عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فنلاند تحصیل در فنلاند پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از فنلاند در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین tannazjhn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-12-2013, 12:20 PM
(24-12-2013, 10:20 PM)'saaaaam' نوشته:

دوست خوب نمره زبان شما که کافی هست برای ارشد ددلاین معمولا از اوایل ژانویه شروع تا اواخر فوزیه می باشد و شما از طریق سایت دانشگاه ها می توانید اطلاعات مفید بدست بیاورید فقط در مورد بورسیه شهریه در فنلاند وجود دارد که عموما به همه داوطلبان می دهند ولی بورس هزینه زندگی ندارند و شما بین ماهی 400 تا 500 یورو حساب کنید که هزینه داشته باشید

سلام
ضمن تشکر می خواستم بپرسم شما می دونید کدوم کشور اروپایی برای هزینه زندگی در طول ارشد بورسیه می ده؟
کاه بودن ننگ است/کاه بودن ننگ است ،‌کوه می باید بود ./هان ای کوه بلند ، ای سراپا همه بند/از تواین تجربه آموخته ام ،/که نلرزد دلم از غرش ارابه سنگین زمان/و/هراسی ندهم راه به دل از طوفان/کاه بودن ننگ است/کوه می باید بود/کوه .... می باید بود.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
25-12-2013, 12:32 PM
(25-12-2013, 12:20 PM)'tannazjhn' نوشته:
سلام
ضمن تشکر می خواستم بپرسم شما می دونید کدوم کشور اروپایی برای هزینه زندگی در طول ارشد بورسیه می ده؟

معمولا بورسي به دانشجوهاي ارشد تعلق نميگيره.مگر اينكه بتونين بورسه اتحاديه  اروپا(اراسموس) رو بگيرين كه خيلي كار سختي هست!
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-01-2014, 06:44 AM
(25-12-2013, 12:20 PM)tannazjhn نوشته:
سلام

تعدادی از دانشگاه های هلند و ایتالیا و اسپانیا هستند که بورس مستر می دهند البته مثلا ایتالیا باید به زبان خودشون تحصیل کنی تا بورس بدن و یا اسپانیا دوره های مستر پیوسته با دکتری بورس می دهند که البنه من رقابت را شدید می بینم
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین stifler
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-01-2014, 04:11 PM
درود.

بنده کاردانی پیوسته (نرم افزار) رو از دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 13 به پایان رسوندم.

الان هم برای همین بهمن ماه از ازاد یا یکی از غیرانتقاعی ها دارم پذیرش میگیرم (کارشناسی ناپیوسته).

حداقل معدل کارشناسی ناپیوسته چند بیارم که برای پذیرش ارشد فنلاند خیالم راحت باشه ؟

+ تافل هم که برای 105 تا 110 برای دوسال دارم برنامه ریزی میکنم ، بلکه جبران معدل شه [img]images/smilies/cry.gif[/img]

( با اوضاع کاردانی ، فک کنم معدل کارشناسی دسته کم 18 به بالا باید باشه [img]images/smilies/confused.gif[/img])
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

15-01-2014, 04:49 AM
(13-01-2014, 04:11 PM)'stifler' نوشته: درود.
بنده کاردانی پیوسته (نرم افزار) رو از دانشگاه دولتی شهرستان با معدل 13 به پایان رسوندم.
الان هم برای همین بهمن ماه از ازاد یا یکی از غیرانتقاعی ها دارم پذیرش میگیرم (کارشناسی ناپیوسته).
حداقل معدل کارشناسی ناپیوسته چند بیارم که برای پذیرش ارشد فنلاند خیالم راحت باشه ؟
+ تافل هم که برای 105 تا 110 برای دوسال دارم برنامه ریزی میکنم ، بلکه جبران معدل شه [img]images/smilies/cry.gif[/img]
( با اوضاع کاردانی ، فک کنم معدل کارشناسی دسته کم 18 به بالا باید باشه [img]images/smilies/confused.gif[/img])

دوست عزیز!
کلا اینطور فکر کردن اشتباه هست!!   
نه شرط معدلی برای شما وجود داره و نه نمره ی زبان اصولا میتونه معدل رو جبران کنه...   
کلا باید سعی کنید تا اونجا که میشه معدلتون رو بالا ببرید...  هر چی بالاتر شانستون بیشتر...   
اینطوری نیست که از یه معدلی به بالاتر حتما بشه و از یه معدلی پایینتر اصلا نشه..  صفر و یک نیست...   و اینکه کاردانی و کارشناسیتون جدا بوده رو هم میتونین توضیح بدین و از این قضیه به عنوان یه فرصت استفاده کنید...
بهترین کاری که الان میتونید بکنید اینه که تا اونجا که میتونید درس بخونید و معدلتون رو بالا نگه دارید و آروم آروم پروسه ی اپلای رو کامل یاد بگیرید...   در کنار این قضیه کلا رزومه علمیِ خوب کمک میکنه پس هر کاری که به رزومه ی علمیتون کمک میکنه هم باید جزو برنامه هاتون باشه...  مخصوصا پروژه های تحقیقاتی..
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین stifler
**
نقل قول

15-01-2014, 12:18 PM
(15-01-2014, 04:49 AM)'spt' نوشته:
...   و اینکه کاردانی و کارشناسیتون جدا بوده رو هم میتونین توضیح بدین و از این قضیه به عنوان یه فرصت استفاده کنید...

کاردانی و کارشناسی رو چجوری میتونم توضیح بدم ؟ فرصت منظورتون همون معدل هستش ؟ 
نقل قول  

آفلاین P.E
**
نقل قول

15-01-2014, 01:03 PM
(15-01-2014, 12:18 PM)'stifler' نوشته:
کاردانی و کارشناسی رو چجوری میتونم توضیح بدم ؟ فرصت منظورتون همون معدل هستش ؟ 

سلام،
کاردانی و کارشناسی ناپیوسته را قبول دارند فقط کافیه اشاره کنید دوسال associate's degree و دو سال هم کارشناسی (اگه خواستین میتونید بگید ناپیوسته) خوندید که با هم میشه 4 سال کامل. لازم نیست که خیلی توضیح بدید.
موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین Scarlet0
**
نقل قول

15-01-2014, 04:16 PM
سلام دوستان.من دارم از طریق Finland university admissions اپلای میکنم. تو فرمش یه جا نوشته اسم مدرکتونو به زبان اوریجینال بنویسید.حالا من نمیدونم یعنی باید به فارسی بنویسم کارشناسی؟!!! یه سوال دیگه تو فرمش نوشته اپلای شما بر اساس مدرک دانشگاهیتونه ولی اطلاعات دبیرستانیم رو هم خواسته حالا من باید مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیم رو هم ترجمه کنم بفرستم؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

15-01-2014, 05:03 PM
(15-01-2014, 04:08 PM)'Scarlet0' نوشته: سلام دوستان.من دارم از طریق Finland university admissions اپلای میکنم. تو فرمش یه جا نوشته اسم مدرکتونو به زبان اوریجینال بنویسید.حالا من نمیدونم یعنی باید به فارسی بنویسم کارشناسی؟!!! یه سوال دیگه تو فرمش نوشته اپلای شما بر اساس مدرک دانشگاهیتونه ولی اطلاعات دبیرستانیم رو هم خواسته حالا من باید مدارک دیپلم و پیش دانشگاهیم رو هم ترجمه کنم بفرستم؟

سلام
دوست خوبم منظور این است که با حروف انگلیسی بنویسی Karshenasi و یا Karshenasi Arshad 
در مورد قسمت دوم سوال شما نه نیازی نیست به ترجمه فقط بنویسید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین Scarlet0
**
نقل قول

15-01-2014, 06:58 PM
مرسی saaaam عزیز از پاسخت. یعنی به طور کلی برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس احتیاجی به فرستادن مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی نیست و فقط فرستادن مدرک لیسانس کافیه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 22 بعدی »