-2014, 03:32 PM)baran نوشته: سلام
يعني ميشه بدون مدرک زبان برای برای دکترا در آلمان اپلای  کرد؟  و در صورت تایید استاد برای ویزا نیز اقدام کرد؟؟!!

سلام، فکر نمیکنم. در هر صورت شما باید مدرکی برای مهارت زبان ارایه بدین.

(15-05-2014, 03:54 PM)butterfly نوشته: اگر در دوره ای که به زبان انگلیسی ارائه میشه پذیرفته بشم برای اخذ ویزا فقط باید مدرک برای زبان انگلیسی ارائه بدم، درسته؟ دیگه نیازی به ارائه مدرک برای زبان آلمانی برای گرفتن ویزا که نیست؟ آیا سفارت مینیمم خاصی برای نمره زبان انگلیسی هم داره؟ 

بله. اگر کورس تون به زبان انگلیسی باشه سفارت فقط مدرک انگلیسی میخاد ازتون ولی ممکنه بپرسن که آلمانی هم بلدین یا نه و اگر بگید آره ممکنه سوال هم ازتون بپرسن.
سفارت معمولا کاری به مینیمم زبان نداره.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین k24
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

12-07-2014, 08:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-07-2014, 08:31 PM توسط k24.)
درود بر دوستان

من مدرک B1 دارم ولی با کارنامه ی 4 برگی. بار اول که امتحان دادم Hören رو 57 شدم و مابقی رو پاس کردم. یک ماه بعد هم دوباره Hören رو امتحان دادم و 73 شدم. حالا که کارنامه ی زبانم 4 برگی شده امکانش هست که سفارت ضعیف حسابم کنه و یک امتیاز منفی برام حساب بشه؟

ضمن اینکه میانگین 4تا مهارتهم 80 هستش.

ممنون.....
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-07-2014, 09:04 PM
(12-07-2014, 08:30 PM)'k24' نوشته: درود بر دوستان
من مدرک B1 دارم ولی با کارنامه ی 4 برگی. بار اول که امتحان دادم Hören رو 57 شدم و مابقی رو پاس کردم. یک ماه بعد هم دوباره Hören رو امتحان دادم و 73 شدم. حالا که کارنامه ی زبانم 4 برگی شده امکانش هست که سفارت ضعیف حسابم کنه و یک امتیاز منفی برام حساب بشه؟
ضمن اینکه میانگین 4تا مهارتهم 80 هستش.
ممنون.....

سفارت کاری به مهارت و نمره کسب شده در اون نداره و اینکه چهار برگیه یا 10 برگی!!! تنها نمره و مهارت اورال شما که مدرک B1 رو تایید میکنه. مهمه. و اینکه از صادره از موسسه گوته یا OKF باشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »