عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان زندگی در آلمان مهاجرت به کشور آلمان

صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهاجرت به کشور آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-07-2012, 12:11 AM
اما در کل مهاجرت از ایران به آلمان سخت هستش. آلمان یه حداقل حقوقی در نظر گرفته که صاحبکار باید به شما بده. این میزان چند سال قبل حدود 85.000 یورور و در حال حاضر حدود 65.000 یورو است. تا این مبلغ رو ندند احتمال گرفت اقامت خیلی سخت است نمی گم غیر ممکن ولی خیلی سخته
شما باید حداقل 5 سال سابقه کار با سابقه پرداخت بیمه رو داشته باشید و بعد از اون امتحان شهروندی رو بدید و درخواست پاسپورت آلمانی کنید

سابقه کارهای ما اینجا بی قید و شرط پذیرفته نیست و قدم اول گرفتن ویزای 3 ماهه است. شما از ایران معمولا نمی تونین اقامت یکساله بگیرید و با دعوت نامه ای که شرکت براتون صادر می کنه ویزای سه ماهه می گیرید و وارد آلمان می شید و بعد اون شرکت مدارک لازم و راه و چاه رو برای گرفتن Aufenthaltstitel در محل شهرداری به شما نشون میده. شما که از اینجا برای ویزای سه ماهه اقدام می کنید مدارکتون میره به همون شهر و وقتی میرید برای گرفتن اقامت مدارکتون توی همون آفیس توی یک زونکن قرار داره. که با پر کردن یک سری فرم و دادن یک سری مدارک پروسه اقامت شما انجام میشه و بعد از 1 ماه عموما کارت الکترونیکی اقامت براتون صادر میشه.

اقامتی که برای شما صادر میشه منوط به کار کردن در همون شرکت هست و شما از لحظه ای که از اون شرکت به هر دلیلی اخراج بشید یا استعفا بدید، باید از آلمان هم خارج بشید.
این روال به مدت دو سال هست و شما نمی تونید با ویزای کار صادر شده توی اون دو سال محل کارتون رو عوض کنید.
بعد از دو سال می تونید کارتون رو تغییر بدید و بعد از 5 سال می تونید درخواست اقامت بی قید و شرط بکنید و شهروند آلمانی بشید.

* شرکت کارفرمای شما می تونه برای تمام خانواده تون دعوت نامه بفرسته و با هم برید ولی تمدید اقامت خانواده شما در آلمان رو دقیقا نمیدونم چطوری انجام میشه. ولی فکر می کنم که خیلی بستگی به مبلغ قراردادتون داره و اینجا براشون مهمه که یک خارجی بتونه هزینه هاش رو تقبل کنه.چیزی شنیدم مبنی بر اینکه قرارداد یک خارجی باید سالی حداقل 40 هزار یورو باشه که بتونه باهاش اقامت کاری بگیره. که این مبلغ تا پارسال 60 هزار بوده و چون شرکت ها حاضر نبودن با همچین قراردادهای بالایی خارجی ها رو استخدام کنن، مبلغ رو آوردن پایین. اما باز هم زیاده و اینجا برای استخدام اولیه 30 هزار نورم هست.

این هم لینکی مفید در این خصوص>> http://www.study-in.de/en/community/chat/
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-04-2013, 01:30 PM
با سلام ...میشه با خرید خانه در آلمان ( یا اسپانیا ) اقامت دائم گرفت ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-04-2013, 07:51 PM
(02-04-2013, 01:30 PM)'mona' نوشته: با سلام ...میشه با خرید خانه در آلمان ( یا اسپانیا ) اقامت دائم گرفت ؟

دروود.
در اسپانیا که شما با 160 هزار یورو می توانید صاحب اقامت کامل در اسپانیا شوید. اما در المان هنوز این مورد مورد رو ندیدم.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین TheCorona9
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-04-2013, 07:34 AM
سلام
شما فرمودین که مبلغ نرمال برای استخدام اولیه 30 هزار یورو هست. میشه لطفا بفرمایید که منظورتون از استخدام چیه؟ یعنی اون کسی که 30 هزار میگیره، چه پستی رو توی شرکت داره؟
من مدرک مهندسی جوش رو دارم و توی این زمینه هم گاهی کار میکنم. میخوام بدونم که برای شخصی مثل من حاضر میشن که بیشتر از این پرداخت کنن؟

مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-04-2013, 10:12 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-04-2013, 11:46 AM توسط Shihan.)
(26-04-2013, 07:34 AM)'TheCorona9' نوشته: سلام
شما فرمودین که مبلغ نرمال برای استخدام اولیه 30 هزار یورو هست. میشه لطفا بفرمایید که منظورتون از استخدام چیه؟ یعنی اون کسی که 30 هزار میگیره، چه پستی رو توی شرکت داره؟
من مدرک مهندسی جوش رو دارم و توی این زمینه هم گاهی کار میکنم. میخوام بدونم که برای شخصی مثل من حاضر میشن که بیشتر از این پرداخت کنن؟
مرسی

ملاحظه کنید دوست عزیز،
بنده این مبلغ رو برای فردی که حداقل 1-2 سال در حرفه خودش اشناست و به مواردی که شرکت مرتبط ازش می خواهد را ارئه میده میتونه بدست بیاره را بیان کردم. این نوع استخدام از نوع تمام وقته و شامل اخذ مالیات هم میشه. جایگاه هر فرد مطمئن باشید خیلی بالا نیست میتونه از یه مشاور تا یک تکنسین و مهندس نواموز باشه. اما برای روشن شدن موضوع لینک اینجا رو مشاهده کنید: یک مدیر مناسب برای یک شرکت حدوداً سالی 90000 هزار یورو درامد داره! مطمئناً ایشون خیلی از شایستگی ها و تجارب رو پشت سر گذاشته و انتظار نمیره که یه ایرانی خیلی زود به این مقدار دست پید کنه!! 
همچنین برای کثرت سوالات بهتره این FAQ رو ببنید که دید خوبی می دهد. 

نقل قول  

آفلاین samira.alizade
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-09-2013, 01:12 PM
سلام.
من یه راهنمایی و مشاوره کامل لازم دارم و تاپیکی راجع به این موضوع پیدا نکردم.
من دنبال گرفتن اقامت دائم در کشوری هستم که بتونم به تنهایی هزینه مخارج زندگیمو با کار کردن پرداخت کنم
کشوری که هم راحت ویزا  اقامت دائم بده و هم هزینه های زندگی در اونجا.کم باشه
شخصا آلمان رو دوست دارم اما ظاهرن شرایط اقامت گرفتن بسیار سخت است.
خواهش میکنم راهنمایی کنید
من میخوام تو خارج یه زندگی مستقل و مجردی داشته باشمو.
لطفا راهنمایی کنید که چطوری و بی دردسر[img]images/smilies/wink.gif[/img][img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-09-2013, 02:05 AM
(05-09-2013, 01:12 PM)'samira.alizade' نوشته: سلام.
من یه راهنمایی و مشاوره کامل لازم دارم و تاپیکی راجع به این موضوع پیدا نکردم.
من دنبال گرفتن اقامت دائم در کشوری هستم که بتونم به تنهایی هزینه مخارج زندگیمو با کار کردن پرداخت کنم
کشوری که هم راحت ویزا  اقامت دائم بده و هم هزینه های زندگی در اونجا.کم باشه
شخصا آلمان رو دوست دارم اما ظاهرن شرایط اقامت گرفتن بسیار سخت است.
خواهش میکنم راهنمایی کنید
من میخوام تو خارج یه زندگی مستقل و مجردی داشته باشمو.
لطفا راهنمایی کنید که چطوری و بی دردسر[img]images/smilies/wink.gif[/img][img]images/smilies/dodgy.gif[/img]

دوست عزیز.
فعلاً بهترین مورد برای رفتن و تقاضای اقامت همون پروژه Blue Card کشور المانه که میتونید اقدام کنی، دوم هم تحصیل و سپس یافتن کار و دادن مالیاته که میشه پروسه رو جلو برد (اینجا) و ثبت شرکت و خرید ملک تا در پایان ازدواج با فردی المانیه. بنابراین راهاش وجود داره اینکه
بهتره در سایتهای کاریابی آلمانی مانند monster.de و یا شبکه تجاری xing.com دنبال کارفرما بگردید.
 شما باید ببینی شرایطت با کدوم مورد سازگاره سپس خودت قضاوت کنی و تصمیم بگیری. 
نقل قول  

آفلاین مهرنوش
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-09-2013, 03:16 PM
درود
همسر من مهندس برق هستند و خیلی هم در کارشون توانایی و تجربه دارند.مایلیم از بلوکارت استفاده کنیم و بریم المانوما باید حتما با هم بریم چون یه نی نی داریم.با این شرایط آیا امیدی هست که با حداقل حقوق برای من و فرزندم هم اجازه اقامت بدن.به نظرتون چطور با کارفرما مذاکره کنیم؟

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-09-2013, 03:33 PM
(08-09-2013, 03:16 PM)'مهرنوش' نوشته: درود
همسر من مهندس برق هستند و خیلی هم در کارشون توانایی و تجربه دارند.مایلیم از بلوکارت استفاده کنیم و بریم المانوما باید حتما با هم بریم چون یه نی نی داریم.با این شرایط آیا امیدی هست که با حداقل حقوق برای من و فرزندم هم اجازه اقامت بدن.به نظرتون چطور با کارفرما مذاکره کنیم؟

شما باید از طریق شوهرتون اقدام کنید چون ظاهراً ایشون سر کار هستن و بیمه هم باید باشن و با تجربه زیادی که دارن شانسش بیشتر خواهد بود شما باید ابتدا در زمینه کاری شوهرتون شغلی رو که اگهی شده رو پیدا کنید سپس مدارک درخواست شده رو ارسال میکنی اگر مورد تایید قرار گرفت باقی موارد، اما این مورد رو هم در نظر بگیرید شما باید سطح زبان المانی خوبی داشته باشید تا در اونجا به مشکل بر نخوردی، ضمناً پس از تایید کارفرما فرایند کارهای شما رو هم بواسطه ویزا و هم بلوکارت پیگیری خواهد کرد.
نقل قول  

آفلاین ziba noorali
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-01-2014, 03:52 PM
با سلام دوستان
سوالی دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید:
من فارغ التحصیل از کشور اوکراین در رشته دندانپزشکی هستم.مدرکم از دانشگاه بینلمللی پزشکی کیف میباشد و در سایت anabin دانشگاهم H+ دارد و در المان موتبر میباشد به نضرتون می توانم برای دریافت کارت ابی و از طریق یافتن پیشنهاد کاری اقدام کنم؟
ممنون میشم از دوستان که اگر اطلاعاتی در رشته من دارند راهنمایی کنند

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): 1 2 3 4 5 بعدی »