عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا تحصیل در ایتالیا پذیرش از دانشگاه پلی تکنیک میلان ایتالیا کارشناسی ارشد در پلی‌تکنیک میلان

صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 22 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کارشناسی ارشد در پلی‌تکنیک میلان
آفلاین ziba.bandpey
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-10-2013, 09:48 PM
(26-10-2013, 09:14 PM)'ARNAVAZ' نوشته: درود
اگه مدارکی که میگین زبان هستش موردی نداره ددلاینش از مدارک دیگه جداست و معمولا تا اوایل مارچ وقت داره
برای پست هم مدرک زبان لازم نیست >> فقط ریزنمرات/رسید ثبتنام . تا جایکه یادم هست
ریکام Portfolio /Sop/cv و بقیه مدارک رو فقط باید آپلود کنید احتیاجی به هزینه پست اضافی نیست

نه نه منظورم پرتفولیو و انگیزه نامه س که نیمه کارن هنوز. حتما باید کل مدارکو آپلود کنم بعد رسید ثبت نام و ریزنمرات و پست کنم یا میشه با همون مدارکی که دارم فعلا رسید و پرینت بگیرم و کارای پستیمو انجام بدم 2 هفته بعد کار آپلود مدارکمو تموم کنم؟
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-10-2013, 09:54 PM
خب هنوز که خیلی وقت داری تا اواسط آذر فکر کنم ددلاین مدارک باشه غیر از زبان
تا اوایل آذر هم کارات کامل کن پرتفولیو و... بعد آپ کن و همون اوایل آذر پست کن 3/4 روزه هم میرسه دستشون 

یه چند روز این ور یا اون ور سخت نمی گیرن
اگه مدارکن کامل نباشه که رسید بهتون نمیده...

(26-10-2013, 09:48 PM)'ziba.bandpey' نوشته:
نه نه منظورم پرتفولیو و انگیزه نامه س که نیمه کارن هنوز. حتما باید کل مدارکو آپلود کنم بعد رسید ثبت نام و ریزنمرات و پست کنم یا میشه با همون مدارکی که دارم فعلا رسید و پرینت بگیرم و کارای پستیمو انجام بدم 2 هفته بعد کار آپلود مدارکمو تموم کنم؟

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین saeedhn
**
نقل قول

05-11-2013, 08:33 PM
درود و تشکر
یه سوال داشتم: من سال آخر لیسانس برق علم و صنعت هستم. برای میلان فرم آنلاین رو پر کردم و زبان رو هم تا ددلاینش میرسونم ولی برای گرفتن مدارک مربوط به دانشگاه اینجا (ریز نمرات و...) دانشگاه میگه اول باید مدرکت رو آزاد کنی که هزینش حدود 7 میلیون میشه ولی میترسم این هزینه رو بدم ولی فاند بهم ندن. راهی نیست که مدارک غیر رسمی (در حد یه پرینت از سایتی که نمراتم توشه) رو براشون بفرستم. بعدا اگر فاند بهم دادن مدرکم رو آزاد کنم و اصلش رو بفرستم؟

یه سوال دیگه: همون موقع که جواب پذیرش بیاد، میگن که فاند هم بهم تعلق گرفته یا نه؟
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-11-2013, 10:13 PM
درود

سوال 1) شما که اصل مدرکت رو فعلا لازم نداری و فقط الان یه ریز نمرات و موقت مدرک رو میخوای پس نباید مشکلی باشه !!!!!!!!!
یکم بهشون فشار بیارین و بگین اصل مدرک رو نمیخوام که 7میلیون بدم موقتش و ریز نمرات رو بهم بدین همین!!!!
چون واسه آزاد کردن اصل مدرک پول میگیرن نه ریز نمرات [img]images/smilies/huh.gif[/img]

آخه باید حداقل رئیس دانشگاه و مدیر گروه مهر و امضا کنه... حالا اگه هیچ راهی نداشت اینکارو کن ولی یکم ریسکه دیگه..
در هر صورت به نظرم کوتاه نیا و ریز نمرات رو بگیر... اینا هر روز یه مدل جدید گیر دادن اختراع میکنن

سوال 2) نه معمولا جواب اسکالر اوایل اِوریل /اواسط اردیبهشت  میاد اگه اکسپت شده باشین..
تا جایکه یادم هست ایمیل هم میزنن و تو خود پروفایلتونم میاد پیغامش

(05-11-2013, 08:33 PM)'saeedhn' نوشته: درود و تشکر
یه سوال داشتم: من سال آخر لیسانس برق علم و صنعت هستم. برای میلان فرم آنلاین رو پر کردم و زبان رو هم تا ددلاینش میرسونم ولی برای گرفتن مدارک مربوط به دانشگاه اینجا (ریز نمرات و...) دانشگاه میگه اول باید مدرکت رو آزاد کنی که هزینش حدود 7 میلیون میشه ولی میترسم این هزینه رو بدم ولی فاند بهم ندن. راهی نیست که مدارک غیر رسمی (در حد یه پرینت از سایتی که نمراتم توشه) رو براشون بفرستم. بعدا اگر فاند بهم دادن مدرکم رو آزاد کنم و اصلش رو بفرستم؟
یه سوال دیگه: همون موقع که جواب پذیرش بیاد، میگن که فاند هم بهم تعلق گرفته یا نه؟

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین weboholic
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-12-2013, 01:05 AM
سلام
من واسه ترم یک 2014/15 میلان اقدام کردم ، فرم آنلاین رو پر کردم اما مدارکم تازه به دستم رسیده و هنوز متاسفانه پست نکردم.
به دانشگاه هم ایمیل زدم اما ظاهرا رفتن واسه تعطیلات
میخواستم بپرسم کسی میدونه که آیا هنوزم فرصت دارم که مدارکمو بفرستم یا نه؟
میخوام اگه فرصتش تموم شده هزینه اضافی نکنم
ممنون میشم اگه کسی میدونه سریعتر بهم جواب بده
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-12-2013, 10:26 AM
(24-12-2013, 01:05 AM)'weboholic' نوشته: سلام
من واسه ترم یک 2014/15 میلان اقدام کردم ، فرم آنلاین رو پر کردم اما مدارکم تازه به دستم رسیده و هنوز متاسفانه پست نکردم.
به دانشگاه هم ایمیل زدم اما ظاهرا رفتن واسه تعطیلات
میخواستم بپرسم کسی میدونه که آیا هنوزم فرصت دارم که مدارکمو بفرستم یا نه؟
میخوام اگه فرصتش تموم شده هزینه اضافی نکنم
ممنون میشم اگه کسی میدونه سریعتر بهم جواب بده
با تشکر

دروود.
شما تقریباً شانس بالایی رو از دست دادی چون ددلاین first call تمام شد حالا مدارک رو اپلود کن برای second call اگر دیدی که مشکلی نداشت که بایست واستی ببینی در تکمیل ظرفیتش قبول میشی یا خیر. ضمناً ایمیل هم بزن و شرایطت رو بگو شاید از طریق ایمیل بتونی بفرستی اما غیر این دیگه راهی وجود نداره. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sahandn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-01-2014, 02:07 AM
سلام
من ترم 6 مهندسی صنایع دانشگاه بو علی سینا(دولتی) هستم.معدلم 17.5 هست و تا آخر کارشناسیم فک نکنم نه بیشتر شه نه کمتر.زبانمم خوبه و چوم وقت دارم میتونم IELTS هم با نمره خوب بگیرم.مونده بودم این تابستون بشینم مثه همه واسه ارشد بخونم یا بشینم بجاش رو زبان و مقاله کار کنم.تمام این 8 صفجه رو خوندمو واقعا امیدوار شدم.چون هنوز من کلی وقت دارم می خواستم بدونم رو چه چیزایی کار کنم که شانسم ازینم بیشتر شه.جوریکه راحت بتونم فول فاند قبول شم.رو مقاله کار کنم؟؟؟زبان ایتالیایی علاوه بر انگلیسی یاد بگیرم؟؟؟gre بگیرم؟؟
در ضمن میخواستم تو قسمت management engineering اقدام کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
31-01-2014, 12:01 PM
درود

شما معدلتون خوبه و احتمالا نمره های خوبی هم دارین  
شما واسه GRE باید ببینید واسه رشته شما جزء رکوایرمنتهای رشته مورد نظرتون هست یا نه
اگه بود که باید امتحان بدین

باید دید هدفتون موندن هست یا رفتن>> اگه رفتن هستش که باید با تجهیزات کامل برین جلو مخصوصا اینکه فول فاند میخواین
برای گرفتن فاند دانشگاه حتما روی مقاله کار کنید هرچند در مستر متداول نیست ولی چون فول فاند میخواین لازمه که اینکارو کنید
اگه صفحات قبل رو خونده باشین یکی از دوستان من با توجه که 2تا مقاله کار کرده بود با استادش در دوران مهندسی تنها کسی بود که تونست فول فاند دانشگاه بگیره (مهندسی برق) 
>>میتونید موضوع پایان نامه تون یه مقاله خوب مرتبط به رشته انتخابی در میلان باشه که بتونید ازش یه مقاله خوب در بیارین

زبان ایتالیایی رو میتونید موقعی که انشالله پذیرشتون اومد اقدام کنید برای ارتباط و زندگی در ایتالیا لازمتون میشه
اگه میخواین از طریق مدرسه ایتالیایی اقدام کنید برای مستر که آیلتس دیگه نمیخواد و باید بجاش ایتالیایی امتحان بدید

پیروز باشید

(31-01-2014, 02:07 AM)'sahandn' نوشته: سلام
من ترم 6 مهندسی صنایع دانشگاه بو علی سینا(دولتی) هستم.معدلم 17.5 هست و تا آخر کارشناسیم فک نکنم نه بیشتر شه نه کمتر.زبانمم خوبه و چوم وقت دارم میتونم IELTS هم با نمره خوب بگیرم.مونده بودم این تابستون بشینم مثه همه واسه ارشد بخونم یا بشینم بجاش رو زبان و مقاله کار کنم.تمام این 8 صفجه رو خوندمو واقعا امیدوار شدم.چون هنوز من کلی وقت دارم می خواستم بدونم رو چه چیزایی کار کنم که شانسم ازینم بیشتر شه.جوریکه راحت بتونم فول فاند قبول شم.رو مقاله کار کنم؟؟؟زبان ایتالیایی علاوه بر انگلیسی یاد بگیرم؟؟؟gre بگیرم؟؟
در ضمن میخواستم تو قسمت management engineering اقدام کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

نقل قول  

آفلاین sahandn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2014, 12:00 AM
(31-01-2014, 12:01 PM)'ARNAVAZ' نوشته: درود
شما معدلتون خوبه و احتمالا نمره های خوبی هم دارین  
شما واسه GRE باید ببینید واسه رشته شما جزء رکوایرمنتهای رشته مورد نظرتون هست یا نه
اگه بود که باید امتحان بدین
باید دید هدفتون موندن هست یا رفتن>> اگه رفتن هستش که باید با تجهیزات کامل برین جلو مخصوصا اینکه فول فاند میخواین
برای گرفتن فاند دانشگاه حتما روی مقاله کار کنید هرچند در مستر متداول نیست ولی چون فول فاند میخواین لازمه که اینکارو کنید
اگه صفحات قبل رو خونده باشین یکی از دوستان من با توجه که 2تا مقاله کار کرده بود با استادش در دوران مهندسی تنها کسی بود که تونست فول فاند دانشگاه بگیره (مهندسی برق) 
>>میتونید موضوع پایان نامه تون یه مقاله خوب مرتبط به رشته انتخابی در میلان باشه که بتونید ازش یه مقاله خوب در بیارین
زبان ایتالیایی رو میتونید موقعی که انشالله پذیرشتون اومد اقدام کنید برای ارتباط و زندگی در ایتالیا لازمتون میشه
اگه میخواین از طریق مدرسه ایتالیایی اقدام کنید برای مستر که آیلتس دیگه نمیخواد و باید بجاش ایتالیایی امتحان بدید
پیروز باشید

ببخشید ولی شما یجا دیگه گفتید که معدل و اینا زیاد مهم نیست و مدرک معتبر بین المللی مهمه.ینی بهتر نیس من بجا مقاله رو این مدارک کار کنم؟؟؟
بعد من درباره فاند ها خیلی گیج شدم.گلد سیلور پلاتینیوم dsu و...
الان بهترینش کدومه؟؟ بعد هم میشه 2تا رو باهم گرفت؟؟(مثلا گلد با dsu)
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-02-2014, 11:54 AM
درود
عزیز معدل برای معماری خیلی مهم نیست ولی برای رشته های دیگه شاید اهمیت بیشتری داشته باشه
ولی بهر حال مقاله برای فاند دانشگاه بسیار حائز اهمیت هست / همراه با مدارک فنی و حرفه ای مرتبط با رشته انتخابی

گلد از همه بیشتر هست>> 5000 هزار یورو
نه نمیتونید هم بورس دانشگاه و هم dsu رو بگیرید

(01-02-2014, 12:00 AM)'sahandn' نوشته:
ببخشید ولی شما یجا دیگه گفتید که معدل و اینا زیاد مهم نیست و مدرک معتبر بین المللی مهمه.ینی بهتر نیس من بجا مقاله رو این مدارک کار کنم؟؟؟
بعد من درباره فاند ها خیلی گیج شدم.گلد سیلور پلاتینیوم dsu و...
الان بهترینش کدومه؟؟ بعد هم میشه 2تا رو باهم گرفت؟؟(مثلا گلد با dsu)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (22): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 22 بعدی »