عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن SOP

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 6 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
منابع و رهنمودهای مهم برای نوشتن SOP
آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-01-2014, 04:13 PM
اگه از یک یا دوتا از جمله های یه SOP استفاده کنیم بازم Plagiarism  محسوب میشه؟ برای این واژه دقیقا چه حدودی هست؟ منظورم اینه که ایا با جایگزین کردن مترادف های یکی دو تا واژه تو یه جمله مشکل برظرف میشه؟
(10-01-2014, 03:39 PM)'Leopold' نوشته: بعضی از دانشگاه ها از نرم افزار Turnitin استفاده می کنند که Plagiarism تشخیص میده. سعی کنین خودتون بنویسید یا اگه واقعا واستون سخته نمونه هایی که دوستانتون دارن (نه نمونه هایی که در اینترنت هست) رو به فارسی ترجمه کنید پس از چند روز مجددا فارسی به انگلیسی برگردونید به اصطلاح Paraphrase کنید. 

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
10-01-2014, 07:52 PM
یک یا دو تا جمله که اشکال نداره. بیشتر منظور اینه که یک پاراگراف کپی و پیست نشه. فکر میکنم نرم افزار درصد تعیین میکنه که چقدرش از جاهای دیگه برداشت شده و از یک حدی بیشتر باشه ممکنه مدارک بررسی نشه یا درصد تکرار بودن ضمیمه sop کنن که قراره استاد بخونه (فقط شنیدم). واسه اینکار میتونید علاوه بر استفاده از مترادف واژه ها، ساختار جملات هم تغییر بدید. ولی در کل توصیه میشه که از sop دیگران استفاده نشه.
(10-01-2014, 04:13 PM)'butterfly' نوشته: اگه از یک یا دوتا از جمله های یه SOP استفاده کنیم بازم Plagiarism  محسوب میشه؟ برای این واژه دقیقا چه حدودی هست؟ منظورم اینه که ایا با جایگزین کردن مترادف های یکی دو تا واژه تو یه جمله مشکل برظرف میشه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 12
11-01-2014, 12:35 PM
(10-01-2014, 04:13 PM)'butterfly' نوشته: اگه از یک یا دوتا از جمله های یه SOP استفاده کنیم بازم Plagiarism  محسوب میشه؟ برای این واژه دقیقا چه حدودی هست؟ منظورم اینه که ایا با جایگزین کردن مترادف های یکی دو تا واژه تو یه جمله مشکل برظرف میشه؟

اين لينك رو هم امتحان كنيد. خيلي دقيق نيست ولي با شيوه بررسي اين نوع نرم افزارها بيشتر آشنا مي شيد.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین amirteimour
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-01-2014, 11:35 PM
پس این توری  که شما میگید واسه هر دانشگا باید یه جور بنویسیم. اخه تو متن باید بگیم چرا این دانشگاهو انتخاب کردیم دیگه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-01-2014, 11:53 PM
(13-01-2014, 11:35 PM)'amirteimour' نوشته: پس این توری  که شما میگید واسه هر دانشگا باید یه جور بنویسیم. اخه تو متن باید بگیم چرا این دانشگاهو انتخاب کردیم دیگه

خیر دوست عزیز به هیچ وجه لازم نیست.
منظور کلی بحث های قبلی این بود که از sop فرد دیگه ای استفاده نشه اگر هم بشه کلمات مهم رو عوض کنید هر چند دانشگاهها انچنان هم حساس نیستند...درسته sop خیلی مهمه ولی به نظر من واسه سفارت مهمتره تا دانشگاه!
اگر میتونید که چه خوب واسه هر دانشگاه متفاوت بنویسید ولی اصلا لازم به این کار نیست...فقط کمی متن رو عوض کنید و تمام نکردیدهم بازم میگم مهم نیست.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین spring64
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

07-06-2014, 04:07 PM
دوستان سلام. اگر بخوایم در آزمایشگاه یک استاد و کلا با یک استاد از ابتدا کار کنیم (گرایش من اینطوری هست) آیا میشه sop رو از ابتدا تا انتها تخصصی بنویسیم؟ منظورم این هست که مثلا در یک دپارتمانی، چند پروگرم وجود داره، اما بر فرض مثال لااقل در مورد رشته و گرایش من که اینطوریه، من باید با یک استاد به توافق برسم و نه با سایر اساتید در اون پروگرم. چون گرایش و کار اون ها اصلااا ارتباطی به کار من نداره. منتها اسامی این چند استاد رو در یک عنوان کلی (یک پروگرم) در سایت بعصی از دانشگاه ها معرفی کرده اند. به عبارت دیگه، اگر sop رو طوری بنویسیم که یک گرایش خاص رو بیشتر تحت الشعاع قرار نده، آیا کمیته ی پذیرش شاکی نمیشن؟!! که چرا لااقل در ابتدای sop کلی تر ننوشتم و به حوزه های کاری سایر اساتید پروگرم اشاره نکردم؟ آخه واقعا امکانش نیست و با اینکه این ها تحت یک پروگرم معرفی میشن، اما کارشون بسیار متفاوته.
من اشرافی به قضیه ی پروگرم در سایر رشته ها ندارم ولی لااقل برای من زیست شناسی که اینطوری هست.

♬If you're going to San Francisco, Be sure to wear some flowers in your hair♬
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 12
09-06-2014, 10:33 AM
(07-06-2014, 04:07 PM)'spring64' نوشته: دوستان سلام. اگر بخوایم در آزمایشگاه یک استاد و کلا با یک استاد از ابتدا کار کنیم (گرایش من اینطوری هست) آیا میشه sop رو از ابتدا تا انتها تخصصی بنویسیم؟ منظورم این هست که مثلا در یک دپارتمانی، چند پروگرم وجود داره، اما بر فرض مثال لااقل در مورد رشته و گرایش من که اینطوریه، من باید با یک استاد به توافق برسم و نه با سایر اساتید در اون پروگرم. چون گرایش و کار اون ها اصلااا ارتباطی به کار من نداره. منتها اسامی این چند استاد رو در یک عنوان کلی (یک پروگرم) در سایت بعصی از دانشگاه ها معرفی کرده اند. به عبارت دیگه، اگر sop رو طوری بنویسیم که یک گرایش خاص رو بیشتر تحت الشعاع قرار نده، آیا کمیته ی پذیرش شاکی نمیشن؟!! که چرا لااقل در ابتدای sop کلی تر ننوشتم و به حوزه های کاری سایر اساتید پروگرم اشاره نکردم؟ آخه واقعا امکانش نیست و با اینکه این ها تحت یک پروگرم معرفی میشن، اما کارشون بسیار متفاوته.
من اشرافی به قضیه ی پروگرم در سایر رشته ها ندارم ولی لااقل برای من زیست شناسی که اینطوری هست.

اگر sop خواسته شده جدا از personal statement نباشه اولش مطالب عمومي درباره خودتون خواهد بود و اينكه چطور به اينجا رسيديد. نشون دادن مسير حركت مورد نظرتون در قسمتي كه مربوط به اهداف آينده باشه مشكلي نخواهد داشت. لازم نيست چون مثلا تو پروگرم اساتيد فيزيولوژي گياهي حضور دارند متنتون رو از سيستماتيك خارج كنيد يا برعكس. ولي خيلي دقت كنيد كه حتما با يك استاد و زمينه كاريش تطبيق داشته باشه در غير اين صورت ممكن از اين مورد در رد كردن شما استفاده كنن و بگن اصلا علايقتون در دپارتمان ما نيست. سعي هم كنيد با استاد مورد نظر از قبل ارتباط برقرار كنيد.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Glee
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 13
17-12-2014, 11:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-12-2014, 11:45 PM توسط Glee.)
این مطلب رو تو quara می خوندم به نظرم جالب بود (نظر یک استاد دانشگاه UC در مورد SOP):
Professor in CS at UC
Let me add a different point of view.  I've been a professor for 10 years, and have looked through hundreds of SOPs every year as part of grad admissions for our CS department.
OK, this is going to be slightly disappointing to some of you, but at least my personal view is that, with the exception of a couple of points which I'll mention below, in general, the SOP just doesn't matter.  You have to realize we admissions committees look through hundreds of these. So everyone will have some version of "I found my first PC when I was 4 years old and fell in love..." story.  It's cool, and it means a lot to many of the applicants, but it doesn't do much to help their case for why THEY should be admitted over the other hundreds of students in the pool.  So yes, do NOT make grammatical errors, do not say inane things that reflect *negatively*.  But beyond that, most SOPs will do little to hurt or help your application.

Now let me get to the exceptions. Yes, there are ways to stand out amongst the piles and piles of applications and make a faculty member remember you. How?  Simple: talk research.  The best way to convince the admissions committee you're ready for a phd is to talk research. Tell us your ideas, what's your vision for your area, what big inevitable trends do you see in the future, and how do you capitalize on them? What are hard problems you've already tried to tackle, and how did you succeed/fail?  This is where an applicant can show that they have the clarity of thought to think hard about a real problem, and show the reasoning skills (and intuition for identifying tricky or interesting problems).

I'm always excited by the rare applicant who clearly has thought through a research area, and has some ideas and real thoughts about problems he/she wants to tackle. It's fine if the ideas are not likely to succeed, or if the thoughts are not realistic for current research. What matters is that the student showed their logical reasoning skills, and their passion for research at the same time.
نقل قول  

آفلاین ACU
**
نقل قول

23-12-2014, 01:08 AM
دوستان سوالاتی مثل دو سوال زیر رو چطوری در SOP/Motivation Letter بهش میشه جواب خوبی داد؟How does your previous studies support studying in this programme?What are your expectations from this programme?
نقل قول  

آفلاین bluen
**
نقل قول

12-01-2015, 03:01 PM

سلام دوستان
من می خوام در بخشی از SOP درباره همکاری استاد راهنمام و با دانشگاه های تاپ آلمانی حرف بزنم و بگم که این تعاملات به من کمک کرد که شناخت بهتری از پژوهشهای به روز داشته باشم و...
و تهش به این نتیجه برسم که این همکاری ها به من کمک کرد که مهارتهای تحلیل مسایل مهندسی و مثلا نرم افزاری من خیلی ارتقا
پیدا کنه و دید بهتری نست به ریسرچ داشته باشم. و در واقع بیم یک ارتباط بین تجربیات مستر و دکترای پیش رو بیان کنم.
و پی نوشت اینکه استاد راهنمام الان ونجا استاد مدعو و من می خام از این موضوعات بهره برداری سالم و مثبت کنم.
چی بنویسم به نظرتون
مرسی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 20-05-2025، 05:43 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی