عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
« قبلی 1 2
گرفتن گواهینامه در آمریکا

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرفتن گواهینامه در آمریکا
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-10-2013, 09:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2013, 09:54 PM توسط MaMi.)
تمامی مدارک لازم برای دریافت گواهینامه در این ارسال و این ارسال ذکر شده، ضمن اینکه برای آشنایی با مراحل و روند کاری، دریافت گواهینامه بین المللی در ایران میتونید به این تاپیک مراجعه کنید. هزینه های امتحان آئین نامه و صدور گواهینامه از ایالتی به ایالت دیگه ای متفاوت خواهد بود که میتونید با مراجعه به وبسایت Department of Driver Services/DDS  یا DMV/Department of Motor Vehicles ایالت مربوطه از اونها مطلع بشید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-11-2013, 01:36 AM
سلام،
من می خواستم در مورد موسسات اموزش رانندگی در امریکا بدونم. تعداد جلسات آموزشی و هزینه ها چطوره ؟ من گواهینامه رانندگی ایران رو هم ندارم و فعلا وقت ندارم که بخوام رانندگی یاد بگیرم. می خوام بدونم بهتره که قبل از اومدن به امریکا اینجا یاد بگیرم یا تو امریکا هم راحت می تونم یاد بگیرم؟
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-11-2013, 03:29 AM
(19-11-2013, 01:36 AM)'butterfly' نوشته: سلام،
من می خواستم در مورد موسسات اموزش رانندگی در امریکا بدونم. تعداد جلسات آموزشی و هزینه ها چطوره ؟ من گواهینامه رانندگی ایران رو هم ندارم و فعلا وقت ندارم که بخوام رانندگی یاد بگیرم. می خوام بدونم بهتره که قبل از اومدن به امریکا اینجا یاد بگیرم یا تو امریکا هم راحت می تونم یاد بگیرم؟

این مورد احتمالاً خیلی بسته به ایالات و حتی آموزشگاه فرق کنه، ولی یه مورد که من دیدم، 250$ برای اگه اشتباه نکنم حدود 6-7 ساعت آموزش عملی رانندگی بود. یه نکته دیگه که هست، اگر کسی باشه که گواهینامه داشته باشه و بتونه وقت بذاره و آموزش بده شما رو، دیگه نیازی به این آموزشگاه‌ها ندارین، چون شما، امتحان تئوری رو که می‌دین، مجوزی می‌گیرین که به شما اجازه می‌ده با حضور یه راننده دیگه که گواهینامه داره، رانندگی کنین، و می تونین، اینطور آموزش ببینین. نیازی به این نیست که حتماً ساعت مشخصی آموزشگاه رانندگی رفته باشین. با این حال، پیشنهاد من اینه که اگه شرایط و زمانش رو می‌تونین فراهم کنین، ایران رانندگی رو یاد بگیرین. والبته همه این روند رو در مورد 3-4 تا ایالت که اطلاع دارم می گم، که شبیه هم هست، ممکنه جای دیگه قانون و روند کار متفاوت باشه یکم..
نقل قول  

آفلاین heisenberg7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 9
30-03-2014, 05:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-04-2014, 07:28 AM توسط mahyarelc.)
در گوگل این طوری سرچ کنید:

site:addresse-daneshgah.edu driver's license

برای مثال

site:mit.edu driver's license

site:gatech.edu driver's license

site:bu.edu driver's license

site:byu.edu driver's license

در واقع کافیه آدرس دانشگاه خودتون رو داشته باشید!

خود دانشگاه ها اطلاعات بسیار خوبی گذاشتند که به سرعت میتونید از طریق اون ها به مهم ترین اطلاعات برسید! حتی گاهی لینک دفترچه قوانین و سوالات نمونه هم هست! اگر driver's license رو داخل " " قرار بدید جواب های بهتری میگیرد!

اگر دانشجو هم نیستید میتونید از آدرس یه دانشگاهی که تو اون ایالتی که میرید هست استفاده کنید.

ویرایش توسط MaMi به دلیل به روز آوری و درخواست کاربر
ویرایش توسط mahyarelc به دلیل وجود قسمتی از اطلاعات در تاپیک مشابه
نقل قول  

آفلاین ساقي
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-07-2014, 02:20 PM
با عرض سلام و خسته نباشيد،دوستان ترجمه فارسي آيين نامه رانندگي نيويورك رو ندارين؟
  HOPE CHANGES EVERYTHING
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
18-07-2014, 09:18 PM
(17-07-2014, 02:20 PM)'ساقي' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشيد،دوستان ترجمه فارسي آيين نامه رانندگي نيويورك رو ندارين؟

دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، تنها ایالتی که آئین نامه رانندگی فارسی داره، کالیفرنیا است. میتونید نمونه سوالات و آئین نامه رانندگی ایالت نیویورک رو از سایت DMV این ایالت دریافت کنید. ضمن اینکه از سایت driversprep هم میتونید برای تمرین بیشتر استفاده کنید.

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 05:35 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی