عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-12-2013, 11:48 PM
سلام، ممنون میشم از دوستانی که تنها یک بار امتحان GRE کاغذی دادن یک عکس از پروفایلشون بگیرن و اینجا آپلود کنن (پس از حذف نمرات و مشخصات شون با نرم افزار paint و ...). میخوام واسه یک دانشگاهی اپلای کنم و گفته که آپلود نمره GRE کفایت میکنه. من چون پارسال هم امتحان دادم و نمره امسالم بهتر از پارسال شده میخوام تغییراتی در فایلی که میفرستم بدم تا فقط نمره امسالم واسشون فرستاده بشه و معلوم نشه که پارسال هم امتحان دادم (میخوام ساختار کارنامم مشابه کارنامه کسی باشه که فقط یک بار امتحان GRE داده). ممنونم 
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Astro
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-12-2013, 01:47 AM
(23-12-2013, 11:48 PM)'Leopold' نوشته: سلام، ممنون میشم از دوستانی که تنها یک بار امتحان GRE کاغذی دادن یک عکس از پروفایلشون بگیرن و اینجا آپلود کنن (پس از حذف نمرات و مشخصات شون با نرم افزار paint و ...). میخوام واسه یک دانشگاهی اپلای کنم و گفته که آپلود نمره GRE کفایت میکنه. من چون پارسال هم امتحان دادم و نمره امسالم بهتر از پارسال شده میخوام تغییراتی در فایلی که میفرستم بدم تا فقط نمره امسالم واسشون فرستاده بشه و معلوم نشه که پارسال هم امتحان دادم (میخوام ساختار کارنامم مشابه کارنامه کسی باشه که فقط یک بار امتحان GRE داده). ممنونم 

Leopold عزیز. امیدوارم منظورت رو درست متوجه شده باشم. من یک اسکرین شات گرفتم و جای اطلاعات شخصی رو خالی گذاشتم. [img]images/smilies/smile.gif[/img] احتمالا کسی که چند بار امتحان میده، به ازای هر بار، تنها یک سطر به ریپورتش اضافه میشه، همین!

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین hadipedia89
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-12-2013, 01:21 AM
با سلام خدمت دوستان. چند سوال داشتم
برای اولین بار میخوام GRE بدم، 1-ایا در پروفایل ثبت نامی حتما باید اسم دانشگاهی قید بشه؟ من فقط میخوام امتحان بدم و ببینم نمرم چطور میشه. 2- هر داوطلب چند ریپورت رایگان داره؟ 3- هزینه هر ریپورت اضافه که نیاز باشه چقدر هستش؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-12-2013, 01:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-12-2013, 01:45 AM توسط Leopold.)
1- خیر، 2- 4 تا، 3- 25$

(26-12-2013, 01:21 AM)'hadipedia89' نوشته: با سلام خدمت دوستان. چند سوال داشتم
برای اولین بار میخوام GRE بدم، 1-ایا در پروفایل ثبت نامی حتما باید اسم دانشگاهی قید بشه؟ من فقط میخوام امتحان بدم و ببینم نمرم چطور میشه. 2- هر داوطلب چند ریپورت رایگان داره؟ 3- هزینه هر ریپورت اضافه که نیاز باشه چقدر هستش؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین hadipedia89
**
نقل قول

04-01-2014, 02:49 AM
با سلام مجدد و خسته نباشید
در سایت ETSنوشته شده که در روز امتحان اسامی دانشگاههایی که نمره شما قراره گزارش بشه رو مشخص میکنید. ایا این کار اجباریه؟ چون من هنوز تصمیم قطعی در مورد اینکه کجا بخوام اپلای کنم نگرفتم و قراره سال دیگه این کارو بکنم. فقط میخوام ببینم چه نمره ای میگیرم. احیانا اگر نمره خوبی ار آب دراومد امکانش هست که برای سال آینده اون 4 جایی که میگه رو رزرو کنم؟یعنی نمره امسالو سال دیگه واسه دانشگاههایی که انتخاب میکنم ریپورت کنن
نقل قول  

آفلاین mj.morshed
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-01-2014, 02:55 AM
(04-01-2014, 02:49 AM)'hadipedia89' نوشته: با سلام مجدد و خسته نباشید
در سایت ETSنوشته شده که در روز امتحان اسامی دانشگاههایی که نمره شما قراره گزارش بشه رو مشخص میکنید. ایا این کار اجباریه؟ چون من هنوز تصمیم قطعی در مورد اینکه کجا بخوام اپلای کنم نگرفتم و قراره سال دیگه این کارو بکنم. فقط میخوام ببینم چه نمره ای میگیرم. احیانا اگر نمره خوبی ار آب دراومد امکانش هست که برای سال آینده اون 4 جایی که میگه رو رزرو کنم؟یعنی نمره امسالو سال دیگه واسه دانشگاههایی که انتخاب میکنم ریپورت کنن

دوست عزیز
شما می توانید دانشگاههایی را که می خوای اپلای کنی از الان مشخص و نمراتو بفرستی که 100 درصد اجباری نیست. این ایتم واسه اینه که شما می توتی رایگان به 4 دانشگاه ریپورت کنی در حال حاضر. و اما سوال دوم. نمره شما واسه 5 سال اعتبار داره و نیازی به رزرو نیست. اگه نمرات خوب بودن  می تونی سال دیگه ریپورت کنی
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
04-01-2014, 05:37 AM
(04-01-2014, 02:49 AM)'hadipedia89' نوشته: با سلام مجدد و خسته نباشید

همونطور که mj.morshed هم گفتن شما تا زمانی که نمره تون اعتبار داره یعنی ۵ سال هروقت بخواید می تونید درخواست ریپورت کنید. فقط حواستون باشه اون ۴ تا ریپورت موقع امتحان رایگان هست و از نظر زمانی هم تقریبا هم زمان با خودتون به دست دانشگاه مقصد می رسه. برای ریپورت های بعدی باید هزینه پرداخت کنید و حدود دو هفته هم زمان در نظر بگیرید تا به دست دانشگاه برسه.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

20-02-2014, 11:02 AM
سلام . آیا میشه بعد از اینکه  آزمون تافل یا جی آر ای  رو دادیم دانشگاههایی رو که می خواهیم برای اونها کارنامه مون رو بفرستیم مشخص کنیم؟ چون ممکنه در امتحان نمره خوبی نگیریم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
Brick  20-02-2014, 02:47 PM
(20-02-2014, 11:02 AM)'giga' نوشته: سلام . آیا میشه بعد از اینکه  آزمون تافل یا جی آر ای  رو دادیم دانشگاههایی رو که می خواهیم برای اونها کارنامه مون رو بفرستیم مشخص کنیم؟ چون ممکنه در امتحان نمره خوبی نگیریم.

سلام
هرکدوم از این آزمونها 4 گزارش رایگان دارند که فقط اگر از قبل کدها رو وارد کرده باشید ازش بهره مند میشید وگرنه باید برای هر ریپورت مبلغی رو بپردازید که میشه اینکارو از طریق کارت اعتباری خودتون یا شرکتهای خدماتی انجام بدین، مثلا ریپورت iBT (تافل اینترنی): ۵۶,۸۱۷ ریپورت GRE (جی آر ای): ۷۸,۹۱۳ به تومان.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

21-02-2014, 12:21 AM
حالا اگه کد ها رو وارد کرده باشیم  بعد از آزمون میشه بخواهیم گزارش رو ارسال نکنند؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 21 بعدی »