عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی
آفلاین Pouyan.B
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-10-2013, 02:05 PM
متشکرم، 1) ذکر کنم حتی اگه معدلم پایین باشه؟ چون من به دلیل عدم علاقه ترم به ترم معدلم پایین اومد.
2) اگه مدرک کاردانیمو بفرستم لازمه که دیپلم و پیش رو هم بفرستم؟ ( چون حس می کنم اگه اونارو نفرستم شانسم پایین میاد چون معدل دیپلو و پیش ریاضیم خیلی خوبه ) 
نقل قول  

آفلاین hanie
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-12-2013, 09:56 PM
سلام من پیش دانشگاهی هستم معدل دیپلمم 17 است و ایلتس هم 6.5 ایا شانسی برای بورس از دانشگاه های کانادا دارم ؟؟
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-12-2013, 11:09 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2013, 11:11 PM توسط M1KE.)
در کل هر چه سطح تحصیلات شما بالاتر باشه احتمال اینکه کمک هزینه به یکی از شکل های دستیار پژوهشی یا حل تمرین یا دیگر شکل های کمک هزینه رو بگیرید بیشتر خواهد شد. همین طور هر چه به سمت دانشگاه هایی که رتبه بدتری دارند بروید شانس پذیرش گرفتنتون بیشتر خواهد شد. از این جهت برای دوره های کارشناسی شانس گرفتن کمک هزینه کمتر هست ولی به هر حال غیر ممکن هم نیست. در کل به نظرم اگر علاقه دارید تلاش خودتون رو بکنید و زبان خودتون رو هم بهبود بدین که شانس تون بیشتر باشه ولی به موازات این تلاش در صورتی که موفق نشدید پذیرش و/یا کمک هزینه بگیرید، دست کم در رشته ای که دوست دارید در ایران کارشناسی بخونید که برای تحصیلات بالاتر بتونید دوباره اقدام کنید.
(11-12-2013, 09:56 PM)'hanie' نوشته: سلام من پیش دانشگاهی هستم معدل دیپلمم 17 است و ایلتس هم 6.5 ایا شانسی برای بورس از دانشگاه های کانادا دارم ؟؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین شايسته
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2014, 12:05 PM
سلام.
من ١٩ سالمه معدل ديپلم ١٧.٨
زبانم خوب هست و دارم براي ايلتس ميخونم
شانس من براي پذيرفته شدن در كارشناسي دانشگاه هاي كاناداچقدر است؟ رشته ي مورد نظرم اقتصاده
سوال ديگه م اينه ك اين موضوع ك من از مدارس استعداد هاي درخشان فارق التحصيل شدم امتياز محسوب ميشه يا خير.؟
نقل قول  

آفلاین H6345
**
نقل قول

21-09-2014, 11:51 AM
کانادا برای پذیرش از لیسانس ویزا مبدهد؟ شرایط را توضیح بدین ممنون امریکا چی برای لیسانس ویزا میدهد؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Information  21-09-2014, 03:16 PM
(21-09-2014, 11:51 AM)'H6345' نوشته: کانادا برای پذیرش از لیسانس ویزا مبدهد؟ شرایط را توضیح بدین ممنون امریکا چی برای لیسانس ویزا میدهد؟

بله همه ویزا میدن ولی شما باید اول جزوه راهنمای پذیرش سایت رو حتما بخونید. اونجا نوشته چه امتحانات و مدارکی لازمه. بازم سوالی داشتین بعد از مطالعه دقیق جزوه و خواندن تاپیکهای مرتبط فروم میتونید بپرسید. بسیاری از سوالاتون در جزوه و بسیاری دیگه هم در تاپیکهای مختلف هست که قبلا کاربرانی پرسیدن  و شما میتونید با مطالعه اونا به جواباتون برسید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین H6345
**
نقل قول

27-09-2014, 12:59 PM
با معدل دیپلم 18.35 و پیش 14.20 ازیکی پرسیدم گفتش که رشته های مهندسی پذیرش نمدهند برای امریکا رشته های مدیریت پذیرش مدهند متولد 63 ویزا مدهند حساب باکی چقدر باید باشه برای ویزا؟ برای امریکا نه کانادا
نقل قول  

آفلاین H6345
**
نقل قول

28-09-2014, 12:31 PM
دوره های کالج چندسال طول میکشد با مدرک لیسانس برای دورهای کالج ویزا میدن کلا شرایط ویزا به چی بستگی داره و با مدرک لیسانس فوق بخونیم بهتره یا دوره های کالج من یه دوره کوتاه مدت کاربردی برای سر کار رفتن منظورمهست دورهای بدرد بخور کاری کوتاه مدت برای کالج ویزا مدن؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

22-11-2014, 10:45 PM
از همه دوستانی که در این تاپیک فعالیت داشتند سپاس فراوان داریم.
با توجه به استقبال فراوانی که از این تاپیک به عمل آمده است در جهت آسان تر سازی دسترسی بازدیدکنندگان گرامی تصمیم مدیران سایت بر این شد که این مبحث به صورت گسترده تر و تخصصی تر در یک انجمن جدید به نام شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادا ادامه یابد.
در این انجمن جدید به ازای هر مقطع و رشته یک تاپیک ایجاد شده و جستو، پیگیری و ادامه مباحث برای بازدیدکنندگان محترم بسیار ساده تر خواهد بود.
خواهشمندیم قبل از ارسال پرسش های خود در انجمن جدید؛ تاپیک راهنمای ارسال پست در انجمن پذیرش از دانشگاه های کانادا را مشاهده فرمایید.

با سپاس

هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Mina_daisy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-08-2015, 04:14 PM
سلام دوستان. من لیسانس و فوق لیسانس هر دو در رشته زبان و ادبیات از دانشگاه سراسری دارم. رشته دبیرستانم ریاضی فیزیک بوده و معدلم بالای 18. اگر بخوام در کانادا از اول لیسانس رشته ای مثل حسابداری یا بیزنس بخونم آیا امکان پذیره؟ یعنی نمرات ریاضی دبیرستانم براشون کافیه؟ آیلتس بالا هم دارم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »