عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی علوم پزشکی و زیستی نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته زیست شناسی
آفلاین omidhajimirzai
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-05-2013, 06:26 PM
سلام دوستان.من داشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی دانشگاه شهید بهشتی هستم و یه کم راهنمایی در مورد پذیرش دکترا از دانشگاه های اروپا و امریکا می خوام.اگه کسی باشه راهنماییم کنه خیلی ممنون می شم.رشته ی کارشناسیم علوم جانوری بوده و مدرک زبانم ندارم.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-05-2013, 06:50 PM
(20-05-2013, 06:26 PM)'omidhajimirzai' نوشته: سلام دوستان.من داشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی دانشگاه شهید بهشتی هستم و یه کم راهنمایی در مورد پذیرش دکترا از دانشگاه های اروپا و امریکا می خوام.اگه کسی باشه راهنماییم کنه خیلی ممنون می شم.رشته ی کارشناسیم علوم جانوری بوده و مدرک زبانم ندارم.

سلام دوست عزیز خوش آمدید، پیشنهاد می کنم اول جزوه راهنمای پذیرش رو مطالعه کنید تا جواب پرسشهای اولیه که احتمالا دارید رو به دست آورید. برای اروپا باید دنبال موقعیت های خالی بگردید و رقابت خیلی زیاد هست. برای امریکا هم در دپارتمانهای بیولوژی دنبال اساتید مرتبط باشید. روشهای آزمایشگاهی که بلد هستید و در پایان نامه یا مقالاتتون به کار بردید وزنه خیلی مهمی هست (اگر روشی خیلی الان مد هست و بلد نیستید یاد بگیرید). در گرفتن توصیه نامه از اساتید هم دقت کنید چون با وجود همکاری خیلی زیادی که می کنند کمی متنشون کلی هست و برای موفقیت بیشتر بهتره شخصی تر باشه.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین mohtasham
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-06-2013, 04:37 PM
سلام اونطور که فهمیدم برا رشته های پزشکی در امریکا بورسیه نمیدن یعنی هیچ شانسی تو امریکا برا بورسیه نیست؟
وضعیت کشورای دیگه چطوره مثل انگلیس،استرالیاو...؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

11-06-2013, 05:11 PM
در آمریکا نمی دونم. ولی فکر نکنم در استرالیا بورسیه نباشه. خیلی از اسکالرشیپ ها برای دانشجویان رشته های مرتبط با دندانپزشکی / پزشکی در استرالیا هست. این لینک رو به طور مثال در مورد دانشگاه موناش نگاه کنید. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین ستاره زهره
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-09-2013, 04:00 PM
سلام دوستان خوبم من دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی تکوین دانشگاه ازاد هستم.تا الان مقاله ای نداشتم وتنها چندتا مقاله ترجمه کردم پاییز 93 درسم تموم میشه.قصد دارم برای مقطع دکترا به خارج از ایران برم.شما کدوم دانشگاه و کدوم کشور ها رو پیشنهاد میدید؟من مدرک زبان هم ندارم و تازه شر وع کردم به خوندن زبان.دانشگاه هایی که برای phdفول فاند هست ممنون میشم معرفی کنید. راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم
یه موردی هم که در پست های بالاخوندم بهنوش جان اشاره کرده بودند که در کارهای ازمایشگاهی قوی باشیم بهتره .من در دوره تحصیلم دو واحد کشت سلول هم میگذرونم.علاوه بر اون دوستانی در رویان و موسسه ملی ژنتیک دارم که میتونم برای دوره ها اونجا مراجعه کنم.(تا پایان درسم  دوره pcr/کشت سلول/استخراج dna/ رو میگذرونم )
البته این رو هم بگم که متاهل هم هستم با توجه به شرایط من ممنون میشم راهنمایی جامع و کاملی بکنید
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
22-09-2013, 07:33 PM
(22-09-2013, 04:00 PM)'ستاره زهره' نوشته: سلام دوستان خوبم من دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی تکوین دانشگاه ازاد هستم.تا الان مقاله ای نداشتم وتنها چندتا مقاله ترجمه کردم پاییز 93 درسم تموم میشه.قصد دارم برای مقطع دکترا به خارج از ایران برم.شما کدوم دانشگاه و کدوم کشور ها رو پیشنهاد میدید؟من مدرک زبان هم ندارم و تازه شر وع کردم به خوندن زبان.دانشگاه هایی که برای phdفول فاند هست ممنون میشم معرفی کنید. راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم
یه موردی هم که در پست های بالاخوندم بهنوش جان اشاره کرده بودند که در کارهای ازمایشگاهی قوی باشیم بهتره .من در دوره تحصیلم دو واحد کشت سلول هم میگذرونم.علاوه بر اون دوستانی در رویان و موسسه ملی ژنتیک دارم که میتونم برای دوره ها اونجا مراجعه کنم.(تا پایان درسم  دوره pcr/کشت سلول/استخراج dna/ رو میگذرونم )
البته این رو هم بگم که متاهل هم هستم با توجه به شرایط من ممنون میشم راهنمایی جامع و کاملی بکنید

درود ستاره جان، اگر درست متوجه شده باشم رشته شما developmental biology هست. اگر هدفتون اروپا باشه آلمان برای رشتتون جای به نسبت خوبی بوده و علاوه بر دانشگاه ها که گاهی به وسیله اساتیدشون اعلام می کنند موقعیت خالی برای دانشجو دارند موسساتی مثل ماکس پلانک بسیار خوب هستند (لینک). با این حال رقابت خیلی بالا بوده، فارغ التحصیلان دانشگاه های خیلی خوب ایران بعد از فارغ التحصیلی یک یا دو سال در رویان و موسسات مشابه کار می کنند و بعد تازه اقدام می کنند.
اگر در فکر کانادا و امریکا هستید می تونید به سایت تک تک دانشگاه ها مراجعه کنید و ببینید چه اساتیدی در زمینه شما کار کرده و دانشجو می خوان و تماس با اساتید رو آغاز کنید. فاند گرفتن در این حالت در درجه اول به پذیرش گرفتن بستگی داره و استاد تا حدی نقش داره (جز دانشگاه های دارای دوره های چرخشی که استاد سال اول تعیین نمی شه)، گرفتن فاند هم می تونه از طریق کار کردن برای استاد یا تدریس باشه. برای اطلاعات بیشتر در مورد فاند و تماس با اساتید به جزوه (لینک) مراجعه کنید.
برای یافتن استاد مناسب می تونید به مقالات رشته خودتون هم مراجعه کنید و آدرس نویسنده رو در آورید.
همون طور که خودتون گفتید یادگیری فنون مهم هستند، ولی داشتن مقاله هم نشان دهنده ارزش کار تحقیقی شما بوده، سعی کنید یه مقاله خوب از پایان نامتون در آورید.

نقل قول  

آفلاین ستاره زهره
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-09-2013, 02:35 AM
iceعزیز ممنون از راهنمایی خوبتون.بله رشته ام 
developmental biology هستش.با توجه به اینکه من هیچ مدرک زبانی ندارم ممنون میشم در مورد زبان هم راهنماییم کنید
تا کی باید مدرک زبانم حالا با توجه به دانشگاه تافل یا ایلتس یا جی ار ای یا.... رو بگیرم؟واینکه من درحال تحصیل هستم همزمان میشه وقت گذاشت یا نه؟
مورد دیگه سوالم مربوط به هزینه های تحصیل  و زندگی در خارج از کشوره.من هیچ اطلاعی از هزینه ها ندارم؟ منظورم اینکه اگر هزینه تحصیل هم بصورت بورس با دانشگاه یا استاد مربوطه باشه هزینه زندگی رو میشه تامین کرد در طول تحصیل یا باید قبل از اقدام به خروج حتما از لحاظ تمامی مخارج تکمیل بود؟

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

24-09-2013, 11:59 AM
(24-09-2013, 02:35 AM)'ستاره زهره' نوشته: iceعزیز ممنون از راهنمایی خوبتون.بله رشته ام 
developmental biology هستش.با توجه به اینکه من هیچ مدرک زبانی ندارم ممنون میشم در مورد زبان هم راهنماییم کنید
تا کی باید مدرک زبانم حالا با توجه به دانشگاه تافل یا ایلتس یا جی ار ای یا.... رو بگیرم؟واینکه من درحال تحصیل هستم همزمان میشه وقت گذاشت یا نه؟
مورد دیگه سوالم مربوط به هزینه های تحصیل  و زندگی در خارج از کشوره.من هیچ اطلاعی از هزینه ها ندارم؟ منظورم اینکه اگر هزینه تحصیل هم بصورت بورس با دانشگاه یا استاد مربوطه باشه هزینه زندگی رو میشه تامین کرد در طول تحصیل یا باید قبل از اقدام به خروج حتما از لحاظ تمامی مخارج تکمیل بود؟

با توجه به جایی که اپلای می کنید همه مدارکتون از جمله آزمون ها باید تا ددلاین تعیین شده آماده شده و فرستاده شده باشند. در حالت عادی دو ترم پاییز و بهار داریم. مثلا برای پاییز 2015 مدارک معمولا تا آبان-دی (بسته به دانشگاه) 2014 وقت دارند. برای اروپا ممکنه هر زمانی موقعیت خالی اعلام بشه و بگن تا فلان تاریخ مدارک رو ارسال کنید. ولی برای تماس اولیه با اساتید مگر اینکه در صفحه شخصی گفته باشن، نیاز به داشتن مدرک نبوده می تونید بگید در فلان تاریخ امتحان خواهم داد. آزمون ها تعدادی کارنامه رایگان می دن، زمان دادن آزمونتون رو طوری تنظیم کنید که ازشون بتونید استفاده کنید و هدر نرن.
اینکه وقت بتونید بگذارید یا نه کاملا بستگی به خودتون داره. پیشنهاد می کنم برای خوندن زبان وقت بگذارید تا در زمان لازم بتونید امتحان را با خیال راحت بدید، ولی پایان نامه های زیست به دلیل کار عملی طولانی مدت در آزمایشگاه قابل پیش بینی نیستند.
هزینه تحصیل بستگی به کشور (حتی شهر)، میزان ارائه شده و شیوه زندگی شما داره. برای قبل از خروج یه مقدار اولیه رو باید در نظر داشته باشید که هم برای گرفتن ویزا لازم هست در حسابتون باشه و هم شروع زندگیتون.
اگر به جزوه پذیرش مراجعه کنید هر مبحث به طور جداگانه بررسی شده و به قسمت مربوطش در انجمن لینک داده شده. با گذاشتن سوالاتتون به طور جداگانه در هر بخش می تونید از دوستان با تجربه پاسخ های کامل تری در مورد هر کشور بگیرید.

نقل قول  

آفلاین sara2013
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-10-2013, 05:46 PM
سلام. ببخشین من ارشد ژنتیک هسم واسه دکترا چه جوری همه دانشگاه خارج که رشته من رو داره سرچ کنم ؟؟؟ یکی از استاد های ما  از طرف دانشگاه 6 ماه تحقیقاتی واسه دکترا به اتریش رفتنه بود حالا نمیدونم به این بورسیه میگن؟؟ ولی دکتراش ایران بوده فقط 6 ماه اتریش بوده . این انوقت جه جوری بوده ؟؟
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

21-10-2013, 05:15 PM
(15-10-2013, 05:46 PM)'sara2013' نوشته: سلام. ببخشین من ارشد ژنتیک هسم واسه دکترا چه جوری همه دانشگاه خارج که رشته من رو داره سرچ کنم ؟؟؟ یکی از استاد های ما  از طرف دانشگاه 6 ماه تحقیقاتی واسه دکترا به اتریش رفتنه بود حالا نمیدونم به این بورسیه میگن؟؟ ولی دکتراش ایران بوده فقط 6 ماه اتریش بوده . این انوقت جه جوری بوده ؟؟

برای پیدا کردن دانشگاه های دارای رشته خودتون باید در دپارتمان بیولوژی تک تک دانشگاه های کشور هدف خودتون جستجو کنید و ببینید کدومشون اساتید با زمینه کاری مرتبط دارند. اگر گرایشتون ژنتیک انسانی هست به بخش های تحقیقی پزشکی هم نگاه بندازید. سایت های ارائه دهنده رنک دانشگاه ها می تونن بهتون کمک کنند و این لینک می تونه براتون یه محل شروع باشه، ولی هیچ منبعی متاسفانه اسم همه دانشگاه های دارای رشتتون رو نخواهد داد.
در مورد استادتون هم در ایران دانشجویان دکترا می توانند برای شش ماه فرصت مطالعاتی به خارج برن. که با گرفتن بورس ادامه تحصیل فرق داره ولی اونا هم معمولا باید استاد و آزمایشگاهی پیدا کنند تا برای اون دوره همکاری بپذیرتشون.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »