عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE Subject اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اهمیت نمره GRE Subject در گرفتن پذیرش و فاند
آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-06-2013, 06:16 PM
(04-06-2013, 05:48 PM)'zahya' نوشته: پس بنظر شما دوست عزیز:
توصیه نامه از استادهامون دارم پس بدست آوردن نمره خوب در GRE  هم جنرال و هم سابجکت میتوان پذیرش خوبی گرفت. حالا 3سوال دیگه برایم پیش میاید
1- حتی اگر دانشگاهی نمره GRE جزو admission requirement نباشه بازم این نمرات تاثیر خوبی بر ایشان داره یا نه؟
2- هر دوتا آزمونها در ایران برگزار میشه؟ تاریخ شروع به ثبت نامش کی هست؟ چرا توسایت سنجش میریم هیچ اطلاعاتی نمیدهد؟
3-بنظرتون منبع مطالعاتی که تو جزوه پذیرش هست کافیه؟
سپاس در سپاس فراوان

فکر کنم سوالها مجزا در تاپیک مربوطه بپرسید بهتر باشد.
گرفتن نمره خوب کار راحتی نیست. مثلا توی سابجکت شیمی نمره خوب یعنی بالای 90% افراد باشید. ببینید همه چی به رزومه برنمیگرده. نحوه اپلای و مقداری شانس هم دخیل هست. اگر نمرتون خوب شد منطقا جاهایی می فرستید که GRE درخواست کردند.
سوال 2 تو تاپیک مربوطه جواب دادم.
نقل قول  

آفلاین tiger
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-11-2013, 09:58 AM
سلام دوستان
من رشته ام فیزیکه
معدل فوقم 15.77 و معدل کارشناسی ام 12.67
میخوام در رشته فیزیک پزشکی در کانادا پذیرش بگیرم .می دانم برای پذیرش ielts و gre subject لازم هستش اما نمیدونم که gre general هم برای کانادا لازمه
من که تو سایتاشون چیزی ندیم .میدونم که معدلام تعریفی نیستند اما میتونم با نمرات بالایی در زبان و جی ار ای جبران شون کنم .چه رنکینگ ها و دانشگاههایی را در نظر بگیرم .ممنون میشم راهنماییم کنید .مقاله ندارم اما بعد از ازمونام 4 ماهی رو بهش اختصاص میدم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
14-11-2013, 10:32 AM
(14-11-2013, 09:58 AM)'tiger' نوشته: سلام دوستان
من رشته ام فیزیکه
معدل فوقم 15.77 و معدل کارشناسی ام 12.67
میخوام در رشته فیزیک پزشکی در کانادا پذیرش بگیرم .می دانم برای پذیرش ielts و gre subject لازم هستش اما نمیدونم که gre general هم برای کانادا لازمه
من که تو سایتاشون چیزی ندیم .میدونم که معدلام تعریفی نیستند اما میتونم با نمرات بالایی در زبان و جی ار ای جبران شون کنم .چه رنکینگ ها و دانشگاههایی را در نظر بگیرم .ممنون میشم راهنماییم کنید .مقاله ندارم اما بعد از ازمونام 4 ماهی رو بهش اختصاص میدم.

اتفاقا در مورد کانادا جی ار ای سابجکت ضروری نیست من تو رشته خودم فقط یک دانشگاه دیدم که سابجکت اجباری بود و  تعداد محدودی هم جنرال اجباری بودند. داشتن این نمرات امتیاز مثبت هست ولی در اکثر موارد الزامی نیست.
نقل قول  

آفلاین soheylsedaghati
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2013, 01:20 PM
سلام
من لیسانس مدیریت مالی دارم و برای ارشد الان دارم مهندسی سیستم های اقتصادی رو میخونم ...برای دکتری هم تصمیم دارم که در اقتصاد سنجی اقدام کنم ...با توجه  به اینکه اینکه اکثر دانشگاه های آمریکا و کانادا تو رشته اقتصاد و مقطع دکتری به دروس جبر خطی و معادلات دیفرانسیل و غیره توجه دارند ،به نظرتون خوبه که امتحان gre subject در بخش ریاضی روبدم ؟
نقل قول  

آفلاین soheil_gh
**
نقل قول

22-01-2014, 06:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-01-2014, 06:32 PM توسط soheil_gh.)
با عرض سلام
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوتر هستم برای ارشد در رشته بیواینفورماتیک می خوام اقدام کنم .
علاوه بر general به gre subject هم نیاز دارم؟
آیا برای دانشگاه های اروپایی هم gre مهم است؟
برای علوم کامپیوتر در سایت http://www.ets.org/gre/subject/about?WT....ect_121017 متن زیر رو نوشته که از سال 2013 نیاز به gre subject نیست.درسته؟
Note: The GRE Computer Science Test was discontinued following the April 2013 administration. Scores will continue to be reportable for five years.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-01-2014, 08:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-01-2014, 08:30 PM توسط blur.)
(22-01-2014, 06:05 PM)'soheil_gh' نوشته: با عرض سلام
من دانشجوی کارشناسی نرم افزار کامپیوتر هستم برای ارشد در رشته بیواینفورماتیک می خوام اقدام کنم .
علاوه بر general به gre subject هم نیاز دارم؟
آیا برای دانشگاه های اروپایی هم gre مهم است؟
برای علوم کامپیوتر در سایت http://www.ets.org/gre/subject/about?WT....ect_121017 متن زیر رو نوشته که از سال 2013 نیاز به gre subject نیست.درسته؟
Note: The GRE Computer Science Test was discontinued following the April 2013 administration. Scores will continue to be reportable for five years.

درسته سابجکت کامپیوتر دیگه برگزار نمیشه. اگر بخواید برا امریکا اقدام کنید باید جنرال بدین. برا اروپا تعداد کمی دانشگاه هست که GRE میخوان که بهتره جدا در مورد کشور و دانشگاهی که میخواید کسب اطلاع کنید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین sara_1994
**
نقل قول

02-09-2014, 10:13 PM
نمره gre general هم علاوه بر subject لازمه؟برای رشته زیست که subject داره منظورمه.
راستش تو دانشگاهایی که من سرچ کردم. معمولا فقط توصیه شده جی آر ای هم تو رزومه باشه اما نگفتن کدومشون.
به نظرم تاثیر مثبتی داره که به توصیه شون عمل کنم اما نمیدونم منظورشون جنراله یا سابجکت یا هردوش!
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
02-09-2014, 10:30 PM
(02-09-2014, 10:13 PM)'sara_1994' نوشته: نمره gre general هم علاوه بر subject لازمه؟برای رشته زیست که subject داره منظورمه.
راستش تو دانشگاهایی که من سرچ کردم. معمولا فقط توصیه شده جی آر ای هم تو رزومه باشه اما نگفتن کدومشون.
به نظرم تاثیر مثبتی داره که به توصیه شون عمل کنم اما نمیدونم منظورشون جنراله یا سابجکت یا هردوش!

GRE General ربطی به سابجکت نداره. جنرال ضروریه. سابجکت برا بعضی رشته ها لازمه. می دونم که برا بعضی گرایشات زیست لازمه و برای بعضی نه، گاها هم فقط توصیه میشه. باید به سایت دانشگاه ها مراجعه کنید و دقیقا بررسی کنید که باید سابجکت امتحان بدین یا نه
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین m4r14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-02-2016, 11:35 AM
من رشته تحصیلیم مهندسی بوده، ولی می خوام برای مدیریت یا اقتصاد اقدام کنم. آیا گرفتن SUBJECT MATH کمکی می کنه؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-02-2016, 11:55 AM
(05-02-2016, 11:35 AM)m4r14 نوشته: من رشته تحصیلیم مهندسی بوده، ولی می خوام برای مدیریت یا اقتصاد اقدام کنم. آیا گرفتن SUBJECT MATH کمکی می کنه؟

سلام

اگر:

1- دانشگاه مورد نظرتون potentially از اهمیت این نمره در application case صحبت کرده...
2- نمرات ریاضی شما چنگی به دل نمی زنند و رقابتی ارزیابی نمیشن...
3- از اینکه می تونید percentile بالای %90 بیارید اطمینان دارید

"بله"...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »