عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ارسال (report) نمره iBT
آفلاین GordAfarid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-09-2013, 12:07 PM
سلام به همگی.
یه سوال داشتم. وقتی قبل از امتحان تافل کد دانشگاه مقصد رو وارد کنیم (که  مجانی فرستاده بشه و به موقع به دستشون برسه)، ممکنه نتیجه ی تافل زودتر از مدارک اصلی به دانشگاه برسه.در این صورت مشکلی پیش نمیاد؟
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

20-09-2013, 12:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 12:23 PM توسط blur.)
(20-09-2013, 12:07 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام به همگی.
یه سوال داشتم. وقتی قبل از امتحان تافل کد دانشگاه مقصد رو وارد کنیم (که  مجانی فرستاده بشه و به موقع به دستشون برسه)، ممکنه نتیجه ی تافل زودتر از مدارک اصلی به دانشگاه برسه.در این صورت مشکلی پیش نمیاد؟

نه مشکلی پیش نمیاد مگه زمانش خیلی خیلی زودتر از اپلای باشه.... ظاهرا خیلیاشون تا 6 ماه نمره های ریپورت شده رو نگه میدارن. هرچند شاید بعضیا اینطور نباشن ولی دیگه همگی یه مدت بالاخره نگه میدارن....
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-09-2013, 09:00 PM
(20-09-2013, 12:07 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام به همگی.

پيرو صحبت دوستم.
حتما پيگير بشيد از دانشگاه كه دريافت كرده باشند. و اگر زودتر پروفايلتون در اون دانشگاه ساخته شه نمره ميره ميشينه تو جاش و منتظر تا بقيه ي مدارك برسه اينطوري خيالتونم راحت تره.شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین saeedhn
**
نقل قول

25-09-2013, 11:55 PM
درود
یه سوال دارم ممنون میشم اگر دوست عزیزی راهنمایی کنه.
من برای میلان ایتالیا میخوام اپلای کنم. ددلاین مدرک زبان تا 1 مارس هست. میخوام بدونم کی امتحان بدم که حتما ریپورت نمره تا 1 مارس به دانشگاه برسه؟ دقیقا از روز امتحان چقدر طول میکشه؟ چون الان دارم میخونم میخوام تا جایی که بشه دیر تر امتحان بدم.
اگر اواخر ژانویه امتحان بدم میرسه؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

26-09-2013, 12:07 AM
(25-09-2013, 11:55 PM)'saeedhn' نوشته: درود
من برای میلان ایتالیا میخوام اپلای کنم. ددلاین مدرک زبان تا 1 مارس هست. میخوام بدونم کی امتحان بدم که حتما ریپورت نمره تا 1 مارس به دانشگاه برسه؟ دقیقا از روز امتحان چقدر طول میکشه؟ چون الان دارم میخونم میخوام تا جایی که بشه دیر تر امتحان بدم.

ده روز طول می کشه به شما ریپورت بشه و حدودا 15 روزه به دانشگه های امریکا میرسه معمولا...چون شما خارج امریکا ریپورت می کنید بیشتر در نظر بگیرید. بله اگر اواخر ژانویه امتحان بدین میرسه.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-09-2013, 06:07 AM
(25-09-2013, 11:55 PM)'saeedhn' نوشته: درود

دانشگاه نمره رو قبل ددلاين ميخواد؟ ازشون بپرسيد و اگر گفتن بعد ددلاينم ميشه بيش از 30 روز براي خارج از U.S.‌در نظر بگيريد از زماني كه نمره رفت رو پروفايل.شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

08-10-2013, 09:33 PM
سلام به همه دوستان عزیز
1-درمورد اینکه اگر بیشتر ازیک بار امتحان ibt رو بدیم نمرات اون امتحانی که خودمون انتخاب کنیم رو میشه report کرد کمی بیشترتوضیح میدین؟
یعنی اگرقبل امتحان اول کدها رو واردکرده باشیم ولی نخواهیم نمرات اون آزمون فرستاده بشه باید چی کارکرد؟ ازما برای فرستادن گزارش ها confirm میخواد؟
2-یه سوال دیگه هم داشتم،ددلاین یکی ازدانشگاه هایی که میخوام براش report بفرستم ماه مارس هستش، اگه تو اکتبر بفرستم وقبل سایر مدارک ام،خیلی زوده؟با خود دانشگاه بیشترازیک هفته است مکاتبه کردم ولی پاسخی نگرفتم.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

08-10-2013, 11:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2013, 11:34 PM توسط blur.)
(08-10-2013, 09:33 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
1-درمورد اینکه اگر بیشتر ازیک بار امتحان ibt رو بدیم نمرات اون امتحانی که خودمون انتخاب کنیم رو میشه report کرد کمی بیشترتوضیح میدین؟
یعنی اگرقبل امتحان اول کدها رو واردکرده باشیم ولی نخواهیم نمرات اون آزمون فرستاده بشه باید چی کارکرد؟ ازما برای فرستادن گزارش ها confirm میخواد؟
2-یه سوال دیگه هم داشتم،ددلاین یکی ازدانشگاه هایی که میخوام براش report بفرستم ماه مارس هستش، اگه تو اکتبر بفرستم وقبل سایر مدارک ام،خیلی زوده؟با خود دانشگاه بیشترازیک هفته است مکاتبه کردم ولی پاسخی نگرفتم.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز،
1. شما نمره هر امتحانی که میخواین می تونید از پروفایلتون ریپورت کنید تا وقتی که زمانشون منقضی نشده باشه
2. اگه کدهارو وارد کنید و امتحان رو بدین دیگه نمیشه جلوشو گرفت...یه گزینه هست بعد پایان آزمون که اگه اونو بزنید نه به شما ریپورت میشه و نه به دانشگاه ها...
3. فکر کنم شما میخواید از ریپورت رایگان استفاده کنید. مشکلی نداره. نمرات در حالت نرمال شش ماه توسط دانشگاه نگهداری میشه...منتها شما قبل ددلاین حتما پیگیری کنید از admission office...نهایتش اینه که دوباره ریپورت می کنید..ولی قبل آزمون هم از ریپورت ها استفاده کنین...

مولانا
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

23-10-2013, 01:39 PM
سلام دوستان
در مورد اینکه اگر دوبار امتحان تافل رو بدیم، نمره ی هر کدوم رو که بخوایم میتونیم به دانشگاه های مقصد بفرستیم، توی کدوم قسمت بولتین اطلاعات داده؟ من چیزی در این مورد پیدا نکردم، لطفا اگر کسی منبع موثقی رو برای پاسخ به این  سوال سراغ داره، کمک کنه

ممنون

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-10-2013, 02:08 PM
(23-10-2013, 01:39 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام دوستان
در مورد اینکه اگر دوبار امتحان تافل رو بدیم، نمره ی هر کدوم رو که بخوایم میتونیم به دانشگاه های مقصد بفرستیم، توی کدوم قسمت بولتین اطلاعات داده؟ من چیزی در این مورد پیدا نکردم، لطفا اگر کسی منبع موثقی رو برای پاسخ به این  سوال سراغ داره، کمک کنه
ممنون

به عنوان منبع موثق می گم ( الان تو پرتالم دوباره چک کردم) مشکلی نداری و زمانی که بخوای نمره ریپورت کنی ازت می خواهد که بین امتحانات انتخاب کنی که کدوم بفرستی و فکر نمی کنم بتونی همزمان چند تا نمرت در یک کارنامه برای یک دانشگاه بفرستی.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »