عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مشاوره و رفع اشکال IELTS رفع اشکال و نظر سنجی درمورد نمونه های Speaking شما

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
رفع اشکال و نظر سنجی درمورد نمونه های Speaking شما
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-06-2013, 04:19 PM
درود

در بخش دوم که 2 دقیقه وقت دارید شما می تونید "با در نظرگیری سوالات ارائه شده در برگه ای که به شما داده می شه" توضیحات بیشتری ارائه کنید یا به اصطلاحی که فرمودید داستان پردازی کنید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین مروارید
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-06-2013, 04:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-06-2013, 04:33 PM توسط مروارید.)
سلام
ضمن تشکر
در واقع در پارت1  و 3  فقط 1 دقیقه وقت هست بله؟
 و فقط باید جواب سوال را داد؟
در واقع به نوع سوال ربطی نداره؟ به زمان هست؟
من گیج شدم کمی
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

25-09-2013, 10:11 PM
سلام دوستان. من چند سال که کلاس زبان جنرال رفتم، لهجه American کار کردم. الان بنا به دلایلی تصمیم گرفتم آیلتس بدم. آیا ممکنه لهجه American در نمره اسپیکینگ تاثیر بدی بذاره یا فرقی نمیکنه؟
از اونجایی که نمره اسپیکینگ رو ممتحن میده، احتمال داره در مورد لهجه سلیقه ای عمل بشه یا نه؟
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-09-2013, 10:32 PM
(25-09-2013, 10:11 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان. من چند سال که کلاس زبان جنرال رفتم، لهجه American کار کردم. الان بنا به دلایلی تصمیم گرفتم آیلتس بدم. آیا ممکنه لهجه American در نمره اسپیکینگ تاثیر بدی بذاره یا فرقی نمیکنه؟
از اونجایی که نمره اسپیکینگ رو ممتحن میده، احتمال داره در مورد لهجه سلیقه ای عمل بشه یا نه؟

تا جایی که من می دونم توانایی فهمیدن حرف های ممتحن و پاسخگویی به او معیار دادن نمره هست. مگر اینکه کلمه ای رو اشتباه بیان کنید (جدا از لهجه) و معنی رو عوض کنید که ممکنه روی نمره اثر بگذاره. بیشتر شرکت کنندگان ما با لهجه آمریکایی زبان یاد می گیرن و واقعا نمی تونیم بگیم لهجه امریکایی یا انگلیسی داریم چون از دیدگاه اونا انگلیسی رو با لهجه پارسی حرف می زنیم.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-09-2013, 06:18 AM
(25-09-2013, 10:11 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان. من چند سال که کلاس زبان جنرال رفتم، لهجه American کار کردم. الان بنا به دلایلی تصمیم گرفتم آیلتس بدم. آیا ممکنه لهجه American در نمره اسپیکینگ تاثیر بدی بذاره یا فرقی نمیکنه؟

ملاك گرامر شما لغت و رواني صحبت هاي شما در رسوندن مطلبه. حتي استفاده كردن از آواهايي كه انگليسي زبان ها در شرايط مختلف به زبان ميارن. چند كلمه ي پر كاربرد هست كه اگر بريتيشش رو ياد بگيريد ميتونيد رو ممتحن تاثير گذار تر باشيد مثلا Can كه امريكن اين رو كَن تلفظ ميكنه و بريتيش كـآن. يا بريتيش ها آخر كلماتr‌رو نميگند ولي امريكن تلفظ ميكنند. چند مورد رو بدونيد خوبه. به هر حال كامپيوتر روبروتون نيست و عملكرد شما و زيركيتون ميتونه شخص رو تحت تاثير قرار بده. موفق باشيد.شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-09-2013, 09:49 AM
(26-09-2013, 06:18 AM)'SimonFrom-A.A' نوشته: ملاك گرامر شما لغت و رواني صحبت هاي شما در رسوندن مطلبه. حتي استفاده كردن از آواهايي كه انگليسي زبان ها در شرايط مختلف به زبان ميارن. چند كلمه ي پر كاربرد هست كه اگر بريتيشش رو ياد بگيريد ميتونيد رو ممتحن تاثير گذار تر باشيد مثلا Can كه امريكن اين رو كَن تلفظ ميكنه و بريتيش كـآن. يا بريتيش ها آخر كلماتr‌رو نميگند ولي امريكن تلفظ ميكنند. چند مورد رو بدونيد خوبه. به هر حال كامپيوتر روبروتون نيست و عملكرد شما و زيركيتون ميتونه شخص رو تحت تاثير قرار بده. موفق باشيد.شادزي
پس به نظرتون بهتره با استفاده از بعضی موارد که تابلو هستن لهجه مو متمایل کنم به سمت بریتیش؟ اینجوری ممکنه لهجم تلفیقی از آمریکن و بریتیش بشه و تا اونجایی که میدونم این اصلا خوب نیست. درسته؟
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-09-2013, 11:36 AM
(26-09-2013, 09:49 AM)'roshanak25' نوشته:
پس به نظرتون بهتره با استفاده از بعضی موارد که تابلو هستن لهجه مو متمایل کنم به سمت بریتیش؟ اینجوری ممکنه لهجم تلفیقی از آمریکن و بریتیش بشه و تا اونجایی که میدونم این اصلا خوب نیست. درسته؟

لهجه ها اشتراكات زيادي دارند و در همين نكات ريز و برخي آواهاست كه متمايز ميشند. من نظرم رو گفتم شما اونطور كه صلاحتونه عمل كنيد. به هر حال همه ي ما با لهجه هاي ديگه هم كم و بيش آشنايي داريم و با شنيدنشون تا حدي ميتونيم تشخيص بديم حتي ممكنه گاهي ناخواسته از بريتيش استفاده كنيم. به قول دوستي ما الان لهجه ي فارسي داريم و خيلي هم امريكن نيستيم.شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
26-09-2013, 11:46 AM
شاید با خوندن این مطلب خیالتون راحت تر بشه:
Myth:I will lose marks if I don’t speak with an Australian, American or British accent.
Truth:You are not expected to change your accent for the IELTS test. Instead, focus on speaking clearly and at a natural pace so that the examiner can understand you. Practising your English every day and listening to different native speaker accents will help you to pronounce difficult words more clearly.
link
نقل قول  

آفلاین AliT
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-11-2013, 01:06 AM
آیا از بر کردن جملات به خصوص برای بخش اول اسپیکین کار خوبیه؟؟ مثلا از روی سمپلهای موجود؟؟؟ چون بخش اول معمولا سوالاش مشخصه. برای بخشهای بعدی اسپیکینگ چطور؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-11-2013, 12:58 PM
(26-11-2013, 01:06 AM)'AliT' نوشته: آیا از بر کردن جملات به خصوص برای بخش اول اسپیکین کار خوبیه؟؟ مثلا از روی سمپلهای موجود؟؟؟ چون بخش اول معمولا سوالاش مشخصه. برای بخشهای بعدی اسپیکینگ چطور؟

اگر حالت حفظی جواب بدید امتحان گیرنده متوجه می شه و اگر جایی رو فراموش کنید جمع کردن جمله دشوارتر می شه. یکی از کارهایی که کلا هم امتحان گیرنده انجام می ده پرسیدن پرسش با تکیه به حرف های قبلی خودتون هست. با حفظ بودن جواب ممکنه در این قسمت دچار مشکل بشید. تا حد ممکن تمرین کنید تا بتونید در هر قالبی که ازتون سوال می شه با اطلاعات خودتون جواب بدید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »