عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشورت درباره انتخاب دانشگاه در رشته مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
آفلاین حميد
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-07-2013, 07:28 AM
من كارشناسي ناپيوسته معماري از دانشگاه غير انتفاعي دارم، مي خوام واسه ارشد دانشگاه كنستانس المان project managment رو واسه ارشد بخونم، ممنون ميشم راهنماييم كنيد، و اين دانشگاه واسه خوندن اين رشته خوبه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-08-2013, 01:01 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-08-2013, 01:08 PM توسط ARNAVAZ.)
(08-05-2013, 06:01 AM)'lavender' نوشته:
ببین دانشگاه با دانشگاه فرق داره.
مدیر گروه دانشکده ی ما لیسانسش گرافیک بود و فوقش معماری. حتی استادی داریم که لیسانسش بیولوژی هست و فوقش معماری!
برای کمک هزینه باید ببینید دانشکده چقد سرمایه داره و چقدر به طرح و افکار شما علاقه داره.
یکی از دوستام برای ارشد معماری فول فاند شد و سالی هم 12500$ می گیره. به نظرم فاند و کمک هزینه غیر ممکن نیست!
درود fhm
من به صحبت دوستمون (lavander) اضافه کنم که درست فاند و اسکالر غیر ممکن نیست برای معماری. ولی واسه کسی که پرتفولیو و سابقه کار اجرایی مفید و .. نداره واقعا سخت و غیر ممکن خواهد بود!!!!!!!!!!
دو تا کار میتونید انجام بدین برای فاند و اسکالر:
1) اینکه شما اینجا یکسال یا بیشتر کار حرفه ای و اجرایی انجام بدین . وبعد کاراتون رو آلبوم کنین (پرتفولیو)
2) یا با اکسِپت معمولی مشغول بشین به درس خوندن (هزینه شخصی) و بعد با توجه به نمرات و معدل بالا در ترم اول یا یکسال اول (با توجه به قوانین دانشگاه) از ترم دوم یا سال دوم اسکالرهای خوبی بگیرین.
پیروز باشین

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین d_dn
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2013, 03:45 PM
سلام
من لیسانس معماری دارم از دانشگاه ارومیه، معدلم 17.81. نمره تافلمم 110. چقدر شانس گرفتن پذیرش و fund دارم؟ سابقه ی کار پژوهش ندارم اصلا!
نقل قول  

آفلاین ARNAVAZ
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
31-08-2013, 05:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 05:16 PM توسط ARNAVAZ.)
(31-08-2013, 03:45 PM)'d_dn' نوشته: سلام
من لیسانس معماری دارم از دانشگاه ارومیه، معدلم 17.81. نمره تافلمم 110. چقدر شانس گرفتن پذیرش و fund دارم؟ سابقه ی کار پژوهش ندارم اصلا!

درود 

1) در انجمن معماری و شهرسازی چندتا پست گذاشتم میتونید مراجعه کنید

2) شما شانس بالایی دارین به شرطی اینکه پرتفولیو قوی داشته باشین.. به قسمت پرتفولیو مراجعه شود

3) برای ایتالیا هم شانس خوبی دارین از اونجایکه تنها کشوری هست که به رشته معماری فاند میده اونم در مقطع مستر
در انجمن ایتالیا/ دانشگاه پلی تکینک میلان و.... 

اگر مرا به دوزخم بیفکنی، به اهل آتش خواهم گفت که من تو را دوست می دارم.   "مناجات شعبانیه"
نقل قول  

آفلاین elhambli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-09-2013, 12:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-09-2013, 12:50 PM توسط elhambli.)
من دانشجوی ترم 5 مهندسی مدیریت پروژه دانشگاه پیام نور تهران هستم. حدود 70% درسامون از رشته عمران هست 30% از رشته MBA . واسه ارشد چه رشته ای مناسبه  که مرتبط باشه؟ کدوم دانشگاه ها؟ (البته خارج از ایران)
ممنون[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-09-2013, 04:08 AM
(11-09-2013, 12:43 PM)'elhambli' نوشته: من دانشجوی ترم 5 مهندسی مدیریت پروژه دانشگاه پیام نور تهران هستم. حدود 70% درسامون از رشته عمران هست 30% از رشته MBA . واسه ارشد چه رشته ای مناسبه  که مرتبط باشه؟ کدوم دانشگاه ها؟ (البته خارج از ایران)
ممنون[img]images/smilies/smile.gif[/img]

با توجه به رشته ی لیسانستون فک میکنم مدیریت پروژه مناسب باشه براتون...   البته این بستگی به علاقه تون هم داره....
این رشته خیلی جا های مختلفی ارائه میشه، و رشته ی خیلی پر طرفداری هست...  دانشگاه های زیادی هستن که دارنش و خودتون میتونید دنبالش بگردید...   این تاپیک برای گشتن توی اروپا بهتون کمک میکنه..
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

15-11-2013, 09:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-11-2013, 09:46 AM توسط k24.)
درود
من لیسانس عمران با معدل 15 از دانشگاه سراسری هستم.
میخواستم بدونم دانشگاه  Tri-national Civil Engineering در شهر کارلسروهه آلمان چجور دانشگاهیه؟ کسی اطلاعات دقیق داره ازش؟ ممنون.....
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-11-2013, 10:10 AM
(15-11-2013, 09:44 AM)'k24' نوشته: درود
من لیسانس عمران با معدل 15 از دانشگاه سراسری هستم.
میخواستم بدونم دانشگاه  Tri-national Civil Engineering در شهر کارلسروهه آلمان چجور دانشگاهیه؟ کسی اطلاعات دقیق داره ازش؟ ممنون.....

این دانشگاه در واقع یک موسسه علوم کاربردی موسوم به FH است که تا مقطع ارشد تنها در المان و دنیا ارزشیابی میشه، در مقایسه با دانشگاه کارلسروهه بسیار متفاوته. تمرکز روی دروس عملیه تا تئوری و اماده سازی دانشجو برای جذب در بازار کار است. من به شخصه این موسسات رو قبول ندارم. این هم لینک دانشگاه
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

15-11-2013, 10:18 AM
(15-11-2013, 10:10 AM)'Mr-Voltage' نوشته:
این دانشگاه در واقع یک موسسه علوم کاربردی موسوم به FH است که تا مقطع ارشد تنها در المان و دنیا ارزشیابی میشه، در مقایسه با دانشگاه کارلسروهه بسیار متفاوته. تمرکز روی دروس عملیه تا تئوری و اماده سازی دانشجو برای جذب در بازار کار است. من به شخصه این موسسات رو قبول ندارم. این هم لینک دانشگاه

مرسی از راهنماییتون
منم فکر کنم اسم یونی رو اشتباه نوشتم. منظورم دانشگاه زیر بود. نظرتون در مورد این دانشگاه چیه دوست عزیز؟ ممنون.....
http://www.kit.edu/index.php
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-11-2013, 10:29 AM
(15-11-2013, 10:18 AM)'k24' نوشته:
مرسی از راهنماییتون
منم فکر کنم اسم یونی رو اشتباه نوشتم. منظورم دانشگاه زیر بود. نظرتون در مورد این دانشگاه چیه دوست عزیز؟ ممنون.....
http://www.kit.edu/index.php

اگر بتونی با زبان المانی تحصیل کنی شانس داری اما با زبان انگلیسی با این معدل خیلی دور از واقعیته! حالا دوست داشتی شانست رو امتحان کن! اما یادمه خیلی سخت پذیرش میده!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »