عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Question  13-08-2013, 07:52 PM
سلام.
من به چند تا دلیل عمومی که در اکثر سوالات speaking & writing independent بکار بیان فکر می کنم. کسی پیشنهادی داره؟ آخه خدایی برای من چالش بزرگیه پیدا کردن دلیل چه رسد به اینکه فکر کنم اون دلیلی که میارم خوبه برای ساپورت یا نه! با اینکه در حرف زدن مشکل ندارم ولی دلیل خوب برای ساپورت خیلی سخته برام پیدا کردنش.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-08-2013, 09:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-08-2013, 09:32 PM توسط blur.)
(13-08-2013, 07:52 PM)'ahmadpashaei' نوشته: سلام.
من به چند تا دلیل عمومی که در اکثر سوالات speaking & writing independent بکار بیان فکر می کنم. کسی پیشنهادی داره؟ آخه خدایی برای من چالش بزرگیه پیدا کردن دلیل چه رسد به اینکه فکر کنم اون دلیلی که میارم خوبه برای ساپورت یا نه! با اینکه در حرف زدن مشکل ندارم ولی دلیل خوب برای ساپورت خیلی سخته برام پیدا کردنش.

میشه چنین چیزهایی که عمومی ترن در ذهن داشت...مثلا:
Broadening our horizons
Saving our time/money
Being a good motivation
improving our skills
Learning new/more things/skills
Being a valuable experience
Facilitate our life
meet new people/make new friends
Making more profit/economic boom
....
البته اینا فعلا تو ذهنم مونده...میشه بیشترم نوشت. بچه ها اینورو اونور فایل های کاملتری هم تهیه کردن...
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

13-08-2013, 11:06 PM
ممنون blur جان
منم به اینا فکر کرده بودم: کار آمدترینش که قطعا socialize هست و بعد هم concentration,facilitate و ... و save money,time رو که گفتین.ولی بقیه هم نظری دارن بگن لطفا. راستی شما کجا نمونه ای اینچنینی دیدین؟میشه بذارید؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

13-08-2013, 11:22 PM
نه من یادم نیست که بتونم دقیقا لینک بدم
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-08-2013, 10:54 AM
سلام.
دوست من زبانش در حد دبیرستان و دانشگاهه و فقط 1ترم کلاس زبان رفته جدیدا در آموزشگاه کیش کتاب Total English همون سطح اولش رو خونده. یک سال فرصت داره تا آزمون. به نظرتون چیکار باید بکنه در این یک سال؟همون کلاسهارو ادامه بده و خودش بخونه برای تافل یا اینکه اون کلاس رو کنار بذاره و کلاس تافل بره؟در ضمن محل زندگیش کرج هست.
نقل قول  

آفلاین gity68
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-08-2013, 01:07 PM
کتاب رو نمیشناسم اما احتمالا سطح زبان ایشون elementary باشه، به نظرم حتما یه موسسه زبان برن(هر چه فشرده تر بهتر) و در کنارش خودشون وقت بذارن و دامنه لغت خودشون رو بالاتر ببرن. وقتی به یه حد قابل قبول رسیدن شروع به خوندن برای تافل کنن. برای تافل حداقل باید intermediate باشن و هر چه بالاتر مسلما بهتره.
 برای بالا بردن سطح زبان علاوه بر خوندن کتابها و لغت، با دیدن فیلمهای انگلیسی میتونین خیلی زود پیشرفت کنین.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-08-2013, 01:44 PM
(26-08-2013, 10:54 AM)'roshanak25' نوشته: سلام.
دوست من زبانش در حد دبیرستان و دانشگاهه و فقط 1ترم کلاس زبان رفته جدیدا در آموزشگاه کیش کتاب Total English همون سطح اولش رو خونده. یک سال فرصت داره تا آزمون. به نظرتون چیکار باید بکنه در این یک سال؟همون کلاسهارو ادامه بده و خودش بخونه برای تافل یا اینکه اون کلاس رو کنار بذاره و کلاس تافل بره؟در ضمن محل زندگیش کرج هست.

سلام
من فقط اضافه کنم این موسسه واین کتاب و کلا سبک کار در کلاسهای عمومی بیشتر در ایلتس بکار مییاد. من اگر باشم شش ماه کلاس میرم و شش ماه تافل کار میکنم و کارهایی که دوستمون اشاره کرده و در بخش زبان انگلیسی هم مفصل توضیح داده شده انجام می دادم. خیلی هم نگران سطح زبان هم نباشید چون تافل خوندن خودش سطح زبان ارتقا می ده
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
نقل قول

26-08-2013, 03:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2013, 03:38 PM توسط mr.h.gm.)
کتاب های TOTAL فوقالعاده هستند دوست عزیز.
من با استادمون تو کیش صحبت کردم گفت اول باید تا سر Advanced یا آخر upper intermediate تموم کنی بعد بری سراغ تافل.
البته وقت دوستمون خیلی کمه بهتره با استاد هاش صحبت کنه.
سطح اول هم می شه Starter بعد Elementary بعد Pre Intermediate بعد Intermediate بعد Upper Intermediate و بعدش Advanced و آخرین سطح یه چیزی مثل این بود : Proficiency .
تعداد ترم ها :
Starter 2
elem 4
pi 5
I 5
Ui 5
A7d
P7

یعنی اگه دوستتون S2 باشن و تمام ترم های بعد رو ترمیک (5 روز در هفته) برن با توجه به این که هر ترم 1 ماه در حالت ترمیک طول می کشه در 1 سال می تونن تا سر Intermediate جلو برن.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

26-08-2013, 05:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2013, 05:17 PM توسط Simon2007.)
(26-08-2013, 10:54 AM)'roshanak25' نوشته: سلام.

با توجه به اينكه متد كيش بريتيشه من توصيه نميكنم. خصوصا اگر قرار به آزمونه تافله. براي قرار گرفتن در مسير تافل من كتاب TopNotch‌ اديشن جديد رو توصيه ميكنم كه خيلي عالي و قويه و ميتونن بگردن ببينن كجاها دارن اونجا برن و ادامه بدن تا يك سطحي و بعد از 6 ماه برن كلاس تافل و يك دوره برن تا آشنا شن و 4 ماه آخرم خودشون به سختي بخونن. در طي اين 6 ماه اول سعي كنند كتاب لغت 504 و 400 و اسنشيال رو به ترتيب شروع كنند خواندن تا زماني كه ميخوان براي تافل شروع كنند مشكل لغت نداشته باشند ميتونند 6 ماه اول خودشون گرامر هم كار كنند. به هر حال بايد يك سال جدا زحمت بكشن. شادزي[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

26-08-2013, 05:50 PM
(26-08-2013, 05:16 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:
با توجه به اينكه متد كيش بريتيشه من توصيه نميكنم. خصوصا اگر قرار به آزمونه تافله. براي قرار گرفتن در مسير تافل من كتاب TopNotch‌ اديشن جديد رو توصيه ميكنم كه خيلي عالي و قويه و ميتونن بگردن ببينن كجاها دارن اونجا برن و ادامه بدن تا يك سطحي و بعد از 6 ماه برن كلاس تافل و يك دوره برن تا آشنا شن و 4 ماه آخرم خودشون به سختي بخونن. در طي اين 6 ماه اول سعي كنند كتاب لغت 504 و 400 و اسنشيال رو به ترتيب شروع كنند خواندن تا زماني كه ميخوان براي تافل شروع كنند مشكل لغت نداشته باشند ميتونند 6 ماه اول خودشون گرامر هم كار كنند. به هر حال بايد يك سال جدا زحمت بكشن. شادزي[img]images/smilies/shy.gif[/img]
ممنون از راهنمایی های همه دوستان.
اگر قرار بر آیتلس باشه چه کتابی رو توصیه میکنید؟ احتمالش بیشتر هست که همون تافل باشه ولی هنوز 100% تصمیم نگرفته
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 48 بعدی »