عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی هلند روادید هلند مدارک لازم برای ویزای هلند

صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مدارک لازم برای ویزای هلند
آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-07-2013, 02:43 AM
(01-07-2013, 09:11 PM)'leiden' نوشته: نزدیک ترین وت مصاحبه 22 جولای هست ولی من هر چی سعی مکنم نمیتونم این وقت را بگیرم . ظاهرا پر شده! این پیغام خطا را میده [align=-webkit-center]One or more of the time slots being spanned is full.
نمیدونم اشکال از کار منه یا اینکه وقت واقعا پر شده.[img]images/smilies/huh.gif[/img]  اگه نتونم برای جولای رزرو کنم میره تا 14 اکتبر و اکتبر واسه من خیلی دیره[img]images/smilies/sad.gif[/img] کمممممک!!![/align]

سعی کنین زنگ بزنین سفارت و با تلفن باهاشون در میون بزارید...  همین الان هم که این پیام رو خوندید بهشون (هم به فارسی و هم به انگلیسی جداگانه) ایمیل بزنید و مشکلتون رو بگید...  معمولا سفارتا در این شرایط همکاری میکنن و وقت زودتر میدن...
فقط این رو در نظر داشته باشید که فقط خودتون در این شرایط میتونید به خودتون کمک کنید و کاری از کسی ساخته نیست...   من به شخصه امیدوار بودم شخص سفیر هلند در تهران این تاپیک رو میخوند و به درخاست کمک شما جواب میداد اما میدونم که اینجا فقط ما هستیم که تنها میتونیم در بعضی چیزا بهتون راهنمایی کنیم و هر کسی کارای خودش رو خودش انجام میده..   
موفق باشید و به امید خبرای خوش..
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین Yasmin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-07-2013, 09:55 AM
سلام دوستان
من قصد دارم واسه هفته اول شهريور برم هلند واسه گردش!مداركي كه توي سايت سفارت خاسته يكيش رزرويشن هتل و هواپيماست!من هيچكدومو ندارم!ضمن اينكه قراره يكي از دوستام از يه كشور ديگه رزرو هتل انجام بشه!ميشه منو راهنمايي كنيد.راستي فرم ويزاي شينگن واسه هلند فرق داره ؟من پارسال يه فرم ويزا پر كردم!ميتونم ازهمون استفاده كنم يا عوض شده؟ممنون از راهنماييتون
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

08-07-2013, 06:02 AM
(07-07-2013, 09:55 AM)'Yasmin' نوشته: سلام دوستان
من قصد دارم واسه هفته اول شهريور برم هلند واسه گردش!مداركي كه توي سايت سفارت خاسته يكيش رزرويشن هتل و هواپيماست!من هيچكدومو ندارم!ضمن اينكه قراره يكي از دوستام از يه كشور ديگه رزرو هتل انجام بشه!ميشه منو راهنمايي كنيد.راستي فرم ويزاي شينگن واسه هلند فرق داره ؟من پارسال يه فرم ويزا پر كردم!ميتونم ازهمون استفاده كنم يا عوض شده؟ممنون از راهنماييتون

دوست عزیز   Smile
امیدوارم بهتون خیلی خیلی خوش بگذره و لذت ببرید...
برای رزرویشن من نمیدونم چه راهنمایی ای میخاید؟ هتل رو که دوستتون میخاد انجام بده دیگه!!   کافیه توی سایت یه هتل بره و به راحتی این کار رو انجام بده...  در مورد هواپیما هم کافیه یه سر یه آژانس مسافرتی برید اونجا براتون بلیط رزرو میکنن...     من دقیقا نمیدونم چطوری راهنمایی میخاید اما اگه بیشتر توضیح بدید شاید بتونم کمک کنم...   Smile

در مورد فرم هم نمیدونم کدوم فرم رو پر کردید...   فرم کشور ها بعضی وقتا فرق داره...
اینجا رو ببینید برای فرم...
لطفا در تاپیک مرتبط سوالاتتون رو بپرسید..  هیچ کدوم از سوالاتون مربوط به این گرفتن وقت سفارت نیست....
موفق باشید   Smile

نقل قول  

آفلاین gitadalaei
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-08-2013, 05:27 PM
سلام من اطلاعاتی در مورد مدارک مورد نیاز یرای سفارت و همچنین فرم درخواست ویزای هلند میخواستم. به سایت مراجعه کردم و لی چون به زبان هلندی بود متوجه نشدم. آیا امکان فرم و مدارک به زبان فارسی هست؟ اگر راهنمایی لازم را انجام بدید ممنون میشم

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-08-2013, 11:56 PM
(17-08-2013, 05:27 PM)'gitadalaei' نوشته: سلام من اطلاعاتی در مورد مدارک مورد نیاز یرای سفارت و همچنین فرم درخواست ویزای هلند میخواستم. به سایت مراجعه کردم و لی چون به زبان هلندی بود متوجه نشدم. آیا امکان فرم و مدارک به زبان فارسی هست؟ اگر راهنمایی لازم را انجام بدید ممنون میشم

دوست عزیز،
اگر وقت میزاشتید و کل این تاپیک رو ملاحظه میکردی در صفحه 2 قرار دادمش. ضمناً اینجا لیست مدارک و Legalisation برای سفارت به انگلیسی قرار داره. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mary909
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-09-2013, 03:44 PM
سلام میشه لطفا به من بگید برای گرفتن ویزای شنگن مقدار پولی که باید تو حساب باشه چقدره؟ پرینت کارکرد حساب 6ماهه میخان!! یعنی تو این 6ماه باید کلی پول تو حسابمون باشه؟!
1سوال دیگه چون عمه من برای من و شوهرم دعوت نامه فرستاده پس من باید اصلی باشم و ش.هرم همراه من؟منظورم اینکه من باید حساب بانکی پر و ملک داشته باشم؟؟!!
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-09-2013, 06:28 PM
(05-09-2013, 03:44 PM)'mary909' نوشته: سلام میشه لطفا به من بگید برای گرفتن ویزای شنگن مقدار پولی که باید تو حساب باشه چقدره؟ پرینت کارکرد حساب 6ماهه میخان!! یعنی تو این 6ماه باید کلی پول تو حسابمون باشه؟!
1سوال دیگه چون عمه من برای من و شوهرم دعوت نامه فرستاده پس من باید اصلی باشم و ش.هرم همراه من؟منظورم اینکه من باید حساب بانکی پر و ملک داشته باشم؟؟!!

مقدار پولی رو که باید تو حسابتون باشه رو دقیقا نمیدونم اما فکر میکنم 3000 یورو باشه (یا معادل ریالیش)   پرینت 3 ماهه میخان و بهتره که کلا این پول تو حسابتون باشه اما خیلی مهم نیست....   بیشتر مهمه که پول های زیادی یهو وارد حسابتون نشه و خارج نشه...   ینی فک نکنن که قرض گرفتید یا کار خلافی میکنید!!
بله باید فرم شما اصلی باشه و شوهرتون همراه...
موفق باشید   Smile

نقل قول  

آفلاین mary909
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-09-2013, 12:41 AM
ممنون از جوابتون.یه سوال دیگه! کشور هلند راحت تر ویزای توریستی میده یا سوئد؟ من تو هر دو کشور فامیل دارم از کدوم اقدام کنم بهتره؟ راستی نگفتی سند ملکی باید به نام من باشه یا میتونه به نام شوهرم باشه؟!
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-09-2013, 03:05 PM
(06-09-2013, 12:41 AM)'mary909' نوشته: ممنون از جوابتون.یه سوال دیگه! کشور هلند راحت تر ویزای توریستی میده یا سوئد؟ من تو هر دو کشور فامیل دارم از کدوم اقدام کنم بهتره؟ راستی نگفتی سند ملکی باید به نام من باشه یا میتونه به نام شوهرم باشه؟!

والا نمیدونم! 
قاعدتا باید بگم سوئد اما در عین حال دو مورد دیدم که خیلی بد ملت رو سوئد ریجکت کرد برای همین ویزای دیدار فامیل..   در عین ناباوری...   و هلند به هر حال خیلی بیشتر توریستی هست تا سوئد و ممکنه این کار رو سخت بکنه اما من دیدم که راحت تونستن برن...
اگه فامیل درجه یک دارید یه جایی همونجا اپلای کنید...   سند ملکی هم بهتره به نام شما باشه اما خیلی فرقی نداره...   میخان بدونن که قرار نیست بمونید و بر میگردید...   فیش حقوقی هم خیلی خوبه...
موفق باشید   Smile

نقل قول  

آفلاین rahele r
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-09-2013, 12:45 AM
سلام  ببخشید سوالی داشتم از شما .یکی از دوستان در هلند زندگی میکنند واقا هستند وبرای من وپسرم ومادرم دعوت نامه بفرستن میخواستم بدونم سفارت ایراد نمگیره چون ما نصبتی نداریم با هم  فقط دوست هستیم ایشون میگن به شما وپسرتون میدن ولی مادرتون نه میخواستم بپرسم چه طور میشه واگه ویزا بدن چه مدارکی وکارهای باید انجام بدم  ممنون میشم جوابم رو بدید وبرای انجام کار
چقدر زمان میبره از شروع کار تا پایان.ببخشید من دراین موارد هیچ اطلاعی ندارم

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (20): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 20 بعدی »