عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه
غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-10-2013, 12:16 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2013, 12:17 AM توسط eliroz.)
(22-10-2013, 11:20 AM)'artash' نوشته:
مرسی دوست من
پس به نظر شما اولی خوبه و نیاز به تغییر نیست .
و اما در مورد دومی که میگید چن جمله اضافه کنم , شما میتونین اون جمله ها رو بنویسین و من اضافه کنم
؟
در ضمن با استاد اولی هم یه مقاله انگلیسی کار کردم که در متن ذکر شده نظرت در مورد اون چیه ؟
با تشکر

دوست عزیز
چرا اولی هم بهتره که یکمی تغییره کنه ، منظورم اینکه جا واسه کار داره Smile
اینکه با استاد کار کردید رو حتما اضافه کنید. اکتیو بودن شما رو میرسونه!
من سعی میکنم امشب دو تا توصیه نامه ای که نوشتید اصلاح کنم و براتون بزارم . 
موفق باشین

نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-10-2013, 04:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2013, 04:34 AM توسط eliroz.)
 دوست عزیز
همون طور که تو پست قبلی نوشتم دو تا توصیه نامه جا واسه کار داشت و میشد پخته تر نوشت. من تغییر دادم هر دو تاشون رو Smile
امیدوارم موفق باشین 
ببخشید احتمال خطا زیاده چون با چشم های خواب آلود نوشتم Smile
البته از نکته های ella  عزیز هم استفاده کردم. اولی : 
Letter of Recommendation

To Whom It May Concern
This letter of recommendation is to certify that the prospect student, Mr. Amir Mohammadzadeh , is highly eligible to pursue his education as a Ph.D. student.
 I have known him for two years, he is an outstanding and active student. He was my research assistant. He is a well-organized and highly-motivated student. The outcome of our cooperation was a paper which published in “journal” with title “ ”.
As his professor, I have had an opportunity to observe the student's participation and interaction in the classes. He took courses: Fundamentals of Investment Management, Analysis of Financial Statements, Investment management and securities evaluation with me which for all of them, his scores was among the top 5 %.
His research ability, professional interest, maturity, motivation, self-reliance and academic preparation are exceptional, incredible and practical. Throughout this time, I believe Amir an intelligent and hardworking student and capable of facing new challenges.
For these reasons, he left me no hesitation to strongly recommend him for the PhD program at Finance Department and ask that university for being awarded any kind of assistantship, scholarship or fellowship.

If you would like to discuss this further, please feel free to contact me.

Yours faithfully,
دومی : 
To Whom It May Concern

I am writing this recommendation letter at request of Mr. Amir Mohammadzadeh who is applying for admissions to your graduate program in Finance.
He has had a fundamental training in Finance Department of University of Tehran. He has all the requirements to make him a very successful Ph.D student. I think he is having a very exceptional capacity for analytical thinking and very good ability to express and organize himself clearly. He has been a top student during his years of study in research and his performance was exceptional. Since these courses such as; Financial Seminar, Examining specific cases in Financial Management have been passed excellently by him with top grades of 20 out of 20 and 18 out of 20.
 It is worth to mention that he has a good research ability, excellent understanding of finance issues and he is able to conduct independent research. I found him very cooperative and active since we worked on a paper titled “The Strategic Investment of Corporate Governance in Improving the Stock Profitability” which is published in Jokull Journal in 2013.
I feel confident that Amir will continue to succeed in your program and will be an asset to your department. Hence, I recommend him for admission to your graduate program.

Yours faithfully,

نقل قول  

آفلاین ella
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-10-2013, 01:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2013, 01:59 PM توسط ella.)
 البته ساختارworth به عنوان adjective  به اینصورت:be worth doing/having/seeing etc. پس بهتره بنویسید
it is worth mentioning that...
 در مورد این عبارتتونThe Strategic Investment of Corporate Governance in Improving the Stock Profitability,  has been published by us in Jokull Journal in 2013 t فکر کنم که این مقاله چاپ شده پس نباید گفت which is published..or has been published in 2013 چون زمانشو ذکر کردین باید گذشته ساده باشه بهتره بگین was published by ...in felan tarikh  باذکر ماه و سالش
نقل قول  

آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-12-2013, 04:34 AM
درود
یکی از استادهای عزیز من ازم پرسیده، چون من ده سال سابقه ی تدریس دارم دوست دارم تو توصیه نامه م بنویسه که علاوه بر ادمیشن من  رو برای TA هم ریکامند کنه یا نه.
بنظرتون اشکال نداره استادی روی سابقه ی تدریس دانشجوش مانور بده؟ دخالت تو کار پذیرش و اینا محسوب نمیشه؟

:Thomas Hobbes
lupus est homo homini
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-12-2013, 08:15 AM (آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2013, 08:16 AM توسط reza_1st.)
(20-12-2013, 04:34 AM)'Pink Floyd' نوشته: درود
یکی از استادهای عزیز من ازم پرسیده، چون من ده سال سابقه ی تدریس دارم دوست دارم تو توصیه نامه م بنویسه که علاوه بر ادمیشن من  رو برای TA هم ریکامند کنه یا نه.
بنظرتون اشکال نداره استادی روی سابقه ی تدریس دانشجوش مانور بده؟ دخالت تو کار پذیرش و اینا محسوب نمیشه؟

نه، مشکلی نداره و خوبه، چیز غیر رایجی هم نیست. دیدم می‌نویسن استادهایی که حل تمرینشون بودین.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-12-2013, 08:28 AM
خیر به نظر من نه تنها مشکلی نداره بلکه اثر مثبت هم داره. در کل نقش توصیه نامه های تحصیلی و کاری این هست که قابلیت های مثبت فرد رو بولد کنند تا مشخص بشه اون فرد به درد پست تحصیلی یا کاری موردنظر می خوره یا خیر. طبیعی هست که اشاره کردن به موضوعاتی که استاد موردنظر به طور مستقیم با اونها درگیره بوده مثلا اشاره به اینکه شما 3 ترم حل تمرین ایشون بودین یا اینکه فلان مقاله ها یا پروژه ها رو با ایشون کار کردین می تونه تاثیر مثبتی داشته باشه. ولی به نظرم به مواردی که به ایشون مربوط نبوده اشاره نکنند بهتر هست چون در توصیه نامه قرار هست فرد توصیه کننده مواردی رو که در مدت فعالیت و همکاری با ایشون باهاشون سر و کار داشته اند رو تایید کنند و نه اینکه کل فعالیت های تحصیلی و کاری اون فرد رو تایید کنند چون خیلی در صلاحیت ایشون نیست و از اونها اطلاع دقیقی ندارند. این موارد کلی رو میشه خود فرد در SOP اشاره کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

21-12-2013, 05:52 AM
(20-12-2013, 04:34 AM)'Pink Floyd' نوشته: درود

من هم با نظر دوستان موافقم و به نظرم اشاره کردن بهش مشکلی نداره و دخالت در کار پذیرش نیست. ایشون فقط توصیه‌نامه‌ای برای شما می‌نویسند و همچنان که خود توصیه‌نامه اجباری برای کمیته پذیرش دانشگاه مقصد به همراه نداره که حتما به دانشجو پذیرش بده، توصیه کردن شما به عنوان TA هم هیچ اجباری به همراه نخواهد آورد و دخالتی محسوب نمی‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-12-2013, 01:32 PM
دوستان من چند نمونه از ریکام توی فایل ضمیمه شده گذاشم.

به نظر شما کدومش بهتره ببرم استاد امضا کنه؟ (استاد گفت بنویس و بیار چک کنم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img])

البته از فایل دوستان هم کمک گرفتم[img]images/smilies/smile.gif[/img]

فایل‌های پیوست
.doc   ROL.doc (اندازه 32.5 KB / تعداد دانلود: 36)
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

23-12-2013, 02:34 PM
به نظرم اولی در مجموع کامل تر و خلاصه تره...حالا نظر دیگر دوستان و خودتون چی باشه ;-)
(23-12-2013, 01:32 PM)'Elias.Saber' نوشته: دوستان من چند نمونه از ریکام توی فایل ضمیمه شده گذاشم.
به نظر شما کدومش بهتره ببرم استاد امضا کنه؟ (استاد گفت بنویس و بیار چک کنم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img])
البته از فایل دوستان هم کمک گرفتم[img]images/smilies/smile.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین ariano
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-02-2014, 05:26 PM
دوستان اگه ممکنه در مورد توصیه نامه من نظر بدهید. ممنون
Dear member of the admission committee
I am pleased to write a letter of recommendation in support of Mr. XX for admission to your graduate program. Mr.  XX has been my student for six semesters, and he as has exhibited academic ability and ambition that goes above and beyond the level at which most entering graduate students perform.
He has an inquisitive mind and good interpretation abilities. Mr. XX is exceptionally diligent and hard working. He worked many extra hours over the summer in the lab. He is very good at working with other people. I teamed him up with another student to work on the project.  He seemed to work well with the other student, and I found him very personable. Her extreme interest, persistent attitude and intellectual curiosity drive her to get deeply involved in her work and excel in it. I believe in outstanding abilities of Mr. XX for scientific work and strongly recommend him for further education at your university, where he can develop and apply his bright talents.
Sincerely Yours,

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »