عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین aliat
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-08-2013, 03:39 PM
(08-08-2013, 12:03 PM)Mr-Voltage نوشته:
در پستهای قبلی گفتم که معدل در هر مقطع برای دانشگاههای کانادا خیلی مهمه! ضمن اینکه دانشکده مهندسی صنایع در کانادا به 4-5 دانشگاه بیشتر نمیرسه. با توجه به شرایط شما بهتره نمره بالایی در زبان 6.5+ و همچنین مقالات با ارزش فاکتور بالاتری رو در انتهای کار داشته باشی تا موفق باشی، البته عرض کردم این هم احتمال است زیرا کانادا روی معدل حساسه و استاد نقش تعیین کننده داره. ضمن اینکه شما نمره GRE هم داری و از اونجایی که این ازمون برای کانادا در روند پذیرش اعمال نمیشه چون اجباری نیست! اما خب داشتنش هم بهتر از نداشتنشه. در کل شانست با اون مواردی که اشاره کردم ممکنه خوب ارزیابی شه تا نظر استادی که پیدا کنی چی باشه. در این بخش لیست دانشگاههای مهندسی صنایع کانادا رو برات قرار دادم. برای امریکا هم باید بری تو تاپیک خودش سوال بپرسی دوستان مجرب اونجا دقیقتر پاسخگو هستن.
ازاد اندیش باشی

مرسی خیلی لطف کردی٬ پس یعنی با ابن وجود که کانادا رو معدل حساسه بهتره من برم سراع جای دیگه درسته؟
نقل قول  

آفلاین muh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Lightbulb  16-08-2013, 07:20 AM
با سلام و خسته نباشید
لطفاً درباره این رزومه یک نظر واقعی بدهید تا شانس پذیرش دکترای مکانیک با فاند کامل را در سه دانشگاه "Carleton" و "McGill" و "Concordia" بدانم:
*لیسانس: دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 13.80
*فوق لیسانس: دانشگاه تهران با معدل 18.00 شاگرد اول
*مقاله کنفرانس داخلی: 7 تا
*مقاله ژورنال خارجی غیر آی اس آی: 2 تا
*مقاله آی اس آی: 2 تا
*زبان: هنوز toefl امتحان ندادم ولی نمره آن را 92 فرض کنید
اگر دانشگاه خاصی را در این زمینه می دانید بی زحمت معرفی بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-08-2013, 07:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 16-08-2013, 07:32 AM توسط soilman.)
درود
نظر واقعی اینه که در کل رزومه ی شما خوبه اگر معدل لیسانس رو فاکتور بگیریم و زبانتون رو بتونید بالاتر از 92 ببرید.... البته خوب دکترا تاکید بیشتر بر معدل فوق شما خواهد بود ولی به یاد داشته باشید که کمیته های تصمیم گیری نکته بین هستند متاسفانه و براشون فرق دانشگاه x و y lمهم نیست بلکه معدل یکی از شروط هست!
کلا با زبان خوب می تونید شانس خودتون رو امتحان کنید...مک گیل خوب در مقایسه با دانشگاه های دیگری که اوردید سخت گیرتره
شما می توانید با اساتید دانشگاه های دیگر هم مکاتبه کنید تا دستتان بیاد که اوضاع چگونه هست...دانشگاه های مکانیک باید زیاد باشه در سطج کانادا...دانشگاه هایی مثه مک مستر - وسترن انتاریو - ساسکاچوآن - البرتا - گوئلف و الی آخر....
به نظرم تا موقع زبان دادن که باید بیشترین تلاشتون رو براش بگذارید با اساتید مکاتبه داشته باشید...
(16-08-2013, 07:20 AM)'muh' نوشته: با سلام و خسته نباشید
لطفاً درباره این رزومه یک نظر واقعی بدهید تا شانس پذیرش دکترای مکانیک با فاند کامل را در سه دانشگاه "Carleton" و "McGill" و "Concordia" بدانم:
*لیسانس: دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 13.80
*فوق لیسانس: دانشگاه تهران با معدل 18.00 شاگرد اول
*مقاله کنفرانس داخلی: 7 تا
*مقاله ژورنال خارجی غیر آی اس آی: 2 تا
*مقاله آی اس آی: 2 تا
*زبان: هنوز toefl امتحان ندادم ولی نمره آن را 92 فرض کنید
اگر دانشگاه خاصی را در این زمینه می دانید بی زحمت معرفی بفرمایید.

نقل قول  

آفلاین moon92
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-08-2013, 03:47 PM
سلام من قبلا رزومم رو نوشتم و ممنونم از راهنماییتون سوال مهم دیگه ای که دارم : اگر من خودم مهاجرت به کانادا مهاجرت بکنم و بعد از اقامت درخواست فاند شدن بدم می تونم دانشگاهی با رنک بالا فوند بگیرم؟اصلا ز اقامت یک گزینه محسوب میشه. یا اگر از همین ایران اول اجازه تحصیل بگیرم و بعد به دنبال مهاجرت برم بهتره پیشنهاد شما چیه؟
پیشاپیش از پاسختون ممنونم
نقل قول  

آفلاین Unbroken
**
نقل قول

19-08-2013, 10:58 PM
با سلام
من لیسانس حسابداری دارم از دانشگاه رازی با معدل 15.5 و فوق لیسانس هم از شهیدبهشتی با معدل 16.07.
مقاله فقط 2 تا داخلی علمی-پژوهشی دارم با 5 سال سابقه کاری کاملا مرتبط.
حالا سوالم اینه که آیا با GRE میشه برای کانادا اپلای کرد؟ چقدر امید گرفتن فاند و پذیرش با مشخصات من و داشتن GRE به جای GMAT وجود داره با فرض آیلتس 7.
برای مستر چطور؟
نقل قول  

آفلاین P.E
**
نقل قول

21-08-2013, 02:59 PM
سلام،
اگر ممکنه نظرتون را درباره شانس من برای دانشگاه های کانادا بفرمایید (رزومه در نتایج پذیرش).
البته بیشتر نظر خودم روی UBC هست.
یک سوال که البته شاید خیلی مربوط به این تاپیک نباشه:
چون من الان دارم دکترا میخونم فکر میکنید اشاره کردن بهش توی رزومه نکته منفی باشه ؟

مرسی!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
21-08-2013, 04:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-08-2013, 04:50 PM توسط Shihan.)
(21-08-2013, 02:59 PM)'P.E' نوشته: سلام،
اگر ممکنه نظرتون را درباره شانس من برای دانشگاه های کانادا بفرمایید (رزومه در نتایج پذیرش).
البته بیشتر نظر خودم روی UBC هست.
یک سوال که البته شاید خیلی مربوط به این تاپیک نباشه:
چون من الان دارم دکترا میخونم فکر میکنید اشاره کردن بهش توی رزومه نکته منفی باشه ؟
مرسی!

من تا اونجا که تجربه دارم برای بسیاری از دانشگاهها خوندن دوره دکتری و یهو ترک اون دوره و اغاز همون دوره در کشور دیگه Negative point محسوب میشه اما خب به نظر دلیلی نداره که بگی من دکتری در فلان جا میخوندم و حالا اومدم و دوباره از ابتدا می خوام  بخونم.
من رزومه شما رو نگاه انداختم در کل شانست خوبه فقط باید با استاد در زمینه رشته خودت پیدا کنی و باهاش مکاتبه کنی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین P.E
**
نقل قول

21-08-2013, 09:26 PM
(21-08-2013, 04:32 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
من تا اونجا که تجربه دارم برای بسیاری از دانشگاهها خوندن دوره دکتری و یهو ترک اون دوره و اغاز همون دوره در کشور دیگه Negative point محسوب میشه اما خب به نظر دلیلی نداره که بگی من دکتری در فلان جا میخوندم و حالا اومدم و دوباره از ابتدا می خوام  بخونم.
من رزومه شما رو نگاه انداختم در کل شانست خوبه فقط باید با استاد در زمینه رشته خودت پیدا کنی و باهاش مکاتبه کنی

مرسی! دارم فکر میکنم که مقاله هایی را که اینجا تا چند روز دیگه داره میاد  را توی رزومه بزنم یا نه؟
اگر دانشگاه دیگه توی نظرتون هست که پیشنهاد بدین ممنون میشم بدونم.

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-08-2013, 10:24 PM
(21-08-2013, 09:26 PM)'P.E' نوشته:
مرسی! دارم فکر میکنم که مقاله هایی را که اینجا تا چند روز دیگه داره میاد  را توی رزومه بزنم یا نه؟
اگر دانشگاه دیگه توی نظرتون هست که پیشنهاد بدین ممنون میشم بدونم.

خب اگر مقالاتت مرتبط با دوره تحصیل در سوئد و مشخصاً از اطلاعات اونجا استفاده شده باشه ممکنه حاشیه ایجاد کنه اما خب اگر کلی باشه و خیلی هم روش کار کنی میتونی به لیست مقالات ارشدت اضافه کنی. در خصوص دانشگاه خب باید ببینی کدوم به رشته ات نزدیکه و لیست استادها رو ببین و دقت کن روی چه موضوعی کار کردن که جدیده و حرفی برای گفتن داره. من لیست دانشگاهها رو اینجا گذاشتم خودت سرچ کن و ببین کدومش بهت بیشتر نزدیک تره.
ازاد اندیش باشی
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین سودا
**
نقل قول

21-08-2013, 10:42 PM
(09-08-2013, 01:27 PM)'سودا' نوشته: با سلام
من لیسانس دبیری زبان انگلیسی دارم از دانشگاه آزاد (فارغ التحصیل 79) با معدل 16.38 و ارشد روانشناسی تربیتی از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 17.80 (فارغ التحصیل 90) با 37 سال سن. تجربه ترجمه دارم البته بدون نامه سابقه کار. الان دو سالی است که در مرکز مشاوره دو دانشگاه دولتی مشغول کارم(یکی به صورت قرارداد ترمی  و به عتوان مشاور و روانشناس و دیگری به عنوان کارمند قراردادی). پروسه مهاجرت به روش اسپانسری به کانادا را هم دارم که به امید خدا تا چند ماه آتی چواب می دهند.تصمیم به اقامت در تورنتو را دارم. سوالم در موورد ادامه تحصیل دکترای روانشناسی تربیتی یا خانواده درمانی و یا نهایتاً یالینی هست. آیا امکان دریافت بورسبه را دارم؟ و در مورد کار هم آیا برای افراد دارای مدارک بالا امکان کار دولتی وجود دارد؟ و ایا با مدرک فوق هم شانس استخدام دولتی دارم؟ در ضمن زبان انگلیسی ام در حد بسیار خوب است که با قرار گرفتن در محیط، مکالمه ام در حد عالی می شود و چندین مقاله کنفرانس و 3 مقاله  درمجلات داخلی دارم و در حال تدوین 3 مقاله برای ژورنالهای خارجی هستم. شانس من برای ادامه تجصیل و یا کار در تورنتو چقدر است. ممنون می شوم پاسخ دهید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 109 بعدی »